Boston – Nashville 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – Buffalo 3:1 (kon.) | New Jersey – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.)
Montreal – Dallas 4:1 (kon.) | Minnesota – Washington 4:5 (po pr.) | Edmonton – Los Angeles 2:1 (kon.)
Vancouver – Anaheim 1:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:4 (po pr.)
konec
Boston Bruins
4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Nashville Predators
Středa 29.03.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:35
    Také Colton Sissons se zapojil do obrovské šarvátky a dostal menší dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    58:35
    Vernon Fiddler dostal dvě plus dvě minuty za hrubost a ještě k tomu jako bonus osobní trest za nesportovní chování. Trestné minuty stále naskakují.
     
    58:35
    Cody McLeod dostal ještě jeden desetiminutový osobní trest plus trest do konce utkání.
     
    58:35
    Cody McLeod dostal pět minut za bitku plus deset minut osobní trest za nesportovní chování.
     
    58:35
    Vyloučení na straně Bostonu. Kevan Miller dostal za bitku 5 minut, zatímco Noel Acciari osobní desetiminutový trest.
     
    58:35
    Jako ve wrestlingu to nyní vypadalo v TD Garden! Ve středním pásmu vnikla obrovská mela, která neutichla, a v rychlém sledu došlo ke třem nebo čtyřem bitkám!
    58:29 David BACKES - 4:1
     
    58:29
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID BACKES na pravé straně neutrální zóny vybojoval puk a poté ho od modré čáry táhlou střelou poslala do prázdné brány. Boston vede těsně před koncem 4:1! Asistence: Dominic Moore.
    55:47 Noel ACCIARI - 3:1
     
    55:47
    Bruins právě vstřelili branku!
    Riley Nash vyrazil se spoluhráči do přečíslení tři na jednoho a v blízkosti levé tyče se místo zakončení rozhodl pro bekhendovou přihrávku, po které si NOEL ACCIARI v blízkosti pravé tyče prudce přibrzdil a bez přípravy puk nad lapačkou přesouvajícího se Pekka Rinneho poslal do bližšího horního rohu brány! Bruins krátce před koncem znovu vedou o dvě branky poté, co Noel Acciari vstřelil svůj první gól v NHL! Asistence: Riley Nash.
    51:16 Craig SMITH - 2:1
     
    51:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Roman Josi na levém křídle od modré čáry a hrazení nahodil puk letící přibližně metr nad ledem na přední tyč, kde se chystal Tuukka Rask zasáhnout lapačkou, těsně před ním ale CRAIG SMITH sklepl puk holí k ledu a pod brankářem Bruins následně prošel do brány, konkrétně k levé tyči! Nashville dokázal snížit a vrátil se zpět do zápasu! Asistence: Roman Josi a Ryan Ellis.
     
    49:56
    Predators vyhodili puk na zakázané uvolnění, ještě předtím ale Brad Marchand krásnou táhlou střelou od modré čáry orazítkoval vzdálenější pravou tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry! Obrovská šance.
     
    46:43
    Třetí řesilová hra Predators v řadě je u konce poté, co Ryan Johansen dostal dvě minuty za držení.
     
    45:35
    Drew Stafford dostal dvě minuty za hákování a Nashville si v dnešním zápase zahraje třetí přesilovou hru.
     
    43:26
    Patrice Bergeron mohl poslat Bruins do tříbrankového vedení, když se řítil sám na bránu, jenže jeho následná střela skončila na lapačce fantastického Pekka Rinneho!
     
    42:46
    Predators se v blízkosti pravé tyče dostali ke střele, která zřejmě orazítkovala brankovou konstrukci, a Tuukka Rask po ní poté skvěle ucpal prostor u své levé tyče! Puk zůstal ve hře.
     
    41:36
    David Krejčí si z pravého křídla sjel před bránu, kde si puk navedl na bekhend a dokázal ho zvednout, jenže pouze doprostřed brány a náruče Pekka Rinneho!
     
    30:03
    Austin Watson se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže ani nadvakrát Tuukka Raska z bezprostřední blízkosti propálit nedokázal! Boston stále vede nad Nashvillem 2:0 a hosté se marně snaží prosadit!
     
    27:01
    Brandon Carlo fauloval Callea Järnkroka a dostal dvě minuty za hrubost. Druhá přesilová hra pro Predators.
     
    24:49
    Viktor Arvidsson se ocitl před bránou v obrovské šanci, jenže mezi betony Tuukka Raska propálit nedokázal! Brankář Bruins si připsal skvělý zákrok a poté puk zmrazil pod lapačkou!
     
    23:31
    David Pastrňák se v levém kruhu pro vhazování krásně otočil s pukem mezi dvěma protihráči a jeho následná střela těsně minula levý horní roh brány Predators! Vzápětí přišla střela Bruins od modré čáry, kterou Pekka Rinne zastavil v náručí, a přerušil hru.
    13:52 David KREJČÍ - 2:0
     
    13:52
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID KREJČÍ si na pravém křídle krásně vyměnil puk na útočné modré čáře s Davidem Pastrňákem a krásnou táhlou střelou zápěstím z vnitřního oblouku pravého kruhu pro vhazování propálil Pekka Rinneho mezi betony! Bruins vedou 2:0! Asistence: David Pastrňák a Drew Stafford.
     
    13:16
    P. K. Subban je bývalým obráncem Montrealu, takže jakmile se dotkne puku, TD Garden hlasitě bučí!
     
    10:30
    David Pastrňák v blízkosti pravé tyče ukradl Predators puk a na opačné straně mohl skórovat do odkryté brány David Krejčí, jeho krajan ale bránu bohužel pro Bruins minul!
     
    07:43
    Torey Krug zbytečně fauloval v levém rohu útočného pásma Mattiase Ekholma a dostal dvě minuty za napadení. Přesilová hra Bruins je u konce a 47 sekund se bude hrát ve hře 4 na 4.
     
    06:29
    David Pastrňák si z levého křídla krásně sjel před bránu a po rychlém zamíchaní s pukem na přední tyči puk mezi Pekka Rinneho do sítě neprotlačil! Byl ovšem faulován, takže Boston si po úvodní brance zahraje první přesilovou hru. Anthony Bitetto dostal dvě minuty za držení.
     
    04:31
    Patrice Bergeron se prosadil před pár okamžiky z dorážky a během posledních 10 utkání vstřelil svůj první gól.
    02:28 Patrice BERGERON - 1:0
     
    02:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Zdeno Chára vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování po ledě na přední tyč, kde Pekka Rinne jeho pokus pravým betonem skvěle vyrazil. Proti následné dorážce PATRICE BERGERONA už byl ale bezmocný. Boston vede po necelých 3 minutách 1:0! Asistence: Zdeno Chára a Brad Marchand.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 3. Bergeron (Chára, Marchand), 14. Krejčí (Pastrňák, Stafford), 56. Acciari (Riley Nash), 59. Backes (D. Moore) – 52. C. Smith (Josi, Ellis)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, Liles, K. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Stafford, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – D. Moore, Riley Nash, Acciari. Hlavní trenér: Bruce Cassidy.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (A), Ellis (A), Ekholm, P. K. Subban, Bitetto, Irwin – Forsberg, Johansen, Arvidsson – C. Wilson, Sissons, C. Smith – Fiala, Järnkrok, Neal (A) – McLeod, Fiddler, Watson. Hlavní trenér: Peter Laviolette.

    Rozhodčí: Wes McCauley, Ghislain Hebert. Čároví: Michel Cormier, Scott Cherrey

    Diváci: 17565
    bahis siteleri