Boston – Tampa 3:6 (kon.) | Washington – Columbus 2:1 (1:0 po s.n.) | Montreal – Carolina 1:4 (kon.)
Florida – Arizona 3:1 (kon.) | Toronto – New Jersey 4:2 (kon.) | Ottawa – Pittsburgh 2:1 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Vancouver 4:1 (kon.) | Nashville – Calgary 3:1 (kon.) | Minnesota – Philadelphia 1:3 (kon.)
Chicago – Dallas 3:2 (2:1 po s.n.) | Colorado – Edmonton 4:7 (kon.) | Los Angeles – Winnipeg 5:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:0 (1:0, 0:0, 0:0) Stav série: 4:3
Rytíři Kladno
Pátek 24.03.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off Chance ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dukla vyhazuje až za bránu Rytířů – ke které mimochodem puk tak tak došel – a nyní už to je jasné, dámy a pánové u textového přenosu. Kladenští už nestihnou ohrozit jihlavskou svatyni a Dukla Jihlava se tak stává posledním účastníkem letošní baráže o extraligu.
     
    Kladno si vyžádalo oddechový čas a po něm zkusí hru se šesti muži v poli! Lukáš Cikánek je na střídačce.
     
    58:46
    Tak nyní to budou krušné chvíle pro Duklu! Za zdržování hry jede pykat Vlastimil Bilčík. Velká šance pro Kladno.
     
    56:00
    Další kladenská nepřesnost. Čachotský si našel kotouč a vystřelil z pravého kruhu na vzdálenější tyčku, kterou o metr minul.
     
    54:58
    Skořepa přebral kotouč vyhozený po pravé straně, sjel si blíže k brance a vystřelil. Cikánek uchránil naděje hostí, když schoval kotouč v zástěře.
     
    53:15
    Na teploměr to zkoušel z levého kruhu také Skořepa. Cikánek byl ale připraven a ještě snažil vyklepat puk na své spoluhráče.
     
    51:22
    Další tlačenice před brankou, kterou způsobilo nahození koho jiného než Jiřího Drtiny. Jihlavský muž v masce schoval kotouč kdesi pod betony.
     
    45:35
    Čachotský předkládal zadovkou kotouč k levé tyči na Semana, čímž dokonale oklamal hráče soupeře. Prostor k zakončení pro jihlavského forvarda tam sice byl, jenže dostat puk ideálně na hůl se mu nepodařilo.
     
    42:39
    Ptáček byl s pukem na pravém kruhu blíže ke středu a ihned vypálil. Svoboda schoval kus černé gumy na hruď.
     
    42:16
    Jiří Drtina ukázal, že mu z postu beka není cizí ani útočení. Převzal na modré puk, položil si jednoho hráče soupeře, oklamal druhého a z kruhů vypálil bekhendem. Ke Svobodovi poté přiťukli puk hráči Jihlavy.
     
    40:52
    Zikmundova střela z pravé strany z většího úhlu byla hodně nepříjemná. Svoboda jí na bližší tyči vyrazil a domácí vzápětí dávají touš na zakázané uvolnění.
     
    38:57
    Tenkrát hledal z levé strany před brankou Pekra, který na kotouč stačil trošku dosáhnout. A také jej v tísni sklepnout na branku Svobody, který zakročil svými betony.
     
    35:54
    Jiří Cetkovský již putuje ven na dvě minuty za zásah do oblasti hlavy nebo krku a k tomu dostává desítku navíc. Menší trest odpyká kladenský junior Adam Kubík.

    Na vyloučení: 2-3.
    Vyšší tresty: 0-1.
     
    29:59
    V tlaku jsou nyní i Rytíři, konkrétně jejich první lajna. Tůma těsně před Svobodou tečoval kotouč, který se od kladenského útočníka odrazil vedle pravé tyčky.
     
    26:44
    Repe si prohodil na levé straně u modré Důrase a dával kotouč střílenou přihrávkou na branku. Tam totiž cítil Kloze, jenž se v této pozici skutečně nacházel. Kladenský střelec nastavil hokejku a usměrňoval puk na Svobodu, který se překvapit nenechal.
     
    26:10
    Adam Zeman, nejlepší to střelec Dukly v play-off, si samozřejmě věří. Jihlavští se dostali do akce dva na jednoho, po které vzal domácí útočník odpovědnost na sebe a pálil přesně z levého kruhu. Mířil do vzdálenější šibenice, leč jeho radost po prudké ráně zastavila spojnice.
     
    19:27
    Filip Seman nějakým pro mě záhadným způsobem vyšťoural kotouč před brankou a jen tak do něj plácl, jelikož prostoru věru neměl mnoho. Kotouč se od jeho hole otřel o pravou tyčku a šel vedle.
     
    18:22
    Tenkrát dokázal na modré dovézt puk do útočného pásma a ještě jej předložit Pekrovi, který si najel blíže ke středu, nicméně střelou na levou tyčku nemířil přesně.
     
    15:21
    Filip Seman měl další zajímavou možnost k zakončení, když dostal puk do jízdy na pravý kruh. Na nic nečekal a vypálil, jenže mířil těsně nad horní tyčku. Šance dobrá, o tom žádná.
     
    14:20
    Přesilovku si dáme i na druhé straně. Richard Diviš byl u střídačky Kladna dohrán Jakubem Strnadem a ten bude další dvě minuty sledovat hru z trestné lavice.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    13:38
    Zemanova střela nadělala Cikánkovi velké problémy. Gólman hostí jí vyrazil před sebe a nadvakrát na ní nedosáhl. Kotouč si mezi kruhy vzal Čachotský a už pálil nad ležícího kladenského gólmana, nicméně hokejka jednoho z Rytířů zvedla kotouč nad horní tyčku.
     
    11:48
    Rána Drtiny byla snad dvakrát třikrát ztečována, aby prošla vedle levé tyčky domácí klece.
     
    11:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    No tak branka skutečně v přesilové hře padla, ovšem do kladenské sítě. Domácím se podařilo s troškou štěstí vyhodit kotouč přes modrou a dostat se do situace dva na jednoho. Seman přihrál na RICHARDA DIVIŠE, který jako bagr zavezl puk před Cikánka a poslal mu jej nad ramenem pod horní tyč. Asistence: Filip Seman.
     
    10:48
    Kladenští si zahrají první přesilovou hru zápasu a to je pro Duklu stav nejvyššího ohrožení, neboť Rytíři dali polovinu semifinálových branek právě v početních výhodách. Miroslav Svoboda zastavil soupeře před svojí brankou podražením a jeho dvouminutový trest odpyká Filip Dundáček.

    Na vyloučení: 2-1.
     
    10:33
    Tohle byla extrémní dělovka z vrcholu pravého kruhu, kterou vyslal na branku Petr Šidlík. Kotouč těsně minul levý horní roh branky.
     
    08:59
    Jihlavským zatím hra čtyři na čtyři vyhovuje. Po Kalábově přihrávce byl na okamžik nestřežen před kladenskou brankou Josef Skořepa, jenž to ihned využil k zakončení. Přímo do připraveného Cikánka.
     
    08:33
    Za domácí ekipu jde ven Vlastimil Bilčík, který dostává dvě minuty za hrubost. Stejně dlouhý trest a za stejný prohřešek dostává forvard Kladna Ladislav Zikmund.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    07:43
    Len sa trela, dalo by se říct o první vážnější šanci Dukly. Seman přejel modrou a zkusil schovanou střelu z vrcholu levého kruhu, která prošla těsně vedle vzdálenější tyče Cikánka.
     
    06:22
    Divišovi se nepovedlo vyhodit puk po prknech. Na modré se jej ujal Drtina, kladenský to přesilovkový snajpr od modré. Zadák hostí si nabruslil blíže ke kruhům a jeho střelu schoval Svoboda do výstroje.
     
    00:33
    První velká šance zápasu už po půlminutě hry. Kapitán hostí Jiří Burger převzal ve středním pásmu kotouč a namířil si to mezi dvěma obránci na branku. Vystřelil zblízka a Svoboda možná ještě stačil lehce škrtnout puk vedle pravé tyče.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Diviš (F. Seman)


    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Škarek) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Šidlík, Kaláb, Půža – Diviš, J. Skořepa, Důras (A) – Anděl, Hubáček, Jiránek – Zeman, F. Seman (A), Čachotský (C) – Jergl, Březina, Danišovský.
    Rytíři Kladno: Cikánek (Hanuljak) – P. Hořava (A), J. Drtina, David Růžička, Repe, Ptáček (A), Kehar, Zelingr – D. Tůma, Burger (C), J. Kloz – Redlich, R. Přikryl, J. Strnad – Pekr, Machač, Tenkrát – Gratton, Zikmund, Cetkovský – Kubík.

    Rozhodčí: Svoboda, Kubičík – Kis, Špringl ml.

    Diváci: 5911
    Jihlava 4 3 Kladno
    #1 Pondělí 13.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Kladno 1:0
    #2 Úterý 14.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Kladno 4:1
    #3 Pátek 17.03.2017 • 18:00
    Kladno - Jihlava 3:2 po prodl.
    #4 Sobota 18.03.2017 • 18:00
    Kladno - Jihlava 3:4 po prodl.
    #5 Pondělí 20.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Kladno 1:2
    #6 Středa 22.03.2017 • 18:00
    Kladno - Jihlava 3:2
    #7 Pátek 24.03.2017 • 17:30
    Jihlava - Kladno 1:0
    bahis siteleri