Nice – Nancy 3:1 (kon.) | Montpellier – Lorient 2:0 (kon.) | Rennes – Lille 2:0 (kon.)
Guingamp – Toulouse 2:1 (kon.) | Méty – Caen 2:2 (kon.) | Monaco – Dijon 2:1 (kon.)
konec
Stade Rennes
2:0 (2:0)
Lille OSC
Sobota 15.04.2017, 20:00 • Roazhon Park (Rennes) • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase na shledanou. (21:53:29)
     
    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.
     
    Je dobojováno. Domácí hráči nakonec své dvoubrankové vedení z prvního poločasu udrželi a slaví tak tři body do tabulky. Hosté ale měli hodně střeleckých příležitostí, ty ale mezi třemi tyčemi neskončily.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Domácí ještě budou zahrávat volný přímý kop. Poté už ale zřejmě hlavní rozhodčí tento zápas ukončí.
     
    90+2
    Adrien Hunou svou střelu poslal do nohy hostujícího brankáře, ten si také připsal přesný zákrok. Následovat bude odkop od jeho brány.
     
    90+1
    Nicolas de Préville střílel přes obranu Rennes, ale na jeho přízemní střelu si vyšlápl Costil, který si tak připsal další cenný a hlavně úspěšný zákrok.
     
    90+1
    Po nepřesné kombinaci hostů se k míči dostali domácí hráči a příliš se už nikam neženou. Drží ho tak co nejdále od vlastní branky.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastaví nad rámec hrací doby tři minuty navíc.
     
    89
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Giovanni Sio, přichází Adrien Hunou.
     
    87
    Na druhé straně to ještě zkusili hosté, ale opět z jejich snahy nic nebylo. Čas jim najednou ubíhá velmi rychle a to hraje do karet domácím fotbalistům.
     
    86
    Yves Bissouma si naběhl k rohu velkého vápna, odkud vyslal přízemní střelu. Jenže ta se otřela o nohu domácího brankáře a znovu se tak skóre nemění.
     
    85
    Žlutou kartu dostává Clément Chantôme (Stade Rennes FC).
     
    84
    Mubele nakonec pokračovat ve hře nebude, střídá ho tedy Wesley Saïd.
     
    83
    Následně se ke střele kousek za velkým vápnem dostal Miguel da Silva Rocha, ale ten trefil pouze boční konstrukci branky.
     
    81
    Domácí publikum za to Ricarda Kishnu ocenilo potleskem.
     
    80
    Firmin Ndombe Mubele dostal křeč do nohy a okamžitě se ocitl s bolestivou grimasou na zemi. K němu přispěchal hostující Ricardo Kishna, jenž mu v první fázi pomohl. Nyní už je v péči domácích lékařů.
     
    79
    Hráči Rennes nyní odevzdali nedobrovolně míč hostům. Tak dlouho si totiž hráli s míčem, až o něj nakonec přišli. Do útočné akce se vydají hosté a znovu se pokusí ohrozit Castilovu branku.
     
    78
    Giovanni Sio střílel z voleje po centru Firmina Ndombe Mubeleho, ale jeho projektil skončil na brankáři hostů. Ten si tak připsal další veledůležitý zákrok.
     
    77
    Na druhé straně svou střelou neuspěl také domácí Firmin Ndombe Mubele, který střelu po zemi poslal jen vedle Enyeamovy branky.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Yves Bissouma (Lille OSC).
     
    75
    Střídání v týmu Stade Rennes FC: ze hřiště odchází Gelson Fernandes, přichází Clément Chantôme.
    74. Střela Lopese nechala vyniknout domácího brankáře.
     
    74
    Rony Lopes pálil na domácí branku kousek za velkým vápnem a jeho dělovku do svých rukavic chytil Costil. Další velká šance Lille gólem neskončila.
     
    72
    Giovanni Sio mohl uniknout uvnitř vápna před domácí branku, ale místo toho se dopustil útočného faulu. U míče tak v tuto chvíli budou hosté.
     
    71
    Ricardo Kishna byl znovu hodně aktivní. Po levé straně pláchl domácí obraně a dostal se i do zakončení. Ale bylo to jen do boční sítě domácí branky.
     
    69
    Lopes zahrál volný přímý kop, na letící míč si hlavou vyskočil Ricardo Kishna, ale mezi tři tyče ho neposlal. Na první branku zápasu tak hosté musejí stále čekat.
     
    67
    Ricardo Kishna poslal míč na kopačku Nicolase de Prévilleho, ale druhý jmenovaný pak znovu selhal a míč po jeho ráně skončil hodně vedle Costilovy brány.
     
    65
    Následně pak se domácí dostali do přečíslení, jenže střílející Giovanni Sio napálil míč příliš prudce a ten skončil hodně vysoko nad hostující brankou.
     
    64
    Hostující brankář Enyeama se nešťastně srazil s protihráčem. Poté pokračoval ve hře, ale nakonec opouští branku Lille a na jeho místo nastupuje Maignan.
     
    61
    Domácí jsou pod menším tlakem, hosté se čím dál více tlačí před jejich branku, jenže opět tomu chybělo přesnější zakončení.
     
    60
    Znovu se hosté dostali do zakončení, ale střela Ricarda Kishny skončila pouze za zadní čárou. Následovat tak bude odkop od Castilovy branky.
     
    59
    Delší dobu se nehrálo. Jeden z domácích hráčů potřeboval ošetření uprostřed hřiště. Nyní už ale rozvíjejí další útočnou akci fotbalisté domácího Rennes.
     
    57
    Nicolas de Préville se dostal z levé strany do blízkosti domácí branky, poté na ni vyslal přízemní střelu a Benoît Costil se pak zaskvěl dalším přesným zákrokem.
     
    56
    Střela Firmina Ndombe Mubeleho skončila hodně vysoko nad brankou Lille. Domácí tak budou mít odkop od své branky a půjdou do dalšího útoku.
     
    55
    Hostující Béria nyní nešetrně zajel do jednoho z domácích hráčů a vyfasoval za to žlutou kartu. Je to vůbec první žlutý kartonek v dnešním utkání.
     
    54
    V krátkém sledu po sobě jsme tak viděli dvě velké šance, a to na obou stranách. Nyní se trošku hra zase uklidnila a hrálo se převážně ve středu hřiště.
    52. Sio nyní hodně zaváhal, zpětnou přihrávku poslal pouze na druhou stranu. Nabíhající spoluhráč by jinak zřejmě trefil odkrytou branku.
     
    52
    Giovanni Sio šel sám na branku hostů, jenže měl snížený střelecký úhel, poté se dostal k levé tyčce Enyeamovy branky, kde chtěl zpětnou přihrávkou míč poslat svému spoluhráči, ale tento tah nevyšel. Místo toho zamířil balón úplně na opačnou stranu!
     
    50
    Sanjin Prcić na druhé straně centroval míč do pokutového území, jenže následně pak se ke střele nikdo z jeho spoluhráčů nedostal a také akce domácích končí.
    48. Hosté mohli snížit, ale Amadou poslal míč na brankáře domácích, který jeho akci zneškodnil.
     
    48
    Obrovská šance pro hosty. Béria dostal míč na hlavu Ibrahima Amadoua, který ho poté poslal na branku domácích, kde ale včas zakročil brankář Costil, který nyní hodně svůj tým podržel.
     
    47
    A hned druhý z nich se dostal ke střele kousek před domácí brankou, jenže obrana domácích zakročila v pravý čas.
     
    46
    V úvodu druhého poločasu hosté oživili hru, když sáhli k dvojímu střídání. Na hrací ploše jsou tak dvě nové tváře, Kishna a Bissouma.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Rio Mavuba, přichází Yves Bissouma.
     
    46
    Střídání v týmu Lille OSC: ze hřiště odchází Éder, přichází Ricardo Kishna.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Střely na branku: 2 – 1
     
    První poločas tohoto utkání je za námi. V něm byli ze začátku aktivnější domácí fotbalisté, kteří svou převahu potvrdili dvěma góly. Jenže postupem času hosté hru srovnali a i oni si vypracovali několik dobrých šancí. Skóre se ale neměnilo, a tak po první části hry šli do kabin s lepší náladou fotbalisté Rennes. Uvidíme, co nám přinese další průběh hry. Zda domácí své vedení udrží či ještě navýší, nebo hosté se zápasem ještě něco udělají. Druhý poločas začne ve 21:05.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45
    První poločas skončil.
     
    45
    Po další střele hostů následuje odkop od branky Costila, před kterým bylo znovu velmi rušno.
     
    44
    Blíží se nám závěr prvního poločasu, u míče jsou hráči v červených dresech, tedy Rennes a poté vyslal jedovku na hostující branku Giovanni Sio. Balón ale skončil jen těsně vedle.
     
    43
    Nicolas de Préville to nyní chtěl vzít na sebe, dostal ze kousek od zadní čáry až k brance domácích, tam vyslal přízemní střelu, ale Costil byl na svém místě.
     
    42
    Éder dostal dobrý centr v blízkosti domácí branky, jenže z otočky se netrefil a míč tak poslal přímo na obránce Rennes.
     
    41
    Po hlavičkované hostů se míč nakonec stejně dostal do moci hráčů Rennes a ti se tak vydávají v závěru prvního poločasu znovu do útočné akce.
     
    40
    Domácí hráči zastavili hru zakopnutím míče za postranní čáru a je tu autové vhazování pro hosty.
     
    38
    Sio dostal znovu přihrávku od Gourcuffa, ale tentokráte jejich spolupráce nepřinesla kýžené ovoce. Jejich souhru zastavila připravená obrana Lille.
     
    37
    Gelson Fernandes uvolnil nabíhajícího Firmina Ndombe Mubeleho, který se dostal dovnitř velkého vápna, ale jeho následná střela zamířila pouze vysoko nad branku hostujícího celku.
     
    36
    Hosté po závaru před domácí brankou měli k dispozici další rohový kop, ale po něm před brankou Rennes nic nevymysleli a hráči domácího celku si tak mohli oddechnout.
     
    34
    Po střele Nicolase de Prévilla musel zasahovat domácí brankář, jenž vyboxoval míč za zadní čáru. Následuje tak rohový kop pro hostující Lille.
     
    33
    Yoann Gourcuff si naběhl do blízkosti hostujícího brankáře a po jeho střele se pak právě Vincent Enyeama vyznamenal pozorným zákrokem, po kterém tak podržel svůj tým.
     
    32
    Po další akci domácích jsou nyní už u míče hosté a pokouší se projít na polovinu Rennes. Zatím to ale mají hráči Lille hodně těžké.
     
    30
    Domácí jsou ještě více aktivní a znovu se natlačili před hostující branku. Tam ale zapracovala obrana na jedničku a šance domácích tak velmi rychle skončila.
    29. Giovanni SIO - 2:0
     
    29
    Rennes právě vstřelilo branku!
    A místo toho přichází další gól v síti hostů. Dlouhý nákop do velkého vápna se dostal na hlavičku Gourcuffa a před brankou ho taktéž hlavou poslal mezi tři tyče GIOVANNI SIO – 2:0. Asistence: Yoann Gourcuff.
     
    28
    Poté se dostali hráči Rennes do blízkosti hostující branky, kde kombinovali, ale zatím to k další přesné trefě nevedlo.
     
    27
    A opět se hosté přiblížili brance Rennes, jenže střela Rochy skončila jen na obraně domácích, kteří už mají balón ve své moci.
     
    26
    Po šestadvaceti minutách hry hosté téměř srovnali hru a už se dostávají do více šancí. Na srovnání stavu skóre to zatím ale nestačilo.
     
    24
    Giovanni Sio se znovu dostal do slibné šance, ale chybělo mu přesnější zakončení. Balón tak skončil jen vedle branky Enyeamy, který ho odkopne od své brány.
     
    23
    Poté se nic nedělo, hrálo se převážně ve středu hřiště a nikdo z hráčů se nedostal do blízkosti branky soupeře. Až nyní mají míč na kopačkách domácí hráči a míří s ním znovu na polovinu svého dnešního soupeře.
     
    22
    Na druhé straně pak svou střelou nechal vyniknout domácí obranu Miguel da Silva Rocha, jenž svou vzdušnou střelu poslal směrem na branku Lille, ale obrana dokázala nebezpečí zažehnat.
    21. Gourcuff nedokázal usměrnit do branky Lille centr Sia.
     
    21
    Giovanni Sio se dokázal uvolnit, ač byl tísněn obranou hostů, poté z pravé strany poslal míč přímo před branku Enyeamy, ale dobíhající Yoann Gourcuff ho nedokázal usměrnit za jeho záda. Byla to ale velká šance na domácí straně.
     
    20
    Anwar El Ghazi centroval míč do pokutového území z levé strany, nikdo z jeho spoluhráčů si na něho ale nenaběhl, a tak skončil v moci hostující obrany.
     
    18
    Franck Béria poslal hlavou míč směrem k domácí brance, kde se ho ještě snažil dorazit za Costilova záda Rocha, ale celou akci zastavil obránce Gelson Fernandes, který poslal balón do bezpečí.
     
    16
    Nicméně před domácí brankou nic nevymysleli a hned na to se pak do postupného útoku vydali také domácí hráči.
     
    15
    Po chybě obránce Lille se do úniku po pravé straně mohl dostat Giovanni Sio, ale dobře si míč nezpracoval a ten tak skončil na kopačkách hostů, jenž otáčejí směr hry na opačný konec hřiště.
     
    14
    Po další útočné akci vybojovali hosté rohový kop, míč, který se po jeho zahrání snášel do velkého vápna, odhlavičkoval Fernandes mimo ohrožení domácí branky.
     
    13
    Po této akci utekli hráči Rennes do rychlého protiútoku, ale jejich snaha byla marná. Sio s Mubelem se zamotali do svých kliček a následně o míč přišli.
     
    12
    Na druhé straně střílel z dobrých dvaceti metrů Nicolas de Préville, ale domácí obránce hlavičkou jeho ránu vytěsnil do bezpečí.
     
    11
    Firmin Ndombe Mubele je zatím hodně aktivním hráčem Rennes. Nyní zatáhl míč po pravé straně, před velkým vápnem poslal nadýchaný centr do pokutového území, ale tam střela jeho spoluhráče skončila vedle hostující brány.
     
    9
    Costil musel nyní do výskoku, aby chytil vzdušnou střelu Amadoua. Ten pálil z hranice velkého vápna, ale svou střelu mezi tři tyče neposlal. Tam byl právě připravený domácí brankář.
     
    8
    Firmin Ndombe Mubele, autor úvodní branky utkání se nyní dostal k další střele, ale tu zablokoval jeden z obránců Lille a znovu tak pomohl vlastnímu brankáři, který nemusel zasahovat.
     
    6
    Domácí jsou při chuti a na branku hostů zamířila další jejich střela. Ta ale skončila v moci obránců Lille a hosté tak jdou do další akce.
     
    5
    Hosté jsou opaření a nyní se jim nepovedl přechod na polovinu Rennes. To se tak znovu vydává do dalšího útoku a hráči se pokusí znovu ohrozit branku Vincenta Enyeamy.
    3. Firmin Ndombe Mubele - 1:0
     
    3
    Rennes právě vstřelilo branku!
    Domácí hráči se velmi brzy ujímají vedení. FIRMIN NDOMBE MUBELE se dostal k odraženému míči od hostujícího obránce a potom ho umístil přesně k levé tyči brankáře Lille – 1:0. Hosté tak budou muset v úvodu utkání dohánět jednobrankové manko.
     
    2
    Po delším pobytu na polovině Lille ale nakonec hráči domácího celku o míč přišli a na druhou stranu se tak mohou vydat také hráči Lille.
     
    1
    Po úvodním výkopu jsou u míče domácí fotbalisté a hned s ním míří před hostující branku.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Stade Rennes FC: Costil (C) – Mexer, Cavaré, Figueiredo, Gnagnon – G. Fernandes, Gourcuff – Mubele, André, Prcić – Sio.
    Náhradníci: M'Bolhi – Mendes, Chantôme, Saïd, A. Kalulu, Lenjani, Hunou.

    Lille OSC: Enyeama – Corchia, Amadou, Alonso Mujica, Béria – Xeka da Silva Rocha, Mavuba (C) – Lopes, El Ghazi, de Préville – Éder.
    Náhradníci: Maignan – dos Santos Magalhães, Y. Koné, Kishna, Bauthéac, Bissouma, Sliti.

    Rozhodčí: Abed – Ocak, Pages.
     
    Jak si oba týmy povedou v dnešním duelu, se dozvíme v pozdějších večerních hodinách. Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty a také videa z gólových příležitostí tak rozhodně nepřijdete. Přeji tedy všem příjemnou počtenou a fotbalovou zábavu.
     
    Vzájemná utkání

    V prosinci roku 2016 skončil duel mezi oběma těmito týmy smírně, zápas totiž skončil remízou 1:1. Bude i dnes vyrovnaný, nebo některý z týmů si připíše plný počet bodů?
     
    Lille OSC

    Hostující Lille OSC na tom je o něco hůře. V tabulce se nachází třináctém místě a na své konto si jeho hráči připsali sedmatřicet bodů, tedy o tři méně, než domácí Stade Rennes. Šestibodový náskok na barážovou příčku také není moc a rozhodně se hosté pokusí na hřišti domácího Rennes urvat nějaké ty body. Čeká nás tak jistě zajímavý duel, který si nenechte ujít.
     
    Stade Rennes FC

    Domácí Stade Rennes FC je v tabulce nejvyšší francouzské ligy na jedenáctém místě se ziskem čtyřiceti bodů a pět kol před koncem soutěže má na osmnáctou příčku, jenž znamená baráž o udržení se v nejvyšší soutěži, devět bodů, což není moc. Stát se ještě může cokoli a proto by domácí fotbalisté dnes měli vyžít domácího prostředí a proti svému soupeři naplno bodovat, aby si svou pozici upevnili, či postoupili v případě zaváhání některého ze soupeřů před nimi, o nějaký ten stupínek výše.
     
    Hezký večer přeji všem příznivcům fotbalu. Dnes je na programu třiatřicáté kolo francouzské Ligue 1 a my v jeho rámci budeme sledovat duel mezi týmy Stade Rennes FC a Lille OSC.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 3. Mubele, 29. Sio (Gourcuff)

    Karty:   85. Chantôme (REN) – 55. Béria (LIL), 76. Bissouma (LIL)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:10. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 11:10.
    Stade Rennes: Costil (C) – Mexer, Cavaré, Figueiredo, Gnagnon – G. Fernandes (75. Chantôme), Gourcuff – Mubele (84. Saïd), André, Prcić – Sio (89. Hunou).
    Náhradníci: M'Bolhi – Mendes, Chantôme, Saïd, A. Kalulu, Lenjani, Hunou.

    Lille OSC: Enyeama (64. Maignan) – Corchia, Amadou, Alonso Mujica, Béria – Xeka da Silva Rocha, Mavuba (C) (46. Bissouma) – Lopes, El Ghazi, de Préville – Éder (46. Kishna).
    Náhradníci: Maignan – dos Santos Magalhães, Y. Koné, Kishna, Bauthéac, Bissouma, Sliti.

    Rozhodčí: Abed – Ocak, Pages
    bahis siteleri