Čepelová – Vandewegheová 2:1 (kon.) | Strýcová – Larssonová 2:1 (kon.)
konec
Barbora Strýcová
Barbora Strýcová (15)
2
4 6 7  
Johanna Larssonová
Johanna Larssonová
1
6 3 63  
Pátek 24.03.2017, 19:56 • Crandon Park - Court 9, Miami (USA) • WTA Miami - Miami Open presented by Itaú (tvrdý povrch) • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    7:6
    Barbora Strýcová zahrála skvělý bekhend do pravého rohu, kde se Johanna Larssonová pokusila o obranný čopovaný bekhend, jenže byl příliš krátký a česká tenistka vítězí po obrovské a dlouhé bitvě 4:6, 6:3 a 7:6!
     
    6-2
    Barbora Strýcová předvedla dobrý return a Johanna Larssonová z bekhendu poslala míč do sítě! Barbora Strýcová má po více než třech hodinách 4 mečboly!
     
    4-0
    Barbora Strýcová zahrála bekhend a poté forhend přesně do levého rohu, zatímco Johanna Larssonová svůj diagonální forhend vyhodila a poté rozmlátila svou raketu!
     
    2-0
    Barbora Strýcová se rozhodla změnit tempo dlouhé výměny a vyšlo to! Česká tenistka zahrála krásný bekhend podél levé postranní čáry přesně do rohu a poté na síti předvedla nádherný forhendový stop volej, který Johanna Larssonová nedoběhla!
     
    6:6
    Barbora Strýcová se v pravém rohu vyhodila z forhendu a za stavu 6:6 v rozhodujícím setu následuje zkrácená hra!
     
    0-40
    Barbora Strýcová zahrála dva nebo tři čopované míče a Johanna Larssonová ji zkrácení hry oplatila! Česká tenistka sice míč ještě doběhla, jenže Švédka ji fantastickým forhendovým diagonálním prohozem prohodila! Tři brejkboly! Zatím to vypadá na zkrácenou hru.
     
    6:5
    Barbora Strýcová se dostala do hry a poté zahrála krásný diagonální forhend, který dopadl přesně do levého rohu! Česká tenistka vede v rozhodujícím třetím setu 6:5 a půjde podávat na vítězství! Budou ji tři neproměněné brejkboly za stavu 3:1 mrzet nebo ne? Věříme ve druhou variantu.
     
    40-30
    Johanna Larssonová se vydala k síti, aby doběhla drop shot české tenistky, což se ji podařilo, jenže Barbora Strýcová ji nádherným diagonálním forhendem prohodila! Brejkbol, který může znamenat její vítězství v zápase!
     
    5:5
    Johanna Larssonová nedokázala využít slabého podání ven z kurtu a z forhendu poslala míč vedle vzdálenější levé čáry. Barbora Strýcová podržela podání a vyrovnala na 5:5!
     
    15-0
    Johanna Larssonová se po druhém podání své soupeřky dostala do výměny a krásným diagonálním forhendem se ji snažila prohodit, jenže trefila pouze raketu Barbory Strýcové, jejíž stop volej dopadl těsně za síť!
     
    4:5
    Barbora Strýcová musela na síti zahrát dva bekhendové voleje, z nichž první ještě přešel přes pásku, ten druhý ovšem nikoliv a Johanna Larssonová vede v rozhodující sadě 5:4!
     
    40-40
    Barbora Strýcová se dokázala dostat do hry, jenže poté přišla chyba z bekhendu, který skončil v síti. Johanna Larssonová odvrátila dva důležité brejkboly a srovnala na shodu!
     
    40-15
    Johanna Larssonová zahrála ve středu kurtu forhend příliš razantně a míč zalétl daleko za základní čáru. Dva brejkboly!
     
    3:4
    Johanna Larssonová dobře podala a česká tenistka se tentokrát vyhodila z forhendu. Švédská hráčka získala dva gemy v řadě a místo toho, aby stav třetího setu byl 4:1 pro rodačku z Plzně, vede po potvrzení brejku 4:3!
     
    3:3
    Barbora Strýcová v předchozím gemu nevyužila tři brejkboly a nyní přichází o podání! Johanna Larssonová je zpět!
     
    15-40
    Barbora Strýcová sice na první pokus podala, jenže Johanna Larssonová předvedl dva skvělé forhendové údery, po kterých si vypracovala dva brejkboly!
     
    3:2
    Johanna Larssonová odvrátila v pátém gemu rozhodující sady tři brejkboly a snížila na 3:2!
     
    A-40
    Johanna Larssonová nedokázala dlouhou výměnu dotáhnout do úspěšného konce a česká tenistka má další brejkbol!
     
    40-40
    To je obrovská škoda! Barbora Strýcová měla dva brejkboly na 4:1, jenže ani jeden nevyužila. Johanna Larssonová bojuje jako lvice, nic jiného ji nezbývá.
     
    40-15
    Rodačka z Plzně vede 3:1 ve třetím setu a nyní má k dispozici navíc dva brejkboly! Johanna Larssonová potřebuje zabrat.
     
    3:1
    Barbora Strýcová tentokrát míč dokázala urvat na svou stranu a po obrovské bitvě nakonec brejk potvrdila!
     
    30-40
    Barbora Strýcová teď rozmlátila svou raketu a vůbec se jí nedivím, protože na síti zahrála dva bekhendové voleje, z nichž druhý minul levý roh a skončil v autu! Johanna Larssonová má brejkbol, který se rodačka z Plzně pokusí odvrátit s pomocí nové rakety.
     
    2:1
    Další nabíhaný forhend Johanny Larssonové už tak úspěšný nebyl a skončil za základní čárou. Kapky deště přinesly Barboře Strýcové štěstí a živou vodu. Česká tenistka vede s brejkem v zádech v rozhodujícím třetím setu 2:1 a půjde podávat.
     
    40-0
    Stejně jako se přehnala přes Miami rychlá přeháňka, přehnal se bekhend Johanny Larssonové přes základní čáru a Barbora Strýcová má k dispozici tři brejkboly!
     
    30-0
    Miami je hodně slunné místo, nyní se ovšem na Court 9 a celý Crandon Park začal snášet déšť a zápas byl přerušen. Měla by to být přeháňka.
     
    40-40
    Barbora Strýcová zahrála nádherný forhend podél pravé postranní čáry a poté na síti předvedla povedenou smeč! Česká tenistka odvrátila dva brejkboly v řadě!
     
    15-40
    Barbora Strýcová z forhendu poslala míč do sítě a to je obrovská chyba, po které má Johanna Larssonová k dispozici dva gemboly na vedení 2:0 ve třetí sadě!
     
    40-40
    Johanna Larssonová odmítla obrovskou šanci na prohoz, když míč z forhendu napálila pouze do připraveného forhendu Barbory Strýcové, která číhala na síti a byla úspěšná!
     
    6:3
    Johanna Larssonová se vyhodila z forhendu a Barbora Strýcová vyhrává druhý set 6:3! Čeká nás třetí sada.
     
    5:2
    Barbora Strýcová fantasticky podala na téčko a zaznamenala své první eso v dnešním zápase! Rodačka z Plzně vede 5:2 a Johanna Larssonová půjde podávat na udržení se ve druhém setu.
     
    A-40
    Barbora Strýcová zahrála bekhend, který se přes pásku překulil na polovinu její soupeřky. Další brejkbol!
     
    A-40
    Johanna Larssonová se po krátké výměně vyhodila z forhendu a Barbora Strýcová má další brejkbol!
     
    A-40
    Barbora Strýcová se po fantastickém returnu vydala směrem k síti, u které zahrála pěkný forhendový volej do levého rohu! Česká tenistka má další brejkbol na 5:1!
     
    A-40
    A další chyba švédské tenistky, po které má Barbora Strýcová k dispozici ve druhém setu brejkbol na 5:1!
     
    4:1
    Barbora Strýcová na druhý pokus fantasticky podala na téčko a return švédské tenistky z forhendu minul pravý roh kurtu. Rodačka z Plzně potvrdila předchozí brejk a vede ve druhém setu už 4:1! Johanna Larssonová potřebuje nyní podržet podání.
     
    40-A
    Barbora Strýcová se vydala k síti, jenže si pozici vůbec nepřipravila a doplatila na to poté, co ji Johanna Larssonová prohodila krásným diagonálním bekhendem k pravé čáře! Švédská tenistka odvrátila dva gemboly a má nyní brejkbol!
     
    40-40
    Johanna Larssonová oběhala několik těžkých úderů a Barbora Strýcová předvedla dvě velké chyby, když nejprve zahrála volej hraný nad hlavou do pohybu své švédské soupeřky a poté stejným úderem minula pravou čáru!
     
    3:1
    Johanna Larssonová situaci neustála, když z forhendu po krátké výměně zahrála míč do sítě! Barbora Strýcová ve druhém setu podruhé sebrala Švédce podání a vede 3:1!
     
    A-40
    Johanna Larssonová zahrála z forhendu kopec, který dopadl vedle pravého rohu kurtu, a musí čelit brejkbolu!
     
    2:1
    Barbora Strýcová skvěle podala a poté na síti předvedla další kvalitní forhendový volej, po kterém Johanna Larssonová zahrála vedle pravé boční čáry do autu. Česká tenistka dokázala potvrdit předchozí rebrejk a vede ve druhém setu 2:1.
     
    40-30
    Barbora Strýcová zahrála perfektní bekhend podél levé postranní čáry do rohu kurtu a poté výměnu ukončila na síti povedeným forhendovým volejem k pravé boční čáře!
     
    15-15
    Barbora Strýcová se po podání vydala k síti, kde ji Johanna Larssonová nádherným forhendem podél levé postranní čáry dokázala prohodit! Nádherný úder.
     
    1:1
    Johanna Larssonová poslala míč vzápětí po krátké výměně z forhendu do sítě a Barbora Strýcová získala podání zpět!
     
    A-40
    Johanna Larssonová se vyhodila z forhendu a Barbora Strýcová má v tomto gemu již třetí brejkbol!
     
    A-40
    Johanna Larssonová první čopovaný bekhend trefila přesně na vzdálenější pravou čáru, ve druhém případě už ale nikoliv a míč skončil v autu. Další brejkbol pro Češku!
     
    40-30
    Johanna Larssonová předvedla svou pátou dvojchybu v zápase a Barbora Strýcová má k dispozici brejkbol!
     
    0:1
    Barbora Strýcová chybovala z bekhendu, když minula levou postranní čáru, a Johanna Larssonová vede ve druhém setu 1:0!
     
    15-40
    Johanna Larssonová v pravém rohu doběhla neskutečný úder zahraný podél pravé postranní čáry a poté zahrála parádní forhend pod nohy Barbory Strýcové. Její úder krásně kopíroval pravou čáru a česká tenistka nedokázala odpovědět! Dva brejkboly pro švédskou hráčů!
     
    4:6
    Johanna Larssonová u levé postranní čáry doběhla drop shot české tenistky a podél ní zahrála liftovaný bekhend, na který Barbora Strýcová nedokázala zareagovat a její forhend hraný téměř u země minul pravou čáru. Švédská tenistka vyhrává první set plný brejků 6:4.
     
    40-A
    Barbora Strýcová se v důležitou chvíli vyhodila z forhendu, který hrála na úrovni krku, a Johanna Larssonová má k dispozici setbol! Půjde ale přes druhé podání.
     
    40-30
    Barbora Strýcová předvedla po delší výměně od základní čáry absolutně fenomenální drop shot, který z jejího bekhendu zapadl u levé postranní čáry těsně za síť! Brejkbol!
     
    4:5
    Barbora Strýcová se opět dobře vydala k síti, kde chtěla zahrát forhendový volej, jenže ho hrála po kvalitním podání příliš nízko a trefila síť! Další brejk a zároveň rebrejk! Johanna Larssonová vede 5:4, a pokud jako první dokáže podruhé v zápase udržet podání, získá první set! Ke splnění cíle ji může pomoci trenér.
     
    15-40
    Jenže Johanna Larssonová odpovídá nádherným vítězným forhendem do levého rohu a má dva brejkboly!
     
    4:4
    Johanna Larssonová tlak neustála a předvedla dvojchybu. Jsme svědky šestého brejku v řadě!
     
    A-40
    Barbora Strýcová se do toho pořádně opřela a po náběhu k síti zahrála pěkný nabíhaný bekhend do levého rohu, který byl vítězný! Další brejkbol pro českou tenistku! Využije ho?
     
    40-30
    Johanna Larssonová se z forhendu vyhodila, když míč poslala za základní čáru, a Barbora Strýcová má brejkbol!
     
    3:4
    Barbora Strýcová také chtěla zahrát vítězný úder podél levé čáry, jenže stejně jako její švédská soupeřka ji minula. Další brejk, po kterém Johanna Larssonová vede 4:3!
     
    0-40
    Neskutečné! Johanna Larssonová má parádní pohyb, jehož zásluhou po dalším krásném drop shotu soupeřky zahrála kvalitní liftovaný forhend přesně k levé postranní čáře! Tři brejkboly!
     
    3:3
    Johanna Larssonová zahrála úžasný razantní bekhend do pravého rohu, jenže Barbora Strýcová se ubránila a poté přišla chyba Švédky, jejíž nabíhaný bekhend skončil v síti. Česká tenistka si podruhé v řadě vzala ztracené podání zpět!
     
    40-15
    Johanna Larssonová se vyhodila zbytečně z bekhendu, což znamená, že Barbora Strýcová má dvě šance na další rebrejk!
     
    30-0
    Fantastický úder od Barbory Strýcové, která byla zatlačena do pravého rohu, jenže z něho zahrála nádherný vítězný forhend, který pod ostrým úhlem dopadl k levé čáře!
     
    2:3
    Johanna Larssonová předvedla po druhém podání kvalitní return z bekhendu, po kterém Barbora Strýcová zahrála z bekhendu nízký úder do sítě! Česká tenistka odvrátila tři brejkboly, čtvrtý ale její soupeřka využila, což znamená druhý rebrejk v řadě!
     
    40-A
    Johanna Larssonová má v tomto gemu již čtvrtý brejkbol poté, co se česká tenistka vyhodila z forhendu!
     
    A-40
    Barbora Strýcová nevyužila dobrou možnost ukončit výměnu a poté se ocitla v hluboké obraně, po které následoval náběh Johanny Larssonové k síti, jenže její volej z forhendu byl nepřesný a minul pravou postranní čáru! Barbora Strýcová odvrátila tři brejkboly a nyní má k dispozici gembol!
     
    40-A
    Barbora Strýcová před pár okamžiky krásným způsobem odvrátila dva brejkboly, jenže Johanna Larssonová má k dispozici další poté, co Češka trefila z bekhendu síť.
     
    15-40
    Johanna Larssonová předvedla po druhém podání české tenistce nádherný return z forhendu, který zapadl přesně do pravého rohu kurtu, a Barbora Strýcová v defenzivě zahrála bekhend vedle levé čáry. Švédka má dva brejkboly!
     
    0-15
    Barbora Strýcová zahrála z bekhendu a forhendu několik kvalitních úderů do pravého rohu kurtu, jenže Johanna Larssonová se ubránila a poté zahrála famózní forhend podél levé postranní čáry, který byl vítězný!
     
    2:2
    Johanna Larssonová předvedla v nejméně vhodnou dobu svou druhou dvojchybu a Barbora Strýcová získala rebrejk!
     
    40-15
    Johanna Larssonová opět chybovala poté, co byla zatlačena do defenzivy, a Barbora Strýcová má dva brejkboly!
     
    1:2
    Souboj bekhendových úderů vyhrála Johanna Larssonová, která hrála míče s potřebnou a dobrou délkou, zatímco Barbora Strýcová se vyhodila a ztrácí podání!
     
    30-40
    Barbora Strýcová se vyhodila z forhendu, který byl příliš dlouhý, a Johanna Larssonová má brejkbol!
     
    Zápas byl odložen ze čtvrtka 23. března na pátek 24. března a nezačne dříve než v 17:00.

    Tomáš Reiner

    Čas utkání: 3:09

    3. set: 1:20

    Strýcová Larssonová
    3. set Utkání 3. set
    Získané body celkem
    51 124 114 44
    Nejdelší série získaných bodů
    7 7 5 4
    Setboly
    2 3 1 0
    Mečboly
    2 2 0 0
    Vítězné údery *
    0 0
    Nevynucené chyby *
    0 0
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:25 1:09 1:10 0:32
    Esa **
    0 1 1 0
    Dvojchyby **
    2 4 8 1
    Udržená podání
    4 / 6
    67 %
    9 / 16
    56 %
    8 / 15
    53 %
    4 / 6
    67 %
    Odvrácené brejkboly
    4 / 6
    67 %
    11 / 18
    61 %
    16 / 23
    70 %
    6 / 8
    75 %
    Body při vlastním podání
    25 / 45
    56 %
    59 / 112
    53 %
    61 / 126
    48 %
    24 / 50
    48 %
    Body po 1. podání *
    37 / 72
    51 %
    50 / 89
    56 %
    Body po 2. podání *
    23 / 42
    55 %
    13 / 39
    33 %
    Úspěšnost 1. podání *
    63 %
    70 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    2 / 8
    25 %
    7 / 23
    30 %
    7 / 18
    39 %
    2 / 6
    33 %
    Body při soupeřově podání
    26 / 50
    52 %
    65 / 126
    52 %
    53 / 112
    47 %
    20 / 45
    44 %
    Body po příjmu 1. podání *
    39 / 89
    44 %
    35 / 72
    49 %
    Body po příjmu 2. podání *
    26 / 39
    67 %
    19 / 42
    45 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 3. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Barbora Strýcová
    Stát: Česká rep.
    Datum narození: 28.03.1986
    Věk: 38 let
    Držení: pravák
    Výška: 164 cm
    Váha: 60 kg
    Nasazení: 15

    Johanna Larssonová
    Stát: Švédsko
    Datum narození: 17.08.1988
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 174 cm
    Váha: 66 kg
    bahis siteleri