Litoměřice – Vysoké Mýto 7:3 (kon.) | Hodonín – Chrudim 2:4 (kon.) | Helas Brno – Česká Lípa 2:0 (kon.)
Slavia – Interobal Plzeň 7:4 (kon.) | Třinec – Hradec Králové 5:1 (kon.) | Sparta – Zruč n/S 4:4 (kon.)
konec
Gardenline Litoměřice
7:3 (4:2)
1.FC Nejzbach Vysoké Mýto
Pátek 31.03.2017, 20:00 • Sportovní hala Chemik, Lovosice • 1. Futsal liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    38:18
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Neporozumění mezi hráči Nejzbachu zapříčinili, že jen co začali hosté hru bez brankáře, toho využil RODRIGO TAVERNA střelou přes celou délku hrací plochy do zcela opuštěné sítě. Asistence: Vagnao.
     
    32:56
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Diváci v hale se dočkali už deváté úpravy skóre. Na správnou chvíli načasoval rozeběh od půlící čáry TWO, kterému byl ihned přihráván míč. Gerčák už byl bez šance na zásah. Asistence: Danilinho.
     
    22:03
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Kde se vzal, tu se vzal FRANTIŠEK SEDLÁČEK zcela osamocený před Gerčákem. Ihned mu byla adresována přihrávka. Na jeho střelu z prvního doteku neměl Gerčák nárok zareagovat. Asistence: Rodrigo Taverna.
     
    21:33
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    U postranní čáry napřáhl DAVID NOVÁK k zakončení a pro překvapení všech i přes zákrok Vavreka končí míč až v bráně. Asistence: Libor Gerčák.
     
    19:53
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Pořekadlo "nedáš, dostaneš" úřadovalo. Zatímco Vysoké Mýto nedokázalo využít standardní situaci, LUKÁŠ KROK si ve spolupráci s Hrdým věděl při rychlém protiútoku rady. Oba zmiňovaná si dvakrát vyměnili míč, aby na konci akce mohl Krok zasunout míč do opuštěné brány. Asistence: Radek Hrdý.
     
    15:27
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Hosté se ocitli s míčem sice už v hodně ostrém úhlu, i přesto se ale podařilo VOJTĚCHU HABRMANOVI dostat míč mezi tělo Twoa a ležícího brankáře Vavreka do sítě. Asistence: Petr Jeníček.
     
    09:32
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Akce velmi podobná rozehrávce volného kopu z předchozí branky. Jen RODRIGO TAVERNA zakončoval z pravé strany, ovšem místo mezi tělem Gerčáka a tyčí našel na zcela stejné straně. Asistence: Lukáš Krok.
     
    07:22
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Naopak domácí věděli až příliš dobře, jak volný kop rozehrát. Taverna přiklepl míč na nohu RADKA HRDÉHO, jehož rána se zastavila až v pravém horním rohu hostující brány. Asistence: Rodrigo Taverna.
     
    04:39
    Gardenline Litoměřice právě vstřelil branku!
    Moc dlouho se Nejzbach z vedení neradoval. Danilinho obešel většinu soupeřů, aby ihned mohl předat míč v brankovišti TWOOVI, který bodlem procedil míč mezi nohama Gerčáka do brány. Asistence: Danilinho.
     
    04:04
    Vysoké Mýto právě vstřelilo branku!
    Tak jsem to zakřikl. JAKUB VÁGNER nevěděl, co dělat s míčem, a tak na půlící čáře vystřelil pod horní tyč. Vavrek se snažil míč zklepnout pod sebe, ale srazil si ho nešťastně pouze do branky. Asistence: Jaroslav Kubát.

    Josef Cestr

    Branky: 5. Two (Danilinho), 8. Hrdý (Taverna), 10. Taverna (Krok), 20. Krok (Hrdý), 23. Sedláček (Taverna), 33. Two (Danilinho), 39. Taverna (Vagnao) – 5. Vágner (Kubát), 16. Habrman (Jeníček), 22. Novák (Gerčák)


    Gardenline Litoměřice: Vavrek – Taverna, Zapletal, Wenderson, Hrdý, Two, Filinger (C), Vagnao, Danilinho, Krok, Sedláček.
    1.FC Nejzbach Vysoké Mýto: Gerčák (Simon) – Jeníček, Štanglica, Michalec, Kubát, Vágner (C), Novák, Jiráský, Koblasa, Habrman.

    Rozhodčí: Vladimír Melničuk, Karel Henych, Miroslav Chládek.
    Delegát: Ladislav Smreček
    bahis siteleri