HC Plzeň – Přerov 2:6 (kon.) | Mountfield HK – Chomutov 3:2 (po pr.) | Sparta – Vítkovice 2:3 (kon.)
konec
HC Plzeň 1929
2:6 (1:4, 0:2, 1:0)
HC ZUBR Přerov
Sobota 25.03.2017, 10:30 • Malá hala FORTUNA arény • Mistrovství ČR - 8. třída
Partner:
     
    55:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Plzeňští střílejí svůj druhý gól a snižují stav duelu na 2:6! A pomohlo jim k tomu i trochu štěstí, neboť rána ALEŠE MATOUŠKA byla při svém putování do sítě snad dokonce dvakrát ztečována. Bez asistence.
     
    25:17
    Přerov právě vstřelil branku!
    Šestá branka v plzeňské síti! Do úniku měl našlápnuto STANISLAV SVOZIL, který se však rozhodl nepronikat až k bráně a vystřelil ještě nad kruhy. Kotouč cinkl o brankovou konstrukci a zapadl přesně do pravého vinglu. Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    22:50
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři završují bůra a znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Puk si do útočného pásma zavezl STANISLAV SVOZIL, jenž si vypracoval pozici mezi kruhy a přesnou ranou k pravé tyči přidal k dosavadním třem asistencím také gól. Asistence: Jonáš Jobánek.
     
    19:40
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A přece nepůjde Plzeň do kabin bez vstřeleného gólu! Na modrou lajnu obdržel kotouč kapitán DOMINIK SOUKUP, který napřáhl a propálil naprosto vše, co mu stálo v cestě. Asistence: David Jiříček.
     
    13:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Klobouky a čepice na led, MARTIN RYŠAVÝ totiž právě završil čistý hattrick! A nahrál mu na něj Stanislav Svozil, jenž tak má v dnešním klání na kontě již tři gólové přihrávky. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    11:53
    Přerov právě vstřelil branku!
    Jenže opak je pravdou, Přerov se prosazuje ve vlastním oslabení! Do přečíslení ujelo duo Stanislav Svozil – MARTIN RYŠAVÝ, přičemž druhý jmenovaný trefil odkrytou část branky za přesouvajícím se gólmanem. Asistence: Stanislav Svozil, Jonáš Jobánek.
     
    11:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Uplynulo jen 25 vteřin a Zubři odskakují na rozdíl dvou gólů! V mezikruží se ke kotouči dostal MARTIN RYŠAVÝ, který nekompromisně propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jonáš Jobánek, Vladimír Brázda.
     
    10:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Přerovští se jako první v zápase prosazují a jdou do vedení! Z levé strany poslal kotouč směrem na bránu Stanislav Svozil a jeho nahrávku využil MIROSLAV ŠTÍBR, jenž překonal plzeňského gólmana. Asistence: Stanislav Svozil.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 20. Soukup (Jiříček), 56. Matoušek – 11. Štíbr (Svozil), 12. Ryšavý (Jobánek, Brázda), 12. Ryšavý (Svozil, Jobánek), 14. Ryšavý (Svozil), 23. Svozil (Jobánek), 26. Svozil (Jobánek)


    HC Plzeň 1929: Bočan (14. – 26. Horáček) – Kanta, Dolhý, Štrunc, Jiříček, Plecitý, Špaček, Páník, Hodinář – Pešek, Altrichter, Hauser, Borák, Soukup (C), Kristl, Marcel, Steinbrüker, Korčák, Matoušek, Chasák, Schindler. Trenér: Petr Kořínek.
    HC ZUBR Přerov: Suchánek (Vojtek) – Kaprál, Svozil, Nesvadba, Holík, Urban – Martinec, Štíbr, Jobánek, Ryšavý (C), Hlávka, Hradil, Brázda, Machalík, Buršík. Trenér: Pavel Neuman.

    Rozhodčí: Micka – Pechánek, Kleprlík
    bahis siteleri