Lipt. Mikuláš – Detva 4:1 (kon.) | Banská Bystrica – Nové Zámky 8:0 (kon.) | Nitra – Poprad 3:0 (kon.)
Trenčín – Skalica 7:5 (kon.)
konec
HK DUKLA Trenčín
7:5 (2:2, 3:2, 2:1)
HK Skalica
sk Pátek 17.03.2017, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipsport Liga (SR) play-off • Baráž
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Trenčín dal gól!
    Hostia to teda skúsili vabank, po Verešovom nahodení tam aj skákal puk pred Voldenom, ale Trenčania to ubránili. Puku sa o malú chvíľu zmocnil EDUARD ŠIMUN a do prázdnej bránky strelil svoj druhý gól v zápase a poistil tak domáce víťazstvo.
     
    45:58
    Trenčín dal gól!
    Hostia sa vyhrnuli dopredu, ale pri rýchlom brejku Dukly sa vrátiť nestihli, Ručkay si obhodil posledného obrancu, pred bránou ešte vylepšil pozíciu pre EDUARDA ŠIMUNA, ten zasunul pod padajúceho brankára do brány.
    Asistencia: Jakub Ručkay
     
    44:07
    Skalica dala gól!
    Ďaľšia zle ubránená situácia pred bránkou Dukly, padajúci hráč odohral puk len k obrancovi PAVLOVI PAVEŠICOVI, ten si vylepšil streleckú pozíciu a spomedzi kruhov presne trafil.
     
    38:18
    Skalica dala gól!
    Opäť sa domáci dlho neradovali z dvojgólového vedenia, prečíslenie 2 na 1 sa rozhodol PATRICK BRODEK riešiť strelou z pravého kruhu a puk skončil za Voldenom. Nórsky brankár dnes nemá najlepší deň, toto bola opäť chytateľná strela.
    Asistencia: Róbert Mikéska
     
    36:35
    Trenčín dal gól!
    Prvý trenčiansky útok rýchlo kontruje. Andrej Šťastný spoza brány našiel pred Petríkom dobre postaveného MAREKA HECLA a ten pohotovo trafil pravý horný roh bránky.
    Asistencie: Andrej Šťastný, Marcel Hossa
     
    35:33
    Skalica dala gól!
    Skaličania dostali veľa priestoru v pásme, nikto v žltom nedokázal odpáliť puk, ktorý sa kotúľal medzi kruhy, prvý bol pri ňom PATRIK JANÁČ a od hornej žrdky sa puk ocitol v sieti.
    Asistencie: Rastislav Vereš, Šimon Petráš
     
    34:08
    Trenčín dal gól!
    Veľmi dobre zahratá presilovka domáceho tímu, rýchla kombinácia, Starosta posunul na ľavý kruh Drgoňovi, ten okamžite MARCELOVI HOSSOVI na pravý kruh a kanonier Dukly trafil z prvej odkrytú bránu Skalice.
    Asistencie: Adam Drgoň, Tomáš Starosta
     
    30:22
    Trenčín dal gól!
    MAREK HECL nabral rýchlosť, vrútil sa pomedzi obrancov do pásma a brankára si vychutnal blafákom na forhend.
    Asistencie: Andrej Šťastný, Matúš Holenda
     
    17:17
    Skalica dala gól!
    A rýchlo je vyrovnané. Na pravom krídle si puk spracoval VALERIJ KŇAZEV a ponad rameno Voldena vyrovnáva na 2:2.
    Asistencie: Kristián Kučera, Jakub Kukliš
     
    16:34
    Trenčín dal gól!
    Presilovku nakoniec Trenčania využili, na modrej klasický signál, Starosta posunul napravo MARCELOVI HOSSOVI a jeho rana z prvej skončila v ľavom hornom rohu brány.
    Asistencia: Tomáš Starosta.
     
    15:19
    Skalica dala gól!
    Neskutočný gól hostí v oslabení. Prakticky len vyhodený puk KRISTIÁNA KUČERU z vlastného pásma smerom na trenčiansku bránu, puk však skočil tesne pred Voldenom a pomedzi nohy mu prepadol do siete.
     
    07:56
    Trenčín dal gól!
    Dukla vyhrala buly v útočnom pásme, Bohunický od pravého mantinelu priťukol LUKÁŠOVI VOPELKOVI, ktorý trafil z prvej presne, hoci strela nebola príliš prudká.
    Asistencia: Lukáš Bohunický.

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 8. Vopelka (Bohunický), 17. Hossa (Starosta), 31. Hecl (Šťastný, Holenda), 35. Hossa (Drgoň, Starosta), 37. Hecl (Šťastný, Hossa), 46. Šimun (J.Ručkay), 60. Šimun – 16. Kučera, 18. Kňazev (Kučera, Kukliš), 36. Janáč (Vereš, Petráš), 39. Brodek (Mikéska), 45. Pavešic


    HK DUKLA Trenčín: Volden – Starosta, Drgoň, Pavúk, Holenda, Bohunický, Pač, Trška – Hossa, Šťastný, Hecl – Sojčík, Švec, J.Ručkay – Vopelka, Šimun, Štumpf – Gašparovič, Sádecký, D.Hudec – Pardavý
    HK Skalica: Petrík – Škápik, P.Horváth, Kukliš, Drahorád, Mikéska, Pavešic, Kotzmann, Hílek – Š.Petráš, R.Vereš, Janáč – Hluch, Kučera, Kňazev – P.Kotzmann, Brodek, Dvonč – Halabrín, P.Ivičič, M.Romančík

    Rozhodčí: Štefík, Stano – Orolín, Výleta

    Diváci: 1893
    bahis siteleri