Angers – Lyon 1:2 (kon.)
konec
Angers SCO
1:2 (0:2)
Olympique Lyon
Pátek 28.04.2017, 20:45 • Stade Jean-Bouin, Angers • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 35. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+5
    Rachid Ghezzal po krásné akci napřáhl zpoza šestnáctky k prudké střele a Issa Cissokho ji vytáhl nad břevno!
     
    90
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Maxwel Cornet, přichází Rafael.
     
    82
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Corentin Tolisso, přichází Jordan Ferri.
     
    82
    Střídající Rachid Ghezzal vybojoval volný přímý kop a poté ho sám rozehrál. Jeho střela levačkou nebyla vůbec špatná, když minula zeď a poté těsně přední pravý horní roh brány!
     
    80
    Rachid Ghezzal si to namířil do šestnáctky a v blízkosti šestnáctky mu postavil do cesty závoru Vincent Manceau.
     
    76
    Mateo Pavlović ve středu hřiště ostře sestřelil Corentina Tolissa a hlavní rozhodčí mu okamžitě udělil červenou kartu!
     
    75
    Střídání v týmu Olympique Lyon: ze hřiště odchází Mathieu Valbuena, přichází Rachid Ghezzal.
     
    75
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Jonathan Bamba, přichází Pierrick Capelle.
    74. Nicolas Pépé po krásném centru hlavičkoval do břevna!
     
    74
    Thomas Mangani poslal do šestnáctky z pravé strany nádherný diagonální centr a Nicolas Pépé na vzdálenější levé tyči hlavičkoval do břevna! Další obrovská šance!
    72. Jonathan Bamba a jeho utažená diagonální střela!
     
    72
    Jonathan Bamba si z levé strany mezi dvěma protihráči navedl míč do šestnáctky a poté pravačkou napřáhl ke krásné prudké táhlé střele, která těsně minula vzdálenější pravý horní roh! Angers málem vyrovnalo na 2:2.
     
    70
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Baptiste Santamaría, přichází Kévin Bérigaud.
     
    63
    Cheikh N'Doye se ocitl po přízemním centru z levého křídla uprostřed šestnáctky v obrovské šanci, jenže byl zřejmě zaskočen tím, že k němu míč prošel, a přízemní střelou zamířil doprostřed brány. Anthony Lopes snadno zasáhl.
     
    59
    Mathieu Valbuena na pravé straně rozehrál rohový kop a na jeho centr si na přední tyči fantasticky naskočil Maxime Gonalons, jehož hlavička mířila ke vzdálenější levé tyči, jenže jeden z hráčů Angers dokázal míč na brankové čáře zastavit a odkopnout! Angers se začíná ocitat pod obrovským tlakem.
     
    57
    Střídání v týmu Angers SCO: ze hřiště odchází Famara Diédhiou, přichází Nicolas Pépé.
     
    56
    Domácí fotbalisté po sraženém centru z pravé strany nedokázali na přední tyči míč ani nadvakrát odvrátit a Mathieu Valbuena je za to mohl pohotovou střelou z otočky na přední tyči potrestat, Alexandre Letellier ale míč vyrazil na rohový kop! Nechybělo mnoho a Lyon mohl vést 3:1.
     
    51
    Romain Thomas sestřelil Nabila Fékira v blízkosti půlící čáry a za ostrý faul na útočné polovině viděl žlutou kartu.
    49. Cheikh N'DOYE - 1:2
     
    49
    Angers právě vstřelilo branku!
    Thomas Mangani krásně rozehrál rohový kop a po jeho parádním centru z pravé strany na vzdálenější levé tyči hlavou CHEIKH N'DOYE zamířil přesně k přední tyči! Angers rychle vrátilo zpět do hry. Asistence: Thomas Mangani.
     
    44
    Domácí se pokusili vyrovnat táhlou střelou ze střední vzdálenosti, jenže jejich pokus byl na hranici vápna zablokován. Nabil Fékir se neprosadil na opačné straně hřiště na pravé straně šestnáctky a za protesty dostal žlutou kartu.
    42. Nabil FÉKIR - 0:2
     
    42
    Lyon právě vstřelil branku!
    NABIL FÉKIR rozehrál na pravé straně hřiště standardní situaci a na přední tyč poslal technickou přízemní střelu nebo centr, který Alexandre Letellier nedokázal na přední tyči zachytit a míč skončil po jeho druhé chybě v síti!
     
    39
    Maxime Gonalons před střídačkami zbytečně fauloval ve výskoku pravým kolenem Cheikha N'Doyeho. Žlutá karta.
     
    35
    Issa Cissokho si na pravé straně obranné poloviny dobře pokryl míč tělem a Mathieu Valbuena ho fauloval. První karta.
     
    33
    Mouctar Diakhaby chtěl z levé strany vrátit míč na brankáře Anthonyho Lopese, jenže jeho přihrávka byla příliš slabá, a Cheikh N'Doye ji skvěle vystihl, jenže brankář Lyonu byl naštěstí ze své brány, aby mu snížil úhel a poté střelu vyrazil!
     
    32
    Angers rozehrálo v blízkosti středového kruhu standardní situaci a po dlouhém nákopu se ocitl na vzdálenější levé tyči v šanci Mateo Pavlović, vpádu ovšem pálil těsně mimo!
     
    25
    A znovu Jonathan Bamba, který si naběhl do šestnáctky na krásný centr z levého křídla a hlavou na přední tyči těsně minul levý horní roh brány Anthonyho Lopese! Velká šance!
     
    18
    Thomas Mangani našel za obranou Lyonu fantastickým obloučkem, který přišel ve skluzu, Famaru Diédhioua, jenž se ocitl v blízkosti pravé tyče v obrovské šanci, jenže Anthony Lopes ho dokázal fantastickým zákrokem vychytat a míč vyrazil na rohový kop, který byl hosty odvrácen!
    17. Mathieu VALBUENA - 0:1
     
    17
    Lyon právě vstřelil branku!
    Jeden z hostujících hráčů poslal do šestnáctky z pravého křídla a ostrého úhlu střílený centr, který brankář Alexandre Letellier velice špatně vyboxoval a míč se od MATHIEUA VALBUENY odrazil k pravé tyči! Lyon vede z ničeho nic 1:0!
     
    15
    Angers si vytvořilo velký tlak a Baptiste Santamaría napřáhl zpoza šestnáctky k prudké přízemní střele, která mířila ke vzdálenější pravé tyči, Anthony Lopes ji ale skvěle vyrazil!
     
    11
    Jonathan Bamba krásným obloučkem za obranu našel uprostřed šestnáctky Thomase Manganiho, jenže než se domácí záložník odhodlal ke střele, tak k němu přispěchal Christophe Jallet a razantním odkopem urval míč na roh!

    Tomáš Reiner

    Branky: 49. N'Doye (Mangani) – 17. Valbuena, 42. Fékir

    Karty:   51. Thomas (AGR), 80. Manceau (AGR) – 35. Valbuena (LYO), 39. Gonalons (LYO), 44. Fékir (LYO)   76. Pavlović (AGR)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 7:3. Střely mimo: 9:3. Rohy: 8:8. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 14:11.
    Angers SCO: Letellier – Cissokho, Pavlović, Thomas, Manceau – N'Doye (C), Santamaría (70. Bérigaud), Mangani – Bamba (75. Capelle), Diédhiou (57. Pépé), Toko Ekambi.
    Náhradníci: Michel – Tait, Pépé, Capelle, Sunu, I. Traoré, Bérigaud.

    Olympique Lyon: A. Lopes – Jallet, N'Koulou, Diakhaby, Morel – Gonalons (C), Tousart – Cornet (90. Rafael), Tolisso (82. Ferri), Valbuena (75. Ghezzal) – Fékir.
    Náhradníci: Gorgelin – Aouar, Rafael, Darder, Ferri, Ghezzal, Yanga-Mbiwa.

    Rozhodčí: Antony Gautier
    bahis siteleri