Zubří – Lovosice 0:0 (*18:00) | Hranice – Kopřivnice 24:25 (kon.) | Jičín – Karviná 30:25 (kon.)
Plzeň – Lovosice 34:26 (kon.) | Zubří – Lovosice 0:0 (18:00)
konec
Talent tým Plzeňského kraje
34:26 (20:12) Stav série: 1:0
HK FCC Město Lovosice
Pátek 14.04.2017, 18:00 • SH Lokomotiva Plzeň • Chance Extraliga mužů • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký večer! Teď už není kam uhnout! Soubojem Plzně s Lovosicemi začíná semifinále extraligy mužů v házené. První zápas se bude hrát na západě Čech od 18:00 a textovým přenosem vás provede Vít Muzikář.
     
    Kdo je favoritem série?
    Plzeň. Tohle je odpověď zcela jednoznačná. Západočeši doma ještě letos ani jednou neprohráli. "Rádi bychom v tom pokračovali," doufá trenér Martin Šetlík. Logika velí tomu, že pokud jeho tým vyhraje doma v play-off všechny zápasy, tak je mistrem. Jenže v semifinále Talent nečeká rozhodně nic jednoduchého.
     
    Poslední série pro Škvařila?
    Dejte mu metr prostoru a je konec! Jestli někdo potřebuje opravdu málo místa k tomu, aby se prosadil, tak je to Milan Škvařil. Na plzeňské levé spojce je vidět, jak nesnáší prohry. Jak se hodlá porvat o vítězství.

    Dnes se ovšem může jednat o jeho předposlední duel před plzeňskými fanoušky (na nějakou dobu). Po sezoně totiž český reprezentant zamíří do švýcarského Aarau. Čtvrtý titul v řadě pro Talent bere plzeňská opora jako povinnost.
     
    Rozlučka pro Blechu?
    Také pro dalšího hráče Plzně to může být jeden z posledních zápasů v roli hráče Talentu. Jan Blecha po sezoně opustí západočeskou metropoli a vydá se do hlavního města republiky, tedy do Dukly Praha. Tam by měl nahradit Milana Kotrče na pozici levé spojky.
     
    Fantom Štochl
    Když se před sezonou vracel, měl nahradit Radka Motlíka. Inu, nic, co by se dalo plzeňskému brankáři závidět. Jenže Jan Štochl v sérii s Jičínem ukázal, jak důležitým mužem pro své mužstvo je.

    V prvním zápase na něj v 55. minutě šel dvakrát sám jičínský Krahulec, ale dva zásahy Štochla víceméně vyhrály Plzni zápas. V médiích šla za strážcem branky Talentu samá chvála i trenér Ronalu Babák jej označil za klíčového muže čtvrtfinále.
     
    Rozhodne semifinále Tonar?
    A teď který? Jakub nebo Michal? Anebo oba? Jakub to měl ve čtvrtfinále složité. Nastoupil poprvé do ostrého zápasu od začátku prosince loňského roku. To jeho bratr Michal předvedl hráče, jenž má reprezentační formu. Jičín na něj hrál osobní obranu, ale i tak to byla radost pohledět s jakou lehkostí dirigoval tento hráč hru Plzně.
     
    Co říkají trenéři před čtvrtfinále?
    Ze slov Martina Šetlíka bylo zřejmé, že si je vědom, že jeho tým nečeká nic snadného. Ale jinak nic podstatného nezaznělo z úst plzeňského kouče.

    Milan Berka doufá, že jeho mužstvo vyhraje oba duely v Plzni. Nabádá své svěřence k tomu, aby se vyvarovali zbytečných technických chyb. Inu, je to play-off. Opravdu do hloubky trenéři semifinálových soupeřů nešli. Ono se ale není moc, čemu divit.
     
    Čtvrtfinále
    O souboji Plzně s Jičínem byla už víceméně řeč. Západočeši hrubě podcenili zejména první duel a málem Ronal získal úvodní bod v sérii. Jinak ve druhém utkání byl mistr posledních tří sezon koncentrovaný a po zásluze zvítězil. V tom třetím ukázal, že se zlepšil ve hře venku.

    To série Lovosice – Karviná měla být tou vůbec nejvyrovnanější ve čtvrtfinále. A také, že byla! Lovci třikrát doma vyhráli. Jejich výkony na hřišti Baníku byly špatné. Tam soupeř zaslouženě zvítězil. Ale před vlastními fanoušky se nakonec ukázalo, že je podstatné, jestli tým skončí po základní části čtvrtý, nebo pátý (ostatně, o tom mluvil Jiří Motl v týdnu před semifinále).
     
    Vychytá Adamík Lovosicím finále?
    V kolektivním sportu je, řekl bych, zásadním atributem výkon brankáře. Artur Adamík předvedl vynikající výkon především v pátém čtvrtfinále s Karvinou. Tam zkrátka Marek Monczka a spol. nevěděli, jak přelstít gólmana Lovců. Tam brankář s reprezentačním potenciálem zavřel branku. Možná se i nechal strhnout diváky.
     
    Hlavní nebezpečí pro Plzeň? Motl!
    Jiří Motl sice tvrdil v jednom rozhovoru před semifinále, že jeho góly jsou zásluha celého týmu (i gólmana). Ale je to právě on, kdo v letošní sezoně vstřelil jako jediný před 200 branek. Suma sumárum – nemá se cenu bavit o tom, kdo je hlavní hrozbou pro Talent. Ano, je to 32letý házenkář s vynikajícím pohybem, chcete-li levá spojka Lovosic!
     
    Bičiště proti bývalému klubu
    Ještě loni levoruká spojka David Bičiště oblékala dres Plzně, ale letos už je tato varianta pasé. Zmiňovaný hráč je totiž hráčem Lovosic.
     
    Vzájemné zápasy v letošní sezoně:
    1) Plzeň – Lovosice 29:24, extraliga
    2) Plzeň – Lovosice 17:21, finále Českého poháru 2016 (tato soutěž byla hrána systémem Final4...Talent v semifinále zdolal Hranice, Lovosice Karvinou).
    3) Lovosice - Plzeň 22:29, extraliga...Dva zcela rozdílné poločasy. V tom prvním vítěz duelu propadl 13:17, v tom druhém už to bylo úplně o něčem jiném. Talentu tam spadlo úplně všechno a dá se říci, že tímhle duelem získal tým trenéra Šetlíka kupu sebevědomí pro svůj herní projev v dalších venkovních zápasech.

    Nutno podotknout, že na prohře Lovců se podepsala také absence Artura Adamíka, jenž vyfasoval stopku na čtyři utkání za napadení rozhodčího v domácím zápase s Duklou Praha.
     
    Delegace
    Václav Horáček a Jiří Novotný budou řídit tento duel z pozice rozhodčích. Jedná se o duo, které rozhodovalo jeden zápas letošního play-off, a sice první čtvrtfinále Lovosice – Karviná (31:29).

    Delegátem úvodního semifinále je poté Petr Novák.
     
    Plzeň bez Vinkelhöfera
    Domácího kouče Martina Šetlíka trápí indispozice plzeňského kapitána Petra Vinkelhöfera. I tak má favorit této série k dispozici například Jana Blechu na levém křídle, popř. Ondřeje Šafránka.
     
    Úvodní sestavy:

    SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň: Štochl, K. Šmíd – Fořt, Wildt, Jonáš, Šafránek, M. Škvařil, Blecha, M. Ivancev, J. Tonar, M. Tonar, Poloz, Mitic, Šindelář, Šíra.

    HK FCC Město Lovosice: Koňařík, Adamík – Freiberg, Franc, Havel, Sýkora, J. Motl, Bouček, Jelínek, Bičiště, Chroustovský, Klimt, Konárik, Semerád, Miko, Malý.

    Rozhodčí: Horáček, Novotný...delegát: Novák.
     
    Hosté nastupují na hrací plochu, Lovosice obléknou bílé dresy. Outsidera zápasu přijela podpořit značná část fanoušků.
     
    Domácí mužstvo v černém.
     
    Tak tahle atmosféra se nedá s tím, co bylo k Plzni k vidění na čtvrtfinále s Jičínem srovnávat.
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    1
    Šindelář zahájil zápas výhozem, v brance domácích Štochl, v té hostující Adamík. (0:0)
    1
    Dobře v útoku pracovali Škvařil s Ivančevem, Michal Tonar nahrál ze střední spojky na křídlo Davida Poloze a jeho levačka otevírá skóre zápasu. (1:0)
    2
    Byl to opět David Poloz, který zachytil míč a po pravé straně utekl Pavlu Chroustovskému. (2:0)
     
    2
    Nejprve Štochl vytasil zákrok rukou proti střele Chroustovského z levé spojky, následně Michal Tonar udělal technickou chybu. (2:0)
     
    3
    Žlutá karta pro tým SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň (Milan Škvařil). (2:0)
     
    3
    Chroustovský s Bičistěm tvořili hru, ale neprosadil se střelou z levé spojky Bouček. (2:0)
    4
    Myslím, že M. Tonar začal kontr Plzně, který zakončil střelou ze střední spojky Škvařil poté, co se plzeňský hráč zbavil soupeře Chroustovského. (3:0)
     
    4
    Žlutá karta pro tým HK FCC Město Lovosice (Pavel Chroustovský). (3:0)
     
    4
    Talent je agresivní, pohyblivý v obraně, hostům nevyšla souhra přes křídlo Malého, ani podstřel z levé spojky. (3:0)
     
    5
    Šetlíkův tým díky svému nasazení a agresivitě v obraně uhájil svojí branku a je to Šindelář, kdo začíná plzeňské tažení směrem na Artura Adamíka. (3:0)
     
    5
    Trpělivost Plzně v útoku byla k ničemu, Ivančev ze střední spoky hledal pivota Šindeláře. (3:0)
    6
    Bouček sáhl ke kontru po levé straně, obrana Plzně jej nezachytila a je z toho střela podél pravé nohy Štochla. (3:1)
    6
    Michal Tonar dostal se štěstím míč za Adamíka, který si na balon hodně sáhl. (4:1)
    7
    Plzeň udělala chybu na levé straně, Bouček našel na levé straně Motl a ten z trháku dal branku k pravé tyči. (4:2)
    7
    Zejména díky svému důrazu na střední spojce dává branku favorita série Michal Tonar. (5:2)
     
    8
    Hostům nevyšla souhra přes pivota, byl to Blecha, kdo byl tím, který přerušil útok soupeře, ale Plzeň při kontru nevystřelila. (5:2)
     
    8
    Nicméně Lovosice ani nezačaly postupný útok a už se opět musí bránit. (5:2)
     
    9
    Hlavními postavami útoku Plzně byli Škvařil a M. Tonar, po podstřelu Škvařila z levé spojky se k míči dostal na brankovišti Poloz, ale sudí branku neuznali pro přešlap plzeňského křídla. (5:2)
     
    10
    Žlutá karta pro tým SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň (Jan Blecha). (5:2)
     
    10
    Snad pět hráčů se zapojilo do útoku hostů, ale levá spojka udělala chybu, konkrétně prorážení. (5:2)
    10
    Škvařil byl důrazný, ukázal skvělé nasazení a zejména díky tomu vyhrál souboj na pozici levé spojky s Bičištěm, Plzeň vede o čtyři branky. (6:2)
     
    11
    Vyloučení v týmu SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň (Jiří Fořt). (6:2)
    11
    Znovu Plzeň důrazná v obraně, ale Jirka Motl se na levém křídle obtočil kolem Davida Poloze a poslal míč k levé tyči. (6:3)
     
    12
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (Dominik Miko). (6:3)
    12
    Bičistě se snažil rozhodit Poloze, ale ten ze sedmičky skóruje díky střele o zem levou rukou. (7:3)
     
    12
    Hraje s obrovským nasazením, Milan Škvařil při snaze získat míč zasáhl do choulostivých míst svého soupeře. Jiří Bouček zůstává ležet na zemi. Plzeňský hráč tam ještě lovosickému hráči řekl něco pěkně od plic, ale tohle do sportu nepatří. O to víc se člověk diví, když si někteří jedinci z plzeňského publika myslí, že Bouček simuluje... (7:3)
     
    12
    Tohle nevypadá vůbec dobře, Jirka Bouček je hodně důležitým hráčem pro Lovosice a jeho případná ztráta by znamenala výrazné oslabení hostů. Bouček odcházel se slzami v očích, jestli jsem dobře viděl. (7:3)
    13
    Po přihrávce Škvařila ze střední spojky to bylo zase o nasazení, tentokráte Ivančev ustál souboj se soupeřem a z pravé spojky poslal míč ke vzádlenější tyči. (8:3)
    14
    David Bičiště se za hranicí devíti metrů pověsil na střední spojce do vzduchu, Jan Štochl si srazil míč do své sítě. (8:4)
     
    15
    David Poloz to měl složité na brankovišti, ale byl to Milan Škvařil, kdo na levé spojce udělal kroky. (8:4)
     
    15
    Oddechový čas pro hosty. (8:4)
     
    15
    Jde se znovu do boje. A pokud dobře vidím, tak hosté stále bez střední spojky Jiřího Boučka. (8:4)
     
    15
    Bičistě to zkoušel podobně jako před chvílí, ale trefil levou tyč, Plzeň pokazila útok přihrávkou, kterou nemohl zachytit Blecha. (8:4)
    16
    Vynikající pohyb Jirky Motla, ale to podstatné přišlo, když Bičiště naznačil na levé spojce střelu, posléze z brankoviště poslal míč k levé tyči. (8:5)
    16
    Škvařil dává branku z pravé spojky opět díky důrazu a i přes faul Semeráda. (9:5)
     
    16
    Vyloučení v týmu SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň (Milan Škvařil). (9:5)
     
    17
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (Jiří Semerád). (9:5)
    17
    Budu se asi opakovat, ale tohle je další branky díky důrazu. Hru tvořili Kuba a Michal Tonarovi, ale branku z pravé spojky dal Milan Ivančev. (10:5)
    18
    Hosté rozpohybovali obranu domácích, takže Jirka Motl z levého křídla skóruje ke vzdálenější tyči. (10:6)
    18
    Milan Ivančev nahrál Michalu Tonarovi, jenž ze střední spojky dává branku k levé tyči. (11:6)
     
    19
    Kvůli technické chybě neuznali sudí branku Lovosic, a tak je tady postupný útok Plzně. (11:6)
    19
    Jirka Motl bránil Milana Škvařila, ale podstřel Milana Ivančeva z pravé spojky do pravé poloviny branky znamená šestibrankové vedení domácích. (12:6)
     
    20
    Václav Klimt chtěl střílet z levé spojky, nejprve jej fauloval Jakub Šindelář, následně jej vychytal u pravé tyče své branky Jan Štochl. (12:6)
    21
    Šindelář nahrál ze střední spojky spoluhráči, ten dohrál situaci do pravého křídla Poloze. (13:6)
    21
    Jirka Motl má prostě vynikající odskok, vynikající pohyb a nyní dává branku k tyči. (13:7)
     
    22
    Oddechový čas pro domácí. (13:7)
    23
    Michal Tonar se i přes osobní obranu dostal ke střele, a sice po přihrávce Jana Blechy, je tady branka do levého horního rohu hostující branky z levé spojky. (14:7)
    24
    Gól vstřelil tým HK FCC Město Lovosice (Roman Jelínek). (14:8)
    24
    Honza Blecha dává branku z levého křídla. Nejsem si jistý, ale myslím, že k pravé tyči. (15:8)
    25
    Bičiště ze střední vzdálenosti, ze spojky překonal Štochla. (15:9)
    25
    Posléze Jakub Tonar vsadil na razanci a proti střele soupeře ze střední spojky nemohl brankář hostů nic dělat. (16:9)
    26
    Domácí to sehráli rychle, a sice přes Šindeláře, který na brankovišti přehodil brankáře hostů. (17:9)
    27
    Ivančev našel na střední spojce Jakuba Tonara a ten poslal míč o zem k levé tyči. (18:9)
    27
    Štochl vychytal střelu Motla z levé spojky z výskoku k levé tyči, z kontru po pravé straně po výhozu brankáře Plzně se prosadil Škvařil. (19:9)
    28
    Malý ze sedmičky střelou podél pravé ruky Štochla snižuje. (19:10)
    28
    Je to Michal Tonar, který podstřelem z levé spojky skóruje. Myslím, že domácí hráč dal gól střelou do dolních pater hostující branky. (20:10)
    29
    Motl z levé spojky dostal míč na Bičištěho, který z pravé spojky přehodil pokusem na vzdálenější tyč Štochla. (20:11)
     
    30
    Honza Blecha vystoupil při obraně 1:5 proti Jelínkovi, následně hostům nevyšla dohrávka do pravého křídla, kterou zachytil Michal Tonar. (20:11)
    30
    Po faulu na Motla na levém křídle proměnil sedmičku díky tomu, že Štochl vyskočil Lukáš Malý. (20:12)
     
    30
    První poločas skončil. (20:12)
     
    Tohle je zápas, který má parametry semifinále play-off. Obrovské nasazení na obou stranách. Z té domácí se dá vyzdvihnout, co se týče zapálení do hry Škvařil. Jinak je to duel plný emocí. Hostům asi citelně schází Bouček, kterého fauloval právě Škvařil v době, kdy plzeňský hráč vystoupil při obraně 1:5. Zmiňovaná střední spojka chybí Lovosicím.

    Pokud Talent nepodcení zbytek zápasu, tak by měl tohle semifinále vyhrát.
     
    Dnešní utkání sleduje 1106 diváků.
     
    31
    Začal druhý poločas. (20:12)
     
    31
    Výhozem hostujícího Freiberga začala druhá půle. (20:12)
     
    31
    Jirka Motl se z levé spojky nedostal ke střele, David Bičiště byl zablokovaný z pravé spojky. (20:12)
    32
    Škvařil našel na levém křídle Blechu a ten překonává brankáře hostů. (21:12)
    32
    Myslím, že sudí už měli ruku nahoře a Plzeň byla blízko zisku míče, ale jedna ze spojky v tísni dostala míč na Malého, který dal branku z brankoviště. (21:13)
     
    33
    Poloz neuspěl z pravého křídla proti Adamíkovi a do útoku jdou hosté. (21:13)
    34
    M. Tonar přihrál Škvařilovi, ten nabral obrovskou rychlost a středem a dostal k brance z brejku. (22:13)
     
    34
    Po zákroku Štochla jde domácí tým do útoku, u míče konkrétně M. Tonar. (22:13)
     
    35
    Domácí byli trpěliví v útočné fázi, ale po přihrávce Škvařila trefil z pivota Blecha nohu Adamíka. (22:13)
     
    35
    Vyloučení v týmu SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň (Jan Blecha). (22:13)
     
    35
    Jelínek dostal míč na levou spojku Klimta, toho fauloval Fořt. (22:13)
     
    36
    Jelínek pracoval na brankovišti, ale Štochl chytil podstřel Klimta z levé spojky. (22:13)
     
    36
    Poloz si seběhl z pravého křídla na pozici levé spojky, následně se Škvařil neprosadil. (22:13)
    37
    Tohle bylo zralé na pasivitu, ale Škvařil z levé spojky přihrál po své pravici Ivančevovi a ten překvapil soupeře podstřelem. (23:13)
    38
    Malý dává branku ze sedmičky levou rukou, a sice střelou nad pravou nohou Šmída, který byl vůbec poprvé v plzeňské brance. (23:14)
    38
    Myslím, že Milan Ivančev nahrál Milanu Škvařilovi, ten vyskočil na pozici střední spojky a dal branku k pravé tyči. (24:14)
     
    38
    Oddechový čas pro hosty. (24:14)
    38
    Šafránek vystoupil proti Sýkorovi, ale branku ze střední spojky z výskoku do pravé poloviny branky, do protipohybu Štochla, dává Klimt. (24:15)
    39
    Škvařil z levé spojky našel na pivotu Šindeláře, ten se zbavil soupeře a v pádu se prosadil. (25:15)
    40
    Miko dává branku z pravé spojky krásně pravou rukou do levého horního rohu. Štochl se za pokusem soupeře pouze ohlédl. (25:16)
     
    40
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (Pavel Chroustovský). (25:16)
    40
    Nejprve Šindelář neuspěl z brankoviště, a tak z pohybu z rychlosti dal branku podél pravé ruky Štochla Klimt. (25:17)
    41
    Poloz pouze dobře povolil ruku, což brankář Lovosic nečekal, takže je z toho branka ze sedmičky! (26:17)
    41
    Klimt ze spojky do pravého horního rohu branky Štochla skóruje, předtím byl u míče Motl. (26:18)
    42
    Škvařil dostal míč z levé spojky na pravou spojku M. Tonara a ten šťastným pokusem o levou tyč překonal brankáře hostů. (27:18)
    43
    Škvařil z levé spojky dostal míč na brankoviště na M. Tonara a ten se dobře zorientoval. (28:18)
    44
    Levá spojka domácích dostala míč na pravé křídlo Wildta a ten nad levou nohou brankáře hostů skóroval. (29:18)
    44
    Freiberg se bil jako lev, byl důrazný na brankovišti a tuhle branku si zasloužil. (29:19)
     
    44
    Škvařil z levé spojky hledal Šafránka, který si naskočil z levého křídla, ale zakončil mimo tři tyče. (29:19)
    45
    Klimt uvolnil na levém křídle Sýkoru, který snadno přehodil Štochla. (29:20)
     
    45
    Škvařil na Ivanceva, ten na pivota Šindeláře, ale plzeňský pivot trefuje pravou tyč. (29:20)
     
    46
    Hosté se dobře pohybují v útočné fázi, ale nyní nezakončili vinou faulu Šafránka. (29:20)
     
    46
    Miko zakončil nad domácí branku ze spojky, na druhé straně jde domácí tým do postupného útoku. (29:20)
     
    47
    Škvařil z levé spojky střílel, ale brankář hostů jej vychytal, dorážku Šíry nemohly sudí uznat pro přešlap plzeňského pivota. (29:20)
     
    47
    Wildtův pokus z pravého křídla neměl dobré umístění, míč končí celkem hodně vedle pravé tyče. (29:20)
     
    48
    Jeden z domácích hráčů dostal míč na Michala Tonara, ten únikem z levé strany trefil břevno. Následně si domácí tým bere timeout. (29:20)
     
    48
    Po výhozu Šíry už se opět hraje, na spojce se objevuje třeba Mitič. (29:20)
     
    49
    Sudí měli ruku nahoře, Wildt i Mitič se zapojili do útoku, ale na pozici pivota byl Klimtem faulovaný Šafránek. (29:20)
     
    49
    Vyloučení v týmu HK FCC Město Lovosice (Václav Klimt). (29:20)
    50
    Poloz levou rukou ze sedmičky posílá míč k pravé tyči. (30:20)
     
    50
    Nejprve Jelínek střílel z pravé spojky vedle pravé tyče, následně Šíra udělal přešlap na brankovišti. (30:20)
     
    51
    Zejména díky vynikající plzeňské obraně mají sudí ruku nahoře. (30:20)
     
    52
    Oddechový čas pro hosty. (30:20)
     
    52
    Po přihrávce Klimta byl na pozici pivota Fořtem faulovaný Franc. (30:20)
    52
    Sýkora pravou rukou ze sedmičky uspěl, Štochl si jde pro míč, který je u jeho pravé tyče. (30:21)
    53
    Jakub Tonar ze střední spojky prostě jen povolil pravou rukou a nebylo, co řešit. (31:21)
    53
    Jelínek byl tím, kdo pokazil útok hostů, a tak při kontru po pravé straně našel Šíra Wildta a ten levou rukou překonal brankáře soupeře. (32:21)
    54
    Následovala snadná dohrávka hostů do křídla na Sýkoru, který dal branku z levého křídla k pravé tyči. (32:22)
    55
    Konarik při brejku po pravé straně utekl M. Tonarovi a zakončil po levé ruce domácího brankáře. (32:23)
    55
    Plzeň rozpohybovala obranu Lovosic, takže Šafránek dal branku z levého křídla. (33:23)
     
    56
    Třetí vyloučení a následně červená karta v týmu SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň (Jiří Fořt). (33:23)
    56
    Sýkora překonal Šmída ze sedmičky pravou rukou pokusem k levé tyči. (33:24)
     
    56
    Solidní pohyb domácích, ale Jakub Tonar neuspěl střelou ze spojky. (33:24)
    57
    Jelínek na pravé spojce nic nevymýšlel a myslím, že překvapil Plzeň svojí střelou. (33:25)
     
    57
    Na druhé straně prorážel Josef Jonáš, a tak vidíme postupný útok hostů. (33:25)
    58
    Jelínek přihrál na pravé straně Chroustovskému, jenž z brankoviště poslal míč do sítě mezi nohama Šmída. (33:26)
     
    58
    Chyba Mitiče, takže do útoku jde momentálně outsider série z Lovosic. (33:26)
     
    59
    Jelínek na Klimta, ten mu chtěl míč vrátit, ale míč skončil mimo hřiště. Plzeň jde do útoku. (33:26)
    59
    Myslím, že Jonáš dostal míč na brankoviště na pivota Šíru, který z pivota zakončil k pravé tyči. (34:26)
     
    60
    Po přihrávce Jelínka vychytal Šmíd svého soupeře Konaríka při pokusu z pravého křídla. (34:26)
     
    60
    Po faulu na Mitiče na pravé spojce ještě házel sedmičku Jakub Tonar, ale pravou rukou trefil pravou tyč. (34:26)
     
    Konec zápasu. (34:26)
     
    SSK Talent Robstav-M.A.T. Plzeň – HK FCC Město Lovosice 34:26 (20:12)
    Nejvíce branek: Tonar 7, Škvařil 6, Poloz 6/3 – Malý 4/3, Motl 4, Bičiště 4. Rozhodčí: Horáček, Novotný...delegát: Novák. Sedmimetrové hody: 4/3 – 5/5. Vyloučení: 5:4. ČK: Fořt (PLZ). Diváci: 1120.
     
    Plzeň po vynikajícím výkonu poráží v úvodním semifinále extraligy Lovosice 34:26. Ke konci duelu se na hřiště dostali také hráči z lavičky (Wildt, Jonáš, Mitič). Hostům hodně chyběl Bouček, který zhruba od poloviny prvního poločasu nehrál, a sice (zřejmě) kvůli tomu, že jej chytla třísla. Bylo to po faulu Škvařila...

    Talent hrál s lehkostí, nepodcenil druhý poločas tak jako to udělal doma v prvním čtvrtfinále proti Jičínu. Trenér Šetlík dnes může být spokojený. Jeho mužstvo vede v sérii hrané na tři vítězná utkání 1:0.
     
    To je z mé strany pro dnešek vše, zítra pokračuje semifinále od 17:00 druhým zápasem.
     
    Děkuji za pozornost a hezký zbytek večera! (19:31:09)

    Vít Muzikář

    Talent tým Plzeňského kraje
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    61 B K. Šmíd 0/0 0 0
    12 B J. Štochl 0/0 0 0
    14 LK J. Blecha 2/0 0   1
    3 PS J. Fořt 0/0 0 3  
    15 LS M. Ivančev 4/0 0 0
    9 PS J. Jonáš 0/0 0 0
    32 PS M. Mitić 0/0 0 0
    24 PK D. Poloz 6/3 0 0
    11 LK O. Šafránek 1/0 0 0
    66 P J. Šindelář 2/0 0 0
    75 P J. Šíra 1/0 0 0
    13 LS M. Škvařil 6/0 0   1
    19 LS J. Tonar 3/0 1 0
    22 SS M. Tonar 7/0 0 0
    6 PK E. Wildt 2/0 0 0
    Celkem 34/3 1 2 5 1
    HK FCC Město Lovosice
    # P jméno G/7m 7m ŽK vy ČK
    61 B A. Adamík 0/0 0 0
    16 B J. Koňařík 0/0 0 0
    14 PS D. Bičiště 4/0 0 0
    10 SS J. Bouček 1/0 0 0
    3 P V. Franc 0/0 0 0
    2 P P. Freiberg 1/0 0 0
    5 P I. Havel 0/0 0 0
    17 PS P. Chroustovský 1/0 0   1
    13 SS R. Jelínek 2/0 0 0
    19 LS V. Klimt 3/0 0 1
    22 PK M. Konárik 1/0 0 0
    77 PK L. Malý 4/3 0 0
    49 SS D. Miko 1/0 0 1
    8 LK J. Motl 4/0 0 0
    24 P J. Semerád 0/0 0 1
    7 LK M. Sýkora 4/2 0 0
    Celkem 26/5 0 1 4 0
    Rozhodčí: Horáček, Novotný...delegát: Novák
    Diváci: 1120
    Plzeň 3 0 Lovosice
    #1 Pátek 14.04.2017 • 18:00
    Plzeň - Lovosice 34:26
    #2 Sobota 15.04.2017 • 17:00
    Plzeň - Lovosice 29:23
    #3 Sobota 22.04.2017 • 17:00
    Lovosice - Plzeň 23:32
    #4 Neděle 23.04.2017 • 17:00
    Lovosice - Plzeň
    bahis siteleri