Nominační tisková konference před SF Fed Cupu (kon.) | Tisková konference před Superfinále (kon.)
konec
Tisková konference před florbalovým Superfinále

Středa 12.04.2017, 11:00Tiskové konference
     
    Šuman: Letošní Superfinále se ponese již ve znamení mistrovství světa. Z Finska jsem přilétá i trofej, o kterou se bude hrát. Dále tam bude autogramiáda reprezentantů včetně trenéra. (11:28:55)
     
    Rozhodčími závěrečného duelu budou Tomáš Kostinek a Martin Reichelt co se týče žen a s nimi Petr Černý s Jiřím Janouškem coby arbitři mužského Superfinále.
     
    Šuman: Podle sázek nás čeká nejvyrovnanější Superfinále v historii. 80% lidí totiž tipuje remízu.
     
    Novotný: Připravený jsme, zahráli jsme si těžší semifinále, než jsme čekali. Těším se moc a chceme vyhrát. Chodov obhajuje tiul, má výborné hráče. V zápase bude rozhodovat možn větší štěstí v koncovce či různé detaily.
     
    Pazdera: Připravujeme se tvrdě po celý rok. Na soupeře se budeme připravovat v následujících trénincích. Cíle se nemění, tak nevím, proč by nás mělo něco svazovat. Z Mladé Boleslavi přijede tisíc fanoušků.
     
    Podhráský: Předpokládám, že naše sektory budou plné a atmosféra bude skvělá.
     
    Pražan: Těším se moc, žádné rýmičky a u nás nejsou. Jsem připraven.
     
    Podhráský: Stav týmu je vynikající a všichni jsou zdraví. Zítra se začneme připravovat na Mladou Boleslav. Máme vítěznou zkušenost, což vnímám jako bod pro nás, ale Boleslav je favorit.
     
    Letos může být znám historicky čtvrtý tým, který získá titul. Tím se může stát Mladá Boleslav.
     
    Na řadu přichází mužské Superfinále.
     
    Kubišová: Jsme dobře rozehraní díky tomu, že jsme měly těžké semifinále. Unavení jsme možná emocně, ale fyzicky určitě ne. S Vítkovicemi jsme odehrály dva vyrovnané zápasy a letos můžeme jen překvapit.
     
    Šatalíková: Stále si užíváme postup a radost z něho. Cíl máme splněný, když jsme prošli přes semifinále. Výzva je získat titul a uspět tam. Jsme rozehraní a doléčíme zranění.

    Největší otazník je nad Luckou Košturiakovou, která má zlomený nos. Chce hrát, ale shání si masku.
     
    Ellilä: Očekávám těžký duel a budu zvědavá, jak bude Superfinále vypadat v České republice.Některé týmy hrají u vás, jakoby ve Švédsku působili v nejvyšší soutěži. Poprvé budu hrát takovýto zápas, ale v podobné hale jsem hrála již ve Švédsku.
     
    Palata: terín 17. dubna není pro nás úplně ideální, ale naše vítkovická základna má zakoupeny lístky do spodního patra a budou vidět. Sezóna bude úspěšná pouze v případě, že získáme titul.
     
    Herbadent bude v závěrečném souboji o závěrečný titul již popáté ze šesti ročníků a pokud by vyhrál, stalo by se tak již potřetí, čímž by se stal nejúspěšnějším. Vítkovice mohou být naopak druhým týmem, který obhájí titul.
     
    Nyní přichází na řadu ženské Superfinále. Vítkovice s Herbadentem se utkají letos v O2 aréně již potřetí. Jejich bilance je 1:1.
     
    Šuman nadále upozorňuje na ostatní Superfinále v ostatních florbalově vyspělých zemí. Na české Superfinále přiletí i finská delegace v čele s novým trenérem české reprezentace Petri Kettunenem.
     
    Šuman: Z Velikonočního pondělí jsme měli obrovský respekt a obavy z nejnižší návštěvy. Byly jsme však mile potěšeni zájmem. Poprvé v historii jsme začali prodávat lístky do čtvrtého patra již před Vánocemi.

    Ondřej Jícha

    bahis siteleri