Dvůr Králové n. L. – Letňany 6:2 (kon.)
konec
HC Dvůr Králové n. Labem
6:2 (2:2, 3:0, 1:0)
HC Letci Letňany
Středa 05.04.2017, 18:00 • Zimní stadion Dvůr Králové nad Labem • Kvalifikace o 2. ligu
Partner:
     
    43:42
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté měli velké problémy s výborně forčekujícími královédvorskými utočníky. Nakonec za bránou Jan Ježek obral o kotouč jednoho z letňanských obránců a přihrál před bránu DANIELU FILIPOVI, který zkompletoval hattrick. Asistence: Jan Ježek, Petr Luštinec.
     
    33:37
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    JAKUB LUŠTINEC před brankou usměrnil střelu Jana Ježka, která byla zřejmě ještě tečována Danielem Filipem. Oliva už zareagovat nestihl. Asistence: Daniel Filip, Jan Ježek.
     
    30:29
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Teď už domácí dvojnásobnou přesilovku využívají. Lukáš Karlík střílel od modré čáry. Oliva následně vyrazil na hůl DANIELA FILIPA, který se v takových momentech nemýli. Asistence: Lukáš Karlík
     
    20:54
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Rychlonohý Patrik Fořt zavezl puk do útočného pásma a poslal ho před branku na TOMÁŠE RYCHTERU, který nejdříve trefil Olivu do betonu, poté ale zvládl kotouč dorazit. Asistence: Fořt.
     
    19:29
    Letňany právě vstřelily branku!
    A máme vyrovnáno. Pražané si trojici východočechů rozebrali, jak se na takovou přesilovou hru sluší a patří. Finální přihrávku odbržel mezi kruhy JAN VALDER od Michaela Šulce a poloprázdnou bránu tredil bez zaváhaní. Asistence Michael Šulc, Jan Mišner.
     
    14:05
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Jakub Luštinec teď po otočce za brankou přihrál DANIELU FILIPOVI, který pohodlně trefil odkrytou klec. Asistence: Luštinec.
     
    13:21
    Letňany právě vstřelily branku!
    Ve středním pásmu obdržel přihrávku JAN ŠRAMOTA najel si mezi kruhy a zpoza obránce trefil pravý dolní roh Čápovy brány. Asistence: Tomáš Zima.
     
    03:18
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Jakubu Kučerovi se nevydařila rozehrávka a puk přihrál přímo na hůl JANA JEŽKA, který se v zakončení nemýlil. Bez asistence.

    Daniel Souček

    Branky a nahrávky: 4. Ježek, 15. Filip (Luštinec), 21. Rychtera (Fořt), 31. Filip (Luštinec), 34. Luštinec (Filip, Ježek), 44. Filip (Ježek, Luštinec) – 14. Šramota (Zima), 20. Valder (Šulc, Mišner)


    HC Dvůr Králové n. Labem: Čáp (Kozák) – Vítebský, Krejcar, Vacek, Hamerský, Mišinec, Daňo, Zmítko, Karlík – Rychtera, Filip, Rutrle, Veselý, Háze, Sedláček, Lelka, Luštinec, Szakal, Fořt, Ježek.
    HC Letci Letňany: Oliva (Pařik) – Zima, Šulc, Major, Kučera, Novák, Božilov, Uhlíř, Kazda, Kautský – Král, Šramota, Valder, Mišner, Horáček, Rousek, Mrázek, Štěpán, Bílek.

    Rozhodčí: Kopeček – Klouda, Zídek

    Diváci: 1080
    bahis siteleri