Island – Austrálie 2:3 (kon.) | Španělsko – Belgie 3:5 (kon.) | Rumunsko – Srbsko 4:1 (kon.)
konec
Rumunsko
4:1 (2:0, 0:1, 2:0)
Srbsko
Úterý 04.04.2017, 19:00 • Galati Arena, Galati • Mistrovství světa - II. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:24 Botond FLINTA - 4:1
     
    44:24
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Rumuni jdou do trháku. Kousek od modré napřáhl BOTOND FLINTA a prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 4:1. Asistence: Mihail Georgescu.
    40:37 Matyas BIRO - 3:1
     
    40:37
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Je to zase o dva góly. Zpoza branky přihrával Peter na pravou stranu, kde stál MATYAS BIRO a ten z ostrého úhlu propálil Rankoviće. Asistence: Zsolt Peter.
    36:10 Marko MILOVANOVIĆ - 2:1
     
    36:10
    Srbsko právě střelilo branku!
    No vida a je sníženo. Filipović ze své dobré pozice ještě nezakončil, ale zpoza branky přihrál na MARKA MILOVANOVIĆE a ten už Tokeho prostřelil – 2:1. Asistence: Dimitrije Filipović, Nikola Bibić.
    16:05 Mihail GEORGESCU - 2:0
     
    16:05
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    A znovu gól po protiakci. Ranković dlouho odolával náporu, mrskal se na brankovišti, seč mu síly stačily, zmařil i některá zakončení, na dorážku pod horní tyčku v podání MIHAILA GEORGESCUA už byl ale krátký. Asistence: Florian Bocu, Adrian Irmia.
    06:47 Botond FLINTA - 1:0
     
    06:47
    Rumunsko právě vstřelilo branku!
    Udeřilo ale na druhé straně. Rumunsko se dostalo do rychlého kontru, Nagy přihrál na najíždějícího BOTONDA FLINTU a ten tvrdou ranou pod horní tyčku otevřel skóre tohoto utkání. Asistence: Ištván Nagy, Matyas Biro.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 7. Flinta (Nagy, M. Biro), 17. Georgescu (Bocu, Irmia), 41. M. Biro (Peter), 45. Flinta (Georgescu) – 37. Milovanović (Filipović, Bibić)


    Rumunsko: Toke (Onodi) – Flinta (A), Nagy, Bors, O. Biro (C), Sallo, Bocu, Lusneac, Gecse, Györfy – Fodor, Gliga, Mihaly – G. Biro, Peter (A), M. Biro – Georgescu, Irmia, N. Rokaly – Barabas, S. Rokaly.
    Srbsko: Ranković (M. Luković) – Bibić, Podunavac, U. Novaković, Crnogorac, A. Luković, Brkušanin, Sabadoš, Gabrić – Filipović (C), Milovanović (A), Djumić – Vučurević, Sretović, Popravka – Ristić (A), Bjelogrlić, Ogrizović – Vukičević, Zwick, P. Novaković.

    Rozhodčí: Ramon Sterkens (NED) – Markus Eberl (GER), Vladimir Jefremov (KAZ)

    Diváci: 2 100
    bahis siteleri