Philadelphia – NY Islanders 6:3 (kon.) | Carolina – Columbus 2:1 (po pr.) | Montreal – Florida 6:2 (kon.)
Tampa – Detroit 5:3 (kon.) | Boston – Dallas 2:0 (kon.) | Nashville – Toronto 1:3 (kon.)
Winnipeg – Anaheim 4:3 (po pr.) | Minnesota – Ottawa 5:1 (kon.) | Edmonton – San Jose 3:2 (kon.)
konec
Philadelphia Flyers
6:3 (5:0, 0:1, 1:2)
New York Islanders
Pátek 31.03.2017, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:19 Valtteri FILPPULA - 6:3
     
    58:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto, žádný obrat se pravděpodobně konat nebude. Nick Leddy z pravé strany nastřelil pouze zeď před brankou a sražený kotouč se dostal přesně ke Chrisu VandeVeldemu, který poslal Waynu Simmondsovi. Ten ve středním pásmu nabídl puk na levé křídlo rozjetému VALTTERI FILPPULOVI, jenž z levého kruhu nasměroval kotouč do prázdné branky. Asistence: Wayne Simmonds a Chris VandeVelde.
     
    56:02
    Islanders právě vstřelili branku!
    Brankový rozdíl se stále snižuje a Islanders prohrávají už jen o dvě branky! ANDREW LADD nepotřeboval nic jiného a střelou zápěstím z vrchu pravého kruhu pro vhazování trefil hůl blokujícího hráče, od které se kotouč vymrštil do vzduchu a spadl přesně na záda Steva Masona, od něhož puk zapadl do branky. Asistence: Casey Cizikas a Adam Pelech.
    40:40 Jason CHIMERA - 5:2
     
    40:40
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté společně se začátkem třetí třetiny snižují na rozdíl tří branek a nezvdávají se! Calvin de Haan se na modré čáře napřáhl k prudké dělovce, která proletěla kolem levé tyče a od zadního mantinelu se kotouč odrazil zpět před levou tyč, kde byl první JASON CHIMERA, jenž jen v rychlosti zasunul kotouč do odkryté branky. Assitence: Calvin de Haan.
    23:14 Cal CLUTTERBUCK - 5:1
     
    23:14
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté snižují manko na rozdíl čtyř branek! Stephen Gionta se z levé strany útočného pásma napřáhl k tvrdé střele, kterou Mason vyrazil pouze před sebe, kam si sjížděl z druhé vlny CAL CLUTTERBUCK, jenž z první trefil nepokrytý prostor branky Flyers. Asistence: Stephen Gionta a Calvin de Haan.
    15:42 Wayne SIMMONDS - 5:0
     
    15:42
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a už je to 5:0! Pátým střelcem se stává WAYNE SIMMONDS, který na tuto branku rozhodně jen tak nezapomene, kvůli modřině, která se mu udělá na koleni. Shayne Gostisbehere z levé strany modré čáry napálil kotouč vší silou a trefil právě koleno Simmondse, od něhož se kotouč odrazil do obránce Islanders a kotouč tak od jeho doteku dopajdal za brankovou čáru. Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
    09:19 Jordan WEAL - 4:0
     
    09:19
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je totální válec co předvádí vyhecovaní Flyers. Za brankou velmi dobře zapracovali Valtteri Filppula a Wayne Simmonds, který po jednoznačně vyhraném osobním souboji získal kotouč a z pravé tyče jen posunul puk před branku na zcela volného JORDANA WEALA. Ten měl jednoduchou práci a překonává Haláka. 4:0! Asistence: Valtteri Filppula a Wayne Simmonds.
    08:06 Radko GUDAS - 3:0
     
    08:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak tohle je hra třetí formace domácích Flyers! Dale Weise vybojoval kotouč na pravém mantinelu a poslal jej napřaženému RADKU GUDASOVI, který od modré čáry prostřelil Thomase Greisse. Před brankou dobře pracoval Brayden Schenn. Asistence: Dale Weise a Sean Couturier.
    05:49 Sean COUTURIER - 2:0
     
    05:49
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Islanders propadli ve středním pásmu a Flyers rychle trestají! Brayden Schenn převzal vyražený kotouč a vyzval ke střele Brandona Manninga od modré čáry, jenž dělovkou trefil pouze výstroj Thomase Greisse, od kterého se puk odrazil přímo k SEANU COUTURIEROVI. Ten jen plácl do kotouče a trefil odkrytou branku. Asistence: Brandon Manning a Brayden Schenn.
    04:30 Dale WEISE - 1:0
     
    04:30
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí z nenápadné akce otevírají stav utkání! Sean Couturier podél pravého hrazení zavezl kotouč do útočného pásma a ze středu pravého kruhu našel bekhendem čepel DALE WEISE, který jen plácl do kotouče, jenž nějakým způsobem přepadl přes Thomase Greisse. Pravděpodobně tam byl ještě zásah obránců hostí, kteří nechtěně pomohli kotouči do branky. Asistence: Sean Couturier a Brayden Schenn.

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 5. Weise (Couturier, B. Schenn), 6. Couturier (Manning, B. Schenn), 9. Gudas (Weise, Couturier), 10. Weal (Filppula, Simmonds), 16. Simmonds (Gostisbehere, Voráček), 59. Filppula (Simmonds, VandeVelde) – 24. Clutterbuck (Gionta, de Haan), 41. Chimera (de Haan), 57. Ladd (Cizikas, Pelech)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – MacDonald, Provorov, Gostisbehere, Del Zotto, Gudas, Manning – Voráček, Giroux, Read – Simmonds, Filppula, Weal – B. Schenn, Couturier, Weise – Konecny, Bellemare, VandeVelde.
    New York Islanders: Greiss (9. Halák) – Boychuk, Leddy, Hamonic, de Haan, Pelech, Seidenberg – Jo. Bailey, Tavares, Lee – Ho-Sang, Beauvillier, Quine – Chimera, B. Nelson, Ladd – Clutterbuck, Cizikas, Gionta.
    bahis siteleri