Buffalo – Toronto 2:4 (kon.) | Detroit – Ottawa 5:4 (1:0 po s.n.) | Florida – Montreal 1:4 (kon.)
po s.n. (1:0)
Detroit Red Wings
5:4 (0:0, 2:1, 2:3 - 0:0)
Ottawa Senators
Úterý 04.04.2017, 01:10 • Joe Louis Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Jevgenij SVEČNIKOV - 5:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Detroit Red Wings.
    Autorem vítězné branky je JEVGENIJ SVEČNIKOV.
    52:31 Fredrik CLAESSON - 4:4
     
    52:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Znovu je vyrovnáno! Hned po vítězném buly Turrise šel puk na modrou čáru, kde napřáhl FREDRIK CLAESSON. Dělová rána švédského obránce poté skončila v rohu Mrázkovy brány. Tady byl domácí gólman bez šance. Asistence: Kyle Turris.
    48:22 Kyle TURRIS - 4:3
     
    48:22
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Velmi důležitá rychlá odpověď Senátorů. Nick Jensen zaváhal při rozehrávce, když u mantinelu přišel o puk. Ten následně zamířil na hůl KYLEA TURRISE, který přes DeKeysera vypálil mimo dosah domácího brankáře. Asistence: Mark Stone.
    48:00 Gustav NYQUIST - 4:2
     
    48:00
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácí jdou poprvé do dvougólového vedení. Tatar puk z levé části útočného pásma posunul na modrou čáru. Green poté vyslal jedovatou střelu od modré čáry a tu před bránou šikovně tečoval GUSTAV NYQUIST. Asistence: Mike Green, Tomáš Tatar.
    45:53 Tomáš TATAR - 3:2
     
    45:53
    Detroit právě vstřelil branku!
    Red Wings opět vedou. Anderson nataženou hokejkou pouze vyrazil puk do Nyquistovy brusle a po zmatcích se kotouč pomalu snášel k brankové čáře. Nakonec to byl podle všeho TOMÁŠ TATAR, který se jako poslední dotkl touše, čímž zaznamenal svou 24. branku v sezóně. Bez asistence.
    40:51 Erik KARLSSON - 2:2
     
    40:51
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak i k hostům se dnes naklonila štěstěna. ERIK KARLSSON puk zavezl k modré čáře, kde si narazil se spoluhráčem, načež zamířil do rohu útočného pásma. Následovalo nahození, které se odrazilo mezi Mrázkovými betony a skončilo za brankovou čárou. Asistence: Mike Hoffman, Craig Anderson.
    26:57 Dylan LARKIN - 2:1
     
    26:57
    Detroit právě vstřelil branku!
    Rudá křídla si berou zpět ztracené vedení. Jensen puk zavezl do útočného pásma, kde ho předal DYLANU LARKINOVI. Mladý Američan neměl prostor na nějakou zajímavější akci, ale bekhendem puk dokázal odrazit od betonu Craiga Andersona, jenž si touš srazil za brankovou čáru. Asistence: Nick Jensen.
    21:46 Alexandre BURROWS - 1:1
     
    21:46
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Jenže záhy přichází bleskové vyrovnání. Turris na levé straně útočného pásma přenechal kotouč ALEXANDRU BURROWSOVI, který se s ničím nepáral a puk napálil přesně nad levé rameno Petra Mrázka. Asistence: Kyle Turris, Erik Karlsson.
    20:40 Frans NIELSEN - 1:0
     
    20:40
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nyní už jdou domácí do vedení. Přihrávku zpoza brány v podání FRANSE NIELSENA totiž tečoval Ben Harpur, od jehož brusle se kotouč odrazil ze strany do Andersona. Gólman Ottawy nedokázal reagovat a puk si to zamířil do brány. Velmi šťastná trefa domácího celku. Asistence: Nick Jensen, Riley Sheahan.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 21. Nielsen (Jensen, Sheahan), 27. D. Larkin (Jensen), 46. Tatar, 48. Nyquist (Green, Tatar), rozh. náj. Svečnikov – 22. Burrows (Turris, E. Karlsson), 41. E. Karlsson (Hoffman, C. Anderson), 49. Turris (Mark Stone), 53. Claesson (Turris)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Andreas Athanasiou (DET)
    0:0   Kyle Turris (OTT)
    2. série:
    0:0   Frans Nielsen (DET)
    0:0   Erik Karlsson (OTT)
    3. série:
    0:0   Gustav Nyquist (DET)
    0:0   Alexandre Burrows (OTT)
    4. série:
    0:0   Henrik Zetterberg (DET)
    0:0   Tom Pyatt (OTT)
    5. série:
    0:0   Tomáš Tatar (DET)
    0:0   Mark Stone (OTT)
    6. série:
    0:0   Dylan Larkin (DET)
    0:0   Mike Hoffman (OTT)
    7. série:
    1:0   Jevgenij Svečnikov (DET)
    1:0   Colin White (OTT)


    Detroit Red Wings: Mrázek (Howard) – DeKeyser, Jensen, Green, Kronwall (A), Russo, Ouellet – Tatar, Zetterberg (C), Nyquist – Svečnikov, D. Larkin, Abdelkader (A) – Helm, Nielsen, Athanasiou – Nosek, Street, Sheahan.
    Ottawa Senators: C. Anderson (Condon) – Phaneuf (A), Harpur, E. Karlsson (C), Borowiecki, Ch. Wideman, Claesson – Mark Stone, Turris, B. Ryan – Hoffman, Brassard, Stålberg – Burrows, Pageau, Pyatt – White, Kelly (A), Wingels.

    Rozhodčí: Dan O'Halloran, Kendrick Nicholson – Mark Wheler, Shandor Alphonso
    bahis siteleri