Česko – Norsko 6:3 (kon.) | Slovensko – Švýcarsko 1:2 (kon.)
konec
Česko
6:3 (2:1, 1:0, 3:2)
Norsko
Čtvrtek 13.04.2017, 17:00 • SD Aréna, Chomutov • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    53:58
    Český nároďák hraje skvěle. Kombinace byla zakončena přihrávkou na najíždějícího Romana Horáka, jenž měl na hokejce sedmou branku. To by ale nesměl předvést úžasný zákrok Lars Haugen!
    52:02 Sondre OLDEN - 6:3
     
    52:02
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Stav 6:2 ovšem moc dlouho nevydržel. Hned po vhazování dostal puk na levý kruh SONDRE OLDEN, který svou střelou nachytal Dominika Furcha. Bývalá slávista nebude mít čisté svědomí. Asistence: Ken Andre Olimb a Aleksandar Reichenberg.
    51:53 Robert KOUSAL - 6:2
     
    51:53
    Česko právě vstřelilo branku!
    Krásná akce českého celku znamená šestou branku! ROBERT KOUSAL dostal přihrávku na pravý kruh a do puku se hned opřel. Jeho dělovka do protipohybu brankáře byla těžce chytatelná. Asistence: Adam Polášek a Lukáš Klok.
     
    50:45
    Karterude našel před brankou volného Hagu, který jeho pokus skvěle tečoval. Naštěstí pro český tým ale puk skončil vedle branky!
    48:56 Robin HANZL - 5:2
     
    48:56
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní se ale SD ARÉNA raduje, zvláštní radost mají fanoušci ze sousedního Litvínova. ROBIN HANZL dostal přihrávku a s pukem si najel až před branku, kde svou střelu opřel o obě tyčky. Krásná akce šikovného útočníka. Asistence: Jakub Lev a Milan Doudera.
     
    48:18
    Dobrou přihrávku dostal mezi kruhy Tomáš Hyka. Ten si s pukem sjel až mezi kruhy a byl ve skvělé šanci. Haugen ale nebyl překonán!
    47:31 Kousalova individuální akce brankou neskončila.
     
    47:31
    Krásná individuální akce Roberta Kousala! Expardubický útočník se dostal přes obránce a pokoušel se přehodit betony Haugena, to se mu ale zblízka nepovedlo.
     
    46:25
    Zpoza branky dostal přihrávku mezi kruhy Roman Horák, který hned zakončoval. Lars Haugen se ale nyní prezentoval skvělým zákrokem!
    44:47 Valkvae OLSEN - 4:2
     
    44:47
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Následně se ale hosté prosazují a využívají dvojnásobné výhody! Střela Kena Andrého Olimba byla Furchem vyražena na hokejku osamoceného THOMASE VALKVAEA OLSENA, jenž se nemohl mýlit. Asistence: Ken Andre Olimb a Aleksandar Reichenberg.
     
    43:42
    Norsko bude hrát dvojnásobnou přesilovku! Tomáš Hyka podrazil jednoho z hostů a nabídl Seveřanům dlouhou výhodu.
     
    43:13
    Vyloučení v týmu Česko (Petr Vrána – 2 min., sekání).
    42:09 Jakub LEV - 4:1
     
    42:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po devíti sekundách je přesilová hra využita, Petr Vrána dostal puk na pravý kruh, odkud hned zakončoval. Puk ještě před brankou tečoval JAKUB LEV a ten nakonec skončil v pravé šibenice – 4:1! Asistence: Petr Vrána a Michal Řepík.
     
    42:00
    A další přesilovka pro Česko. Niklas Roest dostává dvouminutový trest za podražení.
    38:08 Tomáš KUNDRÁTEK - 3:1
     
    38:08
    Česko právě vstřelilo branku!
    Následně se v SD ARÉNĚ již potřetí zbláznilo páže! TOMÁŠ KUNDRÁTEK dostal parádní přihrávku na pravý kruh, odkud přesnou ránou k levé tyči zvýšil vedení na 3:1! Asistence: Petr Holík a Jiří Sekáč.
    31:44 Birnerova dorážka skončila na pravém betonu Haugena.
     
    31:44
    Z mezikruží zakončoval Michal Řepík, jenž ale trefil jen betony připraveného Haugena. Z dorážky neuspěl ani Birner, který nepřehodil beton připraveného brankáře!
     
    24:20
    První přesilovku si zahrají také Norové. Dvě minuty za hákování inkasuje obránce Adam Polášek.
     
    19:02
    Nahození od modré čáry tečoval těsně před Haugenem Lukáš Kašpar, centimetry ale chyběly k tomu, aby se SD ARÉNA radovala za třetí branky národního týmu!
    18:27 Michal ŘEPÍK - 2:1
     
    18:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen třináct sekund vydržel vyrovnaný stav! Radan Lenc zachytil rozehrávku Norů a zakončoval z levého kruhu. Jeho pokus byl před Haugenem tečován MICHALEM ŘEPÍKEM, který vrací Čechům jednobrankové vedení! Asistence: Radan Lenc.
    18:14 Jørgen KARTERUD - 1:1
     
    18:14
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Po dlouhé době dává norský národní tým Česku branku! Michael Haga se dostal do úniku, který zakončoval bekhendem. Puk se odrazil od tyčky před najíždějícího JØRGENA KARTERUDA, kterému neudělalo problém prázdnou branku trefit! Asistence: Michael Haga a Niklas Roest.
    16:32 Jan KOLÁŘ - 1:0
     
    16:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tady! Hned po vhazování se dostal ke kotouči Michal Birner, který našel křižnou přihrávkou přes celou šíři kluziště najíždějícího JANA KOLÁŘE, jenž nastavil hokejku a otevřel stav utkání! První bod v seniorské reprezentaci si připisuje Jan Košťálek. Asistence: Michal Birner a Jan Košťálek.
    11:10 Kundrátkova rána ani následná dorážka Vrány za zády norského brankáře neskončily.
     
    11:10
    Tomáš Kundrátek dostal křižnou přihrávku a rychle zakončoval. Trefil tyčku. Následovala dorážka Vrány, ale ani on neskóroval – netrefil poloodkrytou branku!
     
    09:41
    SD ARÉNA uvidí první přesilovou hru. Lukáš Radil byl Espelandem sekán, a tak si český národní tým zahraje početní výhodu.
     
    06:57
    Včera dvougólový Lukáš Kašpar pláchl po pravé straně a střelou do vzdálenější šibenice pokoušel štěstí. Branku ale jen těsně minul!
    04:46 Karterudova šance před českou brankou.
     
    04:46
    Jørgen Karterud stanul před brankou a měl na hokejce úvodní branku zápasu. Jeho pokus ale skončil na levé tyčce z pohledu norského útočníka!

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 17. Kolář (Birner, Košťálek), 19. Řepík (Lenc), 39. Kundrátek (Holík, Sekáč), 43. Lev (Vrána, Řepík), 49. Hanzl (Lev, Doudera), 52. Kousal (Polášek, Klok) – 19. Karterud (Haga, Roest), 45. Valkvae Olsen (Olimb, Reichenberg), 53. Olden (Olimb, Reichenberg)


    Česko: Furch (Machovský) – Košťálek, Kolář, Kundrátek, Šulák, Klok, Polášek, Doudera, Sklenička – Řepík, Vrána, Birner – Kašpar, Holík, Sekáč – Hyka, Horák, Kousal – Lev, Hanzl, Kubalík – Lenc.
    Norsko: Haugen (Haukeland) – Holøs, Lesund, Sørvik, Strøm, Espeland, Danielsen, Østby – Olimb, Olden, Johansen – Trettenes, Stene, Reichenberg – Roest, Karterud, Olsen V. – Henriksen, Heier, Haga – Olsen T.

    Rozhodčí: Hradil, Šír – Lederer, Suchánek.

    Diváci: 4112
    bahis siteleri