HC Slovan – Kloten 3:1 (kon.) | IHS Riga – Zürich 5:1 (kon.) | Davos – Sparta 1:9 (kon.)
Salzburg – Třinec 6:2 (kon.) | Jungadler Mannheim – HC Slovan 5:4 (kon.) | Eisbären – IHS Riga 5:6 (0:1 po s.n.)
Kloten – Davos 3:4 (0:1 po s.n.) | Zürich – Salzburg 2:4 (kon.)
konec
ZSC Lions
2:4 (1:2, 0:1, 1:1)
EC Red Bull Salzburg
Sobota 08.04.2017, 17:30 • Malá hala • Memoriál Jana Marka • Skupina B
Partner:
     
    44:27
    Lions právě vstřelili branku!
    Střela Lukase Rubina prošla brankáři Salzburgu pod nohama. Autorem branky je LUKAS RUBIN. Bez asistence.
     
    41:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Branka padla z levé strany a z dorážky pod vyrážečku. Salzburg zvyšuje už na 4:1. Autorem branky je TARO JENTZSCH. Asistence: Elis Hede, Oskari Rauhala.
     
    33:12
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JUSTIN SCHUTZ. Schutz překvapil brankáře u první tyče a pověsil mu puk do horní poloviny branky. Bamert zůstal bezmocně klečet s vyčítavým pohledem na obránce. Bez asistence.
     
    12:26
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je ELIS HEDE. Salzburg využívá i druhou přesilovku. Red Bull sehrál pěknou přesilovkovou kombinaci a trefil se těsně před návratem vyloučeného hráče Curychu Saschy Hubera. Asistence: Oskari Rauhala, Taro Jentzch.
     
    10:13
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hráči Red Bullu vyrovnávají skóre. Autorem branky je ALEXANDR FRANDL. Asistence: Aliaz Predan. Frandl se trefil střelou zápěstím z pravého kruhu pod lapačku Bamerta. Využitá přesilovka.
     
    07:26
    Lions právě vstřelili branku!
    Curych otevírá skóre večerního zápasu. Autorem branky je GIANLUCA BARBEI. Asistence: Michel Blatter. Barbei se nejlépe zorientoval před brankou Dvorkinse a poslal puk k jeho pravé tyči do prostoru lapačky. Vezměte v úvahu, že Dvorkins má opačný gard.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 8. Barbei (Blatter), 45. Rubin – 11. Frandl (Predan), 13. Hede (Rauhala, Jentzch), 34. Schutz, 42. Jentzsch (Hede, Rauhala)


    ZSC Lions: Bamert (Cébé) – S. Huber, Birchler, Rubin, Blatter, Devja, Unterweger, Pfammatter – Leuenberger, Berni, Marchand, Barbei, Streule, Osa, Zimmermann, Andersson, De Nisco, Harmeier, Torda, Pulice, Berri, Casanova
    Kouč: Paul Berri

    EC Red Bull Salzburg: Dvorkins (Mnich) – Wetzelsber, Rattensberg, Kail, Wirt, Frandl, Wirth, Sander – Schutz, Schitz, Rauhala, Jentzch, Bakos, P. Huber, Tschierisch, Hede, Hefke, Chrobot, Vogt, Predan, Stewart
    Kouč: Teemu Levijoki

    Rozhodčí: Jaroš – Sekera, Halahija
    bahis siteleri