Kladno – Kovo Praha 6:2 (kon.)
konec
HBC Kladno
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
TJ Kovo Praha
Pátek 17.03.2017, 19:30 • Městská hokejbalová aréna, Kladno u ZS • CROSSDOCK Extraliga
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (21:07:33)
     
    Kladno potvrdilo roli favorita, a i když ztratilo čtyřbrankový náskok, nakonec si ho v závěru posledního dějství navrátilo na svou stranu. Domácí zvítězili zaslouženě a po právu, Kovo především v útoku poměrně dost tápalo.

    Střely na branku ve 3. třetině: 7:4
     
    Konec zápasu.
     
    43:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Balík na tuhle střelu z dálky od MICHALA DĚDIČE neviděl, a tak mu nakonec propadla k jeho tyčce. ALPIQ přidal definitivní pojistku na své vítězství. Asistence: Martin Kohout.
     
    43:06
    Barnošákova střele lehce poskakovala před Balíkem. Ten si nakonec s vypětím vše sil poradil. A nakonec obrana Kova vyhodila míček do bezpečí.
     
    42:07
    Pospíšil, Hnízdil, Kúdela... Tahle trojice hru uklidnila. Kovu už moc času opravdu nezbývá. ALPIQ drží pohodlný náskok.
     
    41:21
    Pospíšilova dělovka! Na tribunách to jenom zahučelo. Balík nakonec zasahovat nemusel, každopádně musel být na pozoru, to určitě ano.
     
    41:00
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kohout započal celou akci, hostující obrana si s ním nedokázala poradit. Balík ho vychytal, nicméně JAKUB HAISMAN se pak k míčku dostal ještě jednou, napoprvé neuspěl, napodruhé už ale ano. Bez asistence.
     
    40:29
    Strejček přihrál doleva na Fraňkovi, kterému chvilku trvalo, než si míček zpracoval, ale nakonec vypálil. A jeho střele chyběl jen kousek, aby skončil mezi třemi tyčemi.
     
    40:00
    Ještě pět minut zbývá do konce tohoto utkání. Kovo vstřelilo branku, která ho může dostat na koně. Kladno určitě nemá stále nic jisté.
     
    38:39
    Kovo Praha právě vstřelilo branku!
    Tohle byla rána jako z děla, na kterou Hájek nemohl dosáhnout. Ruda nabil na pravou stranu MIROSLAVU STREJČKOVI, který propálil vše, co mohl. Asistence: Tomáš Ruda, Miroslav Franěk.
     
    38:12
    Kapitán Dědič oběhl branku, dostal se ke druhé tyčce, jenže jeho střela byla snad zablokována, takže jí Balík bez problémů schoval pod lapačku.
     
    37:05
    Krištof málem potrestal hrubici v rozehrávce! Jenže z tutové pozice trefil snad spojnici tyčky a břevna. Teď měl ALPIQ opravdu velké štěstí.
     
    36:26
    Domácí v plném počtu.
     
    36:05
    Kovo sice dobře kombinuje v pásmu, ale chybí tomu střelba. Kladno se celkem bez problémů brání tomhle svému prvními oslabení v tomto zápase.
     
    34:44
    Kohout se dostal v oslabení do samostatného úniku! Jenže mu na mokrém povrchu podklouzly nohy. A tak nezakončil tak, jak by potřeboval.
     
    34:26
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Rejthar – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:40
    Je to tu. Kladno porazilo Jihlavu v prodloužení vedle na zimním stadionu a někteří příznivci se přesunuli hned vede sem do arény. A ihned povzbuzují svůj tým chorály.
     
    32:25
    Hnízdil vypálil z pravé strany! Byl v poměrně dobré pozici. Nakonec ale zamířil jen vedle Balíkovy svatyně.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 8. Hnízdil (Dědič, Haisman), 12. Hnízdil (Pražák), 24. Haisman (Hnízdil), 24. Kúdela (Pospíšil), 41. Haisman, 44. Dědič (Kohout) – 27. Drak, 39. Strejček (Ruda, Franěk)


    HBC Kladno: Hájek (Jirotka) – Kúdela, Pospíšil, Rejthar, Soukup, Dědič, Haisman – Šícha, Špaček, Štěpáník, Pražák, Ogurčák, Barnošák, Šrámek, Kohout, Hnízdil, Markytán, Nosek, Novák
    TJ Kovo Praha: Balík (Lain) – Winter, Drak, Zahálka, Ruda, Bydžovský, Kovařík, Kyclt – Svoboda, Košely, Šlehofer, Franěk, Strejček, Wurdák, Zeman, Bravenec, Čížek, Mainzer, Matoušek, Krištof

    Rozhodčí: Černý, Danilec

    Diváci: 125
    bahis siteleri