Ázerbájdžán – Německo 1:4 (kon.) | San Marino – Česko 0:6 (kon.) | Arménie – Kazachstán 2:0 (kon.)
Anglie – Litva 2:0 (kon.) | Sev. Irsko – Norsko 2:0 (kon.) | Černá Hora – Polsko 1:2 (kon.)
Rumunsko – Dánsko 0:0 (kon.) | Malta – Slovensko 1:3 (kon.) | Skotsko – Slovinsko 1:0 (kon.)
konec
Arménie
2:0 (0:0)
Kazachstán
Neděle 26.03.2017, 18:00 • Vazgen Sargsyan anvan Hanrapetakan Marzadasht, Jerevan • Kvalifikace MS (Evropa)
Předzápasové kurzy
     
    77
    Žlutou kartu dostává Aras Özbiliz (Arménie).
     
    64
    Serhij Malyj srazil k zemi nedovoleně Henricha Mchitarjana, a protože to byla už jeho druhá žlutá karta, míří rovnou pod sprchy. Hosté budou zápas dohrávat s devíti hráči v poli.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Aschat Tagybergen (Kazachstán).
     
    48
    Žlutou kartu dostává Varazdat Harojan (Arménie).
     
    28
    Artur Sarkisov dostal parádní přihrávku do běhu, poté se dokázal prosmýknout mezi obránci Kazachstánu, ale jeho únik brankou skončit nemohl. Byl totiž rukou sražen k zemi, ale svůj pád hodně přehrál a dostává za to žlutou kartu.
     
    21
    Ale v dalším obležení branky Kazachstánu fauloval Serhij Malyj, který rovněž dostává žlutou kartu. Bylo to znovu těsně před velkým vápnem a domácí mají další slibný volný přímý kop.
     
    18
    Máme tu první žlutou kartu utkání. Abzal Bejsebekov srazil k zemi svého soupeře a hlavní sudí tak poprvé vytahuje žlutý kartonek.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 73. Mchitarjan, 75. Özbiliz (K. Hovhannisjan)

    Karty:   28. Sarkisov (ARM), 48. Harojan (ARM), 77. Özbiliz (ARM) – 18. Bejsebekov (KAZ), 21. Malyj (KAZ), 54. Tagybergen (KAZ)   64. Malyj (KAZ)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:1. Střely mimo: 7:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 14:18.
    Arménie: Beglarjan – T. Voskanjan, Harojan, Andonian, Hajrapeťan – Mchitarjan (C), G. Malakjan, Pizzelli (65. Manučarjan) – K. Hovhannisjan, Sarkisov (70. Özbiliz), Kazarjan (5. Barseghjan).
    Náhradníci: Melikseťan, Ajvazov – Kartašjan, E. Malakjan, Korjan, Grigorjan, Mkojan, Artak Jedigarjan, Simonjan, Barseghjan, Manučarjan, Özbiliz.

    Kazachstán: D. Loria – Bejsebekov, Malyj, Šomko – Tungyšbajev (79. Mužikov), Kuat (82. Dmitrenko), Tagybergen, Islamchan (C) (87. Bajžanov), Sujumbajev – Nusserbajev, Nurgalijev.
    Náhradníci: Pokatilov, Bekbajev – Dmitrenko, Sartakov, Mirošničenko, Ščotkin, Mužikov, Žukov, Bajžanov, Murtazajev, Tolebek, Logviněnko.

    Rozhodčí: Stavrev – Kirovski, Kostadinov
    bahis siteleri