New Jersey – Philadelphia 6:2 (kon.) | NY Islanders – Winnipeg 2:4 (kon.) | Washington – Nashville 1:2 (po pr.)
Columbus – Florida 2:1 (kon.) | Carolina – Minnesota 3:1 (kon.) | Tampa – Toronto 0:5 (kon.)
Ottawa – Chicago 1:2 (kon.) | Edmonton – Boston 7:4 (kon.) | Arizona – Detroit 4:5 (0:1 po s.n.)
Vancouver – Dallas 2:4 (kon.) | Los Angeles – Buffalo 2:0 (kon.) | San Jose – St. Louis 1:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Pátek 17.03.2017, 03:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:10 Vladimir TARASENKO - 1:4
     
    58:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto o tom, kdo si z dnešního zápasu odnese výhru. Sharks se při hře bez brankáře k ničemu nedostali a hosté navíc brzy využívají jejich prázdné klece. V útočném pásmu se na puk dostal VLADIMIR TARASENKO, který z levého kruhu neměl problém skórovat podruhé v tomto zápase. St. Louis tedy dnes poveze ze San Jose důležité dva body do tabulky. Bez asistence.
     
    57:10
    Už je to tady. Aaron Dell zamířil na střídačku a San Jose Sharks to zkoušejí se šesti muži v poli.
    48:34 Vladimir TARASENKO - 1:3
     
    48:34
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Aktivita od začátku třetí třetiny se St. Louis Blues vyplatila a hosté využívají první přesilovku v zápase už po pár vteřinách. Sotva vyhráli v útočném pásmu buly, poslal jeden z obránců Bluesmanů puk na branku Aarona Della. Následně se kotouč odrazil před gólmana Sharks, kde stál na dorážku připravený ruský snajpr VLADIMIR TARASENKO. Ten už neměl problém zakončit, protože Dell netušil, kam skočit dřív. Poprvé tu máme situaci, kdy některý z celků vede o dvě branky. Hodně výhodná situace pro St. Louis ve třetí třetině. Asistence: Alexander Steen, Alexander Pietrangelo.
     
    48:22
    Poprvé v tomto zápase si Blues zahrají přesilovku. Dylan DeMelo dostává dvě minuty za podražení a San Jose Sharks tedy mají další problém. Tohle může být klíčový okamžik celého utkání.
     
    38:48
    A další možnost, tentokrát Burnse. San Jose si navíc zahraje přesilovku, Zach Sanford je odeslán na trestnou lavici za hákování. Na pořadu dne je druhá početní výhoda Sharks. Dopadne lépe než ta první?
     
    37:34
    Po dlouhé době střela San Jose a hned veliká šance. Vlasic vypálil od modré čáry, načež trefil tyčku Huttonovy klece. Blues teď měli i hodně štěstí.
     
    35:35
    Ale pozor, máme tu také bitku. I když netrvala moc dlouho, oba hráči sundali rukavice. Tradiční bitkař Žraloků Haley vyzval na souboj Reavese. Oba hráči dostanou pětiminutový trest a odpočinou si za katrem.
     
    29:34
    Je tu vůbec první vyloučení zápasu. Na trestnou lavici bude muset odejít Joel Edmundson za nedovolené bránění Haleyho. Uvidíme, jak si San Jose s úvodní přesilovkou zápasu poradí.
    25:49 Zach SANFORD - 1:2
     
    25:49
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo se podruhé v utkání ujímá vedení. A podobně jako gól Blues v první třetině, také tento zásah přišel poměrně nečekaně. Jakmile celek z Centrální divize získal trošku místa v útočném pásmu, hned hledal místo pro zakončení. Našel jej hlavně střelec branky ZACH SANFORD, který povedeným zakončením z dorážky u levé tyčky překonal Aarona Della. Sharks tedy budou nuceni podruhé v zápase dohánět ztrátu jedné branky. St. Louis potřebuje udržet náskok, aby se více uklidnilo. Asistence: Jay Bouwmeester, Ivan Barbašev.
    17:45 Marc-Edouard Vlasic - 1:1
     
    17:45
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci ale nečekali s odpovědí moc dlouho. Jedna z prvních protiakcí po obdržené brance v jejich síti a hned je z toho radost pod střechou SAP Center. Vše začalo na modré útočné čáře San Jose, kde velmi dobře zapracoval zkušený obránce MARC-EDOUARD VLASIC. Poslal z tohoto místa kotouč směrem k Huttonovi. Před gólmanem St. Louis zůstal zaparkovaný útočník Joel Ward, který puk na první pohled povedeně tečoval, ale nakonec se tak nestalo a gól je připsán Vlasicovi. Hutton neměl moc šancí inkasování zabránit. Začínáme tedy takřka od začátku, hosté si náskoku příliš neužili. Asistence: Dylan DeMelo, Logan Couture.
    16:40 Scottie UPSHALL - 0:1
     
    16:40
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Jako blesk z čistého nebe nyní udeřili hokejisté St. Louis Blues. Nic se před Aaronem Dellem nedělo a najednou už lovil první kotouč ze sítě. Nenápadně vykroužil na pravý kruh SCOTTIE UPSHALL, jenž překvapil jak obránce Sharks, tak brankáře San Jose. Vypálil poměrně bez přípravy a z první a našel místečko v dolní polovině zařízení. Bluesmani se tedy chvíli před koncem první třetiny ujímají vedení a z minima šancí v této části vytěžili maximum. Uvidíme, jak budou reagovat kalifornští hráči. Bez asistence.
     
    15:31
    Po hostujícím icingu vhazování před Huttonem, pak si však výlet na druhou stranu udělal Tarasenko. Ruský forvard v téměř samostatnému úniku neuspěl, Dell jej dokázal zastavit.
     
    07:34
    Zatím největší možnost San Jose. Chris Tierney zkusil zaskočit Huttona, když to gólman hostů nečekal. Puk ale skončil ztečovaný těsně mimo brankoviště.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 18. Vlasic (DeMelo, Couture) – 17. Upshall, 26. Sanford (Bouwmeester, Barbašev), 49. Tarasenko (Steen, Pietrangelo), 59. Tarasenko


    San Jose Sharks: Dell (M. Jones) – P. Martin, Burns, Vlasic, Braun, Dillon, DeMelo – Hansen, J. Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Bødker – Donskoi, Hertl, J. Ward – Sörensen, Tierney, Haley.
    St. Louis Blues: C. Hutton (Allen) – Bouwmeester, Pietrangelo, Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo – Schwartz, Stastny, Tarasenko – Steen, Berglund, Perron – Barbašev, Sanford, Pääjärvi – Upshall, Brodziak, Reaves.

    Rozhodčí: Morton, O'Halloran – Amell, Cormier

    Diváci: 17 402
    bahis siteleri