Tomljanovicová – Šafářová 0:2 (kon.) | Strýcová – Čepelová 2:0 (kon.)
Putincevová – Plíšková 0:2 (kon.) | Flipkensová – Cibulková 0:2 (kon.)
konec
Kirsten Flipkensová
Kirsten Flipkensová
0
2 3  
Dominika Cibulková
Dominika Cibulková
2
6 6  
sk Sobota 25.03.2017, 22:10WTA Miami - Miami Open presented by Itaú (tvrdý povrch) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítame vás pri online prenose. Stretnutie sa začne o 21:30.
     
    Vážení čitatelia, vítam vás pri sledovaní textového priameho prenosu z tenisového turnaja v americkom Miami. Už do tretieho kola sa dostala slovenská jednotka Dominika Cibulková a veľké šance má aj na ďalší postup. Jej súperkou totiž bude Belgičanka Kirsten Flipkensová. Obe aktérky sa dostanú na kurt po skončení zápasu medzi Rogerom Federerom a Francisom Tiafoem.

    KIRSTEN FLIPKENSOVÁ

    Kirsten Flipkensová je v rebríčku WTA na 85. pozícii, no vo svojej kariére bola oveľa vyššie. V auguste 2013 jej patrila skvelá trinásta priečka a len kúsok ju delil od postupu do TOP 10. Vlani odohrala solídnu porciu 75 zápasov, v ktorých zaznamenala bilanciu 41 výhier a 34 prehier. V tejto sezóne zatiaľ nedosiahla vážnejší úspech. Na Australian Open ju vyradila Johanna Kontaová už v prvom kole, v Acapulcu neprešla cez štvrťfinále a minulý týždeň skončila v Indian Wells v druhom kole. V americkom Miami si viedla najlepšie v prelomovom roku 2013, keď to dotiahla až medzi osmičku najlepších hráčok. V tohtoročnej edícii zdolala najskôr Jennifer Bradyová a následne aj chorvátsku tínedžerku Anu Konjuhovú. Najmä zápas druhého kola jej však zobral veľa síl, keďže trval takmer tri hodiny a Belgičanka vyhrala po setoch 7:6, 6:7 a 6:2. V zápase až šesťkrát stratila svoj servis, čo by dnes Dominika Cibulková mohla využiť.

    DOMINIKA CIBULKOVÁ

    Dominika Cibulková v pondelok prepísala históriu slovenského tenisu, keď v rankingu vystúpila na štvrté miesto. Bratislavčanka v úvode sezóny ťaží najmä z toho, že neobhajuje veľa bodov. Na žiadnom turnaji síce vyložene nevyhorela, ale určite sa aj jej samotnej máli tretie kolo z Australian Open či osemfinále z Indian Wells. Teraz má zverenka Mateja Liptáka ďalšiu veľkú šancu získať do rebríčka cenné body. Vlani vypadla v Miami už v druhom kole, a tak body môže len zbierať. Vo svojom prvom zápase si s Veronicou Cepedeovou z Paraguaju hladko 6:3, 6:2, pričom ani raz neprišla o servis. Po druhom podaní vyhrala 66% výmien, čo je na pomery ženského tenisu veľmi vysoké číslo. S dnešnou belgickou súperkou má pozitívnu bilanciu štyri výhry a dve prehry. Naposledy sa obe hráčky stretli pred dvoma v austrálskom Melbourne Parku. Vtedy to bol trojsetový súboj, v ktorom Dominika Cibulková uspela po setoch 3:6, 6:3, 6:1.
     
    Obe hráčky sú už na kurte a pred sebou majú krátku rozcvičku. Žreb vyhrala belgická tenistka Kirsten Flipkensová a práve ona začne dnešné stretnutie na servise.
     
    0:0
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    0-15
    Kirsten Flipkensová začala dnešný zápas na podaní, no prvý bod putuje na konto jej súperky. Belgičanka totiž poslala loptičku za základnú čiaru.
     
    0-30
    Dominika Cibulková po druhom servise súperky predviedla skvelý return. Belgičanka nedokázala dobre reagovať a loptičku na druhú stranu nedostala.
     
    0-40
    Kirsten Flipkensová ani teraz netrafila prvé podanie a okamžite sa dostala pod tlak. Následne poslala loptičku do autu a čelí trom brejkbalom.
     
    0:1
    Skvelý vstup do zápasu v podaní Dominiky Cibulkovej. Slovenská tenisová jednotka predviedla niekoľko skvelých returnov a získava hneď prvé podanie svojej súperky.
     
    0-15
    Aj piata loptička dnešného zápasu putuje na konto slovenskej tenistky. Kirsten Flipkensová netrafila loptičku ideálne a nasmerovala ju len do siete.
     
    0-30
    Dominika Cibulková pokračuje vo skvelom úvode zápasu. Priamym bodom z podania si vytvára nádejný náskok v druhom geme zápasu.
     
    0-40
    Slovenská tenistka má k dispozícii tri šance na ukončenie geme. Základom bol skvelý úder po čiare, no a následný smeč bol len čerešničkou na torte.
     
    0:2
    Dominika Cibulková ešte nestratila loptičku v dnešnom zápase. Krásne sa položila do svojho forhendového úderu a svojej súperke nedala šancu.
     
    0-15
    Dominika Cibulková hrá výborne. Jej údery majú ideálnu dĺžku a jej súperka s tým má zjavne veľké problémy od začiatku duelu.
     
    15-15
    Kirsten Flipkensová prvýkrát v dnešnom zápasu boduje. Predviedla výborný servis na telo a prakticky donútila našu hráčku chybovať.
     
    30-15
    Belgická tenistka si opäť pomohla kvalitným servisom. Dominika Cibulková ani teraz nedostala loptičku na druhú stranu dvorca.
     
    30-30
    Teraz musíme pochváliť slovenskú tenistku. Dominika Cibulková si loptičku obehla na forhendovú stranu a zahrala krásny víťazný úder.
     
    40-30
    Prvý víťazný úder si v dnešnom zápase pripisuje na svoje konto aj Kirsten Flipkensová. Belgičanka má tak šancu získať prvú hru na svoje konto.
     
    1:2
    Kirsten Flipkensová to napokon zvládla a znižuje náskok svojej súperky. Dominika Cibulková mala v tejto výmene prevahu, no loptičku nasmerovala za základnú čiaru.
     
    1:2
    Prestávka medzi gemami sa nám trošku natiahne. Kirsten Flipkensová si vyžiadala na kurt fyzioterapeutku, pretože jej tečie krv z prsta na ľavej ruke. Zdravotne fit ale zrejme nie je ani Dominika Cibulková, ktorá pomerne často pokašliava.
     
    0-15
    Po trošku dlhšej pauze pokračuje v zápase podaním Dominiky Cibulkovej. Tá loptičku opäť prilepila na základnú čiaru a získava bod na svoje konto.
     
    15-15
    Tentokrát naša tenistka nebola presná. Pri loptičke síce bola včas, no tá z jej rakety skončila niekoľko decimetrov vedľa bočnej čiary.
     
    15-30
    Slovenská tenistka napravuje zaváhanie z predošlej výmeny. Pomohla si kvalitným servisom, z ktorého pramení priamy bod.
     
    15-40
    Dominika Cibulková teraz prekvapila svoju súperku agresívnym servisom na T-čko. Kirsten Flipkensová to vôbec nečakala, a tak tu máme eso.
     
    30-40
    Prvú šancu na ukončenie gemu slovenská tenistka nevyužila. Loptičku poslala tesne vedľa bočnej čiary, no stále má k dispozícii jednu šancu.
     
    1:3
    Teraz to už svetová štvorka zvládla vo veľkom štýle. Po kratšom údere súperky si prešla na sieť a forhendovým volejom ukončuje štvrtý gem zápasu.
     
    0-15
    Kirsten Flipkensová bola snáď v prvej výmene aktívnejšou hráčkou. Prešla si dokonca aj na sieť, no Dominika Cibulková ju prekvapila úderom pod nohy.
    Dominika Cibulková zaskočila súperku úderom pod nohy.

     
    0-30
    Belgická tenistka sa v úvode zápasu trápi a robí až príliš veľa nevynútených chýb. To bol aj tento prípad, a tak sa dostáva do problémov.
     
    15-30
    Tri brejkbalové šance z toho nebudú. Kirsten Flipkensová v dôležitý moment zabrala a kvalitným úderom nedala našej hráčke šancu reagovať.
     
    15-40
    Kirsten Flipkensová nenapodobnila predošlú výmenu. Loptička z jej rakety skončila len v polovici siete, a tak musí čeliť dvom brejkbalom.
     
    30-40
    Dominika Cibulková prvú možnosť na ukončenie gemu nevyužila. Bohužiaľ, loptička jej ideálne nesadla a preto skončila v sieti.
     
    40-40
    Dominika Cibulková posiela loptičku ďaleko za základnú čiaru. Kirsten Flipkensová predviedla sériu dobrých úderov a upravuje skóre na zhodu.
     
    A-40
    Kirsten Flipkensová získava tretí bod za sebou. Tentokrát si po dobrom údere po čiare prešla k sieti a výmenu zakončila presným volejom.
     
    40-40
    Piaty gem prvého setu ešte nekončí. Kirsten Flipkensová sa pokúsila zahrať víťazný úder po čiare, no z forhendovej strany netrafila priestor dvorca.
     
    40-A
    Kirsten Flipkensová sa veľmi slabo pohybuje. Aj teraz dostala úder pod nohy, nedokázala dobre reagovať a úderom do siete si komplikuje situáciu.
     
    40-40
    Kirsten Flipkensová teraz zahrala fantasticky. Po servise si okamžite prešla na sieť, kde zahrala senzačný half-volej. Dominika Cibulková je síce rýchla, no toto nešlo dobehnúť.
     
    40-A
    Slovenská tenistka diktovala tempo výmeny a podľa toho to aj dopadlo. Loptičku si obehla na forhend a úderom po čiare nedala súperke šancu.
     
    1:4
    Kirsten Flipkensová sa snažila prekvapiť svoju súperku. Chcela poslať loptičku tesne za sieť, no tá skončila ešte na jej polovici kurtu. Belgičanka tak prichádza o servis a dostáva sa do veľkých problémov.
     
    15-0
    Dominika Cibulková druhýkrát v zápase podáva na potvrdenie brejku. Šiesty gem ale začína lepšie Kirsten Flipkensová, ktorá uspela na sieti.
     
    30-0
    Slovenská tenistka si teraz zobrala na pomoc jastrabie oko, no to ukázalo, že loptička z jej rakety predsa len skončila tesne za základnou čiarou.
     
    40-0
    Kirsten Flipkensová sa v tejto výmene prakticky len bránila. Krátkymi bekhendovými údermi robila Slovenke problémy a napokon sa dočkala jej chyby.
     
    2:4
    Dominika Cibulková prvýkrát na turnaji stráca svoje podanie. Kirsten Flipkensová sa teraz dostala viac do dvorca a výmenu ukončila forhendovým víťazným úderom.
     
    15-0
    Kirsten Flipkensová podáva s novými loptičkami a tie jej priniesli šťastie. Belgičanka predviedla skvelý servis a pripisuje si eso.
     
    15-15
    Teraz musíme pochváliť Dominiku Cibulkovú. Slovenská tenistka predviedla výborný return a následne poslala loptičku do protipohybu súperky.
     
    15-30
    Slovenská tenistka opäť boduje. Aj v tejto výmene bola aktívnejšia, dokázala súperku zatlačiť a napokon aj donútiť k chybe.
     
    30-30
    To je škoda. Bratislavská rodáčka sa dostala do výmeny, opäť sa snažila diktovať tempo výmeny, no loptička z jej rakety skončila v aute.
     
    30-40
    Kirsten Flipkensová si zobrala na pomoc jastrabie oko, no to len potvrdilo výrok čiarového rozhodcu. Loptička končí v aute a Dominika Cibulková má brejkbal.
     
    2:5
    Skvelé! Dominika Cibulková hrala vo výmene trpezlivo a v správny čas zaútočila. Úderom po čiare si vytvorila prevahu a napokon ukončila celý gem nekompromisným úderom pri sieti.
     
    0-15
    Svetová štvorka podáva na víťazstvo v prvom sete a začína veľmi dobre. Priamym bodom z podania sa dostáva do tesného vedenia.
     
    0-30
    Slovenská tenistka je dve loptičky od zisku prvého setu. Po dobrom servise prešla do útoku a výmenu ukončila forhendovým úderom po čiare.
     
    0-40
    Dominika Cibulková dostala súperku pod tlak. Kirsten Flipkensová sa z toho nedokázala dostať a loptičku nasmerovala tesne vedľa bočnej čiary.
     
    15-40
    Prvý set ešte bude pokračovať. Dominika Cibulková nezvládla svoj bekhendový úder, ktorý nasmerovala len do siete. Stále však má dva setbaly.
     
    2:6
    Tentokrát sa to už podarilo! Kirsten Flipkensová napálila loptičku do autu, a tak prichádza o celý set. Musíme ale dodať, že Dominika Cibulková jasne dominovala a zaslúžene ide do vedenia.
    Prvý set pomerne hladko získala svetová štvorka.

     
    15-0
    Podobne ako prvý set, tak aj druhé dejstvo začína na podaní Kirsten Flipkensová. Belgičanka začína zhurta a priamym bodom sa dostáva do vedenia.
     
    15-15
    Dominika Cibulková následne vyrovnáva skóre gemu. Kirsten Flipkensová jej k tomu ale výrazne pomohla, keď loptičku poslala za základnú čiaru.
     
    30-15
    Kirsten Flipkensová opäť boduje po podaní z pravej strany. Loptičku nasmerovala presne na T-čko a zaznamenáva druhé eso v zápase.
     
    30-30
    Po druhom ese ale prichádza aj prvá dvojchyba. Kirsten Flipkensová si komplikuje situáciu a dostáva súperku na dosah brejkbalu.
     
    40-30
    Dominika Cibulková teraz nevyužila veľkú šancu. V tejto výmene mala navrch, no jeden z jej forhendových úderov sa do kurtu nevošiel.
     
    40-40
    Dominika Cibulková vyrovnáva skóre na zhodu. Tentokrát jej forhend zaúradoval v plnej paráde, o čom svedčí víťazný úder po čiare.
     
    A-40
    Kirsten Flipkensová preriskovala druhé podania a vyplatilo sa jej to. Po priamom bode zo servisu si vypracovala výhodu na svoju stranu.
     
    1:0
    Belgická tenistka lepšie vstupuje do druhého setu. Priamym bodom z podania sa zaskvela aj pri podaní z ľavej strany, a tak ukončuje celú hru.
     
    15-0
    Dominika Cibulková nezačína na servise práve najlepšie. Ani na dvakrát nedostala loptičku do vymedzeného priestoru, a tak z toho je dvojchyba.
     
    30-0
    Slovenská tenistka posiela loptičku za základnú čiaru, a tak sa dostáva do nepríjemnej situácie. Pri vlastnom podaní musí doháňať dvojbodové manko.
     
    30-15
    Tentokrát našej tenisovej hviezde pomohla Kirsten Flipkensová. Tá absolútne nezvládla svoj bekhendový úder a poslala ho len do siete.
     
    30-30
    Po krížnom bekhendovom údere si Slovenka prešla na sieť a výmenu ukončila precízne zahraným volejom. Kirsten Flipkensová bola bez šance.
     
    30-40
    Tretí bod za sebou získava slovenská tenistka. Jej belgická súperka sa dlho držala vo výmene, no napokon pod tlakom poslala loptičku do autu.
     
    1:1
    Výborne! Dominika Cibulková vytrvalo tlačila súperke do jej bekhendu. Z toho napokon prišiel dlhý úder za základnú čiaru, a tak sa druhá hra končí.
     
    0-15
    Piatu loptičku za sebou získava aktuálna svetová štvorka. Kirsten Flipkensová jej situáciu výrazne uľahčila zbytočnou dvojchybou.
     
    0-30
    Kirsten Flipkensová nasmerovala loptičku len do polovice siete. Pred malou chvíľou viedla pri servise súperky, no rovnaké manko teraz musí doťahovať.
     
    0-40
    Dominika Cibulková má tri šance na prelomenie podania. Kirsten Flipkensová po servise vyrazila na sieť, no Slovenka ju dokázala obhodiť úderom po čiare.
    Krásne obhodenie v podaní Dominiky Cibulkovej.

     
    1:2
    Slovenská tenistka si pekne počkala na slabší druhý servis súperky. Následne sa krásne položila do bekhendového úderu a víťazným úderom získava servis Kirsten Flipkensovej.
     
    0-15
    Dominika Cibulková získava deviatu loptičku za sebou. Podaním na telo dostala súperku pod tlak, a tá následne posiela loptičku do siete.
     
    0-30
    Kirsten Flipkensová si vôbec nepripravila pozíciu a hneď po returne išla na sieť. Dominika Cibulková mala dostatok času a opäť ju obhodila.
     
    15-30
    Desať loptičiek vyhrala Slovenka v rade, no teraz o svoju sériu prišla. V zápase totiž zaznamenáva druhú dvojchybu, čo nás určite neteší.
     
    15-40
    Dominika Cibulková napravila svoje predošlé zaváhanie. Kirsten Flipkensová opäť vyrazila na sieť, no naša tenistka ju dokázala obhodiť.
     
    1:3
    Dominika Cibulková potvrdzuje brejk z predošlej hry. V závere jej pomohla Kirsten Flipkensová, ktorá z forhendovej strany nasmerovala loptičku do siete.
     
    0-15
    Svetový return predviedla slovenská tenistka. Loptička spadla tesne pod nohy belgickej tenistky, a tá už nemala veľa šancí na reakciu.
     
    15-15
    Tentokrát to Kirsten Flipkensová spravila vynikajúco. Po servise si prešla na sieť a krásnym half-volejom a dokázala vyrovnať skóre.
     
    30-15
    Kirsten Flipkensová si na svoje konto pripisuje ďalšie eso. Loptička sa skĺzla po bočnej čiare, a tak Dominika Cibulková nemohla reagovať.
     
    30-30
    Dominika Cibulková opäť dokázala zaskočiť svoju súperku. Tá nezvládla náročný volej na sieti, a tak bude naša hráčka bojovať o brejkbal.
     
    40-30
    Belgická tenistka zatiaľ nebude musieť čeliť brejkbalu svojej súperky. Po servise predviedla skvelý úder na sieti a získava loptičku na svoju stranu.
     
    2:3
    Dominika Cibulková posiela loptičku mimo vymedzeného priestoru. Kirsten Flipkensová sa tak drží v hre o druhý set a znižuje náskok súperky na rozdiel jedného gemu.
     
    2:3
    Stalo sa presne to, čo sme nechceli. Dobre rozbehnutý zápas bude musieť byť prerušený, pretože v Miami opäť začalo pršať. Vyzerá to na poriadnu prehánku a uvidíme ako dlho bude trvať. O priebehu vás budeme informovať.
     
    Tak zdá sa, že v Miami prestalo pršať. Samozrejme, usporiadateľom bude nejakú chvíľu trvať pokiaľ kurt vysušia a budeme môcť pokračovať v zápase.
     
    Vyzeralo to dobre, kurt bol prakticky už suchý. Aktuálne zábery zo strechy štadióna ale ukazujú, že je dvorec opäť mokrý. V Miami znovu začalo pršať, čo nás rozhodne neteší.
     
    Tak situácia sa opäť mení a tentokrát k lepšiemu. Podľa oficiálneho twitterového účtu turnaja sa začína s vysušovaním kurtov. V Miami sa blíži ôsma hodina večer, tak verme, že sa začne čím skôr.
     
    Počasie robí organizátorom veľké starosti – opäť sa rozpršalo. Momentálne informácie hovoria o tom, že sa na kurtoch nezačne hrať skôr ako o 3:00 nášho času.
     
    0-15
    Po viac ako troch hodinách pokračujeme v našom textovom prenose. Dominika Cibulková vstupuje po prestávke dobre a boduje.
     
    15-15
    Belgická tenistka Kirsten Flipkensová nechce ale nechať nič na náhodu a snaží sa okamžite vyrovnať skóre druhého setu.
     
    30-15
    Slovenská tenistka sa dokonca dostáva do problémov. Po jej nevynútenej chybe sa belgická tenistka dostáva na dosah brejkbalov.
     
    40-15
    Kirsten Flipkensová má dve možnosti prelomiť podanie slovenskej tenisovej jednotky. Zjavne má lepší vstup do pokračovania zápasu.
     
    3:3
    Tak stalo sa presne to, čo sme nechceli. Dominika Cibulková prichádza o svoje podanie a za vyrovnaného stavu bude pokračovať na servise Kirsten Flipkensová.
     
    0-15
    Máme pred sebou dôležitý siedmy gem druhého setu. Tú na našu radosť začína lepšie Dominika Cibulková, ktorá sa dostáva do vedenia.
     
    0-30
    Svetová štvorka znásobuje svoje vedenie a okamžite si chce zobrať stratené podanie späť. Pripomínaním, že v prvom sete sa jej to podarilo.
     
    0-40
    Dominika Cibulková vynikajúcim spôsobom reaguje na predošlú stranu podania. Kirsten Flipkensová je v problémoch a čelí brejkbalom.
     
    15-40
    Čistá hra na príjme z toho napokon nebude. Dominika Cibulková ale môže zostať pokojná, keďže má stále dve šance na zisk brejku.
     
    3:4
    Tak napokon sa to podarilo. Dominika Cibulková si berie stratené podanie späť a už len dva gemy ju delia od postupu do osemfinále turnaja v americkom Miami.
     
    0-15
    Dominika Cibulková predviedla ďalšie parádne obhodenie v dnešnom dueli. Kirsten Flipkensová si prešla na sieť, no nedokázala reagovať na úder súperky.
     
    0-30
    Slovenská tenistka dokázala diktovať tempo výmeny. Svoje údery prilepila k základnej čiare a donútila skúsenú Belgičanku chybovať.
     
    15-30
    Teraz musíme pochváliť aj belgickú tenistku. Kirsten Flipkensová využila pomalšiu loptičku zo strany našej hráčky a zahrala víťazný úder po čiare.
     
    30-30
    Teraz sme boli svedkami kurióznej situácie. Po dvojnásobnom chybnom verdikte čiarového rozhodcu sa výmena musela opakovať a končí sa ziskom bodu pre Kirsten Flipkensovú.
     
    40-30
    Dominika Cibulková sa sama dostáva do problémov. Slovenská tenistka posiela loptičku za základnú čiaru a bude čeliť brejkbalu súperky.
     
    40-40
    Výborne, Dominika Cibulková svojim forhendom zničila súperku. Tá sa bránila ako vedela, no napriek tomu sa jej brejkbal nepodarilo využiť.
     
    A-40
    Slovenská tenistka posiela loptičku mimo bočnej čiary, a tak bude nasledovať ďalší brejkbal pre skúsenú Kirsten Flipkensovú.
     
    40-40
    Dominika Cibulková bojuje a forhendovým víťazným úderom upravuje skóre ôsmeho gemu opäť na zhodu. Verme, že ďalšia výhodu bude jej.
     
    40-A
    Je to tak. Dominika Cibulková bola vo výmene trpezlivejšia, počkala si na chybu svojej súperky a tá napokon aj prišla.
     
    3:5
    Svetová štvorka sa približuje k dnešnému víťazstvu. Priamym bodom z podania ukončuje ôsmy gem druhého setu, a tak dostáva Kirsten Flipkensová pod hrozbu straty celého zápasu.
     
    15-0
    Kirsten Flipkensová podáva s novým loptičkami, ktoré jej zatiaľ priniesli šťastie. Belgičanka boduje vďaka priamemu bodu z podania.
     
    15-15
    Následne ale Kirsten Flipkensová ani na dvakrát nenašla servisom vymedzený priestor. Vďaka zbytočnej dvojchybe si komplikuje situáciu.
     
    15-30
    Teraz sme boli svedkami pomerne dlhej výmeny. Napokon ju končí Kirsten Flipkensová, ktorá bekhendom poslala loptičku len do siete.
     
    15-40
    Kirsten Flipkensová musela ísť do výmeny len cez svoje druhé podanie. Od začiatku tak bola aktívnejšia Dominika Cibulková a víťazným úderom získava mečbal.
     
    3:6
    Dominika Cibulková postupuje do osemfinále turnaja v americkom Miami. V poslednej vymene zápasu predviedla výborný return, na ktorý jej súperka nedokázala reagovať.
    Parádnym returnom slovenská tenistka ukončila dnešný zápas.

     
    Koniec zápasu
     
    Dominika Cibulková zvládla náročný zápas tretieho kola na turnaji v upršanom Miami. Práve počasie narobilo našej hráčke veľké starosti, možno viac ako samotná Kirsten Flipkensová. Tá v zápase získala len päť gemov, s čím nemohla postúpiť do ďalšieho kola. Naopak, v ňom je zverenka Mateja Liptáka a v pondelok si o štvrťfinálovú miestenku zahrá s Češkou Luciou Šafářovou. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem vám dobrú noc, respektívne pekné skoré ráno. (04:01:52)

    Miroslav Kováčik

    Čas utkání: 1:38

    2. set: 1:38

    Flipkensová Cibulková
    2. set Utkání 2. set
    Získané body celkem
    22 40 61 32
    Nejdelší série získaných bodů
    4 5 10 10
    Setboly
    0 0 3 1
    Mečboly
    0 0 1 1
    Vítězné údery *
    11 18
    Nevynucené chyby *
    18 14
    Úspěšnost na síti *
    0 %
    0 %
    Statistiky na podání
    Čas her při vlastním podání
    0:17 0:33 0:28 0:17
    Esa **
    2 3 1 0
    Dvojchyby **
    3 3 2 2
    Udržená podání
    2 / 5
    40 %
    3 / 9
    33 %
    6 / 8
    75 %
    3 / 4
    75 %
    Odvrácené brejkboly
    1 / 4
    25 %
    4 / 10
    40 %
    2 / 4
    50 %
    2 / 3
    67 %
    Body při vlastním podání
    11 / 28
    39 %
    22 / 56
    39 %
    27 / 45
    60 %
    15 / 26
    58 %
    Body po 1. podání *
    13 / 30
    43 %
    22 / 33
    67 %
    Body po 2. podání *
    9 / 26
    35 %
    5 / 12
    42 %
    Úspěšnost 1. podání *
    30 / 56
    54 %
    33 / 45
    73 %
    Úspěšnost 2. podání *
    0 %
    0 %
    Průměrná rychlost 1. podání *
    Průměrná rychlost 2. podání *
    Nejrychlejší podání *
    Statistiky na příjmu
    Proměněné brejkboly
    1 / 3
    33 %
    2 / 4
    50 %
    6 / 10
    60 %
    3 / 4
    75 %
    Body při soupeřově podání
    11 / 26
    42 %
    18 / 45
    40 %
    34 / 56
    61 %
    17 / 28
    61 %
    Body po příjmu 1. podání *
    11 / 33
    33 %
    17 / 30
    57 %
    Body po příjmu 2. podání *
    7 / 12
    58 %
    17 / 26
    65 %
    Informace ke statistikám

    Aktuálnost statistik označených *: po 2. setu

    Ostatní statistiky jsou počítány průběžně automaticky.

    ** Počty es a dvojchyb v průběhu setu jsou neoficiální.

    Kirsten Flipkensová
    Stát: Belgie
    Datum narození: 10.01.1986
    Věk: 38 let
    Držení: pravák
    Výška: 165 cm
    Váha: 55 kg

    Dominika Cibulková
    Stát: Slovensko
    Datum narození: 06.05.1989
    Věk: 35 let
    Držení: pravák
    Výška: 160 cm
    Váha: 58 kg
    bahis siteleri