Pardubice – Kovo Praha 4:1 (kon.) | Kladno – Hr. Králové 2:3 (0:1 po s.s.) | Ústí n/L – Plzeň 1:2 (kon.)
Kert Park Praha – Letohrad 1:4 (kon.)
po s.s. (0:1)
HBC Kladno
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:0) Stav série: 1:1
HBC Hradec Králové 1988
Neděle 02.04.2017, 11:00 • Městská hokejbalová aréna, Kladno u ZS • Coalsoft play-off Extraligy • Čtvrtfinále
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 11:00.
     
    Úvodní sestavy:

    HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (Hájek) – Kudela, Pospíšil, Dědič, Haisman, Rejthar, Soukup – Potěchin, Špaček, Štěpáník, Pražák, Kohout, Hnízdil, Šícha, Barnošák, Šrámek, Patrik Novák, Ogurčák, Nosek

    HBC Hradec Králové 1988: Veselý (Vaněk) – Jiřík, Šimek, Škoda, Ježek, Pekárek, Hrubý, Hrabica – Tesař, Krejčík, Svoboda, Bacovský, Rail, Mitra, Hudeček, Petr Novák, Petr, Černý, Fišer

    Rozhodčí: Pečený, Danylec.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:29
    Špaček nyní jemnou tečí nahodil míček směrem na branku, Veselý ho pro jistotu schoval pod svou lapačku. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    01:09
    Dědič hledal dlouhou přihrávkou Šíchu, ten ale špatně přihrál. Protože ráno se nad Kladnem přehnala bouřka, je hřiště na některých místech mokré. Občas to tedy hráčům podklouzne.
     
    01:58
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Potěchin – 2 min., vysoká hůl).
     
    02:27
    Kladno se oslabení brání zatím velmi dobře. Kudela spolu se Špačkem a Barnošákem dostali míček z obranného pásma.
     
    02:47
    Tesař a Dědič se ocitli nyní na zemi, rozhodčí kvůli tomu přerušili hru. Nakonec se ale rozhodli nevylučovat. Vhazovat se bude před Jirotkou.
     
    03:29
    Kombinace hradeckého mužstva je značně pomalá. Do konce přesilovky hostům nezbývá mnoho.
     
    03:58
    Domácí v plném počtu.
     
    04:21
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Šícha – 2 min., zdržování hry).
     
    04:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je překvapivý vstup do utkání ze strany hostujícího celku. A už svou druhou přesilovku dokázal využít. Tesař od modré čáry nahodil míček na branku, PATRIK MITRA ho chytře tečoval a Jirotka už nestačil zareagovat. Asistence: Jaroslav Tesař, Jan Bacovský.
     
    05:15
    Soukup vystřelil z dálky a provětral Veselého. Následně se nadvakrát snažil dorážet Barnošák, ale skulinku ve výstroji svého soupeře u pravé tyčky nenašel.
     
    06:30
    Vidíme zatím hokejbal plný soubojů, takové to má v play-off být. Hradec Králové zatím velmi dobře brání, Kladnu se nedaří prolomit soupeřovu obranu.
     
    07:05
    Sice mají kladenští převahu, před chvilkou pálil Dědič, Veselý ovšem odolal. Následně hosté vyhodili míček na zakázané uvolnění. Hra se tak stěhuje do jejich obranného pásma.
     
    07:44
    Barnošák se hezky uvolnil na levé straně! Jako by pak ale nevěděl, co má s míčkem dělat. Mohl i přihrát nabíhajícímu si Šíchovi. Volil střelu z úhlu, která Veselého výrazněji neohrozila.
     
    08:15
    Krejčík s Railem nebezpečně operovali před Jirotkou. Míček nakonec doskákal do brankoviště, kde ho Jirotka schoval v pohodě pod lapačku. I Hradec Králové umí směrem dopředu zahrozit.
     
    08:42
    Tesař hledal před brankou Raila, ten však na míček nedosáhl. Kdyby ano, dokonce by možná pálil do prázdné brány.
     
    09:05
    Bacovský přihrál na levou stranu Mitrovi a ten vypálil. Na hradecké střídačce to jenom zahučelo. Nakonec totiž míček skončil těsně vedle Jirotkovy svatyně.
     
    09:36
    Původně asi Hudeček smýšlel tvrdou střelou zaměstnat Jirotku, pálil ovšem vedle. A protože byl postavený za červenou čárou, je z toho icing.
     
    10:26
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (2 minuty pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů na hřišti). Trest odpyká Svoboda.
     
    10:41
    Pospíšil vypálil od modré čáry, Veselý byl ale připravený. Touhle střelou ho opravdu výrazněji neprověřil. O pár chvil později hosté vyhodili míček do bezpečí.
     
    11:20
    Skoro polovina kladenské přesilovky je pryč. A Hradec Králové zatím nečelil nějaké nebezpečnější situaci. ALPIQu kombinace dosti drhne.
     
    11:57
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Špaček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    12:26
    Hosté v plném počtu.
     
    12:44
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Ježek – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Hudeček – 2 min., napadení).
     
    13:15
    Rozhodčí nasadili poměrně přísný metr, na trestné lavici je nyní poměrně živo. Každopádně nyní sudí Pečeně vysloužil potlesk od kladenského publika, že se odvážil vyloučit hned dva hráče najednou.
     
    13:57
    Domácí v plném počtu.
     
    14:20
    Špaček se ocitl na pravé straně docela volný, ale byl v těžké pozici, a tak jeho zakončení nemělo potřebné parametry. Kladno nyní dohrává dvojnásobnou početní výhodu!
     
    14:44
    Hosté v plném počtu.
     
    15:00
    První třetina skončila.
     
    Vidíme určitě hodně zajímavou podívanou. Pakliže Hradec Králové včera předvedl mizerný výkon, dnes je to o dost lepší. A favorizované Kladno notně trápí. ALPIQ díky jediné brance Mitry zatím prohrává nejtěsnějším možným způsobem.

    Střely na branku v 1. třetině: 8:5
     
    Další třetina začne přibližně v 11:37.
     
    15:01
    Začala druhá třetina.
     
    15:06
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Kudela – 2 min., držení protihráče).
     
    15:06
    Novák skrytou střelou z úhlu chtěl překvapit Jirotku, ten se ale nenechal. Možná to zamýšlel jako přihrávku. Každopádně Kladno po této situaci vyhodilo míček do bezpečí.
     
    16:10
    Tomhle oslabení se brání ALPIQ velmi dobře. Nedisciplinovanost zatím sráží hostující hráče, kteří musejí dohánět jednobrankové manko.
     
    16:55
    Škoda přihrál na pravou stranu Svobodovi a ten vypálil! Střela mu ovšem nesedla. Každopádně před pár okamžiky Kladno čelilo hodně nebezpečné situaci. Odolalo s notnou dávkou štěstí.
     
    17:56
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Tesař – 2 min., držení protihráče).
     
    18:20
    Pospíšilova pumelice! Nakonec však narazila jen o zadní mantinel. Veselý zasahovat nemusel, následně se jeho spoluhráči osvobodili.
     
    18:51
    Dědič svou jedovkou, v extralize pověstnou, prověřil Veselého. Byl to snad Haisman, kdo se snažil dorážet. Každopádně neúspěšně.
     
    19:20
    Soukup se snažil prosadit z blízkosti u tyčky. Veselý se k ní ale přilepil a znemožnil svému soupeři ve skórování. Není to úplně špatná přesilovka Kladna, ale něco tomu prostě chybí.
     
    19:56
    Hosté v plném počtu.
     
    20:33
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Rail – 2 min., podražení).
     
    21:11
    Štěpáník přihrál Špačkovi, ten ale zbytečně o míček přišel. Hradec Králové se i nadále velmi slušně brání. Veselý je nyní pod obrovským tlakem.
     
    21:39
    Hodně živo je před královehradeckou brankou. Pořád se před ním někdo snaží dorážet. Teď se po jednom ze soubojů dokonce ocitl na zemi. Rozhodčí proto přerušili hru.
     
    21:57
    Po vyhraném buly ve středním pásmu se ihned ke střele propracoval Soukup a vypálil. Veselý každopádně bez problémů zasáhl. A schoval míček pod svou lapačku.
     
    22:05
    Rejthar takovým nahozením chtěl ohrozit soupeřovu bránu, nikdo z jeho spoluhráčů ovšem nestačil dorážet, Další kladenská přesilovka se blíží ke svému konci.
     
    22:33
    Hosté v plném počtu.
     
    22:39
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Bacovský – 2 min., hákování).
     
    22:58
    Sotva se hostující trestná lavice vyprázdnila, už je na ní třetí hráč v řadě. Bacovský totiž evidentně zahákoval Kudelu v dobré šanci. Jsou to opravdu hodně krušné chvíle pro Hradec Králové.
     
    23:40
    Hnízdilovu střelu vyrazil Veselý jen před sebe. A najednou se před ním objevil sám Haisman, jenž však zase hostujícího gólmana nepřekonal. To byla velká šance favorita tohoto duelu.
     
    23:52
    Kladno právě vstřelilo branku!
    MICHAL DĚDIČ zvedl ruce nad hlavu a pořádně se zaradoval. Jeho střela z dálky propadla za záda Veselého. Hradec Králové zkrátka nepřežil tuhle sérii oslabení. Asistence: Ondřej Pražák.
     
    24:40
    Rejthar unikl po levé straně, nakonec založil pásmu a jeho vysoký oblouček doletěl až k Veselému. Ten musel míček přikrýt.
     
    Dnešní utkání sleduje 163 diváků.
     
    25:47
    S nevolí brali hráči Kladna tohle rozhodnutí Pečeného o icingu. Jenže jeho rozhodnutí je svaté. A tak se tedy hra stěhuje před gólmana Jirotku.
     
    26:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Dlouho nerozhodný výsledek nevydržel. A za velkého povzbuzování několika hradeckých fanynek, jež vážili nemalou cestu do města uhlí a ocele, zamířil PATRIK MITRA z vyložené pozice přesně tam, kam potřeboval. Jirotka na tuhle svižnou střelu neměl nárok. Asistence: Jan Bacovský.
     
    26:55
    Utkání je pořád hodně vyhecované a nervózní. Ale tak to zkrátka v play-off bývá. Hradec Králové po inkasovaném gólu srovnal krok a znovu se dostal do vedení. I nadále působí hosté na hřišti proti favoritovi velmi dobře.
     
    27:07
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Štěpáník – 2 min., nedovolené bránění).
     
    27:31
    Je tu první větší kočkování mezi hráči obou celků. Novák, Bacovský spolu s domácím Hnízdilem a Kohoutem si však vše vyříkali. K vyloučení rozhodčí nesáhli.
     
    27:37
    Teď se do křížku dostali Rejthar s Novákem. Potyčka dvou zkušených borců ale měla krátkého trvání. Hradec Králové jinak během této přesilovky působí velmi nebezpečně.
     
    27:51
    Mitra měl na hokejce hattrick! Tenhle malý, ale šikovný chlapík je zatím klíčovou osobu hostujícího týmu. nepodařilo se mu však dosáhnout na míček, tak, jak by potřeboval, aby vystřelil.
     
    28:48
    Jirotka byl na zemi a míček se dostával do volného prostoru! Svoboda se však k zakončení do prázdné brány nepropracoval. Zasáhl před ním jeden z obránců kladenského mužstva.
     
    29:07
    Domácí v plném počtu.
     
    29:40
    Začíná se to pořádně mydlit. Tohle je už snad třetí větší konflikt, kteří rozhodčí museli řešit. Tentokráte se to ale bez vyloučení neobejde.
     
    29:40
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Pražák – 2 min. + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Petr – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    30:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Hradec Králové i nadále po druhé třetině vede. Vidíme opravdu vyrovnanou bitvu, ve které jsme opět viděli několik vyloučení. Na hrací ploše to zkrátka hodně vře. Čeká nás rozhodně peprná třetí perioda.

    Střely na branku ve 2. třetině: 8:6
     
    Další třetina začne přibližně v 12:10.
     
    30:01
    Začala třetí třetina.
     
    30:30
    Urostlý Novák obral soupeře o míček a řítil se sám na Jirotku! Tohle byla šance jako hrom. Jenže situace hostující útočník nevyřešil dobře a z blízkosti pouze trefil výstroj připraveného brankáře.
     
    31:33
    Dědičova pumelice skončila jen vedle! Kladno se drželo ještě na míčku, ale střelecky už Veselého ohrozit nedokázalo. Domácí se horoucně snaží o vyrovnání.
     
    32:10
    Vyloučení v týmu HBC ALPIQ Kladno (Soukup – 2 min., faul loktem).
     
    32:35
    Veselý za brankou špatně rozehrál, Barnošák tedy na delší dobu mohl podržet míček v rohu hrací plochy. Alespoň ALPIQ ušetřil cenné vteřinky.
     
    33:05
    Hudeček se dostal na levé straně k zakončení. A byl v poměrně slušné pozici. Jenže jeho pokus byl nakonec zablokovaný. není to úplně povedená přesilovka hostujícího celku.
     
    34:07
    Petr s Pražákem byli po přerušení vpuštěni zpátky do hřiště. Na nějakou další šanci od Novákova nájezdu stále čekáme. Na tribunách jinak panuje velmi dobrá atmosféra.
     
    34:10
    Domácí v plném počtu.
     
    34:38
    Hnízdilova rána od mantinelu Veselého výrazněji nepřekvapila. Hostující gólman v pohodě schoval míček pod lapačku. A vhazovat se bude nyní po jeho levici.
     
    34:45
    Vyloučení v týmu HBC Hradec Králové 1988 (Hrabica – 2 min., hákování).
     
    35:14
    Rejthar nabil na pravou stranu Barnošákovi a ten ostře vypálil! Veselý míček vyrazil efektivně do bezpečí. Následně byla hra přerušená, protože se na zemi ocitl Jiřík.
     
    35:42
    Pospíšil zakombinoval se Štěpáníkem, ten pak vystřelil a jeho pokus byl hodně nebezpečný. Veselý je ale v brance jako pvná skála.
     
    35:58
    Štěpáník v obrovské příležitosti! Dostal se do vyložené pozice za všechny obránce, měl však zakončovat o něco dříve. Takhle Veselý do míčku čistě vložil svou hokejku a zamezil mu v jakémkoli dalším podnikání.
     
    36:45
    Hosté v plném počtu.
     
    37:13
    Soukup dobře vypálil z dálky, Veselý míček neudržel ve výstroji, a tak se Šícha dostával k dorážce. Nakonec byl ale tvrdě zpacifikován soupeřem. Vhazování se nyní provede na pravém kruhu z pohledu časoměřičů.
     
    37:20
    Po buly ihned ze středu pole pálil Pospíšil, nicméně jeho pokus byl zablokovaný jedním z hráčů Hradce Králové. Polovina tohoto dějství se pomalu a jistě blíží ke svému konci.
     
    37:58
    ALPIQ se nyní vystavil do ofsajdu. Jeho kombinace pořád není optimální. A také díky přispění velice dobře propracované obrany Hradce Králové.
     
    38:44
    I nadále se Kladno marně snaží dostat do nějaké příležitosti. Je to boj o každý míček, o každou přihrávku. Hradec Králové je blízko nečekanému úspěchu.
     
    39:42
    Čas se krátí a krátí... I kladenští diváci se snaží ALPIQ povzbudit, zatím je ale i jejich snaha marná. Veselý v posledních několika minutách příliš nezasahoval.
     
    39:47
    Veselý už ležel, přitom u míčku byl Potěchin, který ho mohl bez problémů překonat. Jenže trefil pouze svého soupeře do výstroje. Po přerušení hry jen zvedl oči v nebesa. Tohle měl prostě proměnit.
     
    40:32
    Štěpáník hledal před brankou své spoluhráče, tenhle prostor byl ale opravdu hodně zahuštěný. Pořád se Kladnu nedaří nějakým způsobem ohrožovat branku soupeře s pravidelností.
     
    40:42
    Oddechový čas pro domácí.
     
    40:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ne že by to bylo za pět minut dvanáct, ale hodně se hosté nadřeli na tohle srovnání. Hnízdil vyhrál vhazování, míček se dostal do středu pole k TOMÁŠOVI REJTHAROVI, který zamířil přesně k tyči. Oddechový čas si vybral ALPIQ v opravdu správnou chvíli. Zřejmě secvičený signál. Asistence: Daniel Hnízdil.
     
    41:55
    Mitra nepřekonal z pravé strany Jirotku. Zase ukázal svou rychlost a dostal se střelecké možnosti. Na druhé straně neuspěl Hnízdil v dobré pozice. Jedna akce střídá druhou. Vidíme asi nejlepší pasáž zápasu!
     
    43:12
    Hraje se bez přerušení a ve vysokém tempu. Kladno i Hradec Králové předvádějí doslova heroický výkon.
     
    43:43
    Mitra zase zlobil kladenskou obranu. A nakonec byl sražený k zemi. Hradec Králové se vehementně dožadoval vyloučení. Sudí ovšem tato situace nechala chladnými.
     
    43:59
    Šícha hezky našel u tyčky Potěchina, ten zakončil, každopádně neúspěšně. Blížíme se prodloužení. Do konce utkání zbývá nějaká minutka.
     
    44:20
    Štěpáník slabou střelou zaměstnal Veselého. Ten měl hlavně problémy s následným dotíráním Špačka. Ale Hradec Králové dokázal odolat.
     
    44:24
    Kladno vyhrálo vhazování, ihned se ke střele propracoval Štěpáník, nicméně na Veselého si nepřišel. Zamířil vlastně jen do jeho výstroje. Snadný zákrok pro hostujícího gólmana.
     
    44:52
    Hnízdil špatně zpracoval, hra je přerušená. Utkání směřuje do prodloužení.
     
    45:00
    Třetí třetina skončila.
     
    Prodloužení začne přibližně v 13:01.
     
    Kladnu se nakonec podařilo vyrovnat stav a vynutilo si prodloužení. Mohlo by být na koni, Hradec Králové se přce jenom v posledních minutách pouze bránil. Každopádně těžko hodnotit. Tenhle duel je rozhodně o dost vyrovnanější než ten včerejší.

    Střely na branku ve 3. třetině: 12:8
     
    45:01
    Začalo prodloužení.
     
    45:23
    Hnízdil přihrál z levé strany před branku Štěpáníkovi, který se ovšem k zakončení nakonec nedostal. Nakonec vrazil do Veselého brány. Tohle byla slušná možnost kladenského mužstva.
     
    46:20
    Kladno několikrát zaměstnalo Veselého. Nakonec však jeho soupeř nemusel řešit nějakou složitou situaci. Dědičova střela byla zablokována, předtím Potěchin minul kýžený a chtěný prostor.
     
    47:29
    Novák se prodíral podél pravého mantinelu, byl však následně odzbrojený. Na druhé straně se snažil založit akci Špaček, ani jeho počínání ale nebylo úspěšné. Byl proti přesile.
     
    48:00
    Štěpáník vystřelil a Špašek chytře tečoval. Ani po téhle akci ale branka nepadla. Hosté se v podstatě jen brání a spoléhají na brejky. Po gólu jsou daleko hladovější domácí.
     
    48:32
    Svoboda zavřel oči a z velké dálky vypálil. A nakonec byla jeho nenápadná střela pořádně nebezpečná. Nakonec však skončila nad Jirotkovou bránou.
     
    49:17
    Barnošák se dokázal odpoutat z pravé strany blíže do středu a ostře vypálil. Betony Veselého ale secvakly včas. Hradec Králové je pod obrovským tlakem!
     
    49:56
    Tvrdý souboj se nyní odehrál v rohu kluziště. A Jiříkovi se po něm vůbec nechtělo zvedat ze země. Zprvu vše vypadalo hrůzostrašně. Nakonec by ale měl být hostující bek v pořádku.
     
    50:09
    Pospíšil vypálil z velké dálky a Veselý jeho střelu vyrazil vyrážečkou do bezpečí. I nadále odolává. Hradec Králové evidentně chce dostat zápas do nájezdů.
     
    51:04
    Pražák hledal svou přihrávkou od zadního mantinelu před brankoviště, kde se ocital Kohout. Nakonec se ale k míčku nepropracoval. Každopádně nebezpečná situace z toho rozhodně byla.
     
    52:00
    Poměrně neobvyklá situace v prodloužení – Hradec Králové je na míčku. Hrabica nakonec vystřelil z dálky a Jirotka pro jistotu schoval míček do lapačky.
     
    52:27
    Zase je Kladno nastěhované v útočném pásmu svého soupeře. Pořád se snaží vymyslet něco, čím by rozhodlo tenhle zápas.
     
    53:05
    Další z hráčů královehradeckého mužstva leží na zemi, konkrétně je to kapitán Bacovský. Na střídačku odkulhal s pomocí svých spoluhráčů. Do konce prodloužení zbývají ještě nějaké dvě minuty.
     
    53:28
    Barnošák se dokázal protancovat před brankoviště a vypálil. Nicméně Veselý znovu odolal. Dnes měl opravdu hodně, hodně práce.
     
    54:23
    Hnízdil prostrčil míček na Špačka, ten, ač zády k brance, bekhendem zakončil. A jeho střela narazila o tyčku! Jen se mohl s velkým smutkem chytnout za hlavu. Mohl totiž rozhodnout.
     
    55:00
    Prodloužení skončilo.
     
    Byť byli domácí jednoznačně lepším týmem v prodloužení, branku nakonec nedokázali zaznamenat. A o osudu tohoto souboje nám budou muset rozhodnout samostatné nájezdy. Oproti základní části se bude konat celkem pět sérií.

    Střely na branku v prodloužení: 4:1
     
    Samostatná střílení začínají.
     
    1. série
    0:0
    Potěchin (KLA) zkusil zamířit do horního růžku, ale netrefil. Veselý si poradil velmi dobře.
     
    1. série
    0:0
    Petrova (HRK) střela snad olízla tyčku! Jirotka nakonec odolat dokázal.
     
    2. série
    0:0
    Hnízdil (KLA) mířil nad beton Veselého, ale neuspěl. Hostující gólman dokázal míček zkrotit.
     
    2. série
    0:0
    Ježek (HRK) s naivní kličkou na Jirotku nemohl vyzrát.
     
    3. série
    0:0
    Pražák (KLA) ukázal, že má rychlé ruce, nakonec ale jeho bekhend v síti neskončil. Stále na branku v nájezdech čekáme.
     
    3. série
    0:0
    Ani Hudeček (HRK) neskóroval.
     
    4. série
    0:0
    Ogurčák (KLA) to myslel velmi dobře, ale forhend nedotáhl do konce. Míček mu totiž poodskočil od jeho hole.
     
    4. série
    0:1
    Mitra (HRK) se stává hostujícím hrdinou. Zamířil přesně k tyči! Jestli Kladno nedá, je rozhodnuto.
     
    5. série
    0:1
    Barnošák (KLA) nedokázal uspět střelou z bekhendu, Veselý polapil. Na královehradecké střídačce vypukl velký gejzír radosti!
     
    V samostatných stříleních zvítězil tým HBC Hradec Králové 1988.
    Autorem vítězné branky je PATRIK MITRA.
     
    Konec zápasu.
     
    Tahle série měla mít rychlý konec, nakonec tomu ale tak vůbec nemusí být. Hradec Králové dnes předvedl výkon na hranici svých možností a přetavil vítězství na svou stranu. Kladno čeká ještě hodně práce, aby potvrdilo roli favorita. Skvělým výkonem se jinak prezentoval Patrik Mitra, který kromě dvou branek v normální hrací době skóroval také jako jediný v samostatných nájezdech.
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (13:28:52)

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 24. Dědič (Pražák), 41. Rejthar (Hnízdil) – 5. Mitra (Tesař, Bacovský), 27. Mitra (Bacovský), rozh. náj. Mitra

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Potěchin (KLA)
    0:0   Petr (HKR)
    2. série:
    0:0   Hnízdil (KLA)
    0:0   Ježek (HKR)
    3. série:
    0:0   Pražák (KLA)
    0:0   Hudeček (HKR)
    4. série:
    0:0   Ogurčák (KLA)
    0:1   Mitra (HKR)
    5. série:
    0:1   Barnošák (KLA)


    HBC Kladno: Jirotka (Hájek) – Kudela, Pospíšil, Dědič, Haisman, Rejthar, Soukup – Potěchin, Špaček, Štěpáník, Pražák, Kohout, Hnízdil, Šícha, Barnošák, Šrámek, Patrik Novák, Ogurčák, Nosek
    HBC Hradec Králové 1988: Veselý (Vaněk) – Jiřík, Šimek, Škoda, Ježek, Pekárek, Hrubý, Hrabica – Tesař, Krejčík, Svoboda, Bacovský, Rail, Mitra, Hudeček, Petr Novák, Petr, Černý, Fišer

    Rozhodčí: Pečený, Danylec

    Diváci: 163
    Kladno 3 1 Hr. Králové
    #1 Sobota 01.04.2017 • 11:00
    Kladno - Hr. Králové 8:1
    #2 Neděle 02.04.2017 • 11:00
    Kladno - Hr. Králové 2:3 po s.s. (0:1)
    #3 Sobota 08.04.2017 • 11:00
    Hr. Králové - Kladno 1:4
    #4 Neděle 09.04.2017 • 11:00
    Hr. Králové - Kladno 2:4
    bahis siteleri