Prostějov – Nitra 1:8 (kon.) | Uh. Hradiště – Warriors Brno 0:2 (kon.) | Poruba – Kometa Brno 1:2 (kon.)
Jihlava – Letňany 6:0 (kon.) | Černí Vlci – Prostějov 0:2 (kon.) | Uh. Hradiště – MHC Martin 0:7 (kon.)
Poruba – Nitra 4:5 (kon.) | Warriors Brno – Jihlava 1:5 (kon.) | Kometa Brno – Černí Vlci 7:1 (kon.)
MHC Martin – Letňany 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (5:0, 2:1)
HC Černí Vlci
Sobota 01.04.2017, 19:00 • Zimní stadion Prostějov (kapacita: 5125 míst) • SIDA Cup • Skupina B
Partner:
     
    37:25
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno ještě v závěru stupňuje svou produktivitu! Po rychlé souhře, do které se zapojil i navrátivší Šalé, se nakonec prosadil jako střelec ŠTĚPÁN LINKA. Asistence: Eduard Šalé, Viktor Nesvadba.
     
    34:14
    Černí Vlci právě vstřelili branku!
    Tak přece jen to přišlo! Vlci dokázali vstřelit branku a Kometa přišla o čisté konto. Hezkou, za tělem skrytou střelou se prosazuje RADEK MIKLAS, který Schnattinegerovi moc šancí na zákrok nedal. Asistence: Tomáš Tobola.
     
    26:08
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský tým přidává už šestou branku! Díky nedůrazu soupeře na brankovišti se ke kotouči dostal PATRIK ULBRICHT, který trefuje prostor přesně u tyčky. Asistence: Martin Mišiak.
     
    14:36
    Kometa právě vstřelila branku!
    Dominance! Takto se dá stručně pospat aktuální vývoj na ledě, kde stále přibývají branky na jedné straně světelné tabule. O tu další se postaral střelou z mezikruží VIKTOR NESVADBA. Asistence: Ondřej Kutý, Šimon Šrom.
     
    09:53
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno je opravdu ve střelecké pohodě! další branka, už na 4:0, přichází po vhazování, když se do puku opřel příklepem FRANTIŠEK NĚMEC a kotouč prošel do branky bez cizí teče. Asistence: Eduard Šalé, Martin Mišiak
     
    06:51
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa ukazuje podobně jako Jihlava naprostou dominanci! I v této situaci totiž ukázala parádní technickou vyspělost, kterou jen korunoval milimetrově přesnou střelou ROMAN OTAVA. Asistence: Šimon Šrom.
     
    05:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla parádní ukázka technické vyspělosti! MARTIN MIŠIAK se rozjel ze své obranné třetiny a prosmýkl se kolem tři protihráčů, a to i přesto, že dostal minimálně dvě sekery o hokejky. Vohlídka v této situaci byl prakticky bezmocný. Bez asistence.
     
    03:00
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané se dostávají jako první do vedení! Po rychlé akci na pravé straně se do puku opřel EDUARD ŠALÉ, kterému nakonec stačil i druhý pokus z dorážky. Vohlídka byl v postoji moc pozdě. Asistence: Patrik Ulbricht.

    Johan Čáp

    Branky a nahrávky: 3. Šalé (Ulbricht), 6. Mišiak, 7. Otava (Šrom), 10. Němec (Šalé, Mišiak), 15. Nesvadba (Kutý, Šrom), 27. Ulbricht (Mišiak), 38. Linka (Šalé, Nesvadba) – 35. Miklas (Tobola)


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Korček)– Daněček, Mareček, Nesvadba, Kutý, Oliva, Holec, Otava, Šalé, Mišiak, Linka, Šrom, Gryc, Ulbricht, Nečas, Mlčoch, Zavřel, Ullrich, Roznos, Němec
    HC Černí Vlci: Vohlídka (Raška) – Balažovič, Páleníček, Basel, Kaufman, Kelnar, Irgl – Zahradník, Tobola, Berka, Stodůlka, Miklas, Janoš, Raška, Jež, Maňásek
    bahis siteleri