Bosna a Hercegovina – Tchaj-wan 0:5 (kont.) | Lucembursko – Gruzie 6:4 (kon.) | SAE – Jihoafrická rep. 0:8 (kon.)
Hongkong – Bulharsko 3:10 (kon.)
konec
Lucembursko
6:4 (1:1, 3:1, 2:2)
Gruzie
Úterý 11.04.2017, 12:00 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Skupina B
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:09 Marcus ERIKSSON - 6:4
     
    59:09
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Jeden z Gruzínců špatně rozehrál jen přímo na hokejku MARCUSE ERIKSSONA, který ze středního pásma trefuje prázdnou branku! Bez asistence.
    58:13 Grigori FILIMONOV - 5:4
     
    58:13
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Odvolání brankáře se Gruzii vyplatilo! Dvojnásobnou početní výhodu v poli využívá GRIGORI FILIMONOV, který se ve spolupráci s Kurbatovem dostal až před zcela odkrytou branku. Asistence: Artem Kurbatov a Ivan Švecov.
    57:10 Benny WELTER - 5:3
     
    57:10
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka Lucemburčanů! Povedená spolupráce Roberta Berana a BENNYHO WELTERA končí gólem do odkryté branky. Asistence: Robert Beran.
    42:07 Ivan ŠVECOV - 4:3
     
    42:07
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Rázem je to jen o gól! Lucemburská obrana propadla a Artem Kozjulin vybídl ke snadnému zakončení IVANA ŠVECOVA, který dává kontaktní branku Gruzie. Asistence: Artem Kozjulin.
    37:35 Ivan ŠVECOV - 4:2
     
    37:35
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Gruzie se při vlastním oslabení dostala do úniku, který zastavil Kai Linster pouze pomocí nedovoleného zákroku! Za podražení při jasné gólové šanci rozhodčí nařídil trestné střílení, které využívá IVAN ŠVECOV, jenž si povedeným blafákem poradil s brankářem Lucemburska.
    36:39 Colm CANNON - 4:1
     
    36:39
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Opět špatný přechod přes střední pásmo v podání Gruzínců! Ti špatně rozehráli, ztratili kotouč a nakonec z toho inkasují. Robert Beran na konci rychlého brejku chytře přihrál pod sebe na COLMA CANNONA, který zakončuje do odkryté branky. Asistence: Robert Beran a Marcus Eriksson.
    25:25 Robert BERAN - 3:1
     
    25:25
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Je to 3:1! Schons se napřáhl ke střele, která se odrazila od zadního mantinelu. K puku se poté dostal Colm Cannon, který mezi nohama brankáře dokázal propasírovat přihrávku na ROBERTA BERANA a slovenský rodák snadno trefil odkrytou branku. Asistence: Colm Cannon.
    20:31 Marcus ERIKSSON - 2:1
     
    20:31
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Obrovská chyba jednoho z Gruzínců! Ten totiž u mantinelu ve vlastním pásmu netrefil pořádně puk, čehož využil Robert Beran, který našel před odkrytou brankou MARCUSE ERIKSSONA. Lucembursko jde podruhé do vedení. Asistence: Robert Beran a Colm Cannon.
    19:40 Artem KOZJULIN - 1:1
     
    19:40
    Gruzie právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! ARTEM KOZJULIN vlétl s pukem do útočného pásma, kde se nejprve vyhnul obránci a následně překonal brankáře blafákem, který zakončil mezi betony. Asistence: Artem Kurbatov.
    13:29 Francois SCHONS - 1:0
     
    13:29
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucembursko využívá přesilovku! Cannon našel na modré úplně volného FRANCOIS SCHONSE, který povedenou střelou překonává Iljenka. Asistence: Colm Cannon a Robert Beran.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 14. Schons (Cannon, R. Beran), 21. Eriksson (R. Beran, Cannon), 26. R. Beran (Cannon), 37. Cannon (R. Beran, Eriksson), 58. Welter (R. Beran), 60. Eriksson – 20. Kozjulin (Kurbatov), 38. Švecov (TS), 43. Švecov (Kozjulin), 59. Filimonov (Kurbatov, Švecov)


    Lucembursko: Lepage (Mangen) – Schons, Scheier (C), K. Linster, Farinon, Thill – Cannon (A), R. Beran, Eriksson – Houdremont, Welter (A), Mosr – Holtzem, T. Beran, Minden – Wambach, B. Linster, Mossong.
    Gruzie: Iljenko (Ambrolava) – Kurbatov, Džeiranašvili, Geperidze, Davitašvili (A), Minasiani, Comaia (A) – Dumbadze (C), Kozjulin, Šalunov – Švecov, Filimonov, D. Oganeziani – G. Oganeziani, Gongadze, Vedjapin.

    Rozhodčí: Cerman Ersin Kaya (TUR) – Ilja Chohlov (UKR), Lučezar Stojanov (BUL)
    bahis siteleri