Boston – Washington 1:3 (kon.) | Los Angeles – Chicago 3:2 (po pr.) | New Jersey – NY Islanders 2:4 (kon.)
Detroit – Montreal 2:3 (po pr.) | Carolina – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Florida – Buffalo 3:0 (kon.)
Toronto – Pittsburgh 5:3 (kon.) | Winnipeg – Nashville 2:1 (kon.) | Dallas – Colorado 4:3 (1:0 po s.n.)
Arizona – Minnesota 1:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 2:3 (kon.) | San Jose – Calgary 3:1 (kon.)
Detroit – New Jersey 4:1 (kon.) | NY Islanders – Ottawa 4:2 (kon.) | Tampa – Buffalo 4:2 (kon.)
konec
Tampa Bay Lightning
4:2 (0:1, 2:0, 2:1)
Buffalo Sabres
Neděle 09.04.2017, 23:10 • Amalie Arena, Tampa (kapacita 19092 míst) • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Victor HEDMAN - 4:2
     
    59:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Po čistě vyhraném vhazování se navíc ještě vteřinu před sirénou prosazuje VICTOR HEDMAN, který se trefil přesně do prázdné branky střelou přes celé kluziště! Asistence: Anton Strålman a Brayden Point.
     
    59:05
    Jack Eichel dostal slušně nabito a pálil do odkryté části branky, střela mu ale příliš nesedla a kotouč skončil za brankou!
     
    58:51
    Buffalu nic jiného než na závěrečné vteřiny odvolat brankáře Ullmarka nezbývá. Začíná závěrečný tlak Sabres!
    58:36 Brayden POINT - 3:2
     
    58:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácí se prosazují a výrazně přiblížili vítězství! Nikita Kučerov v souboji u mantinelu vydoloval puk pro BRAYDENA POINTA, který z pravé strany chtěl přihrávat před branku a puk si do vlastní sítě nešťastně srazil obránce Rasmus Ristolainen! Asistence: Nikita Kučerov a Anton Strålman.
     
    54:13
    Alex Killorn mohl výrazně přiblížit Tampu k vítězství, z bezprostřední blízkosti ovšem netrefil prostor mezi Ullmarkovými betony!
     
    51:56
    Vladislav Naměstnikov mohl znovu vrátit vedení na stranu Lightning, po přihrávce od Drouina ale nedokázal Ullmarka překonat!
    51:17 Evander KANE - 2:2
     
    51:17
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po velké šanci Hedmana se hned z protiútoku prosazují hosté! O'Reilly roztáhl hru na pravou stranu, odkud Brian Gionta naservíroval fantastickou přihrávku před branku na volného EVANDERA KANEA, který dokázal zvednout kotouč nad Vasilevského beton! Asistence: Brian Gionta a Ryan O'Reilly.
     
    47:24
    Do samostatného úniku se dostal hostující kapitán Brian Gionta, střelou mezi betony si ale na Vasilevského nepřišel!
     
    34:58
    Bude se znovu vylučovat a opět na straně Sabres. Za vražení na hrazení inkasuje menší trest střelec úvodního gólu dnešního zápasu William Carrier.
     
    34:34
    Až nyní Lightning předvedli kloudnou akci a hned z toho byla velká šance! Vladislav Naměstnikov naservíroval přihrávku Victoru Hedmanovi, jehož tvrdou bombu dokázal Ullmark zachytit!
     
    32:45
    Přesilová hra tentokrát pro Tampu, za sekání míří na trestnou lavici lotyšský útočník Zemgus Girgensons.
    32:20 Braydon COBURN - 2:1
     
    32:20
    Tampa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelné, co domácí předvedli při oslabení! V úplném klidu se bránili, soupeře k ničemu nepustili a dokonce se jim povedlo skórovat. Přečíslení dvou na jednoho proměnili přihrávají Vladislav Naměstnikov a zakončující BRAYDON COBURN, jak nejlépe mohli! Asistence: Vladislav Naměstnikov a Alex Killorn.
     
    31:14
    Při vlastním oslabení se dokonce do velké šance dostal Vladislav Naměstnikov, ani nadvakrát nedokázal Ullmarka překonat!
     
    30:26
    Přesilovou hru si zahraje také Buffalo. Za faul vysokou holí míří na trestnou lavici domácí útočník J. T. Brown.
     
    27:12
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, zahrají si ji domácí. Za sekání je vyloučen Jack Eichel.
     
    27:06
    Souboj Jonathana Drouina proti Linusi Ullmarkovi pokračuje i nadále! Drouin dostal opět ideální přihrávku před branku od Strålmana, jeho střelu ale dalším vynikajícím zákrokem vyrazil Ullmark!
     
    26:30
    Alex Killorn se mohl postarat o velmi rychlý obrat ve skóre! Po rychlém přečíslení tří na jednoho vypálil z levé strany a nastřelil horní tyčku Ullmarkovy branky!
    25:59 Brayden POINT - 1:1
     
    25:59
    Tampa právě vstřelila branku!
    Domácím se podařilo vyrovnat! Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se k puku dostal Dotchin, přihrál na levou stranu Hedmanovi, který stáhl hru až před Ullmarkovu branku, kde krásnou přihrávkou našel před odkrytou brankou volnou hůl BRAYDENA POINTA! Asistence: Victor Hedman a Jake Dotchin.
     
    23:51
    Buffalo se úspěšně ubránilo tlaku domácích a Nicolas Deslauriers se hned dostal do samostatného úniku, který se mu povedlo i šikovně zakončit, Vasilevskij ovšem vytáhl výborný zákrok!
     
    21:16
    Z ničeho nic se před branku dostal s kotoučem Jack Eichel, tváří v tvář Vasilevskému nebyl úspěšný!
     
    18:37
    Jonathan Drouin se vyřítil do další šance! Výpadem před branku z pravého křídla už překonal Ullmarka, v těžké pozici ale nedokázal kotouč zasunout do odkryté části branky!
     
    16:01
    V další obrovské šanci se ocitl Jonathan Drouin! Ullmark špatně rozehrál za brankou, Adam Erne přečetl jeho úmysl a ihned poslal přihrávku před branku na Drouina, který si však i ve druhé velké šanci vylámal zuby na rychle se vracejícím brankáři hostů!
    13:56 William CARRIER - 0:1
     
    13:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Hosté se ujímají vedení! Do rychlého přečíslení dvou na jednoho se dostali WILLIAM CARRIER a Evan Rodrigues. Prvně jmenovaný celou akci táhl po pravém křídle a sám ji také přesnou střelou pod horní tyčku Vasilevského branky úspěšně zakončil! Asistence: Alexander Nylander a Zach Bogosian.
     
    04:32
    Jonathan Drouin se dostal zcela sám před branku, s bekhendovým blafákem si však na Ullmarka nepřišel! Brankář Sabres předvedl výborný zákrok lapačkou!

    Adam Lacek

    Branky a nahrávky: 26. Point (Hedman, Dotchin), 33. Coburn (Naměstnikov, Killorn), 59. Point (Kučerov, Strålman), 60. Hedman (Strålman, Point) – 14. Carrier (A. Nylander, Bogosian), 52. E. Kane (B. Gionta, R. O'Reilly)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Budaj) – Hedman, Dotchin, Strålman, Šustr, Coburn, Witkowski – Palát (A), Point, Kučerov – Drouin, Naměstnikov, Erne – Killorn, Gourde, Conacher – Dumont, McKegg, J.T. Brown.
    Buffalo Sabres: Ullmark (Lehner) – Gorges (A), Ristolainen, McCabe, D. Kulikov, Franson, Bogosian – E. Kane, R. O'Reilly (A), B. Gionta (C) – Moulson, Eichel, Reinhart – A. Nylander, Rodrigues, Ennis – Deslauriers, Carrier, Girgensons.

    Rozhodčí: Joannette, McIsaac – Sericolo, Murray

    Diváci: 19092 (vyprodáno)
    bahis siteleri