Samara – Perm 2:2 (kon.) | Groznyj – Arsenal Tula 3:1 (kon.) | Zenit – Machačkala 1:1 (kon.)
konec
FK Křídla Sovětů Samara
2:2 (2:2)
FK Amkar Perm
Sobota 08.04.2017, 13:00 • Stadion Metallurg (Samara) • Ruská Premier Liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního dne a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (15:00:19)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:21.
     
    Je dobojováno. Ve druhé půli jsme už branku neviděli, i když do vedení mohly jít oba celky. Brankáři obou celků však už neinkasovali a zápas tak skončil remízou 2:2. Pro domácí hráče je to rozhodně cenný bod ve hře o záchranu v nejvyšší soutěži.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Ještě asi poslední akce tohoto utkání, ve které se ocitli hosté. Po ní zřejmě už hlavní rozhodčí duelu ukončí právě hrané utkání.
     
    90+4
    Po volném přímém kopu domácího celku hlavičkoval těsně před Chomičem Berat Sadik, ale obrana Permu znovu odvrátila nebezpečí.
     
    90+3
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Janusz Gol, přichází Sjarhej Balanovič.
     
    90+2
    Červenou kartu dostává Vjačeslav Zinkov (FK Křídla Sovětů Samara).
     
    90+1
    V první nastavené minutě byla k vidění nenápadná akce hostů, po přízemní střele Gigolajeva ale nemusel Loria zasahovat, neboť mu hodně pomohla obrana Samary.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví toto utkání o čtyři minuty nad rámec hrací doby.
     
    89
    Na poslední chvíli zasáhla obrana Permu proti nabíhajícímu Kornilenkovi těsně před Chomiče a ten si tak mezi třemi tyčemi mohl oddychnout.
     
    87
    Autové vhazování pro domácí tým. To provedl Cristian Pasquato, jenž poslal míč přímo do pokutového území. Nikdo z jeho spoluhráčů ale nebyl připraven na střelu, a tak se na opačnou stranu vydávají znovu hosté.
     
    86
    Chvilka pro hosty, kteří si vypracovali také šanci na druhé straně. Sekou Conde zasekl míč a po něm se musel obránce Nadson hodně natáhnout, aby ho poslal mimo ohrožení vlastní branky.
     
    85
    Chomič se znovu vyznamenal, když chytil další domácí střelu. Hráči Samary se chtěli opět dostat do vedení, ale právě hostující brankář svým zákrokem odmítl vedoucí branku domácích.
     
    84
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Gianni Bruno, přichází Berat Sadik.
     
    83
    Poté se opět nic nedělo a hrálo se na polovině hřiště, takže oba gólmani byli pro tento okamžik bez práce.
     
    82
    Po hlavičce Cristiana Pasquata letěl míč na hostující branku, jenomže kousek před ní byl dobře postaven obránce Petar Zanev, který nebezpečí taktéž svoji hlavou odvrátil.
     
    81
    Vstupujeme do poslední desetiminutovky řádné hrací doby. Oba celky zvýšily svou aktivitu a čím dál více se tlačí před branku soupeře.
     
    80
    O to samé se pokusili také hosté, ale před domácí brankou nakonec nic nevymysleli a míč tak mezi tři tyče po střele Gigolajeva neposlali.
     
    79
    Znovu se snažili hráči Samary o nějakou šanci, která by mohla vést k vedoucí brance, jenže obrana hostů byla opět proti.
     
    78
    Po malé domů bude nyní míč od vlastní branky odkopávat hostující gólman Dmitrij Chomič a pošle tak domácí celek do útoku.
     
    77
    Série nepřesností poznamenala tato část hry na obou stranách. Hráči obou celků si tak nevypracovali žádnou výraznější šanci a hrálo se uprostřed hřiště.
    76. Šance Kornilenka, která gólem neskončila.
     
    76
    Kornilenko se snažil prostřelit hostujícího brankáře, to se mu ale nepovedlo. Poté se chytá za hlavu, jakou šanci neproměnil. Domácím moc nechybělo, aby šli do vedení!
     
    75
    Odkop od branky nyní provedl hostující Dmitrij Chomič a poslal tak svůj tým znovu do útočné akce.
     
    75
    Střídání v týmu FK Křídla Sovětů Samara: ze hřiště odchází Srdjan Mijailović, přichází Arťom Gromov.
     
    73
    Dmitrij Chomič se nyní prezentoval dalším přesným zákrokem, když zlikvidoval nebezpečnou střelu Sjarheje Kornilenka.
     
    71
    Oproti prvnímu poločasu v tom druhém moc šancí nevidíme. Zatím tedy na další přesnou trefu na obou stranách musíme ještě počkat.
     
    70
    Hosté zakopli míč za postranní čáru a následuje tak autové vhazování pro domácí tým. Míč si převzal Dmitrij Jatčenko a vzápětí ho pošle zpět do hry.
     
    69
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alexej Gasilin, přichází Michail Kosťukov.
     
    67
    Dmitrij Chomič byl nyní pod tlakem a šly na něho další střely. Ovšem ani jednou nemusel nakonec zasahovat, vždy mu pomohla pozorná obrana.
     
    65
    Ke krátkému ošetření muselo dojít u hostujícího hráče Fegora Ogudeho, jenž se srazil s domácím fotbalistou. Nyní už se ale hlásí za postranní čárou, aby se mohl vrátit zpět do hry.
     
    63
    Hráči Samary jsou nyní znovu hodně aktivní a před brankou Permu opět zahrozili. Po střele Srdjana Mijailoviće zamířil míč jen do holenního chrániče jednoho z hostujících obránců.
     
    61
    Před velkým vápnem byl k zemi sražen Sjarhej Kornilenko, domácí se dožadovali volného přímého kopu, ale hlavní sudí byl nekopromisní a ukazuje, že se o faul nejednalo.
     
    60
    Nyní musel na poslední chvíli zahrát malou domů jeden z hostujících hráčů, aby zabránil nabíhajícímu Cristianu Pasquatovi jakkoli ohrozit branku Permu.
     
    59
    Domácí hráči nyní sebrali hostům míč, když si vypracovávali další šanci a hned s ním míří mimo ohrožení jejich branky.
     
    58
    Georgij Zotov stáhl za dres k zemi Janusze Gola a dostává za to žlutou kartu.
     
    56
    Darko Bodul, který před malou chvilku vběhl na hřiště jako čerstvá posila, se dostal k dobré střele kousek za velkým vápnem, ale míč po ní skončila jen těsně nad.
     
    55
    Žlutou kartu dostává Fegor Ogude (FK Amkar Perm).
     
    54
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Alexandr Salugin, přichází Darko Bodul.
     
    51
    U míče se poté ocitli znovu hráči Samary a před brankou Permu po zemi vystřelil Sjarhej Kornilenko. Jeden z obránců hostů ovšem provedl dobrý obranný zákrok a nedopustil, aby Samara šla do vedení.
     
    50
    Domácí hráči založili pohledný útok, už to vypadalo, že se Cristian Pasquato dostane do úniku, ale míč mu nesedl. Ten si poté převzali hosté a míří na opačnou stranu.
     
    48
    Aleksandar Miljković svou střelou nechtěně poslal míč na hlavu Alexandra Zujeva, který se okamžitě chytá za obličej s bolestivou grimasou. Vypadá to ale, že bude vše v pořádku.
     
    47
    Nyní už ale domácí hráči v akci. Gianni Bruno si naběhl před velké vápno, míč předal volnému Georgijovi Zotovovi, druhý jmenovaný ovšem střílel jen vedle branky Permu.
     
    46
    Hosté se hned v úvodu druhého poločasu dostali do šance, ale proti byla domácí obrana, jenž odvrátila míč po střele Gasilina do bezpečí.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 4 – 4
    Zákroky brankářů: 2 – 2
    Držení míče: 59% – 41%
    Rohové kopy: 0 – 3
     
    První poločas tohoto utkání je za námi. Hlavní sudí nenastavil ani minutu navíc. Viděli jsme hned čtyři branky, na každé straně dvě. Hosté se vždy dostali do vedení, ale domácí fotbalisté pokaždé brzy srovnali. Čeká nás tak zajímavý i druhý poločas, který začne ve 14:05.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    44
    První půle se nám chýlí ke svému konci. U míče jsou hosté, kteří tak míří k jednomu z poslednímu útoku první části hry.
     
    42
    Hra má dobrý spád. Akce střídá akci a takový fotbal se divákům musí líbit. Nyní přepálil svou střelu domácí Nadson a míč tak skončil za zadní čárou. Následovat tak bude odkop od Chomičovy brány.
     
    41
    Autové vhazování nyní měli k dispozici hosté. To provedl Janusz Gol, ale nakonec se k míči poté dostali znovu domácí fotbalisté a spěchají do další útočné akce.
     
    40
    Z poloviny hřiště si to před domácí branku namířil agilní Alexej Gasilin, poté přízemní střelou málem ohrozil domácího brankáře, ale ten nakonec zasahovat nemusel.
     
    38
    Dmitrij Jatčenko hlavičkoval míč před hostující branku, na něj si dobře vyskočil Sjarhej Kornilenko, ale ten si cestu mezi tři tyče nenašel. Domácí ale znovu zahrozili.
     
    37
    Nadson převzal míč před velkým vápnem, místo přihrávky zvolil střelu, která ovšem mířila jen vedle hostující branky.
     
    36
    Na druhé straně se musel mít na pozoru také brankář domácího celku, ale ten zasahovat nemusel. Proti jedovce Gigolajeva mu pomohla vlastní obrana.
     
    34
    Nyní musel zasahovat Dmitrij Chomič, jenž si povyběhl z branky, aby mohl zneškodnit střelu Cristiana Pasquata. Ten na něho vyslal opravdu prudkou střelu uvnitř pokutového území. Chomič tak svým zákrokem podržel svůj tým.
     
    33
    Ještě není ani konec prvního poločasu a už jsme viděli čtyři branky. Tento zápas zatím tedy rozhodně nenudí a pro nestranného diváka jde o zajímavý duel, ve kterém není o góly nouze.
    32. Sjarhej KORNILENKO - 2:2
     
    32
    Samara právě vstřelila branku!
    Jenže domácí hráči opět bleskově srovnávají stav tohoto zápasu. Po střele Zujeva vyrazil míč hostující brankář pouze před sebe, na něj si naskočil SJARHEJ KORNILENKO a umístil ho za jeho záda – 2:2. Znovu je tedy srovnáno.
    30. Petar ZANEV - 1:2
     
    30
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Na značku pokutového kopu si míč postavil PETAR ZANEV a poté ho umístil přesně k pravé tyči domácí branky – 1:2. Hosté z Permu si tak své vedení berou zase zpátky.
    30. Zákrok domácího hráče, po kterém byla nařízena penalta pro hosty.
     
    30
    Zajcev byl sražen k zemi domácím hráčem v pokutovém území a sudí nařizuje penaltu pro hosty!
     
    28
    Žlutou kartu dostává Nikolaj Zajcev (FK Amkar Perm).
     
    27
    Volný přímý kop zahráli domácí hráči nakrátko, poté se k míči na levé straně dostal Sjarhej Kornilenko, ale jeho projektil si to namířil pouze vysoko nad hostující branku.
     
    26
    Chvilku se hrálo pouze ve středu hřiště. Nikdo z hráčů se nedostal k míči, aby se s ním mohl pohnout směrem před branku soupeře. Nyní to už ale neplatí, do akce míří hosté.
     
    24
    Alexandr Zujev se po střetu s hostujícím hráčem ocitl na zemi v pokutovém území a vypadalo to, že se dožaduje penalty. Jenže hlavní sudí naznačuje, že nikoliv a ukazuje hrajte dál.
     
    22
    Roland Gigolajev vyslal na domácí branku tvrdou střelu a do akce musel znovu brankář Samary Giorgi Loria, jenž si připisuje druhý svůj přesný zákrok.
     
    21
    Po delší době byla k vidění zase akce hráčů Permu. Alexej Gasilin se vytáhl s balónem i za obranu Samary, ale nakonec svou střelu poslal mimo tři tyče.
     
    20
    Hráči v modrých dresech, tedy ti domácí, ještě více ožili po vstřelené brance a znovu se drali před hostující bránu. Tontokráte ale jejich akci zmařilo postavení mimo hru.
     
    18
    Domácí hráči mířili do rychlého protiútoku, poté se uvolnil sám Vjačeslav Zinkov, ale v poslední fázi útoku zvolil místo střely přihrávku na svého spoluhráče, a to byla zřejmě chyba. Míč zachytili hosté a už s ním spěchají na druhou stranu.
     
    17
    To se samozřejmě nelíbilo hostům, kteří se dostali do další šance před domácí brankou, ale tentokráte si obrana Samary dokázala poradit.
    16. Gianni BRUNO - 1:1
     
    16
    Samara právě vstřelila branku!
    Nyní už se ale za svou aktivitu domácí hráči odměnili vyrovnávací brankou. GIANNI BRUNO byl vysunut do pokutového území, kde svou střelou dokázal poslat míč za záda Dmitrije Chomiče a začíná se znovu od začátku – 1:1. Asistence: Cristian Pasquato.
     
    14
    Po střele Rolanda Gigolajeva se musel zaskvět domácí brankář, který vyboxoval míč do bezpečí po jeho prudké střele. Byl to jeho vůbec první zákrok v tomto utkání.
     
    13
    Petar Zanev si s míčem naběhl před velké vápno, jeho střela letěla směrem k hostující bráně, ale obrana Permu byla na svém místě.
     
    12
    Hosté po skvělé souhře přišli o balón, který domácí fotbalisté zakopli do zámezí. Následuje tak autové vhazování, které provede Sjarhej Kornilenko.
     
    10
    Domácí se snažili z dalšího útoku o vyrovnání stavu, ale to se jim nepodařilo. Místo toho znovu zahrozili z další akce hosté. Giorgi Loria ovšem nemusel vůbec zasahovat.
    8. Janusz GOL - 0:1
     
    8
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    Více šancí před brankou měli sice domácí hráči, ale do vedení jdou z nenápadné akce hosté. JANUSZ GOL po hlavičce svého spoluhráče z pravé strany napálil míč ke vzdálenější tyči a Perm tak vede o jednu branku – 0:1. Asistence: Alexej Gasilin.
     
    6
    Zotov dostal křižnou přihrávku do běhu, poté se s míčem ocitl na pravé straně, ale jeho střela z nulového úhlu zamířila pouze do boční sítě hostující branky.
     
    5
    Nyní už musel zasahovat brankář hostů, kterého svou střelou z hranice velkého vápna prověřil Cristian Pasquato. Dmitrij Chomič ale ukryl míč do svých rukavic.
     
    4
    Znovu byl k vidění náznak akce Samary, ale před velkým vápnem sebral míč Pavel Komolov Kornilenkovi a znovu se hra otáčí před Loriovu branku.
     
    3
    Dvakrát nyní zahrozili domácí hráči před hostující brankou, ale pokaždé dokázala akci zmařit obrana Permu. Nyní jdou hosté do dalšího útoku a pokusí se ohrozit branku Samary.
     
    2
    O první střelu utkání se ale postarali hosté. Sjarhej Kornilenko pálil z hranice velkého vápna, ale pouze to bylo vysoko nad domácí branku.
     
    1
    Domácí fotbalisté, kteří hrají v modrých dresech, jsou nyní u míče a už s ním míří na polovinu svého soupeře.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Hráči obou celků už nastupují na hrací plochu, utkání tak za malou chvilku začne.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Křídla Sovětů Samara: G. Loria – Zotov, Nadson, Božin, Jatčenko – Zujev, Zinkov, Mijailović – Kornilenko (C), Pasquato, Bruno.
    Náhradníci: Šilnikov – Baškirov, Bateau, Golenkov, Gromov, Hleb, Čočijev, Sadik, Tkačjov, Cvejba, Viznovič.

    FK Amkar Perm: Chomič – Miljković, Zajcev, Conde, Zanev (C), Gigolajev – Gasilin, Komolov, Ogude, Gol – Salugin.
    Náhradníci: Budakov, Vambolt – Balanovič, Bodul, Čerenčikov, Idowu, Churcidze, Kosťukov, Miščenko, Prokofjev, Vazitdinov.

    Rozhodčí: Meškov – Deušev, Kalugin.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
     
    Vzájemná utkání

    Amkar – Samara 0:0
    Samara – Amkar 0:0
    Amkar – Samara 1:0
    Samara – Amkar 2:2
    Amkar – Samara 0:0
     
    vs

    Tento zápas bude bude pro každý tým jiný. Domácí tým se trápí a bojuje o udržení se v nejvyšší ruské lize, hosté se drží v úzké špičce a bojují o poslední pohárové místo. Domácí tým nepoznal chuť výhry od prvního prosincového dne, kdy velmi překvapivě porazil Spartak Moskva (4:0). Ovšem ani hosté neoplývají na začátku jarní části nějakou oslnivou formou, poslední výhra přišla před necelým měsícem proti Zenitu Petrohrad (1:0).
     
    Hezký den přeji Všem fotbalovým fanouškům . V tomto on-line přenosu se podíváme na zápas mezi Samarou, která na svém hřišti přivítá výběr Amkaru Perm. Tímto zápasem vás provede Jan Mládek.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 16. Bruno (Pasquato), 32. Kornilenko – 8. Gol (Gasilin), 30. Zanev (pen.)

    Karty:   58. Zotov (KSS) – 28. Zajcev (AMP), 55. Ogude (AMP)   90+2. Zinkov (KSS)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:4. Střely mimo: 2:2. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 19:21.
    FK Křídla Sovětů Samara: G. Loria – Zotov, Nadson, Božin, Jatčenko – Zujev, Zinkov, Mijailović (75. Gromov) – Kornilenko (C), Pasquato, Bruno (84. Sadik).
    Náhradníci: Šilnikov – Baškirov, Bateau, Golenkov, Gromov, Hleb, Čočijev, Sadik, Tkačjov, Cvejba, Viznovič.

    FK Amkar Perm: Chomič – Miljković, Zajcev, Conde, Zanev (C), Gigolajev – Gasilin (69. Kosťukov), Komolov, Ogude, Gol (90+3. Balanovič) – Salugin (54. Bodul).
    Náhradníci: Budakov, Vambolt – Balanovič, Bodul, Čerenčikov, Idowu, Churcidze, Kosťukov, Miščenko, Prokofjev, Vazitdinov.

    Rozhodčí: Meškov – Deušev, Kalugin
    bahis siteleri