Neapol – Juventus 3:2 (kon.)
konec
SSC Neapol
3:2 (0:1)
Juventus FC
Středa 05.04.2017, 20:45 • Stadio San Paolo, Neapol • Italský pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:45:49)
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
     
    Je konec! Neapol sice na domácí půdě přehrála Juventus 3:2, ale na postup do finále Coppa Italia to nestačilo! Juventus se přitom dostal do vedení už v prvním poločase, kdy se trefil Higuaín! Hned po přestávce ale stačil vyrovnat Hamšík! Neapol si vytvořila tlak, který ale svou druhou brankou v utkání ukončil Higuaín! Neapol však stačila rychle odpověděť. Mertens nastoupil na hřišti a prvním dotykem s míčem srovnal na 2:2! V 68. minutě navíc Insigne poslal Neapol do vedení a bylo zaděláno na drama! Juventus ale zlepšil obranu a Neapol už do šancí nepustil.
     
    90+7
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Neto si dal načas s odkopem od branky a nasbíral čas pro hostující celek. Juventus už podle všeho postup do finále ustráží.
     
    90+4
    Neto vyrazil z brankové čáry mezi malé vápno a značku pokutového kopu, kde stáhl míč do rukavic. Juventus nasbírá další vteřinky.
     
    90+3
    Dani Alves dostává rady od hostujícího trenéra. Juventus zvládá závěr dnešního duelu na jedničku.
     
    90+2
    Neapol operuje s míčem v blízkosti pokutového území. Nikdo v bílém ale zatím nenašel prostor, odkud by do šestnáctky naservíroval centr.
     
    90+1
    Nastavuje se šest minut!
     
    90
    Insigne zkusil pokus spíše z nemohoucnosti. Jeho rána z dobrých čtyřiceti metrů jen prolétla daleko kolem branky a Neto ji zkontroloval pohledem.
     
    89
    Dries Mertens centroval z levé strany do pokutového území, jenže střídající Barzagli byl králem vzdušného prostoru a odhlavičkoval balón do bezpečí.
     
    88
    Hosté dopravili míč až do pokutového území soupeře. Higuaín navíc nasbíral cenné vteřinky a Neapoli už mnoho času nezbývá.
     
    87
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Sturaro, přichází Lemina.
     
    86
    Neapol se rozhodla pro překvapivou rozehrávku. Ghoulam si nabíhal po levé straně, ale míč neudržel na hrací ploše ani ve skluzu.
     
    85
    Domácí se dožadovali odpískání pokutového kopu na hranici pokutového kopu. Pjanić navíc vidí žlutou kartu. Tohle je šance pro Neapol.
     
    84
    Střídající Allan se snažil procpat míč do pokutového území. Domácí fotbalista ale našel jen připraveného Bonucciho.
     
    83
    Juventusu se přeci jen podařilo otupit rostoucí tlak domácího celku a Neapol se v posledních minutách vůbec nemůže dostat do šestnáctky.
     
    82
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Zielinski, přichází Allan.
     
    81
    Žlutou kartu dostává Ghoulam (SSC Neapol).
     
    80
    Ghoulam zahrával standardní situaci na polovině Juventusu. Neapoli se však přímý kop vůbec nepovedl a domácí se nedostali do šestnáctky.
     
    79
    Pavoletti našel na levé straně Mertense, který neobešel Alexe Sandra, jež se vydal s míčem vpřed a právě Mertens jej zastavil nedovolených způsobem.
     
    78
    Cuadrado podržel balón na polovině soupeře, dostal se do sevření dvou soupeřů a nakonec vybojoval vhazování. Juventus už nikam nespěchá.
     
    77
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Dybala, přichází Barzagli.
     
    76
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Hamšík, přichází Pavoletti.
     
    75
    Insigne našel na hranici pokutového území Mertense, který si zpracoval míč a dalším dotekem zakončoval. Jeho rána prolétla nad břevnem.
     
    74
    Marek Hamšík centroval do pokutového území, ale jeho pobídku zastavil připravený Benatia. Neapol přesto zůstává u míče.
     
    73
    Juventus postupoval vpřed s rychlým protiútokem. Dybala přenechal míč Higuaínovi, jehož ránu zastavil na hranici šestnáctky Koulibaly.
     
    72
    Juventus se nyní usadil na polovině domácího celku a vyměňuje si krátké přihrávky. Rozehrávku diriguje nováček na hřišti Pjanić.
     
    71
    Střídání v týmu Juventus FC: ze hřiště odchází Rincón, přichází Pjanić.
     
    70
    Marek Hamším hecuje domácí fotbalisty a žene Neapol do útoku. Slovenský fotbalista poslal centr do pokutového území, kde zasáhl Alex Sandro.
     
    68
    Neapol právě vstřelila branku!
    Neapol se skutečně nevzdává! Domácí potřebují k postupu už jen dvě branky! Hysaj uvolnil Callejóna, jež obešel soupeře v pokutovém území a přihrál pod sebe, kde byl volný LORENZO INSIGNE, který propálil hostujícího brankáře!
     
    67
    Higuaín si zpracoval vysokou přihrávku na polovinu Neapole, snažil se procedit míč na Cuadrada, ale Chiriches míč stačil odkopnout.
     
    66
    Diawara na polovině hřiště fauloval Dybalu a za odměnu vidí žlutou kartu.
     
    65
    Cuadrado dostal přihrávku na polovinu hřiště, poradil si se zpracováním a dokázal se vymanit z obklíčení. Následnou přihrávkou se však míče zbavil.
     
    64
    Neapol už je zase zpátky na koni a žene se do útoku. Domácí obrali o míč Higuaína a ihned zaútočili po levé straně. Mertens ale raději vrátil balón zadákům.
    62. Dries MERTENS - 2:2
     
    62
    Neapol právě vstřelila branku!
    Tak to je nástup na hřiště jako hrom! DRIES MERTENS se vydal napadat rozehrávku Juventusu. Neto si nezpracoval snadnou přihrávku, míč propadl za něj a Mertens jej doklepl do odkryté branky!
     
    62
    Střídání v týmu SSC Neapol: ze hřiště odchází Milik, přichází Mertens.
     
    61
    Milik operoval s míčem na levé straně hrací plochy. Polský fotbalista poslal oblouček do šestnáctky, jenže nikdo v bílém na jeho centr nedosáhl.
    59. Gonzalo HIGUAÍN - 1:2
     
    59
    Juventus právě vstřelil branku!
    Tak tohle je dokonalá odpověď Juventusu na výkon domácího celku! Hosté si berou zpět ztracené vedení! Dybala našel na pravé straně Cuadrada, který poslal přihrávku pod sebe a GONZALO HIGUAÍN uklidil míč pod břevno!
     
    58
    Juventus se stále ne a ne dostat na polovinu domácího celku. Fotbalisté v bílých dresech hýří pohybem a Juventus rázem neví, co má hrát.
     
    57
    Neapol je ve druhém poločasu jasně aktivnějším celkem. Domácí tým se tlačí na polovinu Juventusu a snaží se najít cestu do šestnáctky.
     
    56
    Insigne dostal spoustu volného prostoru na levé straně hřiště, potáhl míč na hranici pokutového území, jenže rána mu vůbec nesedla.
     
    55
    Na stadionu propuklo šílenství! Domácí fanoušci ještě cítí šanci a ženou své oblíbence do útoku. Benatia měl nyní problémy s rozehrávkou.
    53. Marek HAMŠÍK - 1:1
     
    53
    Neapol právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! Neapol se ještě dostává do hry. Domácí kombinovali na hranici pokutového území. Míč se odrazil před zcela volného MARKA HAMŠÍKA, který přesnou střelou uklidil míč do sítě!
     
    52
    Rincón potáhl míč středem hřiště na polovinu domácího celku, kde fauloval Koulibalyho a dopřál Neapoli přímý kop na její polovině.
     
    51
    Marek Hamším operoval s míčem v blízkosti pokutového území. Přihrávku dostal Chiriches, který zkusil štěstí, ale jeho rána postrádala razanci i přesnost.
     
    50
    Ghoulam si znovu řekl o přihrávku na levou stranu. Tentokrát si krajní obránce Neapole netroufl na individuální průnik a vrátil míč zadákům.
     
    49
    Střelou z úctyhodné vzdálenosti o sobě dal vědět Milik. Domácí útočník se do míče opřel levačkou a jeho skákavá dělovka prolétla kolem branky.
     
    48
    Ghoulam dostal přihrávku do běhu a bez váhání chtěl míč posunout vpřed. Jeho pobídku ale nedostihl nikdo v bílém. Juventus může kombinovat.
     
    47
    Insigne si chtěl narazit míč s Markem Hamšíkem, ale slovenská hvězda neprocedila míč do pokutového území.
     
    46
    Hráči Juventusu obstarali výkop do druhého poločasu. Do kombinace se zapojil i brankář Neto, jehož nákop skončil na kopačkách domácích obránců.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Juventus se v úvodní pětačtyřicetiminutovce ještě více přilížil postupu do finále Coppa Italia. Domácí sice vlétli do utkání jako velká voda, ale Callejón prováhal úvodní možnost. Poté se hrál dlouhou dobu bojovný fotbal a až ve 33. minutě otevřel skóre střelou zpoza hranice pokutového území Higuaín. Neapol se poté sice tlačila do útoku, ale defenzíva soupeře je zatím pozorná.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Buffon se z lavičky vydal do sektoru určeného pro trenéra a udělil svým spoluhráčům několik rad. Rýsuje se pro Juventus potencionální trenér pro příštích několik sezón?
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    45
    Rincón našel Cuadrada, který na levé straně uvolnil Sandra, nicméně levý obránce Juventusu raději vrátil míč spoluhráčům z obrany.
     
    44
    Higuaín vybojoval míč v přetlačované s Chirichesem a vystartoval do sprintu po levé straně hřiště. Rumunský obránce se stačil vrátit a soupeřův únik zastavil.
     
    43
    Domácí zahrávali rohový kop. José Callejón poslal centr do pokutového území, ale Alex Sandro byl dobře postavený a poslal balón na tribunu.
     
    42
    Zielinski si řekl o přihrávku mezi hráče Juventusu, ale dostal míč do nohy. Polský fotbalista otočil hru na levou stranu. Neapol kombinuje s míčem.
     
    41
    Hosté už chtějí dohrát první poločas bez zbytečných problémů. Juventus kombinuje na své polovině. Nikdo v bílém jeho rozehrávku neatakuje.
     
    40
    Až nyní se hosté dostali z mírného tlaku Neapole. Diawara přitvrdil v souboji ve středu hrací plochy a fauloval. Juventus bude rozehrávat.
     
    39
    José Callejón se náhodou dostal k odraženému míči na hranici pokutového území, jenže místo střely ještě hledal lépe postaveného Milika, jež se k balónu vůbec nedostal.
     
    38
    Higuaín táhl míč vpřed středem hrací plochy. Útočník hostujícího celku ustál souboj a roztáhl hru na pravou stranu. Juventus nyní Reinovu branku neohrozil.
     
    37
    Dybala se vydal napadat rozehrávku domácího celku a jeden ze stoperů jej nastřelil. Od Dybaly se míč odrazil zpět k hráčům Neapole.
     
    36
    Neapol se snaží přispěchat s rychlou odpovědí, jenže obrana Juventusu hraje opravdu pozorně a nepouští soupeře do blízkosti pokutového území.
     
    35
    Hra je přerušena. Domácí stoper Chiriches zůstává na vlastní polovině v hlubokém předklonu a drží se za ruku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
    33. Gonzalo HIGUAÍN - 0:1
     
    33
    Juventus právě vstřelil branku!
    Juventus se z ničeho nic dostává do vedení! Tak to je parádní branka! GONZALO HIGUAÍN si parádně zpracoval přihrávku do nohy, bleskově se otočil a krásnou technickou střelou poslal míč k tyči!
     
    32
    A první šance také pro Juventus! Chiriches chyboval a zpackanou přihrávkou vytvořil možnost pro Rincóna, jenže hostující záložník se šance zalekl a napálil míč vysoko nad branku!
     
    31
    Žlutou kartu dostává Callejón (SSC Neapol).
    Žlutou kartu dostává Cuadrado (Juventus FC).
     
    30
    Juventus navíc rozehrával přímý kop. Cuadrado dostal přihrávku na pravou stranu, obhodil si obránce a upadl. Na hřišti se poté strhla potyčka a sudí musí krotit vášně.
     
    29
    Koulibaly zastavil faulem unikajícího Cuadrada a za ostrý zákrok rovněž vidí žlutou kartu.
     
    28
    Ghoulam vhazoval na polovině hrací plochy. Krajní obránce domácího celku ale rozjel kombinaci jen v zadních řadách. Juventus pozorně brání.
     
    27
    Insigne si troufl na individuální průnik, ale nepočítal s dobrým postavením Bonucciho. Hostující stoper si nenechal zahrát na housličky.
     
    26
    Rincón fauloval na polovině hřiště a rozhodčí mu podle všeho fauly sečetl. Hostující záložník je prvním potrestaným hráčem.
     
    25
    Cuadrado táhl protiútok Juventusu středem hrací plochy. Hostující záložník chtěl rozběhnout Higuaína, jenže Chiriches včas vystoupil.
     
    24
    Obrana Juventusu si poradila s prudkou přihrávkou na Milika. Domácí útočník si nepohlídal zpracování a míč mu uskočil až k Netovi.
     
    23
    Chiriches zahrál na nervy domácím fanouškům. Obránce Neapole přihrál Reinovi před napadajícím Higuaínem a domácí brankář musel zakopnout míč do autu.
     
    22
    Dybala přenesl hru na pravou stranu, kam si nabíhal Dani Alves, který si míč skvěle zpracoval a našel Higuaína. Přihrávka naneštěstí pro hosty mířila do ofsajdu.
     
    21
    A další nedovolený zákrok. Tentokrát se proti pravidlům provinil Sturaro. Neapol bude rozehrávat ze své poloviny. Zatím se hraje opravdu bojovně.
     
    20
    Dani Alves podpořil ofenzívu Juventusu dalším náběhem po pravé straně. Krajní obránce hostujícího celku nepřesnou přihrávkou odevzdal míč Hamšíkovi.
     
    19
    Sturaro neustál souboj na polovině domácího celku. Odražený míč si vzal Higuaín, který chtěl projít do vápna, ale o míč byl připraven. Sudí se vrátil k výhodě a Juventus bude zahrávat přímý kop.
     
    18
    Na hřišti je zatím plno nedovolených zákroků. Dalšího se na polovině hrací plochy dopustil Gonzalo Higuaín. Střelec Juventusu ale fauloval daleko od branky.
     
    17
    Cuadrado ztratil balón na polovině domácího celku, nicméně Ghoulam uspěchal hostující rozehrávku a odevzdal balón soupeři.
     
    16
    Dani Alves zatím hraje povedené utkání. Krajní obránce Juventusu podstoupil další vítězný souboj na pravé straně hřiště a získal vhazování pro Juventus.
     
    15
    Chiriches vystoupil na polovině hrací plochy proti Higuaínovi. Domácí stoper se dopustil nedovoleného zákroku a může být rád, že neviděl žlutou kartu.
     
    14
    Pepe Reina si poradil s projektilem z úctyhodné vzdálenosti. Domácí brankář si počkal na skákavá balón a schoval jej v rukavicích.
    13. Obrovská šance domácího celku
     
    13
    Obrovská šance domácího celku! Milik pustil míč mezi nohami do pokutového území, kde dostal parádní přihrávku před branku Callejón, ale Neto spasil Juventus!
     
    12
    Callejón si naskočil na centr na hranici pokutového území a snažil se vylepšit pozici pro Milika. Před polským střelcem uklidil míč do bezpečí Sandro.
     
    11
    Cuadrado si nabíhal na hranici pokutového kopu, kam dostal prudkou přihrávku, ale domácí fotbalista byl v souboji tělo na tělo důraznější.
     
    10
    Dybala poslal centr mezi hlavičkáře na značce pokutového kopu. Nejvýše ze všech vyskočil Benatia, od nějž se míč odrazil mimo tři tyče.
     
    9
    Na druhé straně se Juventus dostal do rychlého protiútoku, který vyústil v centr do pokutového území. Hysaj akrobaticky posunul míč na roh.
     
    8
    Insigne si zpracoval míč na hranici pokutového území, nenápadnou kličkou se dostal za Bonucciho, ale hostující stoper míč na poslední chvíli vypíchl na roh.
     
    7
    Na druhé straně se do pokutového území hnal Gonzalo Higuaín, ale Chiriches byl připraven a nepustil argentinského střelce do šance.
     
    6
    Milik napadal rozehrávku Juventusu, ale domácí celek se ne a ne dostat k míči. Ten má v moci Dani Alves, který jej vyvezl na polovinu Neapole.
     
    5
    Sturaro nahánel dlouhou přihrávku na levou stranu, nicméně Hysaj byl připravený a odkopl míč do autu. Juventus bude vhazovat na polovině hřiště.
     
    4
    Hosté drželi míč na vlastní polovině, jenže Bonucci si neporadil se zpracováním zdánlivě snadné přihrávky a míč mu utekl do autu. Vhazovat budou domácí.
     
    3
    Na druhé straně zahrával Juventus rohový kop. Dybala poslal do šestnáctky krásný oblouček, který si na pravé straně převzal Alex SAndro, ale ten nenašel nikoho v modrém.
     
    2
    Milik narazil míč Marku Hamšíkovi. Slovenský fotbalista si jej převzal a okamžitě chtěl Milika vyslat za obranu, nicméně jeho pobídka byla nepřesná.
     
    1
    Domácí obstarali výkop do dnešního utkání. Neapol se ihned vydala do útoku, jenže dlouhá přihrávka na Callejóna skončila u obránců Juventusu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy už nastupují na hrací plochu. Domácí Neapol bude hrát v bílém, zatímco Juventus přijel v modrých dresech.
     
    Úvodní sestavy:

    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam – Zielinski, Diawara, Hamšík – Callejón, Milik, Insigne
    Náhradníci: Rafael, Strinić, Allan, Jorginho, Maggio, Mertens, Maksimović, Rog, Pavoletti, Albiol

    Juventus FC: Neto – Alves, Bonucci, Benatia, Sandro – Rincón, Khedira – Cuadrado, Dybala, Sturaro – Higuaín
    Náhradníci: Buffon, Chiellini, Pjanić, Marchisio, Barzagli, Lemina, Asamoah, Rugani, Lichtsteiner, Audero, Mandragora.
     
    První duel

    V lepší pozici jde do odvety favorizovaný Juventus. Neapol sice v Turíně vedla 1:0, ale Dybala dvakrát proměnil penaltu a další branku přidal Higuaín. Juventus si tedy přiváží výsledek 3:1.
     
    SSC Neapol

    Také celek kolem Marka Hamšíka zažívá povedenou sezónu. V Serii A patří Neapoli třetí příčka a na druhé AS Řím ztrácí jen čtyři body. V osmifinále Ligy mistrů navíc dokázala potrápit slavný Real Madrid, ale na postup to nakonec nestačilo. V poháru musela Neapol přejít nejprve přes Speziu, aby ve čtvrtfinále mohla nejtěsnějším možným výsledkem 1:0 vyřadit Fiorentinu.
     
    Juventus FC

    Juventus Turín, vládce Itálie, zažívá i v letošní sezóně povedený ročník. Vždyť v kalendářním roce 2017 prohrál Juventus jen jednou, a to hned v lednu s Fiorentinou. Od té doby je postrachem soupeřů a cestu si proklestil i do čtvrtfinále Ligy mistrů. Do semifinále si proklesit cestu před Atalantu a ve čtvrtfinále vyřadil Juventus AC Milán. O víkendu se střetl právě s Neapolí, se kterou uhrál remízu 1:1.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům italského fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu ze semifinále Coppa Italia. V odvetném semifinálovém duelu se podíváme na souboj mezi SSC Neapol a Juventusem FC. Výkop je stanoven na 20:45.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 53. Hamšík, 62. Mertens, 68. Insigne – 33. Higuaín, 59. Higuaín

    Karty:   29. Koulibaly (NEA), 31. Callejón (NEA), 66. Diawara (NEA), 81. Ghoulam (NEA) – 26. Rincón (JUV), 31. Cuadrado (JUV), 85. Pjanić (JUV)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 10:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
    SSC Neapol: Reina – Hysaj, Chiriches, Koulibaly, Ghoulam – Zielinski (82. Allan), Diawara, Hamšík (76. Pavoletti) – Callejón, Milik (62. Mertens), Insigne
    Náhradníci: Rafael, Strinić, Allan, Jorginho, Maggio, Mertens, Maksimović, Rog, Pavoletti, Albiol

    Juventus FC: Neto – Alves, Bonucci, Benatia, Sandro – Rincón (71. Pjanić), Khedira – Cuadrado, Dybala (77. Barzagli), Sturaro (87. Lemina) – Higuaín
    Náhradníci: Buffon, Chiellini, Pjanić, Marchisio, Barzagli, Lemina, Asamoah, Rugani, Lichtsteiner, Audero, Mandragora

    Rozhodčí: Banti – Dubost, Celi
    28.02.2017
    Juventus - Neapol 3:1

    Branky: 47. Dybala (pen.), 64. Higuaín, 69. Dybala (pen.) – 36. Callejón

    Karty:   26. Asamoah (JUV), 40. Lichsteiner (JUV) – 21. Diawara (NEA), 38. Milik (NEA), 58. Rog (NEA), 68. Reina (NEA), 68. Maggio (NEA)

    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 7:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 11:19.
    bahis siteleri