Bosna a Hercegovina – SAE 0:5 (kont.) | Jihoafrická rep. – Tchaj-wan 7:3 (kon.) | Hongkong – Gruzie 3:14 (kon.)
Lucembursko – Bulharsko 10:4 (kon.)
konec
Lucembursko
10:4 (3:3, 4:1, 3:0)
Bulharsko
Neděle 16.04.2017, 18:30 • Palác zimních sportů, Sofia • Mistrovství světa - III. A Divize • Finále
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    A je to tu! Ronny Scheier přebírá cenu pro vítězný tým šampionátu! Jeho spoluhráči nyní obdrží zlaté medaile.
    Bezprostřední radost lucemburských reprezentantů.
     
    Nezáleží na tom, na jaké úrovni hrajete. Vítězství chutná vždy sladce! Radost lucemburských hokejových nadšenců je obrovská a po zaznění sirény všichni hráči naskákali na brankáře Lepageho. Lucembursko se stává vítězem světového šampionátu III. divize!
     
    59:44
    Georgij Iskrenov najížděl sám na Lepageho, ale lucemburský gólman se od druhé třetiny rozchytal k fantastickému výkonu a i nyní bulharského kanonýra vychytal!
    56:34 Robert BERAN - 10:4
     
    56:34
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Co se na téhle úrovni všechno nestane! Lucemburčané se radují z technického gólu, kterým zvyšují už na 10:4. ROBERT BERAN si pohrál s obráncem Nikolou Nikolovem, ale puk vyrazila z opuštěné branky hozená hokejka beka Bulharska. Dle pravidel je Lucembursku přisouzen zmíněný technický gól.
     
    56:05
    Další vyhození minulo bulharskou klec jen těsně! Zakázané uvolnění se tentokrát nepíská, puk projel brankovištěm.
     
    54:40
    Bulharsko hraje bez brankáře! Marcus Eriksson nyní netrefil opuštěnou branku soupeře!
     
    52:50
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Janaki Gatčev – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
    52:50 Thierry BERAN - 9:4
     
    52:50
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Rodí se nečekaný debakl, kterému musejí přihlížet bulharští diváci v hale v Sofii! Jak se dávají góly, ukázal Muhačevovi THIERRY BERAN, který udělal tváří tvář Dimitrovovi forhendovou kličku a poslal puk do odkryté branky. Lucemburský reprezentant se slovenskými kořeny tak završil hattrick – 9:4. Asistence: Joel Holtzem.
     
    52:20
    Když se nedaří, tak to prostě nejde! Stanislav Muhačev prokráčel defenzivou soupeře jako nůž máslem. Dokonce objel i brankáře Lepageho, ale nedostal puk přes obránce, který svého gólmana zastupoval na brankové čáře!
    51:06 Miroslav MOSR - 8:4
     
    51:06
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    O zlatých medailích pro Lucembursko je zřejmě rozhodnuto! Z pravého kruhu se trefuje MIROSLAV MOSR a Bulhaři ztrácejí už čtyři góly. Asistence: Francois Schons.
     
    50:44
    Hra je přerušena a Bulhaři jdou tedy do tří. Za hrubost je vyloučen Veselin Dikov. Hráči Bulharska jsou z vývoje zápasu evidentně frustrováni.
     
    49:28
    Georgij Iskrenov dostává dvě minuty za hrubost. Bulharský forvard se zkušenostmi ze zámořských nižších soutěží zlomil na trestné vzteky hůl a může být rád, že si nevykoledoval i osobní trest.
     
    46:23
    Dlouhovlasý Francois Schons poslal puk až do hlediště a je tedy vyloučen za zdržování hry. Šance pro Bulhary na snížení.
     
    42:10
    V šesti však hráli i Bulhaři. Síly na ledě se tedy vyrovnávají.
     
    41:00
    Lucembursko hrálo v šesti! Trest pro hráčskou lavici odsedí Joel Holtzem.
    39:53 Colm CANNON - 7:4
     
    39:53
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Hokejisté Lucemburska využívají dvojnásobnou přesilovku 7 sekund před koncem třetiny! Výborně to udělal Robert Beran, jenž zamířil s kotoučem za branku a po jeho geniální zadovce rozvlnil síťku za Dimitrovem COLM CANNON. Asistence: Robert Beran.
     
    39:30
    Právě Stanislav Muhačev je vyloučen za podražení a domácí budou hrát 26 sekund trvající přesilovku 5 na 3!
     
    37:56
    Mosr byl vzápětí nepříjemně atakován Georgijem Iskrenovem, který si dvě minuty si posedí na trestné lavici.
    37:56 Miroslav MOSR - 6:4
     
    37:56
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Celek Lucemburska odskakuje na rozdíl dvou gólů! Zasloužil se o to MIROSLAV MOSR, který vyřešil přečíslení 2 na 1 bekhendovou střelou, na kterou Dimitrov nedosáhl – 6:4. Asistence: Benny Welter a Thierry Beran.
    31:34 Thierry BERAN - 5:4
     
    31:34
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Divočina pokračuje! Vyhození Bennyho Weltera dojel jako první THIERRY BERAN a z levého kruhu prostřelil Dimitrova. Lucembursko opět vede. Asistence: Benny Welter.
    29:39 Alexej JOTOV - 4:4
     
    29:39
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři srovnávají ve vlastním oslabení! Obraně soupeře ujel ALEXEJ JOTOV a krásným forhendovým blafákem poslal Lepageho na párek – 4:4. Asistence: Stanislav Muhačev.
     
    29:22
    Vyloučení v týmu Bulharsko (Vasilij Vasilev – 2 min., hrubost).
     
    28:45
    Už to vypadalo, že Bulhaři vyrovnali, ale jejich gól není uznán! Dorážející Georgij Iskrenov totiž dopravil puk do sítě vysokou holí!
     
    26:53
    Ivan Hodulov nedal! Jeho střelu možná ještě lehce škrtl lapačkou Philippe Lepage a kotouč prolétl vedle tyčky!
     
    26:53
    Po dlouhých diskuzích je opravdu nařízeno trestné střílení!
     
    26:53
    Už momentě, kdy byli domácí v plném počtu, rozpoutali Bulhaři před brankou soupeře obrovský závar! Stanislav Muhačev však ani z několika dorážek neprotlačil puk za Lepageho a kotouč pak následně skončil pod v brankovišti ležícím obráncem. Bulhaři se dožadují odpískání trestného střílení!
     
    24:48
    Za hákování je vyloučen Joel Holtzem. Přesilovka pro Bulharsko.
    22:48 Kai LINSTER - 4:3
     
    22:48
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Hráči Lucemburska sehráli přesilovou hru výborně a po zásluze ji využili! Jejich velký tlak zužitkoval KAI LINSTER, jehož dělovku od modré čáry zastavila až branková síťka za Dimitrovem – 4:3. Asistence: Marcus Eriksson.
     
    21:02
    Síly na ledě se vyrovnávají. Martin Gjurov je potrestán za nedovolené bránění.
     
    19:51
    Joel Holtzem dostává v závěru třetiny dvouminutový trest za nedovolené bránění.
    18:49 Francois SCHONS - 3:3
     
    18:49
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    A je vyrovnáno! Hráči Lucemburska se prosazují po rychlé akci, kdy Cannon přenechal mezi kruhy puk Ronnymu Scheierovi, jehož střelu ještě vykopl levým betonem brankář Dimitrov, ale FRANCOIS SCHONS už dorážel do volné části jeho klece. Asistence: Ronny Scheier a Robert Beran.
     
    16:15
    Bulhaři si zahrají druhou přesilovku. Na trestnou lavici míří za podražení lucemburský kapitán Ronny Scheier.
    15:47 Benny WELTER - 2:3
     
    15:47
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Domácí ale rychle snižují! Miroslav Mosr obral u mantinelu bulharského hráče o kotouč a předložil ho BENNYMU WELTEROVI, který ho zblízka uklízel do odkryté klece – 2:3. Asistence: Miroslav Mosr.
    15:15 Georgij ISKRENOV - 1:3
     
    15:15
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    A favorizovaní Bulhaři odskakují na rozdíl dvou branek! Ivan Hodulov vyhrál buly na GEORGIJE ISKRENOVA, který zamířil mezi betony brankáře Lepageho. Asistence: Ivan Hodulov.
    9:17 Alexej JOTOV - 1:2
     
    9:17
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovku v jejím samotném závěru! Po střele Gjurova dorážel ALEXEJ JOTOV a puk si do vlastní branky nešťastně srazil bruslí bránící Francois Schons – 1:2. Asistence: Martin Gjurov a Stanislav Muhačev.
     
    7:21
    Za podražení je vyloučen Cedric Farion. Bulharsko si vyzkouší přesilovku.
     
    6:23
    Dle zápisu hostující tým rozpoutal před brankou soupeře pořádný závar. Philippe Lepage se měl co ohánět, ale odolal a puk končí někde pod jeho betony!
    4:36 Thierry BERAN - 1:1
     
    4:36
    Lucembursko právě vstřelilo branku!
    Lucemburští lvi nebudou odevzdaným soupeřem! Benny Welter zavezl puk do útočného pásma, kde ho předal THIERRYMU BERANOVI a ten z pravého kruhu zamířil nad levé Dimitrovovo rameno – 1:1. Asistence: Benny Welter.
    2:15 Miroslav VASILEV - 0:1
     
    2:15
    Bulharsko právě vstřelilo branku!
    Bulhaři sice kombinovali v útočném pásmu nejprve velmi kostrbatě, ale nakonec se dočkali vedoucího gólu! Stanislav Muhačev dostal před brankou trestuhodně mnoho prostoru a ještě krásně nahrál na zadní tyčku MIROSLAVOVI VASILEVOVI, který puk pohodlně doklepl do odkryté klece. Asistence: Stanislav Muhačev a Alexej Jotov.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. T. Beran (Welter), 16. Welter (Mosr), 19. Schons (Scheier, R. Beran), 23. K. Linster (Eriksson), 32. T. Beran (Welter), 38. Mosr (Welter, T. Beran), 40. Cannon (R. Beran), 52. Mosr (Schons), 53. T. Beran (Holtzem), 57. R. Beran – 3. Vasilev (Muhačev, Jotov), 10. Jotov (Gjurov, Muhačev), 16. Iskrenov (Hodulov), 30. Jotov (Muhačev)


    Lucembursko: Lepage (Mangen) – Schons, Scheier (C), K. Linster, Farinon, Thill – Cannon (A), R. Beran, Eriksson – Wambach, Houdremont, Welter (A) – Holtzem, T. Beran, Minden – B. Linster, Mossong, Mosr.
    Bulharsko: Dimitrov (N. Nikolov) – V. Vasilev (A), Cvetanov, Gjurov (A), Mladenov, Georgijev, Cicelkov – M. Nikolov, Iskrenov, Bojadžiev (C) – Hodulov, Muhačev, Jotov – Vasilev, Gatčev, Dikov – Dilkov, Georgijev.

    Rozhodčí: Fatějev (RUS) – Kliaščevnikov (BLS), Merten (GER)

    Diváci: 950
    bahis siteleri