Detroit – Toronto 4:5 (kon.) | Tampa – Montreal 1:2 (po pr.) | Philadelphia – New Jersey 3:0 (kon.)
Carolina – Dallas 0:3 (kon.) | Winnipeg – Ottawa 4:2 (kon.) | Edmonton – Anaheim 3:2 (po pr.)
Chicago – Boston 2:3 (kon.) | Buffalo – NY Islanders 2:4 (kon.) | St. Louis – Nashville 4:1 (kon.)
Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (0:1, 1:1, 1:2)
New York Islanders
Neděle 02.04.2017, 21:10 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:33 Anders LEE - 2:4
     
    54:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Obrovská hrubice bude nejpsíš stát Buffalo dnešní zápas! McCabeovi při snaze rozehrát sjel kotouč z čepele a zpoza své brány jej poslal pouze na hokejku ANDERSE LEEHO, jenž pohotovou bekhendovou střelou dává čtvrtý gól svého týmu. Bez asistence.
    49:19 Anders LEE - 2:3
     
    49:19
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se dokázali znovu prosadit a dnes se již potřetí ujímají vedení! Domácí nedokázali dostat puk ze své třetiny a byli za to potrestání. Kotouč se následně dostal na hokejku ANDERSE LEEHO, jehož nenápadná střela propadla Lehnerovi mezi rukou a tělem až do sítě. Bez asistence.
    45:17 Zemgus GIRGENSONS - 2:2
     
    45:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo přidává druhou branku a je znovu vyrovnáno! Matt Moulson adresoval skvělou přihrávku do předbrankového prostoru do jízdy ZEMGUSI GIRGENSONSOVI, kterému stačilo jen nastavit hůl a usměrnit kotouč za záda Jaroslava Haláka. Asistence: Matt Moulson, William Carrier.
    31:04 Joshua HO-SANG - 1:2
     
    31:04
    Islanders právě vstřelili branku!
    Nerozhodný stav ovšem netrval dlouho! Denis Seidenberg našel na pravé straně zapomenutého JOSHUU HO-SANGA, který uháněl sám na Lehnera. Hostující útočník naznačil kličku do bekhendu a poté forhendem zasunul puk za brankovou čáru. Asistence: Dennis Seidenberg.
    30:08 Evander KANE - 1:1
     
    30:08
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po polovině zápasu přichází vyrovnání domácího celku! C.J.Smith poslal výbornou bekhendovou přihrávku do předbrankového prostoru, kde si dobře sjel EVANDER KANE, jenž střelou do horní poloviny brány nedal Halákovi šanci. Asistence. C.J.Smith.
    09:31 Cal CLUTTERBUCK - 0:1
     
    09:31
    Islanders právě vstřelili branku!
    Po tlaku Buffala přichází šok pro domácí fanoušky v podobě gólů na konto New Yorku! Nick Leddy předal po přejezdu útočné modré čáry kotouč na pravou strranu CALU CLUTTERBUCKOVI, jenž vyslal z prostoru pravého kruhu velmi přesnou střelu nad Lehnerovo rameno a Ostrované se tak ujímají vedení. Asistence: Nick Leddy.

    Radomír Fukala

    Branky a nahrávky: 31. E. Kane (C.J. Smith), 46. Girgensons (Moulson, Carrier) – 10. Clutterbuck (Leddy), 32. Ho-Sang (Seidenberg), 50. Lee, 55. Lee


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – Ristolainen, McCabe, Bogosian, D. Kulikov, Falk, Gorges – Ennis, R. O'Reilly, E. Kane – Reinhart, Eichel, M. Foligno – B. Gionta, Rodrigues, Moulson – Girgensons, Carrier, C.J. Smith.
    New York Islanders: Halák (Greiss) – Boychuk, Leddy, Seidenberg, de Haan, Pelech, Hickey – Ho-Sang, Beauvillier, Lee – Chimera, Quine, Ladd – Jo. Bailey, B. Nelson, Prince – Clutterbuck, Gionta, C. Jones.

    Rozhodčí: L´Ecuyer, Meiere – Cherrey, Devorski

    Diváci: 19070
    bahis siteleri