Heracles – Arnhem 0:1 (kon.) | Groningen – Nijmegen 2:0 (kon.) | Ajax – Alkmaar 4:1 (kon.)
Feyenoord – GA Eagles 8:0 (kon.) | Willem II – Den Haag 1:2 (kon.)
konec
Feyenoord Rotterdam
8:0 (5:0)
Go Ahead Eagles
Středa 05.04.2017, 20:45 • De Kuip, Rotterdam • Nizozemská Eredivisie • 29. kolo
Předzápasové kurzy
    90. Jens TOORNSTRA - 8:0
     
    90
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Dirk Kuijt krásně odcentroval z levé strany šestnáctky a po zvednutí hlavy jeho centr na vzdálenější pravé tyči přiklepl Michiel Kramer levým ramenem pro JENSE TOORNSTRU, který na pravé straně šestnáctky práskl pravačkou do míče a po úžasném halfvoleji ho usměrnil ke vzdálenější levé tyči! Na světě je hattrick!
    72. Michiel KRAMER - 7:0
     
    72
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    MICHIEL KRAMER si naběhl do šestnáctky na načechraný centr z pravého křídla a z blízkosti hlavou zamířil ke vzdálenější levé tyči – 7:0!
    50. Eric BOTTEGHIN - 6:0
     
    50
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    ERIC BOTTEGHIN si naběhl do šestnáctky na krásný centr z rohového kopu a zpětnou hlavičku jeho spoluhráče, který míč vrátil před bránu, a ve skluzu míč z blízkosti poslal k levé tyči! Feyenoord 6 Eagles 0. Jízda pokračuje!
    45. Jan-Arie VAN DER HEIJDEN - 5:0
     
    45
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    A ještě jeden hřebíček do rakve Eagles! Feyenoord rozehrál na levé straně hřiště standardní situaci a nízký centr propadl na vzdálenější pravé tyči k JAN-ARIEMU VAN DER HEIJDENOVI, který si ho zpracoval a z metru poslal neomylně do brány! Obrovská demolice!
    41. Jens TOORNSTRA - 4:0
     
    41
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    JENS TOORNSTRA se po další krásně sehrané akci na pravé straně šestnáctky dostal po zákroku brankáře Thea Zwarthoeda na značce pokutového kopu k dorážce, která po zemi zamířila do odkryté brány. Další facka pro hosty.
    30. Dirk KUIJT - 3:0
     
    30
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Steven Berghuis byl zřejmě hráčem, který z pravé strany šestnáctky posílal na vzdálenější levou tyč nebezpečný centr, který jeden z jeho spoluhráčů patou zpracoval pro DIRKA KUIJTA, a bývalý hráč Liverpoolu míč napálil z blízkosti do brány! Feyenoord již vede rozdílem třídy.
    15. Eljero ELIA - 2:0
     
    15
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    ELJERO ELIA si z levé strany krásně navedl míč do středu hřiště na pravačku a poté napřáhl k táhlé přízemní střele, která zamířila přesně k levé tyči brány! Feyenoord rychle vstřelil dva góly.
    9. Jens TOORNSTRA - 1:0
     
    9
    Feyenoord právě vstřelil branku!
    Steven Berghuis po pravé straně krásně pronikl do šestnáctky a z ostrého úhlu poslal pod sebe krásnou přihrávku, po které JENS TOORNSTRA po zemi zamířil do odkryté levé části brány!

    Tomáš Reiner

    Branky: 9. Toornstra, 15. Elia, 30. Kuijt, 41. Toornstra, 45. van der Heijden, 50. Botteghin, 72. Kramer, 90. Toornstra


    Držení míče: 71 % : 29 %.
    Střely na branku: 12:0. Střely mimo: 10:3. Rohy: 9:1. Ofsajdy: 10:2. Fauly: 5:9.
    Feyenoord Rotterdam: Jones – Nieuwkoop (69. Hamer), Botteghin, van der Heijden, Nelom – El Ahmadi, Kuijt (C), Toornstra – S. Berghuis (75. Vejinović), Kramer, Elia (60. Hansson).
    Náhradníci: Bijlow, Vermeer – Dammers, el Hankouri, Simon Gustafson, Hamer, Vente, Tapia, Vejinović, Woudenberg, Hansson.

    Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Ritzmaier – Chirivella, Crowley (46. Suk), Duits (C) – Antonia, Hendriks (46. Locigno), Manu (82. de Kogel).
    Náhradníci: Cummins – Achenteh, de Kogel, Locigno, Marengo, Nieveld, Rexhepi, Suk.

    Rozhodčí: Jochem Kamphuis

    Diváci: 47500
    bahis siteleri