Trenčín – Nitra 2:3 (po pr.)
po prodl.
HK DUKLA Trenčín
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
HK Nitra
sk Pondělí 27.03.2017, 17:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Playoff extraligy juniorů (SVK) • Finále
Partner:
     
    68:01
    Nitra dala gól!
    Novák bol s pukom za bránkou tvrdo dohraný na mantinel, Nitrania tak získali puk, ktorý Matejov rýchlo posunul pred bránu, kde bol osamotený DÁVID KONIG, ten si položil brankára a zavesil puk pod hornú žrdku.
    Asistencie: Martin Matejov
     
    39:57
    Trenčín dal gól!
    Keď už sa zdalo, že do kabín sa pôjde za stavu 1:2, od modrej poslal puk do ohňa obranca DOMINIK TRŠKA a brankár, ktorý mal zrejme zakrytý výhľad, kapituloval.
    Asistencie: Oliver Pataky
     
    21:23
    Nitra dala gól!
    Nitrania začali druhú tretinu aktívne, puk vybojovali za bránkou, prišla prihrávka pred bránku a pohotová strela MÁRIA MÚČKU, takže hostia sa dostali do vedenia.
    Asistencie: Erik Gubo, Martin Matejov
     
    19:17
    Nitra dala gól!
    Hostia vyrovnávajú po brejku. Čacho zbytočne dlho držal puk v útočnom pásme, stratil ho a Nitrania zamierili do prečíslenia, unavení hráči Dukly sa nestíhali vracať. Múčka dostal puk pred bránku, kde ho dostal za brankára SAMUEL RÁCZ.
    Asistencie: Mário Múčka, Matej Mrázik
     
    16:20
    Trenčín dal gól!
    Postupný útok Dukly z vlastného pásma, Nitrania sa viac sústredili na troch hráčov na pravej strane, prihrávka našla voľného obrancu ADAMA THEMÁRA na ľavom kruhu a ten presne trafil.
    Asistencie: Boris Sádecký, Pavol Regenda

    Marián Vychovalý

    Branky a nahrávky: 17. Themár (Sádecký, Regenda), 40. Trška (Pataky) – 20. Rácz (Múčka, Mrázik), 22. Múčka (Gubo, Matejov), 69. D.Konig (Matejov)


    HK DUKLA Trenčín: Kostelný – Ďurkech, Božík, Trška, Themár, Danko, Dúžek, Birás – Briestenský, Tužinský, Pataky – Hecl, Čacho, Novák – Regenda, Havrila, Sádecký – Okuliar, Jakubec, Faško-Rudáš – Škvarka
    HK Nitra: Foltán – J.Štefanka, Garay, Matejovie, Šimurda, Matejovič, Pupák, Šturdík, Rácz – D.Konig, Klenko, L.Konig – Bahna, Ondrušek, Šramaty – Múčka, Matejov, Gubo – Fominych, Kollár, Mrázik

    Rozhodčí: Fridrich, Adamec – Výleta, Gegáň

    Diváci: 1500
    bahis siteleri