Buffalo – Toronto 2:4 (kon.) | Detroit – Ottawa 5:4 (1:0 po s.n.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
konec
Buffalo Sabres
2:4 (0:3, 1:0, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Úterý 04.04.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:05 Jack EICHEL - 2:4
     
    59:05
    Sabres právě vstřelili branku!
    V poslední minutě tu máme ještě jednu korekci stavu. Rielly střelou od modré čáry trefil jen nohy Reinharta, od kterých se puk odrazil přímo do jízdy JACKA EICHELA. Ten pohotově vystartoval na Andersena, kterého pokořil pěkným bekhendovým blafákem zakončeným střelou mezi betony. Asistence: Sam Reinhart.
    45:50 Nazem KADRI - 1:4
     
    45:50
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs přece jenom využívají přesilovou hru a čtrnáct minut před koncem třetí třetiny opět vedou o tři góly! Marner krátce po buly z osy hřiště branku minul, kotouč se však rychle vrátil do ohně a toho využil NAZEM KADRI, jenž střelou z nulového úhlu našel mezírku v postoji Anderse Nilssona. Asistence: Mitchell Marner, Nikita Zajcev.
    21:51 Ryan O'REILLY - 1:3
     
    21:51
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí zničeho nic snižují na rozdíl dvou branek! Gionta šikovně vyhodil puk do středního pásma, kde si jej přivlastnil RYAN O´REILLY. Ten snadno přebruslil Gardinera a střelou z pravého křídla zaskočil Andersena, který ze třetí střely na branku poprvé kapituluje. Asistence: Brian Gionta.
    05:09 James VAN RIESMDYK - 0:3
     
    05:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, Maple Leafs dávají třetí gól v rozmezí několika desítek sekund. Bozak vyhrál vhazování po pravici domácího brankáře a předložil puk JAMESI VAN RIEMSDYKOVI, který nic nevymýšlel a z krátkého nápřahu po zpracování bruslí znovu dostal kotouč za záda Robina Lehnera. Asistence: Tyler Bozak.
    05:01 Auston MATTHEWS - 0:2
     
    05:01
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Uteklo jen pár sekund a je tu druhá radost mezi početnou výpravou hostujících fanoušků! Autorem gólu je devatenáctiletý snajpr AUSTON MATTHEWS, který si na ose hřiště sjel pro Nylanderovu prudkou přihrávku z pravé strany a parádní střelou švihem do šibenice nedal Lehnerovi šanci zasáhnout. Asistence: William Nylander, Jake Gardiner.
    04:26 Leo KOMAROV - 0:1
     
    04:26
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté se v páté minutě dostávají do vedení! Jake McCabe udělal zbytečnou chybu při rozehrávce, kotouč si u pravého mantinelu sebral Kadri a přihrávkou k vzdálenější tyči vyzval ke skórování úplně volného LEA KOMAROVA, který využil nepozornosti zadních řad Buffala a jednoduše doklepl kotouč do sítě. Asistence: Nazem Kadri.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 22. R. O'Reilly (B. Gionta), 60. Eichel (Reinhart) – 5. Komarov (Kadri), 6. Matthews (W. Nylander, Gardiner), 6. J. van Riemsdyk (Bozak), 46. Kadri (Marner, N. Zajcev)


    Buffalo Sabres: Lehner (6. A. Nilsson) – Ristolainen, McCabe, Franson, Gorges (A), D. Kulikov, Bogosian – Ennis, R. O'Reilly (A), E. Kane – Reinhart, Eichel, B. Gionta (C) – A. Nylander, Rodrigues, M. Foligno – C.J. Smith, Girgensons, Carrier.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (McElhinney) – C. Carrick, Rielly (A), N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Hunwick (A) – W. Nylander, Matthews, Hyman – Co. Brown, Kadri, Komarov – Marner, Bozak (A), J. van Riemsdyk – Kapanen, Boyle, M. Martin.

    Rozhodčí: McCauley, Rank – Kovachik, Galloway

    Diváci: 18 829
    bahis siteleri