Japonsko – Estonsko 6:2 (kon.) | Nizozemsko – Chorvatsko 2:6 (kon.) | Velká Británie – Litva 5:2 (kon.)
konec
Velká Británie
5:2 (4:1, 0:0, 1:1)
Litva
Středa 26.04.2017, 20:30 • SSE Arena, Belfast • Mistrovství světa - I. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    47:47 Ben O'CONNOR - 5:2
     
    47:47
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    A znovu velká chyby obrany hráče Litvy. Ve středním pásmu se ke kotouči dostal BEN O'CONNOR, který vjel do útočného pásma, schoval svou ránu za obránce a překonal brankáře. Bez asistence.
    40:33 Ugnius CIZAS - 4:2
     
    40:33
    Litva právě vstřelila branku!
    Tým vedený jako hostující vstoupil do třetí třetiny velmi dobře, po pěkné kombinaci zakončuje od odkryté branky nikým neatakovaný UGNIUS CIZAS. Asistence: Arnoldas Bosas a Mindaugas Kieras.
    16:15 Robert FARMER - 4:1
     
    16:15
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Zdá se, že dnes přesilové hry ovlivňují zápas. Nyní v početní výhodě ROBERT FARMER ránou od modré čáry prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Velká Británie tak vede 4:1. Asistence: Ben O'Connor.
    12:55 Evan MOSEY - 3:1
     
    12:55
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Po obrovské chybě Pijuse Ruleviciuse a Arturase Katulise se ke kotouči ve středním pásmu dostal EVAN MOSEY, který se dostal před branku a střelou k tyčce překonal soupeřova brankáře. Bez asistence.
     
    07:24
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Paul Swindlehurst vystřelil těsně po konci přesilovky od modré čáry, jeho pokus výborně tečoval mimo dosah brankáře JONATHAN PHILLIPS. Sudí situaci konzultovali u videa, zda nedošlo k zásahu vysokou holí. Všechno v pořádku, gól platí. Asistence: Paul Swindlehurst a Evan Mosey.
    07:24 Jonathan PHILLIPS - 2:1
    02:12 Arnoldas BOSAS - 1:1
     
    02:12
    Litva právě vstřelila branku!
    Krásně sehraná přesilovka a je vyrovnáno. Kieras našel při přečíslení dva na jednoho výborně najetého ARNOLDASE BOSASA, který zakončoval do prázdné branky. Asistence: Mindaugas Kieras a Darius Pliskauskas.
    01:41 Colin SHIELDS - 1:0
     
    01:41
    Velká Británie právě vstřelila branku!

    Ben O'Connor vystřelil od modré čáry, jeho ránu brankáře jen vyrazil před sebe, pak už měl snadnoupráci COLIN SHIELDS. Asistence: Ben O'Connor.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 2. Shields (O'Connor), 8. J. Phillips (Swindlehurst, Mosey), 13. Mosey, 17. Farmer (O'Connor), 48. O'Connor – 3. Bosas (Kieras, Pliskauskas), 41. Cizas (Bosas, Kieras)


    Velká Británie: Bowns (Murphy) – D. Phillips, O'Connor, Weaver, Lee, Richardson, Swindlehurst, Garside – Myers, Shields, Mosey – Stewart, Brooks, Clarke – Peacock, Dowd, Duggan – J. Phillips, Farmer, Cowley – Lachowicz.
    Litva: Pavljukov (Baltrunas) – Kieras, Cypas, Jasinevičius, Katulis, Protcenko, Aliukonis, Jonuška – Pliskauskas, Cizas, Bosas – Rulevicius, Gintautas, Bogdziul – Četvertak, Krakauskas, Kaleinikovas – Fiscevas, Bendzius, Verenis – Rybakov.

    Rozhodčí: Barcelo – Susuev, Suslov

    Diváci: 1787
    bahis siteleri