Jaroslavl – Petrohrad 1:2 (kon.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
1:2 (0:0, 1:2, 0:0) Stav série: 0:4
SKA Petrohrad
Středa 29.03.2017, 18:00 • Arena 2000 • Play-off KHL • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:27:35)
     
    Československá stopa v utkání

    Jakub Nakládal (JAR) – 0+0, 3 střely, čas na ledě 18:38
     
    Zápas sledovalo 9 000 diváků.
     
    Statistiky zápasu

    Střely na branku: 34 – 26
    Zásahy brankářů: 24 – 33
    Vyloučení: 7 – 7
    Bodyčeky: 16 – 13
    Vyhrané buly: 32 – 24
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 1 – 0
     
    Je dobojováno. Petrohrad nakonec své těsné vedení dokázal uhájit a i když měli domácí v závěru obrovský tlak, nedokázali odvrátit hrozbu konce sezóny. SKA tak vítězí i počtvrté v této sérii a v nejkratším možném termínu si hosté zajistili postup do finále KHL, když zvítězili 4:0 na zápasy.
     
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Kovalčuk pálil na prázdnou branku z pěti metrů, ale netrefil ji! Nemusí ho to ale mrzet. Hosté mají puk a už ho nepustí. Petrohrad může slavit postup do finále KHL.
     
    59:11
    Kovalčuk mířil s pukem před odkrytou domácí klec, ale skvělý obranný zákrok Ljubuškina znamenal další šanci pro domácí, kteří spěchají do útoku.
     
    58:40
    Sudnicin je na střídačce. Domácí to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    58:24
    Barabanov sklepl kotouč před Sudnicinem a ten znovu drží svůj tým.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:34
    Hosté se nyní zaměřují spíše na obranu a raději vyhazují puky z vlastního obranného pásma.
     
    57:20
    Hersley podél mantinelu posílal znovu puk do bezpečí, ale ten se nakonec dostal až před domácí branku a je tu zakázané uvolnění. Další vhazování před Šesťorkinem.
     
    56:36
    Z levého kruhu se k pořádné střele napřáhl Plotnikov, ale Sudnicin jeho střelu lapil a znovu tak drží svůj tým a jeho šance na srovnání stavu nepříznivého skóre.
     
    55:56
    Z prostoru mezi kruhy se ke střele dostal Petri Kontiola, ale byl tísněn dvěma obránci Petrohradu, kteří tak zmařili další akci domácích.
     
    55:28
    Hosté vyhodili kotouč z vlastního obranného pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění a rychle odcházejí střídat.
     
    54:39
    Hosté mohou svému brankáři rozhodně děkovat, že stále vedou rozdílem jediné branky. Domácí mají nyní převahu a vyrovnání několikrát bylo na spadnutí.
     
    53:55
    Závar před hostující brankou. K opuštěnému puku si sjel Pašnin, ale po jeho střele skončil znovu na pozorném Šesťorkinovi. Domácí ale nebyli daleko k vyrovnání.
     
    53:27
    Maxime Talbot se snažil proháčkovat do útočného pásma, ale v cestě mu stála znovu přesná obrana hostujícího celku. Následně pak se domácí dostali do ofsajdové pasti a hra je vykázána do středního pásma.
     
    53:03
    Zakázané uvolnění hostů a hra se tedy stěhuje zpět před branku Petrohradu.
     
    52:24
    A znovu brankář hostů. Nyní před ním byla menší skrumáž a Šesťorkin musel jít k zemi. Ukryl kotouč někde pod svou výstrojí a přerušuje hru.
     
    51:45
    Nikita Čerepanov chtěl sklepnout kotouč po střele Kadějkina za záda Šesťorkina, ale brankář Petrohradu se znovu zaskvěl dalším přesným zákrokem.
     
    51:15
    Patrik Hersley nechal vyniknout svou střelou Sudnicina, který jeho ránu ukrývá mezi svými betony a raději přerušuje hru. Vhazovat se tak bude po jeho pravé ruce.
     
    50:54
    U kotouče jsou hosté za vlastní brankou. Hersley čekal až mu vystřídají spoluhráči a až poté vyvezl puk z obranné třetiny.
     
    50:31
    Bělov skáče na led, hosté si tak mohou oddechnout a jsou v plném počtu.
     
    50:05
    Kozun pálil na branku hostů, Rykov ale dokázal dobrým obranným zákrokem zakročit a znovu posílá kotouč mimo ohrožení hostující brány.
     
    49:38
    Hráči Lokomotivu měli velký tlak před brankou hostů. Ti se ale dokázali nakonec vymanit a posílají kotouč až před domácí branku.
     
    48:31
    Bělov nyní vyhodil kotouč do hlediště a dostává dvě minuty za zdržování hry. Další velká šance pro domácí tým v přesilové hře.
     
    48:05
    Jakub Nakládal dostal puk na svoji hůl, poté bez přípravy vystřelil na branku hostů, ale tam byl opět připravený Šesťorkin. Domácí vrhají své poslední síly do útoku, aby se pokusili zápas vyrovnat.
     
    47:48
    Na řadu přichází další komerční přestávka.
     
    46:56
    Sudnicin nyní zlikvidoval střelu od modré čáry a opět tak drží svůj tým. Hosté se nyní dostali do dvou slibných šancí, ale proti brankáři Lokomotivu neměli šanci.
     
    46:22
    Už se ale zpět do útočného pásma nastěhovali hráči Jaroslavle a kombinují před Šesťorkinem. Ten dalším zákrokem podržel Petrohrad a jeho těsné vedení.
     
    45:45
    Na druhé straně nebezpečně střílel Jevgenij Ketov, ale také Sudnicin byl pozorný a podržel naděje svého týmu.
    45:10 Apalkov svou střelou našel levý beton Šesťorkina.
     
    45:10
    Velká šance domácích. Apalkov posílal puk k levé tyčce Petrohradu, ale Šesťorkin natáhl svůj levý beton a kotouč tak poslal do bezpečí. Hodně svůj tým podržel.
     
    44:44
    Tichonov je na ledě a Petrohrad je tedy kompletní.
     
    44:02
    Maxime Talbot tečoval před brankou hostů střelu Nakládala od modré čáry, ale obrana SKA byla pozorná. Nicméně ale domácí útočné pásmo udrželi a stále hrozí před Šesťorkinem.
     
    43:29
    A další vyhození puku hosty až před Sudnicina. Petrohrad své oslabení zatím hraje velmi dobře a na led nyní posílá čerstvou čtveřici.
     
    43:04
    Po střele Kronwalla od modré čáry zachytili kotouč hosté a okamžitě ho posílají až před branku Jaroslavle.
     
    42:44
    Viktor Tichonov dostává dvě minuty za podražení a nabízí tak domácímu celku přesilovou hru. Velká šance srovnat nepříznivý stav pro Lokomotiv.
     
    42:33
    Polunin měl dlouho puk na své holi, před Šesťorkinem ale nic nevymyslel. Do rychlého protiútoku tak zamířili hosté, ale ani oni se do šance před domácí brankou nedostali.
     
    41:23
    Také Jaroslavl už je kompletní.
     
    40:56
    Hersley pálil od modré čáry, kotouč zamířil za domácí branku, kde si ho převzal Jakub Nakládal a okamžitě ho vyhodil do bezpečí.
     
    40:15
    Petrohrad je v plném počtu a začíná tak jeho zkrácená přesilová hra, která bude trvat zhruba minutu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Statistiky druhé třetiny

    Střely na branku: 10 – 13
    Zásahy brankářů: 11 – 9
    Vyloučení: 5 – 2
    Bodyčeky: 4 – 4
    Vyhrané buly: 15 – 8
    Využití: 0 – 1
    Oslabení: 1 – 0
     
    Také druhé dějství je za námi. V ní už jsme se branek dočkali, a to hned tří. Nejprve otevřel účet utkání v přesilové hře Dinar Chafizullin, po něm pak mířil přesně Anton Bělov. V závěru druhé periody měli hosté navíc další přesilovou hru, ale místo toho v ní inkasovali, když kotouč za záda Šesťorkina sklepl Alexandr Kadějkin. Hra je tedy stále otevřená pro oba týmy a čeká nás jistě zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:50.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Koledov pálil přes obránce Jegora Jakovleva, který kotouč srazil do ochranné sítě. Hra je přerušena a vhazovat se bude po levé ruce Šesťorkina.
     
    39:23
    Je po domácí přesilovce. Kozun dostává dvě minuty za hrubost a síly na ledě se tedy srovnají.
     
    39:08
    Domácí hráči jsou uhnízděni v pásmu Petrohradu a na Šesťorkina mířily další nebezpečné střely. S nimi si ale dokázal poradit a je tu osvobození hostů.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:15
    A Jaroslavl má možnost vyrovnat v přesilové hře. Rykov dostává dvě minuty za držení protihráče a už sedí na trestné lavici.
     
    37:33
    Domácí jdou v plném počtu.
    36:39 Alexandr KADĚJKIN - 1:2
     
    36:39
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Domácí se dvakrát dostali do šance ve vlastním oslabení a druhá akce se jim povedla. ALEXANDR KADĚJKIN nastavil svoji hůl před Šesťorkinem a poslal kotouč za jeho záda – 1:2. Domácí tak jsou svému soupeři na dostřel jediné branky. Asistence: Nikita Čerepanov a Andrej Loktionov.
     
    35:52
    Domácí se tak musí znovu bránit ve čtyřech. Hosté jsou už v útočném pásmu a zakládají tak svou první přesilovkovou akci.
     
    35:33
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Jakub Nakládal – 2 min., nedovolené bránění).
    34:21 Anton BĚLOV - 0:2
     
    34:21
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Nyní se to ale hostům povedlo. Domácí si dlouho koledovali před vlastní svatyní, když nevyhodili puk do bezpečí a jejich pasivitu pak potrestal ANTON BĚLOV, jenž kousek za modrou čárou propálil Sudnicina a posílá hosty do dvoubrankového náskoku – 0:2. Asistence: Jevgenij Dadonov a Nikolaj Prochorkin.
     
    33:59
    A další střela hostů. Jevgenij Dadonov se dostal do těsné blízkosti Sudnicina, ale prostřelit ho nedokázal.
     
    33:17
    Nikita Gusev se na levém kruhu obtočil kolem své osy a z otočky pak vyslal prudkou střelu, kterou ale domácí brankář dokázal pokrýt. Hosté tak byli znovu velmi nebezpeční v útočném pásmu.
     
    32:33
    Oba celky jsou kompletní.
     
    32:15
    Loktionov sebral puk z hole Ketovovi, který dlouho kroužil před domácí brankou. Nakonec tedy o kotouč přichází a Lokomotiv tak může projít do útočného pásma.
     
    31:23
    Gavrikov se proháčkoval obranou Petrohradu až před Šesťorkina, ale v pádu nedokázal zakončit. Hosté nyní půjdou otočit hru na opačnou stranu.
     
    30:33
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Maxime Talbot – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Vadim Šipačov – 2 min., sekání).
     
    30:20
    Nikita Gusev poslal puk zpoza domácí branky mezi kruhy, kde byl ke střele připravený Barabanov, ale obrana domácích jeho střelu zablokovala.
     
    29:42
    Zhruba v polovině druhé třetiny hosté stále vedou rozdílem jedné branky. Domácí se snažili zareagovat v další šanci, ale Šesťorkin je zatím neprůstřelný.
    28:06 Dinar CHAFIZULLIN - 0:1
     
    28:06
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A hosté ji ihned využívají. DINAR CHAFIZULLIN dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a svou střelou pak dokázal poslat kotouč za Sudnicinova záda. Petrohrad se tak ujímá vedení a zároveň otevírá střelecký účet tohoto zápasu – 0:1. Asistence: Jevgenij Dadonov a Vadim Šipačov.
     
    27:52
    Děrgačjov uháněl s pukem do útočného pásma, za záchrannou brzdu pak zatáhl Ljubuškin, který dostává dvě minuty za podražení. Hosté si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    27:45
    Igor Šesťorkin musel znovu zasahovat proti střele domácích. V prostoru mezi kruhy vyslal nebezpečnou střelu Jegor Averin, ale znovu na brankáře hostů nevyzrál. Skóre se tak znovu nemění a na úvodní branku zápasu si budeme muset ještě počkat.
     
    27:05
    To vše ale až za malou chvilku. Následuje totiž další komerční přestávka.
     
    27:05
    Andrej Loktionov pálil z větší vzdálenosti na Šesťorkina, jenže ten byl znovu ve svém brankovišti připraven. Hru poté raději přerušuje a pokračovat se bude vhazováním po jeho pravé ruce.
     
    26:50
    Lugin skáče na ledovou plochu a Jaroslavl je v plném počtu.
     
    26:11
    Další vyhození puku až před Šesťorkina a domácí hráči tak pošetřili další cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    25:30
    Ale hosté jsou už znovu v útočném pásmu a kombinují před Sudnicinem. Jenže ani tentokráte se v něm neudrželi a Lokomotiv se tak opět může osvobodit.
     
    25:14
    Hosté se nedokázali usadit v pásmu Jaroslavle a domácí se tak dokázali velmi rychle osvobodit a poslali puk až před branku Petrohradu.
     
    24:50
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dmitrij Lugin.
     
    23:46
    Prochorkin našel volného Širokova před domácí brankou, ale druhý jmenovaný už byl v těžkém úhlu a po jeho střele tak Sudnicina vůbec neohrozil. Následuje tak další přesun domácích do útočného pásma.
     
    22:51
    Hráči Jaroslavle byli znovu hodně nebezpeční před hostující brankou, ale jejich další střela brankáře Šesťorkina neohrozila. Hosté tak mohou pomalu přejít do další útočné akce.
     
    22:03
    Jevgenij Ketov před Sudnicinem plácl do kotouče a brankář Jaroslavle tak musel zasahovat. Kotouč má ve své lapačce a chystá se ho hned rozehrát, aby nechal hru plynout.
     
    21:14
    Domácí hráči jsou už kompletní.
    21:02 Averin ve vlastním oslabení ohrozil hostující branku, ale Šesťorkin fantasticky jeho střelu pokryl.
     
    21:02
    Domácí ujeli ve vlastním oslabení dva na jednoho a Averin mohl pálit do odkryté klece hostů, ale Šesťorkin se stihl fantasticky přesunout a vyrazil kotouč svým levým betonem do bezpečí!
     
    20:21
    Hosté se už uhnízdili v pásmu domácího celku a před Sudnicinem už rozvíjejí přesilovkový kolotoč. Domácí ale zatím přesile hostů vzdorují.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Statistiky první třetiny

    Střely na branku: 11 – 6
    Zásahy brankářů: 6 – 11
    Vyloučení: 2 – 3
    Bodyčeky: 7 – 6
    Vyhrané buly: 7 – 9
    Využití: 0 – 0
    Oslabení: 0 – 0
     
    První třetina je za námi. V ní jsme viděli útočný hokej na obou stranách, v druhé polovině první části ovšem byli domácí hodně nebezpeční a Šesťorkina zaměstnali několika nebezpečnými střelami, ale brankář Petrohradu svůj tým podržel. V závěru první periody byl vyloučen domácí Gavrikov, a tak si hosté na začátku druhé třetiny zahrají zbytek své přesilové hry. Druhá třetina začne přibližně v 18:55.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:41
    Ilja Kovalčuk střílel z prostoru mezi kruhy, ale obranný zákrok domácího obránce Ljubuškina nedovolil hostům otevřít skóre dnešního utkání.
     
    19:14
    Antonín Jeřábek vylučuje Gavrikova za hákování a v závěru první třetiny si hosté zahrají přesilovou hru.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    18:29
    Šesťorkin vyrazil nahozený kotouč z pravého kruhu pouze před sebe, tam byl ale připravený Andrej Zubarev, jenž vyhodil kotouč do bezpečí.
     
    17:51
    V posledních chvílích mají optickou převahu domácí hokejisté, v další šanci se ocitl Kozun, ale brankář hostů znovu podržel svůj tým.
     
    17:25
    Talbot s Kozunem jeli dva na jednoho, druhý jmenovaný však nedokázal zkrotit kotouč a ke střele před Šesťorkinem se nedostal. Do rychlého brejku tak mohou zamířit hosté.
     
    16:27
    A další rána domácích směrem na hostující branku. Koledov pálil z levé strany, ale vyrážečka Šesťorkina byla na svém místě.
     
    15:25
    Domácí nyní zatlačili před brankou hostů, ke střele se dostal Jegor Korškov, ale znovu na brankáře hostů nevyzrál. Ten tak podržel svůj tým dalším přesným zákrokem.
     
    14:50
    Brandon Kozun měl nyní dvě dobré příležitosti ke skórování, ale proti němu vždy stála připravená lapačka Igora Šesťorkina.
     
    14:32
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    13:57
    Kovalčuk naskočil na ledovou plochu jako čerstvá síla, nabruslil si do útočného pásma, ale nakonec mu puk sjel z čepele a ke střele se nedostal.
     
    13:12
    Hra ve čtyřech hráčích na obou stranách nyní svědčila více Petrohradu. Sergej Širokov pálil zblízka na Sudnicina, ale ten znovu jeho ránu dokázal pokrýt.
     
    12:32
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Lokomotiv Jaroslavl (Alexandr Polunin – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Jarno Koskiranta – 2 min., hrubost).
     
    12:32
    Na řadě je další komerční přestávka.
     
    11:48
    Hosté jsou už v plném počtu.
     
    11:41
    Talbot se snažil dorážet puk po střele od modré čáry, ale Šesťorkin puk vyrazil svým pravým betonem k obránci Zubarevovi, který ho pak znovu posílá mimo ohrožení hostující brány.
     
    10:51
    Hosté zachytili kotouč ve vlastním pásmu a hned ho posílají do bezpečí, až před domácí branku.
     
    10:11
    Hosté ovšem ujeli ve vlastním oslabení, ale jejich únik také gólem neskončil. Nicméně Petrohradští tak ušetřili cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    09:48
    Další trest pro Petrohrad. Na trestnou lavici usedá Bělov za držení protihráče a domácí si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    09:35
    Na druhé straně se v podobné akci zjevil Denis Mosaljov, ale před Šesťorkinem svou akci do zdárného konce nedotáhl.
    08:35 Šanci Plotnikova zmařil svým zákrokem Sudnicin.
     
    08:35
    Sergej Plotnikov dostal přihrávku, poté si sjel do prostoru mezi kruhy a svou střelou znovu nechal vyniknout Sudnicina, jenž puk ukrývá ve své náruči!
     
    07:27
    Pavel Kraskovskij dostal nabito od Polunina, ale prvně jmenovaný puk dobře nezpracoval a následně pak o něj také přichází. Zubarev tak zakládá další akci Petrohradu.
     
    07:07
    Jevgenij Ketov se snažil dojet nahozený kotouč do útočného pásma podél pravého mantinelu, ale stejně by mu to nebylo nic platné. Kotouč skončil až za brankou domácích a je tedy pískáno zakázané uvolnění. Vhazovat se bude opět před Šesťorkinem.
     
    06:43
    Denis Mosaljov se nastěhoval před branku Petrohradu a takovou nenápadnou střelou málem ohrozil Šesťorkina. Ten nemusel nakonec zasahovat, protože mu pomohla znovu pozorná obrana.
     
    06:26
    Hosté z Petrohradu jsou už v plném počtu. Hra bude pokračovat za malý okamžik, následuje totiž první reklamní pauza tohoto utkání.
     
    05:49
    Hosté se dokázali z tlaku Jaroslavle vymanit vyhozením kotouče přes všechny čáry.
     
    04:55
    Hráči Lokomotivu se nastěhovali do pásma Petrohradu a Kronwall přihrál na modrou čáru volnému Jakubu Nákládalovi, který svou jedovkou prověřil levý beton Šesťorkina.
     
    04:26
    Bude se vylučovat. Hosté hráli v šesti a dostávají tak trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odpyká Děrgačjov.
     
    04:26
    Šipačov pálil na Sudnicina, který si proti němu připisuje další veledůležitý zákrok. Následně pak je hra znovu přerušena.
     
    03:29
    Jenže Petrohradští chybovali a do rychlého brejku mohl jít Maxime Talbot, ale jeho slibně se rozvíjející akci zastavila precizní obrana Petrohradu.
     
    02:58
    Z hloubi obranného pásma tak hosté zakládají svou další útočnou akci a pokusí se znovu ohrozit Sudnicina v domácí brance.
     
    02:49
    Opět se dostali do předbrankového prostoru před hostující brankou domácí hráči, ale následná střela Jegora Averina mezi tři tyče nezamířila.
     
    02:24
    Alexandr Děrgačjov si sjel do prostoru mezi kruhy a odtud vyslal jedovatou střelou, která mířila doprostřed domácí branky. Tam byl ale připravený Sudnicin, jenž jeho prudkou ránu chytá a následně pak raději přerušuje hru.
     
    01:35
    Po vhazování v pásmu Petrohradu puk získali právě hosté a už s ním opět míří až před domácí svatyni. Před Sudnicinem tak vzniká souhra SKA.
     
    00:55
    Koskiranta vyslal na Sudnicina nebezpečnou střelu, která ovšem skončila pouze v boční síti.
     
    00:06
    Po vhazování ve středovém kruhu se do útočného pásma dostali domácí hokejisté, ale před Sudnicinem nic nevymysleli. Do prvního útoku tak nyní míří hosté z Petrohradu.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Další českou stopou v tomto utkání bude také jeden z hlavních rozhodčích, a sice Antonín Jeřábek.
     
    Na ledě Areny 2000 už zní hymna ruské federace.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Krasotkin) – Kronwall (C), Nakládal, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (A), Rafikov, Koledov, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Mosaljov, Apalkov, Kadějkin – Lugin, Loktionov, Averin.

    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – J. Jakovlev, A. Bělov, Chafizullin, Hersley, Zub, Zubarev, Rykov, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Koskiranta, Ketov (A) – N. Gusev, Šipačov (A), Dadonov – Širokov, Prochorkin, S. Plotnikov – Děrgačjov, Tichonov, Barabanov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Šišlo, Misjur.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a hokejovou zábavu.
     
    Československá stopa v utkání

    Lokomotiv Jaroslavl

    Jakub Nakládal
     
    Průběh semifinálové série

    Petrohrad vede 3:0 na zápasy

    První semifinálový duel mezi oběma týmy se odehrál ve čtvrtek a byl to zápas hodně vyrovnaný. Hokejisté Jaroslavle vedli po druhé třetině 2:1, ve třetím dějství Petrohradští dokázali srovnat na 2:2, aby ale opět prohrávali, tentokráte 2:4. V závěru ale dokázali znovu smazat své manko, když vyrovnávací branku vsítili pouhých deset vteřin před koncem základní hrací doby a vynutili si tak prodloužení. Ve třiasedmdesáté minutě pak rozhodl první semifinále PATRIK HERSLEY, jen svou přesnou trefou dal Petrohradu vedení 1:0 v sérii.

    Druhý zápas Petrohrad zvládl už o poznání lépe. Sice po první třetině prohrával 0:1, v té druhé dokázal nepříznivý stav otočit a nakonec slavil výhru 4:1. Po tomto utkání se pak celá série přestěhovala na led Jaroslavle a zde bylo toto utkání znovu vyrovnané. Petrohrad prohrával až do dvaapadesáté minuty 0:1, ale dokázal srovnat na 1:1 a opět si tak hráči SKA vynutili prodloužení. To trvalo necelých šest minut, o vítězi rozhodl petrohradský ALEXANDR BARABANOV a poslal tak svůj tým do vedení už 3:0 na zápasy.
     
    Lokomotiv Jaroslavl

    V cestě jim ale stojí letos ve výborné formě hrající Lokomotiv Jaroslavl. Hráči tohoto týmu, který v roce 2012 prošel úplnou obrodou týmu po tragické události, kdy při leteckém neštěstí zahynul kompletní tým, se velmi brzy dokázali dostat na špičku ligy a letos to potvrdili skvělými výkony. V osmifinále prošli přes Dinamo Minsk poměrem 4:1 na zápasy a poté dokázali vyřadit hvězdné CSKA Moskva, tam skončila celá série výsledkem 4:2. Nyní má Lokomotiv před sebou těžký oříšek v podobě Petrohradu, se kterým svede souboj o postup do finále KHL. I hráči Jaroslavle touží po zisku Gagarinova poháru.
     
    SKA Petrohrad

    Tým Petrohradu dokázal do semifinále ligy postoupit velmi rychle. Nejprve v osmifinále hladce 4:0 na zápasy přejel Viťaz Podolsk a poté ve čtvrtfinále si petrohradští hokejisté poradili také s Dinamem Moskva, kterému povolili pouze jednu výhru. Celá série tedy skončila 4:1 a SKA se mohlo radovat z další splněné důležité mise. Nyní tedy hrají o postup do vytouženého finále, aby měli možnost poprat se o zisk Gagarinova poháru. Svěřenci kouče Olega Znaroka nemají v letošní sezóně jiný cíl. Uvidíme, zda se jim podaří přes Jaroslavl projít.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům ledního hokeje, obzvláště ruské KHL. Dnes je na programu další semifinále této soutěže a my budeme prostřednictvím tohoto online přenosu sledovat utkání mezi týmy Lokomotiv Jaroslavl a SKA Petrohrad.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 37. Kadějkin (Čerepanov, Loktionov) – 29. Chafizullin (Dadonov, Šipačov), 35. A. Bělov (Dadonov, Prochorkin)


    Lokomotiv Jaroslavl: Sudnicin (Krasotkin) – Kronwall (C), Nakládal, Ljubuškin, Gavrikov, Pašnin (A), Rafikov, Koledov, Čerepanov – Kozun, Kontiola, Talbot (A) – Korškov, Kraskovskij, Polunin – Mosaljov, Apalkov, Kadějkin – Lugin, Loktionov, Averin.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Ivannikov) – J. Jakovlev, A. Bělov, Chafizullin, Hersley, Zub, Zubarev, Rykov, Rukavišnikov – Kovalčuk (C), Koskiranta, Ketov (A) – N. Gusev, Šipačov (A), Dadonov – Širokov, Prochorkin, S. Plotnikov – Děrgačjov, Tichonov, Barabanov.

    Rozhodčí: Jeřábek, Ravodin – Šišlo, Misjur

    Diváci: 9 000
    Jaroslavl 0 4 Petrohrad
    #1 Čtvrtek 23.03.2017 • 17:30
    Petrohrad - Jaroslavl 5:4 po prodl.
    #2 Sobota 25.03.2017 • 15:00
    Petrohrad - Jaroslavl 4:1
    #3 Pondělí 27.03.2017 • 18:00
    Jaroslavl - Petrohrad 1:2 po prodl.
    #4 Středa 29.03.2017 • 18:00
    Jaroslavl - Petrohrad 1:2
    bahis siteleri