Club Bruggy – Oostende 3:1 (kon.) | Eupen – Genk 1:1 (kon.) | Mechelen – Sint-Truiden 1:0 (kon.)
Mouscron – Lokeren 2:2 (kon.)
konec
Club Bruggy KV
3:1 (2:1)
KV Oostende
Středa 26.04.2017, 20:30 • Jan Breydel Stadion, Brugge • Belgická liga • O titul
Předzápasové kurzy
     
    90+6
    Žlutou kartu dostává Dimata (KV Oostende). Za faul na unikajícího Limbombeho.
     
    90+2
    Domácí brankář předvedl obrovkou hrubku, utekl mu míč, Siani se ho málem zmocnil a střílel do prázdné branky. Butelle nakonec situaci zvládl a míč odkopl.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Godeau (KV Oostende). Godeau tvrdě zastavil Limbombeho.
     
    88
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází José Izquierdo, přichází Bjorn Engels. Kolumbijský útočník již hattrick nevstřelí, ale aspoň si vychutnává zasloužené ovace.
     
    86
    Další šance Brugg, Limbombe šel ze strany sám na Dutoita, hostující brankář míč skvěle vyrazil, balón se snášel na volného Vossena, který se do něj snažil opřít, ale netrefil ho dobře.
    85.
     
    85
    Tohle domácím svědčí. Oostende přišlo o míč a Brugge mířily do otevřené obrany. Izquierdo přohrál Vossenovi, který sobecky střílel, ač měl na druhé straně úplně volného Limbombeho. Dutoit střelu vyrazil.
     
    81
    Vanaken přesnou přihrávkou našel špatně hlídaného Vossena, který byl rázem sám před Dutiotem. Vossen ale musel zakončoval rychle, branku minul o kousíček.
     
    80
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Fabien Antunes, přichází Andile Jali.
     
    79
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Dorin Rotariu, přichází Anthony Limbombe.
     
    72
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Fernando Canesin, přichází Yassine El Ghanassy.
     
    72
    Antunes sice napálil pouze zeď, ale míč se dostal znovu k hostům, Vandendriessche našel Dimatu, který střílenou přihrávkou hledal Musonu, ten na míč těsně nedosáhl.
     
    71
    Žlutou kartu dostává Simons (Club Brugge KV). Simons fauloval zezadu těsně před vápnem a Oostende má zajimavý přímý kop ke snížení.
    69. IZQUIERDO - 3:1
     
    69
    Bruggy právě vstřelily branku!
    A domácí dávají překvapivý a možná i rozhodující gól! Claudemir našel krásnou přihrávkou rozeběhnutého JOSÉHO IZQUIERDU, Antunes nestačil, Kolumbijský útočník vypálil a Dutoit si se skákavou střelou neporadil! Tuhle ránu určitě mohl mít.
    64.
     
    64
    Brugge mohly vést 3:1! Domácí teď předvedli krásnou akci! Claudemir našel Vanakena, který prostrčil míč na Rotariu, jenž už v několikáté dnešní šanci selhal. Dutoita se snažil přehodit, ale těsně přehodil i hostující branku.
     
    57
    Žlutou kartu dostává Musona (Club Brugge KV). Izquierdo vybohoval míč a Musona ho nemilosrdně zezadu složil k zemi.
     
    52
    Oostende trestuhodně přišlo o míč a Brugge šli do přečíslení. Vossen našel Rotariu, který se snažil šajtlí obstřelit v brance nového Dutiota, obstřelil ale i hostující branku a trefil boční sít. Někteří diváci se sice začali radovat, ale zbytečně.
     
    50
    Střídání v týmu KV Oostende: ze hřiště odchází Silvio Proto, přichází William Dutoit.
     
    45+2
    Po rohovém kopu, který Brugge odvrátili, rychle domácí mířili dopředu, konkrétně Izquierdo dostal dlouhou přihrávku, proti které sprintoval i Proto. Hostující brankář musel jít do skluzu, ale naštěstí pro něj trefil míč, o faul se nejednalo a nebezpečnou situaci odvrátil.
     
    45
    Střídání v týmu Club Brugge KV: ze hřiště odchází Laurens De Bock, přichází Dion Cools.
    33. IZQUIERDO - 2:1
     
    33
    Bruggy právě vstřelily branku!
    To je rychlost! Brugge ukazují, jak lze za minutu otočit stav utkání! Rotariu si naběhl po levé straně, dostal přihrávku a utíkal směr pokutové území. Už u něj byli hostující obránci, ale Rotariu skvěle vrátil míč volnému JOSÉMU IZQUIERDOVI, který se neukvapil, připravil si míč na pravačku a nikým nehlídaný propálil Prota i hostující obránce. 2:1 pro Brugge!
    32. VOSSEN - 1:1
     
    32
    Bruggy právě vstřelily branku!
    Teď už byl ale Proto krátký! Izquierdo byl faulovaný, ale ihned rozehrál, míč se dostal ke Claudemirovi. Ten překvapený nebyl, situaci skvěle vyřešil, našel krásnou přihrávkou Rotaria, který v obrovské šanci selhal, ale míč se odrazil pouze k JELLU VOSSENOVI, který už Prota překonal a vyrovnal na 1:1!
     
    29
    První velká šance domácích! Vossen dostal přihrávku do běhu, vracel před branku Claudemirovi, který už už hlavou zakončoval z dobré pozice, ale Bossaerts mu v poslední chvíli míč ukopl. K odraženému míči se dostal Rotariu, tvrdou střelou branku o kousek minul.
     
    25
    Claudemir překrásným dloubáčkem našel úplně volného Vanakena, který byl sám před Protem, ale neměl příliš času. Vystřelil, ale střela mu příliš nesedla, Proto vyráží.
     
    21
    Domácí předvedli ohromný kiks. De Bock trestuhodně ztratil míč, Musona našel Berriera, který nebezpečně vypálil. Butelle míč se štěstím vyrazil na roh.
    15. DIMATA - 0:1
     
    15
    Oostende právě vstřelilo branku!
    Je to ale Oostende, které se překvapivě dostává do vedení! Antunes měl na levé straně spoustu prostoru, poslal krásný centr do šestnáctky, kde bylo spoustu hráčů v červeném. Míč našel hlavu Berriera, který byl bráněný, ale Berrier hlavičkoval pouze k LANDRYMU DIMATOVI, jenž dorazil míč z půl metru hlavou do prázdné branky.

    Matěj Vybíral

    Branky: 32. Vossen, 33. Izquierdo, 69. Izquierdo – 15. Dimata

    Karty:   71. Simons (BGY) – 57. Musona (OOS), 90+1. Godeau (OOS), 90+6. Dimata (OOS)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 5:6. Rohy: 5:7.
    Club Bruggy KV: Butelle – Palacios, Poulain, Denswil, De Bock – Claudemir, Rotariu, Simons – Vanaken, Vossen, Izquierdo
    Náhradníci: Engels, Ferreira da Silva, Limbombe, Vanaken, Cool, Horvath, Immers

    KV Oostende: Proto – Marušić, Bossaerts, Godeau, Antunes – Vandendriessche, Siani – Canesin, Berrier, Musona – Dimata
    Náhradníci: El Ghanassy, Jali, Akpala, Rozehnal, Van Der Heyden, Dutoit, Ozkan

    Rozhodčí: W. Smet
    bahis siteleri