Pittsburgh – Chicago 1:5 (kon.) | Calgary – Los Angeles 1:4 (kon.) | Colorado – Washington 3:5 (kon.)
Arizona – St. Louis 1:3 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
3:5 (1:2, 1:2, 1:1)
Washington Capitals
Čtvrtek 30.03.2017, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:38 Lars ELLER - 3:5
     
    58:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek dává pátou branku, do prázdné klece Colorada se trefuje z velké dálky LARS ELLER. Asistence: Daniel Winnik.
     
    45:50
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Brooks Orpik – 2 min., nedovolené bránění).
    44:29 Nathan MACKINNON - 3:4
     
    44:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Tak to byla nádherná akce, nádherná individuální akce, kterou se prezentoval NATHAN MACKINNON. Snadno obešel obránce, oklamal brankáře a pohodově zakončil. Rozdíl ve skóre je minimální. Asistence: Tyson Barrie a Sven Andrighetto.
     
    38:03
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Gabriel Landeskog – 2 min., nedovolené bránění).
    33:50 Matt NIETO - 2:4
     
    33:50
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Pohlednou hokejovou akci předvedli také domácí, a tak zvedli fanoušky ze sedadel. Rene Bourque vyslal do přečíslení dva spoluhráče. Kotouč měl Michail Grigorenko, který ve výhodné pozici přihrál, a tak moh MATT NIETO zakončovat do zcela odkryté branky. Asistence: Michail Grigorenko a Rene Bourque.
    31:03 Jevgenij KUZNĚCOV - 1:4
     
    31:03
    Washington právě vstřelil branku!
    Po krásné rychlé akci přidávají hosté další gól. Marcus Johansson našel na druhé straně pásma zcela volného JEVGENIJE KUZNĚCOVA, jehož zakončení bylo tak přesné, že domácí gólman nedokázal zasáhnout. Asistence: Marcus Johansson a Justin Williams.
     
    28:08
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Dmitrij Orlov – 2 min., podražení).
    24:57 Marcus JOHANSSON - 1:3
     
    24:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Díky brance v přesilové hře získávají hosté vedení o dva góly. Střelu od modré čáry dokázal velmi dobře mimo dosah domácího brankáře tečovat zkušený MARCUS JOHANSSON. Asistence: T. J. Oshie a Kevin Shattenkirk.
     
    24:03
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (J. T. Compher – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    13:16
    Hosté pokračují v aktivní hře, André Burakovsky se dostal do brejku, jeho šanci dokázal tak tak zastavit brankář Colorada. Kotouč udržel na brankové čáře!
    11:48 Jay BEAGLE - 1:2
     
    11:48
    Washington právě vstřelil branku!
    Vyrovnaný stav netrval dlouho, velmi rychle se dostávají hosté znovu do vedení. Kevin Shattenkirk vystřelil od modré čáry, jeho pokus před brankou velmi dobře tečoval mimo dosah brankáře JAY BEAGLE. Asistence: Kevin Shattenkirk a Justin Williams.
    11:11 Mikko RANTANEN - 1:1
     
    11:11
    Colorado právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno. Akci začal Sven Andrighetto. K puku se následně dostal Nathan MacKinnon, který přenechal touš spoluhráči. Tím byl MIKKO RANTANEN, který si vybruslil na osu hřiště a pohodlně zakončil. Asistence: Nathan MacKinnon a Sven Andrighetto.
     
    06:28
    Vyloučení v týmu Washington Capitals (Matt Niskanen – 2 min., podražení).
    04:00 John CARLSON - 0:1
     
    04:00
    Washington právě vstřelil branku!
    Hostující celek využívá přesilovou hru a dostává se do vedení. Po krásné akci na jeden dotek se před branku dostal JOHN CARLSON. Ten měl čas na zamíření a rychle poslal kotouč mimo dosah brankáře. Díky pohledné kombinaci Washington vede. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a André Burakovsky.
     
    02:27
    Vyloučení v týmu Colorado Avalanche (Francois Beauchemin – 2 min., nedovolené bránění).

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 12. Rantanen (MacKinnon, Andrighetto), 34. Nieto (Grigorenko, R. Bourque), 45. MacKinnon (Barrie, Andrighetto) – 4. Carlson (Kuzněcov, Burakovsky), 12. Beagle (Shattenkirk, Williams), 25. Ma. Johansson (Oshie, Shattenkirk), 32. Kuzněcov (Ma. Johansson, Williams), 59. Eller (Winnik)


    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barberio, E. Johnson, Ťutin, Barrie, Beauchemin, A. Lindholm – Andrighetto, MacKinnon, Rantanen – Landeskog, Compher, Duchene – Nieto, Grigorenko, R. Bourque – J. Mitchell, Söderberg, Comeau.
    Washington Capitals: Grubauer (Holtby) – Alzner, Carlson, Orlov, Niskanen, Orpik, Shattenkirk – Ovečkin, Bäckström, Oshie – Ma. Johansson, Kuzněcov, Williams – Connolly, Eller, Burakovsky – Winnik, Beagle, T. Wilson.

    Rozhodčí: Walsh, Chmielewski – Murphy, Amell
    bahis siteleri