Ath. Bilbao – Las Palmas 5:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
5:1 (3:1)
UD Las Palmas
Pátek 14.04.2017, 20:45 • San Mamés Barria, Bilbao • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
    60. Aritz ADURIZ - 5:1
     
    60
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    A další branka! Tak tohle už je debakl! Mikel San José vlétl s míčem do pokutového území a ještě vylepšil pozici pro ARITZE ADURIZE, jež doklepl míč do odkryté branky!
    58. Iker MUNIAIN - 4:1
     
    58
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Bilbao navyšuje své vedení na 4:1! Raúl García si na zadní tyči naběhl na parádní centr, přiklepl míč pod sebe a IKER MUNIAIN krásnou střelou z hranice pokutového území propálil vše, co mu stálo v cestě!
    18. Aritz ADURIZ - 3:1
     
    18
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Gólové hody pokračují! BIlbao znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! Iñaki Williams potáhl míč vpřed po pravé straně, nacentroval na značku pokutového kopu a ARITZ ADURIZ po pěkném přehození překonal hostujícího brankáře!
    12. Pedro BIGAS - 2:1
     
    12
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Neskutečný úvod dnešního utkání! Hosté ze své první šance snižují na 2:1! Také hosté zahrávali první rohový kop. Na centr si naskočil PEDRO BIGAS, jehož parádní hlavička zapadla ke vzdálenější tyči!
    10. Iker MUNIAIN - 2:0
     
    10
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    A domácí navyšují své vedení na 2:0! K exekuci přímého kopu se postavil IKER MUNIAIN, který vyslal nádhernou střelu kolem zdi, který zapadla přesně k tyči hostující branky! Raúl Lizoain letěl vzduchem zbytečně!
    7. Mikel San José - 1:0
     
    7
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    A po rohovém kopu se už domácí radují z úvodní branky! Na parádní centr si v pokutovém území naskočil MIKEL SAN JOSÉ, jehož parádní hlavička prosvištěla pod břevno hostující branky! Parádní start Bilbaa!

    Tomáš Kubečka

    Branky: 7. San José (Iturraspe), 10. Muniain, 18. Aduriz (I. Williams), 58. Muniain, 60. Aduriz (San José) – 12. Bigas (Tana)

    Karty:   67. San José (ATB) – 61. Viera (LPA)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 7:5. Rohy: 14:5. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 22:10.
    Athletic Bilbao: Arrizabalaga – de Marcos, Yeray, Laporte, Balenziaga (53. Lekue) – San José (76. Etxebarria), Iturraspe – I. Williams (79. Susaeta), Raúl García, Muniain – Aduriz.
    Náhradníci: Iraizoz – Bóveda, Etxebarria, Susaeta, Lekue, Sabin, M. Rico.

    UD Las Palmas: Lizoain – Michel, Lemos (46. David García), Bigas, D. Castellano – V. Gómez, Mesa, Viera (72. Halilović) – Tana, Livaja, Mateo (64. Momo).
    Náhradníci: Varas – Montoro, Momo, David García, Halilović, Expósito, H. Lopes.
    bahis siteleri