Japonsko – Chorvatsko 4:2 (kon.) | Litva – Nizozemsko 8:0 (kon.) | Velká Británie – Estonsko 5:1 (kon.)
konec
Litva
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
Nizozemsko
Pondělí 24.04.2017, 17:00 • SSE Arena, Belfast • Mistrovství světa - I. B Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Thomas Roosendaal – trestné střílení, hákování).
     
    54:30
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Stace van Bentem – 2 min., podražení).
    53:52 Paulius GINTAUTAS - 8:0
     
    53:52
    Litva právě vstřelila branku!
    Litva přidává další branku. Edgar Protcenko vystřelil od modré čáry, jeho pokus brankář soupeře vyrazil jen před sebe, kde byl pozorný PAULIUS GINTAUTAS, který puk dokázal dorazit do odkryté branky. Asistence: Edgar Protcenko a Pijus Rulevicius.
     
    48:52
    Vyloučení v týmu Litva (Pijus Rulevicius – 2 min., podražení).
     
    47:42
    Střídání v brance týmu Litva: ze hřiště odchází Artur Pavljukov, přichází Simas Baltrunas. Za rozhodnutého stavu přichází závěr zápasu odchytat Baltrunas.
     
    45:02
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Jeffrey Melissant – 2 min., podražení).
    42:35 Aivaras BENDZIUS - 7:0
     
    42:35
    Litva právě vstřelila branku!
    A je tu gól s číslem sedm. Po pěkném pasu od spoluhráče se dostal AIVARAS BENDZIUS do útočného pásma a ránou na vzdálenější tyč prostřelil brankáře Fabiana Schotela. Asistence: Povilas Verenis a Edgar Protcenko.
     
    39:41
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Nardo Nagtzaam – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:01
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Thomas Roosendaal – 2 min., podražení).
     
    36:08
    Litva právě vstřelila branku!
    Fabian Schotel neudržel čisté konto dlouho, první jeho kontakt s kotoučem a hned inkasovaný gól. Ugnius Cizas posílal kotouč před branku a výborně jej dokázal tečovat mimo dosah brankáře DARIUS PLISKAUSKAS. Asistence: Ugnius Cizas a Edgar Protcenko.
     
    35:26
    Střídání v týmu Nizozemsko: ze hřiště odchází Sjoerd Idzenga, přichází Fabian Schotel.
    35:26 Edgar RYBAKOV - 5:0
     
    35:26
    Litva právě vstřelila branku!
    Po krásné individuální akci a přihrávce Cypase se prosazuje blafákovou kličkou litevský EDGAR RYBAKOV. Sjoerd Idzenga neměl nárok. Asistence: Domantas Cypas.
    34:48 Emilius KRAKAUSKAS - 4:0
     
    34:48
    Litva právě vstřelila branku!
    Po rychlé kombinaci přidává Litva další branku, tentokrát se na hranici brankoviště dokázal dobře zorientovat EMILIUS KRAKAUSKAS, který prostřelil brankáře. Asistence: Mark Kaleinikovas.
    30:45 Ugnius CIZAS - 3:0
     
    30:45
    Litva právě vstřelila branku!
    Litva se prosazuje po krásné akci, do které se zapojila celá formace. Darius Pliskauskas vylepšil pozici pro UGNIUSE CIZASE, který měl před sebou naprosto prázdnou branku, kotouč si zpracoval bruslí a následně zakončil. Asistence: Arnoldas Bosas a Darius Pliskauskas.
     
    26:06
    Vyloučení v týmu Nizozemsko (Evo Suurhoff – 2 min., podražení).
     
    14:27
    Litva právě vstřelila branku!
    Litva vede 2:0, protože se ránou od modré čáry na vzdálenější tyč prosazuje PIJUS RULEVICIUS. Krásná rána Ruleviciuse končí až v brance. Asistence: Daniel Bogdziul a Edgar Protcenko.
     
    03:27
    Litva právě vstřelila branku!
    Druhá litevská střela na branku se už ujala a tenro tým se dostává do jednobrankového vedení. Po pěkné akci se prosazuje pohotovou střelou DOMANTAS CYPAS. Asistence: Edgar Rybakov a Aivaras Bendzius.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 4. Cypas (Rybakov, Bendzius), 15. Rulevicius (Bogdziul, Protcenko), 31. Cizas (Bosas, Pliskauskas), 35. Krakauskas (Kaleinikovas), 36. Rybakov (Cypas), 37. Pliskauskas (Cizas, Protcenko), 43. Bendzius (Verenis, Protcenko), 54. Gintautas (Protcenko, Rulevicius)


    Litva: Pavljukov (48. Baltrunas) – Kieras, Jonuška, Jasinevičius, Katulis, Protcenko, Aliukonis, Cypas – Pliskauskas, Cizas, Bosas – Rulevicius, Gintautas, Bogdziul – Četvertak, Krakauskas, Kaleinikovas – Fiscevas, Bendzius, Verenis – Rybakov.
    Nizozemsko: Idzenga (36. Schotel) – van der Vossen, van Bentem, van Haren, Roosendaal, Suurhoff – Oosterveld, Mason, van Musscher – Bruijsten, Nagtzaam, van Nes – Wurm, Melissant, van der Schuit – Verschuren, Kick, Hermens.

    Rozhodčí: Kincses – Flockhart, Northegger

    Diváci: 519
    bahis siteleri