Japonsko – Estonsko 6:2 (kon.) | Nizozemsko – Chorvatsko 2:6 (kon.) | Velká Británie – Litva 5:2 (kon.)
konec
Japonsko
6:2 (1:0, 3:1, 2:1)
Estonsko
Středa 26.04.2017, 13:30 • SSE Arena, Belfast • Mistrovství světa - I. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    44:13 Go TANAKA - 6:2
     
    44:13
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Po rychlé akci dává šestou branku svého celku kapitán GO TANAKA. Spoluhráč sice nedokázal puk posunout, protože padal k ledu, ale po zaváhání obránce Estonska se puku ujal japonský kapitán a přesnou ranou skóruje. Bez asistence.
    42:49 Hiroki UENO - 5:2
     
    42:49
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    HIROKI UENO však odmítá jakékoliv komplikace a po pohledné individuální akci posílá kotouč přesně za záda Šumichina. Asistence: Juširoh Hirano.
    41:55 Vadim VASJONKIN - 4:2
     
    41:55
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Povedená akce estonského celku. Po přihrávce zpoza branky od Kevina Parrase se dostal kotouč na hůl VADIMA VASJONKINA, který v ideální pozici mezi kruhy trefil přesně. Asistence: Kevin Parras, Jaanus Sorokin.
    34:26 Riho EMBRICH - 4:1
     
    34:26
    Estonsko právě vstřelilo branku!
    Zmatky v japonském brankovišti končí vstřelenou brankou RIHA EMBRICHA, který se dostal k dorážce a puk po zásahu do helmy brankáře končí až za zády Fukufudžiho. Asistence: Robert Rooba, Andrej Makrov.
    33:29 Šogo NAKADŽIMA - 4:0
     
    33:29
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    ŠOGO NAKADŽIMA si krásně vybruslil do střelecké pozice a nikým neatakován zamířil nad lapačku Romana Šumichina. Asistence: Hiroto Sato.
    31:48 Dajsuke OBARA - 3:0
     
    31:48
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Další využitá početní výhoda v podání Japonska a autorem branky je pozorný DAJSUKE OBARA, který zasunul do brány vyražený kotouč. Asistence: Juširoh Hirano, Hiroki Ueno.
    20:43 Kejgo MINOŠIMA - 2:0
     
    20:43
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    Japonci hned na začátku druhé části hry opět udeřili a odskakují soupeři na rozdíl dvou branek. Druhý gól vsítil po chybě obrany a rychlé kombinaci v útočném pásmu KEJGO MINOŠIMA. Asistence: Joširoh Hirano, Dajsuke Obara.
    19:06 Dajsuke OBARA - 1:0
     
    19:06
    Japonsko právě vstřelilo branku!
    DAJSUKE OBARA střílí svůj třetí gól na turnaji, když dlouho váhal, co vlastně s kotoučem udělá, až se dostal do poměrně velké blízkosti k brance a zametl kotouč do brány. Šumichin naprosto nic neviděl přes clonící hráče. Asistence: Josuke Haga, Hiroki Ueno.

    Pavel Černý

    Branky a nahrávky: 20. Obara (Haga, Ueno), 21. Minošima (Hirano, Obara), 32. Obara (Ueno, Hirano), 34. Nakadžima (H. Sato), 43. Ueno (Hirano), 45. Tanaka – 35. Embrich (Rooba, Makrov), 42. Vasjonkin (Parras, Sorokin)


    Japonsko: Fukufudži (45. Onoda) – Minošima, Haga (A), Ušu (A), H. Sato, Hašimoto, Kumagaj, Jamada, Kojzumi – Obara, Hirano, Ueno – Takagi, Furuhaši, Nakadžima – Š. Sato, Terao, Tanaka (C) – Nišiwaki, Iwacuki, Nakajašiki.
    Estonsko: Šumichin (Koitmaa) – Svarogin, Lahesalu (C), J. Petrov, Ossipov, Kettunen, Novikov – Rooba (A), Embrich, Makrov – Titarenko, Sibircev, Andrejev – Arrak, Sorokin, A. Petrov (A) – Vasjonkin, Parras, Fursa – Gornostajev, Ljubobratec.

    Rozhodčí: Kristijan Nikolić – James Kavanagh, David Nothegger

    Diváci: 575
    bahis siteleri