Leverkusen – Schalke 1:4 (kon.)
konec
Bayer Leverkusen
1:4 (0:3)
FC Schalke 04
Pátek 28.04.2017, 20:30 • BayArena, Leverkusen • Německá Bundesliga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
    69. Stefan KIEßLING - 1:4
     
    69
    Leverkusen právě vstřelil branku!
    Tak nakonec je sníženo, ale na drama to bude stačit jen velice těžko. Míč za obranu dostal Bellarabi, který si parádně zpracoval a ihned ho poslal před branku na STEFANA KIEßLINGA – ten po balónu skočil rybičkou a dostal ho za bezmocného Fährmanna.
    50. Guido BURGSTALLER - 0:4
     
    50
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Tak Schalke 04 dnes dostálo svému klubovému názvu a vážně vede 0:4! Schöpf rozehrával přímý kop a poslal míč naprosto přesně na nabíhajícího GUIDA BURGSTALLERA – ten pak naprosto famózním volejem uklidnil balón pod břevno! Zápas už je tak asi rozhodnutý.
    18. Alessandro SCHÖPF - 0:3
     
    18
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Něco mi říká, že sledujeme totální rozklad Leverkusenu v přímém přenosu! Za obranu se dostal Goretzka, jehož zblokovanou střelu nejprve famózně vyrazil Leno, následně si poradil i s jeho dorážkou, ale míč se přesto dostal ještě k ALESSANDRU SCHÖPFOVI, jenž už ho dokázal dostat do odkryté brány!
    10. Benedikt HÖWEDES - 0:2
     
    10
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Hodně studená sprcha pro domácí Werkself, protože jejich soupeř dává i druhou branku! Schöpf poslal velice dobrý centr od rohového praporku a na míč si naskočil vně vápna nikým nehlídaný BENEDIKT HÖWEDES – ten se také nemýlil a hlavičkou na zadní tyč navýšil náskok Königsblauen.
    7. Guido BURGSTALLER - 0:1
     
    7
    Schalke právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné a navíc hodně nezasloužené – Schalke totiž jde ze své první akce do vedení. Goretzka dostal parádní míč za obranu a mohl sice zakončovat už sám, ale nakonec ještě volil přihrávku na GUIDA BURGSTALLERA, jenž před prázdnou brankou jednoduše skóroval – rakouský střelec tak posílá hosty z první střely do vedení.

    Ondřej Hradecký

    Branky: 69. Kießling (Bellarabi) – 7. Burgstaller (Goretzka), 10. Höwedes (Schöpf), 18. Schöpf, 50. Burgstaller (Schöpf)

    Karty:   25. Hilbert (LEV), 49. Kampl (LEV), 71. Bellarabi (LEV)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 4:8. Střely mimo: 6:1. Rohy: 2:3. Ofsajdy: 4:3. Fauly: 14:9.
    Bayer Leverkusen: Leno – Hilbert (46. Wendell), Jedvaj, Toprak (C) (19. Tah), Henrichs – Brandt (85. Mehmedi), Aránguiz, Kampl, Bellarabi – Kießling, Volland.
    Náhradníci: R. Özcan – Tah, J. Hernández, Bailey, Mehmedi, Baumgartlinger, Wendell.

    FC Schalke 04: Fährmann – Coke, Höwedes (C), Badstuber, Kolašinac (74. Aogo) – Stambouli, Bentaleb (84. Riether) – Schöpf, Goretzka, D. Caligiuri – Burgstaller.
    Náhradníci: Nübel – Geis, Di Santo, Aogo, Huntelaar, Riether, Avdijaj.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Pelgrim
    bahis siteleri