Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
4:2 (0:1, 2:1, 2:0)
Ottawa Senators
Neděle 02.04.2017, 01:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:36 Nikolaj EHLERS - 4:2
     
    59:36
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto. Při powrplay hostujícího celku totiž Little zachytil nepřesnou rozehrávku a předal puk NIKOLAJI EHLERSOVI. Dánský útočník popojel k útočné modré čáře, z které se zleva trefil do odkryté brány. Asistence: Bryan Little.
    47:46 Mathieu PERREAULT - 3:2
     
    47:46
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Domácí dokonale otáčejí vývoj zápasu. Po kombinaci s Troubou byl Little v poměrně složité situaci, avšak vytál parádní přihrávku mezi kruhy. Tam se zjevil osamocený MATHIEU PERREAULT, jehož svižná střela prošla mezi rukou a betonem Mikea Condona. Asistence: Bryan Little, Jacob Trouba.
     
    35:41
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Josh Morrissey – 2 min., držení protihráče).
    30:43 Adam LOWRY - 2:2
     
    30:43
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets opět vyrovnávají. Trouba to nejprve zkusil nahozením od modré čáry, ale poté se k němu kotouč znovu vrátil a domácí obránce se odhodlal k druhému pokusu. Ten se odrazil od Condonova betonu, od kterého se odrazil před ADAMA LOWRYHO. Dojíždějící útočník bez potíží skóroval z dorážky. Asistence: Jacob Trouba.
     
    28:31
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Jean-Gabriel Pageau – 2 min.).
    23:40 Mike HOFFMAN - 1:2
     
    23:40
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak tohle je ale opravdu rychlá odpověď Senators, na jejímž konci se podepsal střelec NUJE HOFFMAN. Okamžitě po buly pronikl po pravém hrazení do útočného pásma Pyatt a ze spodní části trefil před brankou Hoffmanovu čepel, od které kotouč kuriózně propadl u pravé tyče za Hellebuyckova záda. Asistence: Tom Pyatt, Cody Ceci.
    23:29 Blake WHEELER - 1:1
     
    23:29
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Velmi špatná komunikace za brankou hostí k vyrovnávací brance Jets. Nepřesnou zadovku za brankou zachytil BLAKE WHEELER, který okamžitě vyjel před levou tyče a překonává brankáře Condona. Bez asistence.
    16:15 Mike HOFFMAN - 0:1
     
    16:15
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hostující celek jde do vedení! Skvělou práci ve středním pásmu předvedl MIKE HOFFMAN, který puk sebral váhajícímu soupeři a založil tím rychlou akci. Puk se mezi kruhy zjevil na holi Brassarda, jenž už mohl zakončovat, ale místo toho kotouč posunul na pravý kruh, odkud právě Hoffman skóroval ranou z prvního doteku. Asistence: Derick Brassard.
     
    13:21
    Vyloučení v týmu Ottawa Senators (Kyle Turris – 2 min., hákování).
     
    12:44
    Vyloučení v týmu Winnipeg Jets (Nikolaj Ehlers – 2 min., hákování).

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 24. Wheeler, 31. Lowry (Trouba), 48. Perreault (Little, Trouba), 60. Ehlers (Little) – 17. Hoffman (Brassard), 24. Hoffman (Pyatt, Ceci)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Morrissey, Byfuglien, Melchiori, Nogier, Stuart – Wheeler, Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Perreault – Armia, Lowry, Copp – Thorburn, Petan, B. Tanev.
    Ottawa Senators: Condon (C. Anderson) – Jokipakka, Claesson, Ceci, Phaneuf, Ch. Wideman, Borowiecki – Mark Stone, Brassard, Burrows – B. Ryan, Turris, Dzingel – Pyatt, Pageau, Hoffman – Wingels, Kelly, Stålberg.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Kyle Rehman – Mark Wheler, Mark Shewchyk

    Diváci: 15 294
    bahis siteleri