Toronto – Boston 4:2 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:2 (kon.) | Nashville – Arizona 3:1 (kon.)
Dallas – San Jose 1:0 (kon.) | Edmonton – Los Angeles 2:0 (kon.)
konec
Nashville Predators
3:1 (0:0, 2:0, 1:1)
Arizona Coyotes
Úterý 21.03.2017, 01:10 • Bridgestone Arena, Nashville • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:22
    Brankář Pekka Rinne se mohl zapsat mezi střelce! Jeho vyhození zřejmě mířilo mezi tyče, ale ve středním pásmu kotouč zastavil Alex Goligoski.
     
    58:06
    Hosté odvolali brankáře a Matt Irwin těsně minul jejich opuštěnou klec!
     
    56:05
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají a závěr utkání ještě může být zajímavý! Christian Dvorak našel od brankové čáry krásnou přihrávkou OLIVERA EKMANA-LARSSONA, proti jehož střele z pravého kruhu se Rinne nestihl dostatečně rychle přesunout – 3:1. Asistence: Christian Dvorak a Anthony Duclair.
     
    55:52
    Hosté si zahrají přesilovku! Za držení hole je potrestán Ryan Ellis.
     
    47:55
    Hosté byli blízko gólu! Alex Goligoski měl na levém kruhu spoustu času na zamíření a za Rinnem zazvonila tyčka!
    46:35 Ryan ELLIS - 3:0
     
    46:35
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují už na 3:0! Podruhé v utkání se trefuje obránce RYAN ELLIS, který se na modré opřel do přihrávky Craiga Smithe a Mike Smith puk viděl zřejmě až v síti. Asistence: Craig Smith a Mike Fisher.
     
    45:03
    Domácí následně chybovali v rozehrávce a z toho mohl těžit Max Domi. Hostující útočník objel branku a vyjel si do dobré střelecké pozice. Rinne puk vyrazil nad sebe a měl štěstí, že ho nikdo z hráčů Arizony nesklepl za jeho záda!
     
    43:42
    Järnkrokovu střelu z úhlu vyrazil Smith jen před sebe, ale do dorážky Jamese Neala ještě stačil vložit hůl bránící hráč!
     
    42:36
    Mike Smith při rozehrávce za brankou zaváhal a měl štěstí, že Austin Watson neposlal puk do odkryté části jeho klece!
    36:44 Ryan ELLIS - 2:0
     
    36:44
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí navyšují své vedení! Craig Smith nabil na vrchol levého kruhu RYANOVI ELLISOVI, který dělovkou z první na bližší tyčku nedal Mikeovi Smithovi šanci zakročit – 2:0. Asistence: Craig Smith a Roman Josi.
     
    31:06
    Obrovská šance na druhé straně! Ekholm poslal krásnou přihrávkou do nájezdu Craiga Smithe, který se řítil na svého jmenovce Mikea Smithe. Úspěšnější byl gólman Arizony, jenž puk lízl betonem a to stačilo na to, aby ho vychýlil vedle branky!
     
    30:56
    Výborné střídání hostí! Nejprve pálil Jamie McGinn a RInne si musel připsat dobrý zákrok. O pár sekund později nabil Ekman-Larsson na levý kruh Joshovi Joorisovi a domácí gólman opět ukázal své umění, když se stačil rychle přemístit.
     
    29:50
    Nahození z rohu hřiště tečoval před Rinnem bránící Sissons a domácí brankář zabránil vlastnímu gólu betonem. Vzápětí navíc musel čelit dorážce Petera Hollanda, ale i v tomto případě si poradil.
     
    27:37
    Mohlo to být 2:0! Po buly se dostal kotouč k Jamesovi Nealovi, který udělal dva kroky na střed hřiště a vyslal na Smithe střelu, která propadla hostujícímu gólmanovi pod betony a puk projel těsně vedle tyčky!
    25:00 Viktor ARVIDSSON - 1:0
     
    25:00
    Nashville právě vstřelil branku!
    Teď už jdou Predátoři do vedení! Střelu Colina Wilsona vyrážel Smith opět jen před sebe. Volný kotouč chtěl uklidit do bezpečí Dvorak, který nastřelil pouze hůl VIKTORA ARVIDSSONA, od níž se puk odrazil za záda hostujícího gólmana. Bez asistence.
     
    23:09
    Oba kohouti samozřejmě obdrželi pětiminutové tresty. Na poměru sil na ledě se to nijak neprojeví.
     
    23:09
    Dokonce je tu bitka! Luke Schenn si to rozdal s Codym McLeodem!
     
    08:24
    Sekundu před vypršením trestu Ekmana-Larssona se bude vylučovat na druhé straně. Za podražení je potrestán Calle Järnkrok.
     
    06:25
    Právě Oliver Ekman-Larsson podrazil Filipa Forsberga. Po reklamní přestávce začne přesilovka domácího týmu.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 25. Arvidsson, 37. Ellis (C. Smith, Josi), 47. Ellis (C. Smith, Fisher) – 57. Ekman-Larsson (Dvorak, Duclair)


    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Ellis, Josi (A), P. K. Subban, Ekholm, Y. Weber, Irwin – Arvidsson, Johansen, Forsberg – Neal (A), Järnkrok, Fiala – C. Smith, Fisher (C), C. Wilson – Watson, Sissons, McLeod.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Schenn, Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski, Z. Michálek, Chychrun – Vrbata (A), Dvorak, Domi – Rieder, Martinook, Perlini – Duclair, Holland, J. McGinn – Pulkkinen, Jooris, Crouse.

    Rozhodčí: O'Rourke, Nicholson – Shewchyk, Amell

    Diváci: 17113
    bahis siteleri