Boston – Washington 1:3 (kon.) | Los Angeles – Chicago 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 2:4 (kon.)
Detroit – Montreal 2:3 (po pr.) | Carolina – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Florida – Buffalo 3:0 (kon.)
Toronto – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Winnipeg – Nashville 2:1 (kon.) | Dallas – Colorado 4:3 (1:0 po s.n.)
Arizona – Minnesota 1:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.)
Detroit – New Jersey 4:1 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:2 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
Pittsburgh Penguins
Neděle 09.04.2017, 01:15 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:56 Auston MATTHEWS - 5:3
     
    59:56
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je hotovo! Jeden z hostů sice mohl trefit odkrytou část brány, ale proti byl obětavý Polák, který znemožnil vyrovnání. Následně se kotouče chopil AUSTON MATTHEWS, který touš dovezl k červené čáře a posléze skóroval do prázdné brány Pittsburghu. Bez asistence.
     
    59:12
    Tak to byl famózní zákrok, který Torontu možná zajistil play-off. Přihrávka od mantinelu totiž našla osamoceného Crosbyho, jenž zakončoval z prvního doteku, ale McElhinney se stačil přesunou a zasáhl betonem.
     
    58:39
    Jenže nyní už je puk před McElhinneyem a hosté odvolávají gólmana. V útočném pásmu Pittsburghu je šest hráčů hostujícího celku.
    57:12 Connor BROWN - 4:3
     
    57:12
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Neskutečné! Domácí v závěru třetí třetiny převracejí skóre na svou stranu a z toho určitě nemají radost hokejisté Tampy! Gardinerovo nahození od modré čáry totiž dokázal tečovat CONNOR BROWN, jenž puk usměrnil přesně pod břevno Fleuryho brány. Asistence: Jake Gardiner, Matt Hunwick.
    54:30 Kasperi KAPANEN - 3:3
     
    54:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí opět vyrovnávají! Auston Matthews puk zavezl za bránu, ale poté ho rychle předal dobře postavenému Hunwickovi. Obránce Toronta z prvního doteku našel KASPERIHO KAPANENA, jenž už zakončoval do prázdné brány. První gól v NHL pro tohoto finského mladíka. Asistence: Matt Hunwick, Auston Matthews.
     
    51:32
    Až nyní Fleury dokázal přikrýt kotouč a na trestnou lavici tak může zamířit Mark Streit (PIT). Hostující obránce se dopustil krosčeku.
    46:51 Jake GUENTZEL - 2:3
     
    46:51
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí hodně nešťastný moment. Nahození z hole JAKEA GUENTZELA šlo zcela mimo bránu, ale před McElhinneyem postavený Gardiner puk bruslí tečoval přesně mezi betony přesunujícího se brankáře. Bez asistence.
     
    43:14
    Před zcela odkrytou bránou se nyní objevil Jake Guentzel, ale ten zblízka rozvlnil pouze boční síť!
     
    38:24
    Obrovská šance Toronta! Nylander s Hymanem se dostali do situaci dva na jednoho, ale druhý zmíněný nedokázal vypálit do odkryté části brány.
     
    35:41
    Do šance se nejprve dostal Kessel, jenž se projel až k McElhinneyovi. Domácí gólman si poradil a vytěsnil i další zakončení Sidneyho Crosbyho.
     
    34:38
    Dvě trestné minuty za vysokou hůl nyní dostává Matt Hunwick (TOR). Druhá přesilová hra ve prospěch Pittsburghu.
    27:55 Sidney CROSBY - 2:2
     
    27:55
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Znovu je vyrovnáno! Nahození od modré čáry bylo vyraženo do rohu kluziště, ale tam stál Guentzel, který puk okamžitě dostal mezi kruhy. McElhinney se nestihl přesunout a SIDNEY CROSBY tak zakončoval do odkryté brány. Asistence: Jake Guentzel, Justin Schultz.
     
    26:41
    Přesilovou hru si po komerční přestávce zahraje Pittsburgh. Nikita Zajcev (TOR) totiž vyhodil puk mezi diváky.
    23:30 Tyler BOZAK - 2:1
     
    23:30
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí otáčejí nepříznivý vývoj zápasu. William Nylander měl dostatek prostoru na vrcholu pravého kruhu, odkud si všiml zcela osamoceného TYLERA BOZAKA. Dokonalá křížná přihrávka skončila na holi druhého zmíněného a následovalo pohodové zakončení do odkryté části brány. Asistence: William Nylander, Jake Gardiner.
     
    22:38
    Nyní se však Nylander dostal před hostujícího gólmana. Bohuel pro domácí mu zakončení nesedlo ideálně!
     
    22:01
    No tak pozor. Frederik Andersen je hodně otřesen a do brankoviště míří Curtis McElhinney.
     
    22:01
    Tom Sestito (PIT) teď během průjezdu na hranici brankoviště zasáhl hlavu Frederika Andersena. Ten je otřesen na ledové ploše, ale odměnou pro Toronto je přesilová hra.
     
    21:02
    Fleury jel za bránu, ale rozehrávka mu vůbec nevyšla a domácí zakončovali do odkryté části brány. Hostující gólman se ale bleskově vrátil.
     
    16:51
    Uvidíme první přesilovou hru zápasu. Podražením se totiž provinil Josh Archibald (TOR).
     
    11:27
    Rozjetý James van Riemsdyk to udělal naprosto parádně, když se zleva vydal za bránu, načež bleskově zakončil u vzdálenější tyče. Finální část mu ale nevyšla ideálně a Fleury zasáhl.
     
    09:30
    William Nylander si pohlídal přechod do útočného pásma a poté svižnou střelou z levého kruhu napálil tyč!
     
    07:39
    Další šance Jamese van Riemsdyka. Domácí útočník byl zcela sám před Fleurym, ale bekhendovým blafákem si na něj nepřišel.
    06:40 James van Riemsdyk - 1:1
     
    06:40
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! JAMES VAN RIEMSDYK na modré čáře ve vzduchu zažongloval s kotoučem, ale díky tomu se dostal do situace jeden na jednoho. Tu vyřešil parádní střelou z mezikruží, odkud vypálil pod břevno Fleuryho brány. Asistence: Tyler Bozak, Roman Polák.
     
    06:40
    Domácí bleskově vyrovnali, ale hostující trenér Mike Sullivan si vybírá Coach's Challenge. Možná se jednalo o ofsajd.
    06:10 Phil KESSEL - 0:1
     
    06:10
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Naprosto zničehonic jdou hosté do vedení. Domácí hokejisté puk nedokázali dostat z vlastního obranného pásma a kotouč se následně zjevil na holi PHILA KESSELA. Hostující útočník se z pravého kruhu prezentoval bleskovou střelou nad beton Frederika Andersena. Asistence: Matt Cullen, Tom Kühnhackl.

    Lukáš Podleśny

    Branky a nahrávky: 7. J. van Riemsdyk (Bozak, R. Polák), 24. Bozak (W. Nylander, Gardiner), 55. Kapanen (Hunwick, Matthews), 58. Co. Brown (Gardiner, Hunwick), 60. Matthews – 7. Kessel (Cullen, Kühnhackl), 28. Crosby (Guentzel, J. Schultz), 47. Guentzel


    Toronto Maple Leafs: Andersen (23. McElhinney) – Rielly, C. Carrick, Gardiner, N. Zajcev, Hunwick (A), R. Polák – J. van Riemsdyk, Bozak (A), Marner – Komarov (A), Kadri, Co. Brown – Hyman, Matthews, W. Nylander – M. Martin, Boyle, Kapanen.
    Pittsburgh Penguins: M.-A. Fleury (Jarry) – Cole, J. Schultz, C. Gaunce, Daley (A), Streit, Hainsey – Guentzel, Crosby (C), Sheary – Kühnhackl, Cullen (A), Kessel – S. Wilson, Porter, Tom Sestito – Simon, Rowney, Archibald.

    Rozhodčí: Brian Pochmara, Dan O'Halloran – David Brisebois, Derek Amell

    Diváci: 19 561
    bahis siteleri