Kanada – Švýcarsko 7:3 (kon.) | USA – Česko 5:2 (kon.) | Rusko – Bělorusko 4:1 (kon.)
Slovensko – Lotyšsko 4:0 (kon.)
konec
New York Rangers
1:3 (0:0, 0:1, 1:2) Stav série: 1:2
Montreal Canadiens
Pondělí 17.04.2017, 01:00 • Madison Square Garden, New York • Play-off NHL • Čtvrtfinále V. konference
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:45 Torrey Mitchell nechtěně střídal! Kevin Klein a jeho hit.
     
    58:45
    Torrey Mitchell absolvoval tvrdý hit, po kterém skončil na střídačce New Yorku Rangers. Potlesk na otevřené scéně! Fantastickým hitem se prezentoval Kevin Klein.
     
    58:21
    Ryan McDonagh po krkolomné rozehrávce zabránil vlastní brance a útok Rangers poté zastavil ofsajd.
     
    57:18
    Henrik Lundqvist podruhé v zápase naskočil na střídačku a Rangers to opět zkouší při hře bez brankáře.
     
    57:18
    Rangers z pravého křídla krásnou diagonální přihrávkou přenesli hru doleva a poté přišla prudká rána bez přípravy z levého kruhu pro vhazování, Carey Price se ale dokázal včas přesunout a puk ukryl ve svém náručí!
    57:04 Brady SKJEI - 1:3
     
    57:04
    Rangers právě vstřelili branku!
    Mika Zibanejad na levé straně vyhrál vhazování a BRADY SKJEI po zpětné přihrávce Kevina Kleina napřáhl od modré čáry k táhlé střele, která nad pravým betonem Careyho Price zamířila k levé tyči. Asistence: Kevin Klein a Mika Zibanejad.
     
    55:45
    Henrik Lundqvist ihned po vhazování opustil svou bránu a Rangers to zkouší necelých pět minut před koncem bez brankáře! Domácí už nemají, co ztratit.
    55:35 Alexandr RADULOV - 0:3
     
    55:35
    Montreal právě vstřelil branku!
    Phillip Danault se nedokázal prosadit v pravém kruhu pro vhazování a na volný puk si najel ALEXANDR RADULOV, který si před bránou dovolil opravdu hodně, když si po krásné stahovačce přehodil puk na bekhend a u pravé tyče ho z blízkosti zasunul nataženou holí do prázdné brány! Asistence: Phillip Danault.
     
    52:07
    Chris Kreider se v tísni a krkolomné pozici dokázal v blízkosti levé tyče prodrat do zakončení, Carey Price byl ale na místě a pravým betonem puk vyrazil!
     
    50:12
    Max Pacioretty na levém křídle vyrazil do protiútoku a mohl skórovat v oslabení, když krásnou střelou zápěstím mířil z úhlu přesně ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lundvist ale jeho pokus levým betonem vyrazil!
     
    49:10
    Artturi Lehkonen dostal dvě minuty za nedovolené bránění a Rangers mají šanci odpovědět. Během série zatím nevyužili ani jednu z celkových devíti přesilových her, nyní si po reklamní přestávce zahrají desátou.
    47:42 Shea WEBER - 0:2
     
    47:42
    Montreal právě vstřelil branku!
    Alex Galchenyuk mohl v pravém kruhu pro vhazování pálit, jenže si puk potáhl mezi kruhy pro vhazování, kde krásně zamíchal s pukem a poté ho předložil SHEAOVI WEBEROVI, který na vzdálenější levé tyči v přesilové hře nad pravým betonem ležícího Henrika Lundqvista zamířil do sítě! Parádně sehraná přesilová hra, druhá v zápase, kterou Canadiens stejně jako tu první využili a vedou 2:0! Asistence: Alex Galchenyuk a Alexandr Radulov.
     
    44:07
    Carey Price ukryl táhlou střelu Rangers v náruči a Mats Zuccarello poté dostal dvojnásobný trest za vysokou hůl, když způsobil krvavé zranění ve tváří Andreje Markova.
     
    43:44
    Max Pacioretty si srovnal v pravém kruhu puk na hůl a poté napřáhl k prudké střele zápěstím, která mířila ke vzdálenější levé tyči. Henrik Lundqvist ji ale vyrazil!
     
    43:10
    Michael Grabner nabral na pravém křídle rychlost a krásnou střelou s příklepem mířil z vrcholu kruhu pro vhazování do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Carey Price ale puk vyrážečkou vyrazil do ochranné sítě!
     
    42:06
    Rangers si během série zahráli devět přesilových her a nevyužili žádnou, zatímco Canadiens o jednu méně, tu poslední ovšem dokázali využít, což může být v dnešním utkání klíčové!
    37:37 Artturi LEHKONEN - 0:1
     
    37:37
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tomáš Plekanec si na levém křídle u hrazení zpracoval přihrávku od modré čáry a poté kolmým pasem našel u levé tyče Brendana Gallaghera, který ho okamžitě sklepl pro ARTTURIHO LEHKONENA, jenž krásnou střelou zápěstím z levého kruhu zamířil do vzdálenějšího pravého horního rohu brány! Henrik Lundqvist tentokrát máchl lapačkou naprázdno a Montreal vede v Madison Square Garden rázem 1:0! Asistence: Brendan Gallagher a Tomáš Plekanec.
     
    37:31
    Artturi Lehkonen a Tomáš Plekanec se ocitli před bránou ve velké šanci, jenže ani jeden z nich nedokázal puk zasunout do sítě! Henrik Lundqvist u levé tyče nejprve zneškodnil pokus Artturiho Lehkonena a u té pravé poté dorážku Tomáše Plekance.
     
    36:05
    J. T. Miller během vhazování zalehl puk a poté ho sevřel v rukavici, za což dostal dvě minuty za zdržování.
     
    33:34
    Rangers pokračovali v tlaku a poté přišla střela z vrcholu levého kruhu pro vhazování, která se s největší pravděpodobností od přední tyče odrazila zpět do hry!
    25:35 Henrik Lundqvist lapačkou vyrazil střelu Mitchella!
     
    25:35
    Torrey Mitchell se ocitl v levém kruhu pro vhazování v ideální střelecké pozici a krásnou střelou zápěstím mířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale předvedl fenomenální zákrok, když lapačkou vyrazil puk mimo a vůbec nevěděl, kde je!
     
    24:19
    Max Pacioretty na levém křídle převzal puk a od modré čáry si sjel mezi kruhy pro vhazování, kde vypálil bekhendem. Henrik Lundvist měl problémy, ale po zásahu pravým betonem nakonec puk zmrazil na ledě lapačkou!
     
    22:37
    Torrey Mitchell napřáhl na vrcholu mezikruží ke tvrdé střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila k levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale pravým betonem vyrazil a vzápětí si poradil i s jeho dorážkou, kterou vyrazil stejnou částí výstroje!
     
    19:17
    Andrej Markov nebezpečně vypálil z vrcholu levého kruhu pro vhazování a Henrik Lundqvist měl co dělat, aby vleže několikrát tečovaný puk dokázal skvělým zákrokem vyrazit!
     
    17:29
    Vyloučený Alex Galchenyuk je zpět na ledě a série mezi New Yorkem Rangers a Montrealem má jednu velkou zajímavost, ani jedna z celkových 16 přesilových her nebyla využita.
    16:50 Rick Nash nedokázal překonat ležícího Coreyho Price.
     
    16:50
    Kevin Hayes po kolmé přihrávce spoluhráče v blízkosti levé tyče vypálil z nulového úhlu po ledě a po zákroku Careyho Price pravým betonem se dostal před bránou k několika dorážkám Rick Nash! Brankář Montrealu ho ale dokázal vleže vychytat, když k tyči natáhl ruku!
     
    15:29
    Alex Galchenyuk fauloval za bránou Careyho Price a dostal dvouminutový trest za vysokou hůl.
     
    11:26
    Canadiens si vytvořili tlak a následná střela z pravého kruhu pro vhazování se zřejmě od horní tyče odrazila do ochranné sítě!
     
    11:00
    Paul Byron na levé straně zavezl puk do útočného pásma a poté krásnou diagonální přihrávkou našel najíždějícího Brendana Gallaghera, který usměrňoval puk bez přípravy mezi betony Henrika Lundqvista! Švédský brankář se ale jako guma roztáhl v brankovišti a puk po skvělém rozštěpu vyrazil!
     
    10:40
    Max Pacioretty se po nahození z levého křídla ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Henrik Lunqvist ho dokázal fantastickým zákrokem vychytat a puk vyrazil!
     
    09:06
    Michael Grabner po rychlém protiútoku Rangers pálil na pravém křídle od hrazení pod horní tyč, Carey Price ale na přední tyči předvedl krásný semafor, po kterém puk ukryl v lapačce!
     
    07:36
    Tomáš Plekanec vypálil z levého kruhu pro vhazování zápěstím a jeho krásná střela mířila přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale předvedl fantastický zákrok a puk vyrazil!
    06:39 Oscar Lindberg krásnou střelou zápěstím orazítkoval tyč!
     
    06:39
    Oscar Lindberg napřáhl na vrcholu mezikruží ke krásné táhlé střele zápěstím, která mířila nad vyrážečkou Careyho Price do levého horního rohu brány, od levé tyče se ale odrazila do hry!
     
    03:52
    Jimmy Vesey si z levého křídla nebezpečně sjel před bránu a už si rovnal puk na bekhend, samostatný únik ale nakonec nezakončil, protože Jeff Petry ho zezadu zahákoval!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 58. Skjei (Klein, Zibanejad) – 38. Lehkonen (Gallagher, Plekanec), 48. S. Weber (Galchenyuk, Radulov), 56. Radulov (Danault)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi (A), M. Staal, Klein, Skjei, Br. Smith – Kreider, Stepan, Zuccarello – Vesey, Zibanejad, Rick Nash (A) – J. T. Miller, K. Hayes, Grabner – T. Glass, Lindberg, Fast. Hlavní trenér: Alain Vigneault.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Markov (A), S. Weber, Jo. Benn, Petry, Beaulieu, Davidson – Pacioretty (C), Danault, Radulov – Byron, Plekanec (A), Gallagher – Lehkonen, Galchenyuk, A. Shaw – King, Ott, T. Mitchell. Hlavní trenér: Claude Julien.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Dan O'Rourke. Čároví: Scott Driscoll, Matt MacPherson

    Diváci: 18006
    NY Rangers 4 2 Montreal
    #1 Čtvrtek 13.04.2017 • 01:00
    Montreal - NY Rangers 0:2
    #2 Sobota 15.04.2017 • 01:00
    Montreal - NY Rangers 4:3 po prodl.
    #3 Pondělí 17.04.2017 • 01:00
    NY Rangers - Montreal 1:3
    #4 Středa 19.04.2017 • 01:00
    NY Rangers - Montreal 2:1
    #5 Pátek 21.04.2017 • 01:10
    Montreal - NY Rangers 2:3 po prodl.
    #6 Neděle 23.04.2017 • 02:15
    NY Rangers - Montreal 3:1
    bahis siteleri