Wickmayerová – Šafářová 0:2 (kon.) | Matteková-Sandsová – Siniaková 2:1 (kon.)
Petkovicová – Čepelová 0:2 (kon.)
konec
Andrea Petkovicová
Andrea Petkovicová
0
2 4  
Jana Čepelová
Jana Čepelová
2
6 6  
sk Středa 22.03.2017, 18:42WTA Miami - Miami Open presented by Itaú (tvrdý povrch) • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Jana Čepelová postupuje do druhého kola turnaja v Miami. Dnes podala výborný výkon a s výnimkou záverečných minút bola jasne lepšou hráčkou na dvorci. Andrea Petkovičová nepredviedla zďaleka ideálny výkon, príliš veľa chybovala a našej hráčke výrazne uľahčila situáciu. Jana Čepelová v zápase získala päťkrát podanie svojej súperky a zaslúžene postupuje ďalej. V druhom kole na ňu čaká Coco Vandewegheová. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok večera. (20:00:53)
     
    Koniec zápasu
     
    4:6
    Je koniec! Andrea Petkovičová poslala loptičku tesne vedľa bočnej čiary, a tak ukončuje dnešného stretnutie. Jana Čepelová tak postupuje do druhého kola turnaja v Miami.
     
    15-40
    Andrea Petkovičová poslala loptičku len do siete, a tak má slovenská tenistka dve možnosti na ukončenie celého zápasu.
     
    15-30
    Andrea Petkovičová na konci dlhej výmeny nasmerovala loptičku tesne za základnú čiaru. Jana Čepelová je dve loptičky od víťazstva.
     
    15-15
    Andrea Petkovičová nedokázala nadviazať na predošlý zisk bodu. Aj ona poslala loptičku do siete, a tak máme vyrovnaný stav.
     
    15-0
    Jana Čepelová nezačína gem na príjme vôbec dobre. Slovenská tenistka poslala loptičku z bekhendovej strany len do siete.
     
    4:5
    Jana Čepelová zvládla náročnú situáciu a opäť sa dostáva do vedenia. Andrea Petkovičová bude o malú chvíľu podávať na udržanie v zápase.
     
    30-40
    Jana Čepelová predviedla výborný forhendový úder. Andrea Petkovičová nemala šancu reagovať, a tak sa našťastie nedostáva k brejkbalu.
     
    30-30
    Jana Čepelová reaguje na nepriaznivý stav veľmi dobrým spôsobom. Priamym bodom z podania vyrovnáva skóre na 30:30.
     
    30-15
    Jana Čepelová si nedokázala dostatočne odstúpiť od loptičky. Loptičku tak nasmerovala len do siete, čo nie je vôbec dobré.
     
    15-15
    Slovenská tenistka si pomohla dobrým servisom. Vďaka nemu mala dobrú pozíciu pre útok a výmenu ukončila bekhendovým winnerom.
     
    15-0
    Jana Čepelová v posledných minútach nie je vo svojej koži. Loptičky z jej rakety končia často za základnou čiarou, čo bol aj tento prípad.
     
    4:4
    Jana Čepelová bola päť loptičiek od víťazstva, no zbytočnými chybami sa pripravila o šancu na ľahký koniec zápasu. Andrea Petkovičová vyrovnáva na 4:4.
     
    A-40
    Jana Čepelová sa ani teraz k brejkbalu nedostala. Robí zbytočne veľa nevynútených chýb, čím pomáha svojej súperke.
     
    40-40
    Košická rodáčka teraz predviedla veľmi peknú sériu forhendových úderov. Andrea Petkovičová sa neubránila, a tak sme opäť na zhode.
     
    A-40
    Andrea Petkovičová otáča priebeh gemu na svoju stranu. Včas si pomohla priamym bodom z podania, ktorý jej prináša výhodu.
     
    40-40
    Slovenská tenistka nevyužila obrovskú šancu. Loptičku poslala opäť iba do autu, a tak namiesto brejku budeme svedkami len zhody.
     
    30-40
    Jana Čepelová mala šancu, súperka musela ísť do výmeny len cez druhé podanie, no svoj return poslala za základnú čiaru.
     
    15-40
    Andrea Petkovičová zahrala dvojchybu vo veľmi nevhodný moment. Svojej súperke tak daruje dvojicu brejkbalových možností.
     
    15-30
    To je škoda. Jana Čepelová mala výmenu veľmi dobre rozohranú, no forhendový úder poslala tesne vedľa bočnej čiary.
     
    0-30
    Slovenská tenistka sa dostáva do výbornej pozície. Andrea Petkovičová poslala loptičku do autu, čím daruje bod našej hráčke.
     
    0-15
    Veľmi dôležitý gem nezačína Andrea Petkovičová práve najlepšie. Loptičku vôbec dobre netrafila nasmerovala ju do siete.
     
    3:4
    Andrea Petkovičová získava podanie svojej súperky a dostáva sa na dosah jedného gemu. Bohužiaľ, Jana Čepelová začala chybovať a zápas sa začína otáčať.
     
    40-30
    Jana Čepelová sa ešte drží v hre o zisk siedmeho gemu. Po dobrom servise von z dvorca prešla do útoku a výmenu ukončila úderom po čiare.
     
    40-15
    Andrea Petkovičová má výhodu dvoch brejkbalov. Bohužiaľ, vyzerá to tak, ako by sa zápas z jasného stavu začal otáčať.
     
    30-15
    Jana Čepelová daruje bod svojej súperke. Ani na dvakrát totiž nedokázala dostať loptičku do vymedzeného priestoru na servis.
     
    15-15
    Tentokrát si ale Košičanka pomohla kvalitným servisom. Andrea Petkovičová si nedokázala odstúpiť a loptičku poslala do siete.
     
    15-0
    Andrea Petkovičová si pekne počkala na druhý servis súperky a víťazným forhendovým úderom získava bod na svoju stranu.
     
    2:4
    Andrea Petkovičová sa ešte drží v hre o víťazstvo. Dokázala odvrátiť dva brejkbaly svojej súperky a znižuje náskok našej tenistky na dva gemy.
     
    A-40
    Andrea Petkovičová má ďalšiu výhodu na svojej strane. Predviedla veľmi pekný víťazný forhendový úder po čiare.
     
    40-40
    Jana Čepelová teraz predviedla veľmi dobré forhendové údery. Andrea Petkovičová sa dostala pod tlak a loptičku poslala do autu.
     
    A-40
    Ani teraz sa slovenská tenistka nedostáva k brejkbalu. Andrea Petkovičová zahrala kvalitné forhendové údery a donútila súperku chybovať.
     
    40-40
    Andrea Petkovičová nevyužila gembal a skóre opäť preklápa na zhodu. Loptička z jej rakety skončila tesne za základnou čiarou.
     
    A-40
    Andrea Petkovičová otáča priebeh šiesteho gemu na svoju stranu. Predviedla pekný víťazný úder a má výhodu na svojej strane.
     
    40-40
    Bohužiaľ, Jana Čepelová nevyužila ani druhú šancu na prelomenie servisu súperky. Loptička z jej rakety skončila ďaleko v aute.
     
    30-40
    Prvý brejkbal slovenská tenistka nedokázala využiť. Po podaní nemeckej súperky poslala loptičku tesne za základnú čiaru.
     
    15-40
    Fantastický výkon našej tenistky pokračuje ďalej. Jana Čepelová v tejto výmene doslova zničila svoju súperku a výmenu ukončila nekompromisne pri sieti.
     
    15-30
    Skvelá Jana Čepelová! Naša tenistka dokonale reagovala na smolný dotyk pásky, dobehla loptičku a z náročnej pozície zahrala víťazný úder.
     
    15-15
    Teraz sme boli svedkami pomerne dlhej výmeny. Napokon sa zo zisku bodu teší slovenská tenistka, pretože Andrea Petkovičová poslala loptičku do siete.
     
    15-0
    Nemecká tenistka získava bod na svoju stranu. Výrazne jej ale pomohla Jana Čepelová, ktorá nasmerovala loptičku do autu.
     
    1:4
    Ďalšie komplikácie už Jana Čepelová nepripustila. Slovenská tenistka sa dostáva do vedenia o tri gemy a je blízko od postupu do druhého kola.
     
    15-40
    Čistá hra z toho napokon nebude. Andrea Petkovičová dokázala využiť slabší druhý servis našej hráčky a zahrala víťazný úder.
     
    0-40
    Košická rodáčka má šancu ukončiť piaty gem čistou hrou. Na svoje konto si pripisuje siedmu loptičku za sebou, čo je skvelé konštatovanie.
     
    0-30
    Jana Čepelová získava aj tento bod na svoju stranu. Dokázala zatlačiť svoju súperku a tá, ako inak, poslala loptičku do siete.
     
    0-15
    Slovenská tenistka dobre vstupuje aj do piateho gemu. Po kvalitnom servise si prešla na sieť a pohodlne výmenu ukončila.
     
    1:3
    Jana Čepelová si okamžite berie stratené podania naspäť. Andrea Petkovičová predviedla v tomto geme štyri nevynútené chyby, a tak to inak nemohlo dopadnúť.
     
    0-40
    Andrea Petkovičová opäť nasmerovala loptičku len do siete. Teraz ale treba pochváliť aj našu tenistku, ktorá predviedla skvostný return.
     
    0-30
    Jana Čepelová sa dostáva do výhodu. Andrea Petkovičová nebola pri loptičke v najlepšej pozícii a preto ju poslala len do siete.
     
    0-15
    Andrea Petkovičová nezačína veľmi dobre. Do výmeny išla len cez druhé podanie a potom nedokázala reagovať na presný return súperky.
     
    1:2
    Andrea Petkovičová prvýkrát získava podanie našej tenistky. V tomto geme výrazne spresnila hru a okamžite je to vidno aj na skóre. Teraz pôjde podávať na vyrovnanie stavu druhého setu.
     
    A-40
    Teraz sme boli svedkami peknej výmeny z oboch strán. Bohužiaľ, ukončil ju úder našej tenistky, ktorý si našiel cestu len do site.
     
    40-40
    Výborne podanie predviedla Jana Čepelová. Loptičku poslala presne na podávacie T-čko a priamym bodom upravuje skóre na zhodu.
     
    A-40
    Nemecká tenistka má k dispozícii ďalšiu výhodu. Vo výmene diktovala tempo a napokon ju ukončila ďalším víťazným úderom.
     
    40-40
    Slovenská tenistka sa drží v hre o tretí gem. Výrazne jej k tomu ale pomohla súperka, ktorá nasmerovala loptičku do polovice siete.
     
    40-30
    Andrea Petkovičová si počkala na slabšie druhé podanie našej hráčky a víťazným úderom získava na svoju stranu brejkbal.
     
    30-30
    Teraz ale Slovenka napravila svoje zaváhanie z predošlej výmeny. Po dobrom servise zaútočila a ukončila výmenu víťazným úderom.
     
    30-15
    Slovenská tenistka teraz výrazne pomáha svojej súperke. Loptičku poslala za základnú čiaru, a tak sa dostáva pod mierny tlak.
     
    15-15
    Následne si ale Košičanka pomohla kvalitným servisom. Andrea Petkovičová nedokázala dostatočne reagovať a poslala loptičku do siete.
     
    15-0
    Jana Čepelová podáva na potvrdenie brejku z predošlej hry, no nezačína najlepšie. Loptičku z forhendu ideálne netrafila a poslala ju do autu.
     
    0:2
    Jana Čepelová tretíkrát v zápase získava podanie svojej súperky. Šikovne skrátila hru a s troškou šťastia využíva druhý ponúknutý brejkbal.
     
    15-40
    Až teraz získava Andrea Petkovičová prvý bod v druhom sete. Pomohla si kvalitným podaním, po ktorom Jana Čepelová poslala loptičku do siete.
     
    0-40
    Jana Čepelová má obrovskú šancu prelomiť podanie svojej súperky. Andrea Petkovičová sa veľmi trápi, o čom svedčí aj tento úder do siete.
     
    0-30
    Andrea Petkovičová posiela loptičku opäť až za základnú čiaru slovenskej tenistky. V druhom sete sa tak ešte nezapísala na tabuľu skóre.
     
    0-15
    Andrea Petkovičová pokračuje v tragickom výkone. Zatiaľ sa na kurte vôbec dobre nepohybuje, neskoro je pri loptičkách a z toho pramenia chyby.
     
    0:1
    Jana Čepelová vstupuje do druhého setu čistou hrou. Andrea Petkovičová oproti prvému setu nezlepšila svoj výkon a poslednú výmenu ukončila úderom do siete.
     
    0-40
    Slovenská tenistka pokračuje vo výbornom výkone na servise. Z pravej strany zaznamenala svoje druhé eso v zápase a má výhodu troch gembalov.
     
    0-30
    Nemecká tenistka má veľké problémy s dĺžkou svojich úderov. Aj teraz Andrea Petkovičová nasmerovala loptičku za základnú čiaru.
     
    0-15
    Andrea Petkovičová začala druhý set oveľa lepšie. Vo výmene bola aktívnejšia, potom si prešla na sieť, ale na jej smolu poslala volej tesne do autu.
     
    2:6
    Prvý set bol veľkým trápením zo strany nemeckej tenistky. Tá nepredviedla vôbec dobrý výkon a úvodné dejstvo ukončila nevynútenou chybou z bekhendovej strany.
     
    15-40
    Jana Čepelová sa snažila ukončiť celý set víťazným úderom priamo z returnu, no prehnala to so svojím dôrazom. Stále má však dve šance.
     
    0-40
    Andrea Petkovičová posiela loptičku ďaleko za základnú čiaru. Zatiaľ jej ôsmy gem absolútne nevychádza a musí čeliť trom setbalom.
     
    0-30
    Jana Čepelová predviedla vynikajúci return. Ten skončila presne na základnej čiare a najmä vďaka tomu je Slovenka dve loptičky od triumfu v prvom sete.
     
    0-15
    Andrea Petkovičová začína katastrofálne. Oba jej servisy putovali ďaleko za servis čiaru, a tak z toho pramení dvojchyba.
     
    2:5
    Prvý esom ukončuje Jana Čepelová siedmy gem prvého setu. Opäť sa dostáva do vedenia o tri gemy a po necelej pol hodine pôjde Andrea Petkovičová podávať na udržanie v sete.
     
    15-40
    Slovenská tenistka hrá zatiaľ vynikajúco a zaslúžene získava aj túto výmenu. Andrea Petkovičová behala po celom dvorci, ale napokon sa neubránila.
     
    15-30
    Tentokrát treba pochváliť nemeckú tenistku. Tá prešla do útoku hneď svojim returnom a napokon výmenu ukončila bekhendovým úderom pri sieti.
     
    0-30
    Aj druhý bod putuje na svoje konto. Andrea Petkovičová netrafila loptičku ideálne a preto ju nasmerovala ďaleko do autu.
     
    0-15
    Jana Čepelová hrala výborne v tejto výmene. Počas celého času búšila do svojej súperky a tá sa jednoducho nedokázala ubrániť.
     
    2:4
    Škoda, slovenská tenistka mala tento gem výborné rozohraný, ale napokon nedokázala prelomiť podanie súperky. Naopak, Andrea Petkovičová získava druhý gem v zápase.
     
    A-40
    Jana Čepelová sa snažila zrýchliť výmenu, no jej forhendový úder skončil v sieti. Namiesto víťazného úderu sme tak zaregistrovali zbytočnú chybu.
     
    40-40
    Jana Čepelová ešte bojuje o zisk siedmeho gemu. Dobrými údermi súperku k ničomu nepustila a tá napokon nasmerovala loptičku do siete.
     
    A-40
    Priamym bodom z podania si Andrea Petkovičová uľahčuje situáciu. Pred chvíľou čelila hrozbe straty podania, no teraz sama môže gem ukončiť.
     
    40-40
    Kúsok šťastia teraz chýbal našej tenistke. Loptička z rakety Jany Čepelovej narazila do pásky a následne spadla na jej polovicu kurtu.
     
    30-40
    Slovenská tenistka sa predsa len dostáva k brejkbalu. Andrea Petkovičová si teraz nevytvorila najlepšiu pozíciu na prechod na sieť a vypomstilo sa jej to.
     
    30-30
    Nedôrazný return slovenskej tenistky je potrestaný. Andrea Petkovičová si vytvorila tlak, prešla si na sieť a donútila Janu Čepelovú k chybe.
     
    15-30
    Andrea Petkovičová musela ísť do výmeny len cez druhé podanie, no napriek tomu boduje po nevydarenom bekhendovom údere Slovenky.
     
    0-30
    Slovenská tenistka výborne skrátila hru. Andrea Petkovičová síce ukázala rýchle nohy, no loptičku na druhú stranu dvorca už nedostala.
     
    0-15
    Jana Čepelová teraz uspela v bekhendovej prestrelke. Loptičku poslala tesne pred základnú čiaru, čo nečakala jej súperka.
     
    1:4
    Andrea Petkovičová mala šancu vyrovnať skóre na zhodu. Jana Čepelová pod tlakom zahrala kratší úder, no následne Nemka poslala loptičku za základnú čiaru.
     
    40-A
    Slovenská tenistka získava aj túto výmenu na svoju stranu. Základom bolo opäť kvalitné podanie, z ktorej pramenila pozícia na zahranie víťazného úderu.
     
    40-40
    Jana Čepelová sa drží v tomto geme. Po kvalitnom servise sa dostala do prevahy a forhendovým úderom po čiare ukončila výmenu vo svoj prospech.
     
    40-30
    Bohužiaľ, slovenská tenista musí čeliť hrozbe straty podania. Jej úder skončil len v sieti, a tak má Andrea Petkovičová jeden brejkbal.
     
    30-30
    Dva brejkbaly z toho našťastie nebudú. Jana Čepelová predviedla sériu dobrých úderov a výmenu ukončila víťazným úderom po čiare.
     
    30-15
    Andrea Petkovičová si krásne počkala na slabšie druhé podanie súperky. Položila sa do svojho forhendového úderu a boduje.
     
    15-15
    Teraz sme videli dlhšiu výmenu a tá končí v prospech nemeckej tenistky. Andrea Petkovičová tak vyrovnáva skóre piateho gemu zápasu.
     
    0-15
    Košická rodáčka začína na podaní veľmi dobre. Andrea Petkovičová nedokázala dostatočne reagovať a loptičku poslala len do autu.
     
    1:3
    Jana Čepelová už trošku vypustila záverečnú loptičku. Tá skončila z jej rakety ďaleko za základnou čiarou, a tak gem putuje na nemecké konto.
     
    40-0
    Slovenská tenistka opäť nasmerovala loptičku len do siete. To znamená, že Andrea Petkovičová má tri šance na to, aby sa zapísala na tabuľu skóre.
     
    30-0
    Jana Čepelová posiela loptičku z returnu len za základnú čiaru. Andrea Petkovičová tak prakticky zadarmo získava aj druhú loptičku tohto gemu.
     
    15-0
    Teraz sme boli svedkami peknej výmeny z oboch strán. Andrea Petkovičová bola však predsa len aktívnejšia a dokázala pretlačiť našu hráčku.
     
    0:3
    Čistou hrou potvrdzuje Jana Čepelová brejk z predošlého gemu. Dostáva sa už do komfortného vedenia, ktoré je dobrým základom pre zisk prvého setu.
     
    0-40
    Slovenská tenistka nemá na servise absolútne žiadne problémy. Teraz mala aj trošku šťastia, pretože úder súperky zastavila páska.
     
    0-30
    Nemecká tenistka teraz síce mala vo výmene prevahu, no namiesto víťazného úderu si na svoje konto pripisuje forhendovú nevynútenú chybu.
     
    0-15
    Jana Čepelová aj veľmi dobre podáva. Andrea Petkovičová sa teraz síce dostala k loptičke, no svoj return nasmerovala len do siete.
     
    0:2
    Andrea Petkovičová hrá veľmi pasívne a naša hráčka toho využíva. Hneď v druhom geme zápasu získava podanie nemeckej súperky a dostáva sa do vedenia o dva gemy.
     
    30-40
    To je škoda. Andrea Petkovičová musela ísť do výmeny len cez druhé podanie, no napriek tomu poslala Jana Čepelová return za základnú čiaru.
     
    15-40
    Andrea Petkovičová si na svoje konto pripisuje ďalšiu dvojchybu. Na podaní má veľké problémy a svojej súperke daruje dva brejkbaly.
     
    15-30
    Ďalší výborný forhendový úder v podaní slovenskej tenistky. Jana Čepelová zatlačila súperka a tá reagovala len úderom do polovice siete.
     
    15-15
    Tentokrát to Andrea Petkovičová zvládla oveľa lepšie. Pripravila si dobrý prechod na sieť a donútila Slovenku poslať loptičku za základnú čiaru.
     
    0-15
    Najskôr to vyzeralo na dvojchybu, no hlavná rozhodkyňa opravila výrok čiarového. Výmena sa musela opakovať, no napriek tomu si Nemka pripisuje dvojchybu.
     
    0:1
    Tak napokon sa to podarilo a košická rodáčka sa dostáva do vedenia v dnešnom dueli. V predošlej výmene bola jasne aktívnejšia a donútila favorizovanú súperku chybovať.
     
    30-40
    Úvodný gem zápasu ešte nekončí. Slovenská tenistka síce dobre skrátila hru, no reakcia nemeckej hráčky bola lepšia. Andrea Petkovičová ukončila výmenu smečom nad hlavou.
     
    15-40
    Slovenská tenistka má k dispozícii dva gembaly na ukončenie prvého gemu. Andrea Petkovičová totiž nasmerovala loptičku za základnú čiaru.
     
    15-30
    Jana Čepelová si na svoje konto pripisuje druhý víťazný úder v zápase. Opäť sa pekne položila do forhendového úderu a súperke nedala šancu.
     
    15-15
    Nemecká tenistka Andrea Petkovičová reaguje na nepriaznivý stav. Svoju súperku si dokonale rozbehala a výmenu ukončila presným volejom na sieti.
     
    0-15
    Dnešný zápas začala na podaní slovenská tenistka Jana Čepelová. Na úvod predviedla víťazný forhendový úder, vďaka ktorému sa dostáva do vedenia.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Zápas slovenskej tenistky Jany Čepelovej bol pôvodne naplánovaný na 17:30 hod., ale na kurte č. 8 sa len teraz skončila prvá dnešná dvojhra. Yoshihito Nishioka v dramatickom zápase zdolal Jordana Thompsona 1:6, 6:4, 6:3, a tak sa zápas našej hráčky proti Andrei Petkovičovej začne približne o dvadsať minút.
    Trofej pre víťaza Miami Open

     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu z tenisového turnaja v americkom Miami. Do hlavnej fázy sa prebojovala aj Slovenka Jana Čepelová, ktorú dnes v prvom kole čaká nemecká favoritka Andrea Petkovičová.

    ANDREA PETKOVIČOVÁ

    Nemeckej tenistke patrí na okruhu WTA 78. miesto, no to určite neodzrkadľuje jej tenisové schopnosti. Jej doterajším maximom je deviata priečka, na ktorej figurovala v máji 2015. Minulý rok bol sprevádzaný zraneniami a kvôli negatívnej bilancii 20-22 sa v rebríčku prepadla na koniec ôsmej desiatky. Určite to nie je príjemná situácia, keďže už v prvých kolách naráža na kvalitatívne silnejšie hráčky. Ukázalo sa to aj na nedávnom Indian Wells, kde v prvom kole zmietla Vaniu Kingovú, no následne ju čakala Angelique Kerberová. V nemeckom derby bola úspešnejšia svetová jednotka, ktorá stratila len tri gemy. Andrea Petkovičová v tejto sezóne nepostúpila na žiadnom turnaji ďalej ako do osemfinále a svojej krajine príliš nepomohla ani v rámci Fed Cupu. Dnes však bude favoritkou z niekoľkých dôvodov. Vo vzájomnej bilancii s Janou Čepelovou vedie 2:0 a miestne podmienky jej sedia, keďže v Miami už dvakrát postúpila do semifinále.

    JANA ČEPELOVÁ

    Jana Čepelová je v rebríčku WTA na 105. mieste, a tak sa v Miami musela predierať do hlavnej fázy cez kvalifikáciu. Najskôr si poradila s mladšou krajankou Rebeccou Šrámkovou a následne zdolala aj ruskú hráčku Anastasiu Potapovovú. Ani v jednom zápase nestratila set a celkovo len trikrát prišla o svoje podanie. Po viac ako dvoch mesiacoch sa dočkala víťazstva a verí, že vo svojom úspešnom ťažení bude pokračovať. Práve na výkone z druhého zápasu môže Košičanka stavať. Po prvom podaní vyhrala 86% výmien, čo je skvelé číslo. Práve tento faktor bude dnes kľúčový. Po druhom servise totiž v ostatných dvoch dueloch získala len 43% loptičiek. Podobnú situáciu zažila zverenka Martina Záthureckého aj vlani, no vtedy po úspešnej kvalifikácii nestačila na Jelenu Vesninovú. Zaujímavosťou je, že v Miami vyhrala už päť zápasov, no ani jeden v hlavnej fáze.
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:10

    2. set: 0:39

    Petkovicová Čepelová
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    28 47 68 39
    Nejdelší série získaných bodů
    3 4 8 7
    Setboly
    0 0 3 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:19 0:33 0:28 0:16
    Esa **
    0 0 2 1
    Dvojchyby **
    1 4 1 1
    Udržená podání
    2 / 5
    40 %
    4 / 9
    44 %
    7 / 9
    78 %
    3 / 5
    60 %
    Odvrácené brejkboly
    5 / 8
    63 %
    8 / 13
    62 %
    4 / 6
    67 %
    3 / 5
    60 %
    Body při vlastním podání
    15 / 36
    42 %
    28 / 61
    46 %
    35 / 54
    65 %
    18 / 31
    58 %
    Body po 1. podání *
    19 / 40
    48 %
    27 / 38
    71 %
    Body po 2. podání *
    9 / 21
    43 %
    8 / 16
    50 %
    Úspěšnost 1. podání *
    40 / 61
    66 %
    38 / 54
    70 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 5
    40 %
    2 / 6
    33 %
    5 / 13
    38 %
    3 / 8
    38 %
    Body při soupeřově podání
    13 / 31
    42 %
    19 / 54
    35 %
    33 / 61
    54 %
    21 / 36
    58 %
    Body po příjmu 1. podání *
    11 / 38
    29 %
    21 / 40
    53 %
    Body po příjmu 2. podání *
    8 / 16
    50 %
    12 / 21
    57 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Andrea Petkovicová
    Stát: Německo
    Datum narození: 09.09.1987
    Věk: 36 let
    Držení: pravák
    Výška: 180 cm
    Váha: 69 kg

    Jana Čepelová
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 29.05.1993
    Věk: 30 let
    Držení: pravák
    Výška: 168 cm
    Váha: 60 kg
    bahis siteleri