New Jersey – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
2:4 (1:2, 1:0, 0:2)
Dallas Stars
Pátek 17.03.2017, 03:08 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:31 Radek FAKSA - 2:4
     
    55:31
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají druhý gól a jsou velmi blízko vítězství v dnešním duelu! Devin Shore obral za bránou o puk obránce Vancouveru a poté jej předložil na pravou stranu RADKU FAKSOVI, jenž pohodlně trefuje odkrytou bránu domácích. Asistence: Devin Shore.
    49:07 Tyler SEGUIN - 2:3
     
    49:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars také využívají početní výhodu a jdou opět do vedení! TYLER SEGUIN dostal nabito na modré čáře a nikterak se s puk nepáral a jeho rána bez přípravy skončila v síti domácí brány. Asistence: John Klingberg, Jason Spezza.
    39:58 Ben HUTTON - 2:2
     
    39:58
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Necelé dvě vteřiny před koncem druhé periody Canucks využívají přesilovou hru a srovnávají skóre zápasu! Ve zmatcích před Kari Lehtonenem si našel puk BEN HUTTON, jenž dokázal bekhendovou kličkou zasunou kotouč za brankovou čáru. Asistence: Bo Horvat, Markus Granlund.
    19:52 Esa LINDELL - 1:2
     
    19:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí vůbec nezvládli závěr třetiny a inkasují druhou branku! Místo, aby hráči Vancouveru kotouč zašlápli za svou bránou, tak puk putoval před bránu, odkud se dostal až na modrou čáru. Poté přišlo nahození od ESY LINDELLA, které končí až za překvapeným Ryanem Millerem. Asistence: John Klingberg, Jason Spezza.
    13:27 Sven BÄRTSCHI - 1:1
     
    13:27
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Domácí zavřeli svého soupeře v jeho obranném pásmu a vyrovnávají na 1:1! Kombinace podél pravého mantinelu nese Canucks ovoce. Reid Boucher z pravé strany servíroval puk do předbrankového prostoru, kde jej nadvakrát nedokázal protlačit za Lehtonena Nikita Trjamkin. Poté se ovšem k dorážce dostal SVEN BÄRTSCHI, proti jehož střele byl hostující brankář bezmocný. Asistence: Nikita Trjamkin, Reid Boucher.
    08:41 Aleš HEMSKÝ - 0:1
     
    08:41
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté se na konci deváté minuty dostávají do vedení! Kotouč se po nahození dostal po pravé straně do útočného pásma, kde ALEŠ HEMSKÝ dokonale využil zaváhání domácího obránce. Český útočník se před něj natlačil, následně si puk stáhl před Millerem do bekhendu a pohodlně jej zasunul do odkryté brány. Asistence: Remi Elie, Patrik Nemeth.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 14. Bärtschi (Boucher, Trjamkin), 40. B. Hutton (Horvat, M. Granlund) – 9. Hemský (Elie, Nemeth), 20. Lindell (Klingberg, Spezza), 50. Seguin (Klingberg, Spezza), 56. Faksa (D. Shore)


    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Stecher, Edler, Sbisa, Trjamkin, Biega, B. Hutton – M. Granlund, H. Sedin, D. Sedin – Boucher, Horvat, Bärtschi – Shore (A), B. Sutter, Cramarossa – Megna, Chaput, LaBate.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Klingberg, Lindell, Johns, Hamhuis, Oleksiak, Nemeth – Seguin, Spezza, Elie – Hemský, Eakin, Ja. Benn – Sharp, Faksa, McKenzie – B. Ritchie, D. Shore, Cracknell.

    Rozhodčí: Kowal, Schlenker – Rody, Galloway
    bahis siteleri