Švédsko – Rusko 1:2 (0:1 po s.n.) | Česko – Finsko 4:5 (1:2 po s.n.)
po s.n. (0:1)
Švédsko
1:2 (0:1, 0:0, 1:0 - 0:0)
Rusko
Pátek 14.04.2017, 15:00 • Hodonín • Turnaj čtyř (U16)
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Rusko.
    Autorem vítězné branky je ARTUR BROVKIN.
     
    63:19
    Ivan Manin (RUS) jel sám na brankáře, do této šance se však dostal z ofsajdu. Následně po odpískání poslal puk do švédské brány a za to mu domlouval rozhodčí, Manin si to však nenechal líbit a řekl rozhodčímu svůj názor, za to dostává 10minutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    62:29
    A mohlo být rozhodnuto! Krämer po Holtzově přihrávce však trefuje pouze horní tyč!
     
    59:03
    Švédové mohli dokonat svůj obrat a vstřelit druhou branku! William Persson dostal nabito na levou stranu a vyslal rychlou střelu, která Čečelevovi vypadla, k dorážce už se ale švédský útočník nedostal.
     
    57:48
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Několik šancí švédská obrana zneškodnila a následně se prosadil švédský útok. Vyrovnávací branku vstřelil ANTON LARSSON, když překonal ruského brankáře střelou mezi betony! Asistence: Oscar Bjerselius, Victor Söderström.
     
    57:13
    Velký tlak Sborné a několik brankových příležitostí! Blízko ke gólu měl Manin, který objel několik švédských obránců, ale nedokázal přesně zakončit. Poté mohl do prázdné střílet Zinovjev, tomu ale puk přeskočil hokejku!
     
    53:17
    Zajcev zpoza brány viděl hůl Pugačeva a poslal mu přesnou přihrávku, Artem Pugačev nejspíš nečekal, že přihrávka bude tak prudká a před poloodkrytou bránou promáchnul!
     
    50:36
    Rusové nedopatřením posunuli kotouč před vlastní branku, kam si najížděl Alexander Lundqvist. Lundqvist měl ale k puku daleko a tak se natáhl, aby zkusil alespoň špičkou hole dotlačit puk za brankovou čáru, Čečelev proti němu předvedl jistý zákrok.
     
    47:27
    Vyloučení v týmu Švédsko (Söderström – 2 min., držení protihráče).
     
    46:26
    Vyloučení v týmu Rusko (Guščin – 2 min., hrubost).
     
    39:29
    Vyloučení v týmu Rusko (Gorjačev – 2 min., podražení).
     
    39:25
    Ve švédském brankovišti se po útočné akci Ruska strhla mela. Nakonec jsou vyloučeni Marcus Carlzon Kivelä (SWE) na 2+2 minuty za hrubost a Ivan Manin (RUS) na 2 minuty za hrubost.
     
    37:13
    Brobergovi utekl kotouč na modré čáře a Podkolzin se tak dostal do samostatného úniku. Tentokrát zkusil Wallstedta přelstít bekhendovým blafákem, švédský brankář byl opět úspěšnější.
     
    30:14
    Obrovská šance pro Švédsko! Erik Söderlund byl nikým nekrytý před bránou, ještě mu ze stany najížděl spoluhráče, ale Söderlund se to rozhodl vzít na sebe. Z bezprostřední blízkosti trefuje pouze rameno Daniila Čečeleva!
     
    28:02
    Ve dvou velkých šancích se ocitl Vasilij Podkolzin! Ruský kapitán je dnes opravdu hodně vidět. Nejprve se prokličkoval mezi dvěma švédskými obránci a trefil vyrážečku Wallstedta, poté v situaci dva na jednoho mířil mezi betony, i tentokrát byl Jesper Wallstedt úspěšnější.
     
    21:19
    Tak tohle bylo obrovské štěstí pro Rusko! Lundqvist se na modré opřel do puku a střelu tečovl těsně před brankářem Holtz, Čečelev až na několikátý pokus dokázal ze vzduchu odpálit padající kotouč, který by jinak obloučkem doplachtil až do brány!
     
    18:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    A máme tady první branku zápasu! Ivan Manin si sjel s pukem mezi kruhy a vyslal přízemní střelu, Wallstedt puk pouze vyrazil na hůl VASILIJE PODKOLZINA a ten s přehledem zakončil pod horní tyč. Asistence: Ivan Manin, Daniil Zinovjev.
     
    11:49
    Stichanovskij schoval svou střelu mezi několik těl a Wallstedt puk vůbec neviděl, se štěstím však zakoročil! Na opačné straně se do protiútoku dostal Erik Söderlund, který jel naprosto osamocený na brankáře, forhendovým blafákem si na Čečeleva ale nepřišel!
     
    07:28
    Zinovjev se ze strany dral před bránu a přitom byl atakovaný Ludvigem Hedströmem (SWE), který si jde odsedět dvě minuty za podražení.
     
    05:20
    Švédové si vypracovali pěknou akci. Čečelev musel likvidovat tvrdou střelu z pravého kruhu, při zákroku mu pomohla pravá tyč!
     
    01:25
    Vyloučení v týmu Rusko (Nikolajev – 2 min., podražení).

    Ivan Hochman

    Branky a nahrávky: 58. Larsson (Bjerselius, Söderström) – 19. Podkolzin (Manin, Zinovjev), rozh. náj. Brovkin

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Holtz (SWE)
    0:0   Guščin (RUS)
    2. série:
    0:0   Costmar (SWE)
    0:0   Zinovjev (RUS)
    3. série:
    0:0   Gunler (SWE)
    0:1   Brovkin (RUS)


    Švédsko: Wallstedt (Kolén) – Björnfot (A), Söderström, Hedström, Lundqvist, Krämer, Broberg, Lyckåsen – Grönhagen, Larsson, Bjerselius (C) – Hlotz, Raymond, Costmar (A) – Carlzon Kivelä, Persson – Sundsvik, Gunler, Söderlund – Karlström, Holmström

    Trenér: Magnus Hävelid

    Rusko: Čečelev (Gorbunov) – Klimov, Stichanovskij, Čisťakov, Kondratěnko, Byčkov, Rogov, Gorjačev – Burenov, Chaljullin, Zajcev (A) – Pugačev, Brovkin, Nikolajev – Guščin, Lichačev, Kuvardin – Amirov, Podkolzin (C), Manin (A) – Zinovjev

    Trenér: Vladimir Filatov

    Rozhodčí: Čech – Polák, Rampír

    Diváci: 115
    bahis siteleri