Maďarsko – Rakousko 1:3 (kon.)
konec
Maďarsko
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Rakousko
Pondělí 24.04.2017, 19:30 • Palace of Sports, Kyjev • Mistrovství světa - I. A Divize • 2. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:21 Dominique HEINRICH - 1:3
     
    47:21
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak tohle je důležitý moment tohoto zápasu. Rakousko se opět prosazuje v početní převaze a vede už o dva góly! Komarek stejně jako při minulé brance přihrál do středu, kde stál DOMINIQUE HEINRICH a rychlou střelou zápěstím překonal Rajnu, který toho přes clonícího Raffla nemohl moc vidět. Asistence: Konstantin Komarek, Martin Schumnig.
    44:34 Fabio HOFER - 1:2
     
    44:34
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Rakušané využívají přesilovou hru a podruhé v utkání jdou do vedení! Komarek přihrál z pravého kruhu na osu hřiště Schumnigovi, jehož dobrou střelu Rajna ještě vyrazil, ale na opakovanou dorážku FABIA HOFERA už v hodně nekomfortní pozici odpověď nenašel. Asistence: Martin Schumnig, Konstatnin Komarek.
    06:23 Keegan DANSEREAU - 1:1
     
    06:23
    Maďarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Autorem branky je KEEGAN DANSEREAU, jenž si vyměnil kotouč s Erdélym. Ten mu vrátil přihrávku na levou stranu, odkud naturalizovaný Kanaďan našel mezírku ve výstroji Bernharda Starkbauma. Asistence: Csanád Erdély, István Bartalis.
    03:51 Thomas RAFFL - 0:1
     
    03:51
    Rakousko právě vstřelilo branku!
    Tak to je překvapivé vyústění maďarské přesilové hry! THOMAS RAFFL získal puk ve středním pásmu, udělal pár rychlých kroků a z levého kruhu vystřelil zápěstím nad pravý beton zaskočeného Rajny. Asistence: Konstantin Komarek.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 7. Dansereau (Erdély, Bartalis) – 4. T. Raffl (Komarek), 45. Hofer (Schumnig, Komarek), 48. Heinrich (Komarek, Schumnig)


    Maďarsko: Rajna (Bálizs) – Sagert, Szirányi, Stipsicz, Wehrs, Göz, Varga, Garát – Galló, Vas (A), Hári – Sarauer, Kóger, Dansereau – Magosi (A), Erdély, Bartalis (C) – Terbócs, Benk, Nagy – Csanyi.
    Rakousko: Starkbaum (Kickert) – Viveiros, S. Ulmer, Heinrich, Schumnig (A), Schlacher, Strong, Kirchschläger, Duller – Lebler, Ganahl, Hundertpfund (A) – T. Raffl (C), Komarek, Hofer – Rauchenwald, Haudum, Woger – M. Ulmer, Obrist, Spannring.

    Rozhodčí: Ansons (LAT), Tufts (USA) – Bowles (USA), Pardatscher (ITA)

    Diváci: 2 861
    bahis siteleri