New Jersey – Dallas 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 2:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:1 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
konec
Pittsburgh Penguins
2:6 (1:1, 0:1, 1:4)
Philadelphia Flyers
Pondělí 27.03.2017, 01:10 • PPG Paints Arena, Pittsburgh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:58 Shayne GOSTISBEHERE - 2:6
     
    58:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To už je pro Pittsburgh hodně kruté, Flyers přidávají další gól! Skvěle to udělal Brayden Schenn, který na sebe navázal pozornost dvou protihráčů a poté přenechal puk volnému SHAYNEOVI GOSTISBEHEREOVI, který z první propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Brayden Schenn.
    57:31 Radko GUDAS - 2:5
     
    57:31
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A už je to jasné. Nepovedené rozehrávky Pens se za modrou čarou ujal RADKO GUDAS, který bez váhání uklidil kotouč do prázdné domácí svatyně. Asistence: Claude Giroux.
    53:36 Patric HÖRNQVIST - 2:4
     
    53:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě nezabalili a jsou zpět ve hře! Warsofsky si všiml rozjetého PATRICA HÖRNQVISTA a poslal švédského snajpra do rychlého úniku, ze kterého Hörnqvist nezaváhal a poslal touš přesně pod břevno. Asistence: David Warsofsky a Ian Cole.
    48:41 Jakub VORÁČEK - 1:4
     
    48:41
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    To nyní platí dvojnásob, Flyers přidali další gól! Girouxovo nahození z vrcholu kruhů nejistý Murray vyrazil jen před sebe, kam si mezitím sjel JAKUB VORÁČEK a pohotově uklidil kotouč k pravé tyči. Asistence: Matt Read a Claude Giroux.
    41:11 Dale WEISE - 1:3
     
    41:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Lepší vstup do třetí třetiny si hosté asi představit nemohli! Sean Couturier přesně přenesl hru na volnou levou stranu, kde číhal Travis Konecny, jehož následný pas do předbrankového prostoru usměrnil do sítě důrazný DALE WEISE! Asistence: Travis Konecny a Sean Couturier.
    32:49 Valtteri FILPPULA - 1:2
     
    32:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    O chvilku později už to ale Flyers vyšlo! Wealův pokus z otočky nadělal velké zmatky na brankovišti Penguins a VALTTERI FILPPULA nakonec dostal touš až do sítě! Mike Sullivan si ještě vybral trenérskou výzvu, sudí ovšem branku uznali. Asistence: Jordan Weal a Brandon Manning.
    19:05 Jordan WEAL - 1:1
     
    19:05
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno! Po rychlé akci Flyers se puku na útočné modré ujal JORDAN WEAL, který jako nůž máslem dojel na levý kruh a jeho následná střela Murraymu prosvištěla až do sítě! Asistence: Michael Del Zotto a Shayne Gostisbehere.
    04:31 Matt CULLEN - 1:0
     
    04:31
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Domácí nakonec přesilovku přeci jen využívají a jdou do vedení! Po nahození z pravého kruhu zůstal kotouč ležet na brankovišti, čehož si jako první všiml MATT CULLEN a uklidil ho za Masonova záda! Asistence: Chris Kunitz a Patric Hörnqvist.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 5. Cullen (Kunitz, Hörnqvist), 54. Hörnqvist (Warsofsky, Cole) – 20. Weal (Del Zotto, Gostisbehere), 33. Filppula (Weal, Manning), 42. Weise (Konecny, Couturier), 49. Voráček (Read, Giroux), 58. Gudas (Giroux), 59. Gostisbehere (B. Schenn)


    Pittsburgh Penguins: M. Murray (M.-A. Fleury) – Dumoulin, J. Schultz, Cole, C. Gaunce, Streit, Warsofsky – Sheary, Crosby (C), Rust – Cullen, Rowney, Kessel – Kunitz (A), Bonino, Hörnqvist – Kühnhackl, Sundqvist, S. Wilson.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Manning, Gudas, Gostisbehere, Del Zotto – Read, Giroux (C), Voráček – Weal, Filppula, Simmonds (A) – B. Schenn, Couturier, Weise – VandeVelde, Bellemare (A), Konecny.

    Rozhodčí: Skillitier, O'Halloran – Rody, Pancich
    bahis siteleri