Švédsko – Česko 10:3 (kon.)
konec
Švédsko
10:3 (3:1, 3:0, 4:2)
Česko
Pátek 28.04.2017, 11:30 • Marli Areena, Turku • Euro Floorball Tour (muži)
Předzápasové kurzy
     
    55:01
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER GALANTE CARLSTROM si několikrát vyměnil míček se Samuelssonem a prvně jmenovaný pálil bez přípravy přímo mezi nohy českého gólmana a načepoval tak desítku v české síti.. Asistence: Mattias Samuelsson.
     
    52:27
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Po levé straně se utrhl KASPER HEDLUND, který si míček potáhl a následně vypálil. Jeho rána si našla skulinku mezi nohama Bauera a zamířila do sítě. Asistence: Alexander Galante Carlstrom.
     
    51:57
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka na sebe nenechala dlouho čekat. ALBIN SJOGREN byl připravený před brankou tečovat míček, což se mu povedlo. Bauer se nestihl přesunout k levé tyči. Asistence: Johannes Larsson.
     
    49:38
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko přetavuje svůj stávající tlak v sedmou branku, o kterou se z velké dálky postaral JIMMIE PETTERSSON. Asistence: Johannes Larsson.
     
    44:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra trvala pouhých devět vteřin. Míček se dostal na levou stranu k PATRIKU SUCHÁNKOVI, který míček z první poslal nekompromisně pod horní tyč. Českou oslavu branky doprovází v hale finského Turku píseň Vysoký jalovec! Asistence: Milan Tomašík.
     
    40:40
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi zkraje třetí třetiny snižují na rozdíl čtyř branek. Před brankou se zjevil MAREK BENEŠ, který v těsné blízkosti gólmana poslal míček k levé tyči. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    37:24
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové nakonec přesilovou hru využili. Na konci celé kombinace stál JOHANNES LARSSON, který pálil z bezprostřední blízkosti branky. Asistence: Kim Nilsson.
     
    33:08
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Je tu další branka v síti českého výběru. O tu se postaral přesnou ranou ALEXANDER GALANTE CARLSTROM, který zvyšuje již na 5:1! Asistence: Rasmus Enstrom.
     
    32:06
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové po zásluze odskakují na rozdíl tří branek. Rikard Eriksson vypálil, avšak ránu spíše směřoval na teč k levé tyči. Tam stál KIM NILSSON, který jen nastavil hokejku a mohl se následně radovat z dnešního hattricku. Asistence: Rikard Eriksson.
     
    12:40
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nenápadná akce Švédska končí třetí brankou. Gustafsson vypálil přízemní ránu, kterou před Bauerem tečoval KIM NILSSON a míček si to zamířil přesně mezi nohy českého gólmana. Asistence: Tobias Gustafsson.
     
    05:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je sníženo a nutno říci, že s přispěním štěstí. Jendrišák hledal před brankou MARKA BENEŠE, který míček nasměroval na branku. Švédský gólman míček neudržel a ten se jen tak tak dokutálel za brankovou čáru. Asistence: Matěj Jendrišák.
     
    04:35
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Přišel rychlý protiútok Švédska, který končí brankou. Tři rychlé přihrávky rozebraly obranu českého výběru. Pro JIMMIEHO PETTERSSONA nebyl problém zasunout míček do prázdné branky. Asistence: Markus Jonsson.
     
    03:28
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédové ihned kombinovali před brankou svého soupeře. KIM NILSSON dostal nabito na pravou stranu, odkud vypálil z první. Lukáš Bauer neměl šanci zasáhnout. Asistence: Kasper Hedlund.

    Alan Šrámek

    Branky a nahrávky: 4. Nilsson (Hedlund), 5. Pettersson (Jonsson), 13. Nilsson (Gustafsson), 33. Nilsson (Eriksson), 34. Carlstrom (Enstrom), 38. Larsson (Nilsson), 50. Pettersson (Larsson), 52. Sjogren (Larsson), 53. Hedlund (Carlstrom), 56. Carlstrom (Samuelsson) – 6. Beneš (Jendrišák), 41. Beneš (Jendrišák), 45. Suchánek (Tomašík)


    Švédsko: Parsjo-Tegner (Rehn) – Sundstedt, Gustafsson, Hedlund, Samuelsson, Ramirez, Jonsson – Wilhelmsson, Eriksson, Nilsson – Enstrom, Backby, Larsson – Pettersson, Svahn, Sjogren – Johansson, Nilsberth
    Česko: Bauer (Rebro) – Šešulka, Jelínek, Suchánek, Garčar, Podhráský, Pražan, Petřík – Šebek, Jendrišák, Beneš – Gruber, Tomašík, Dóža – Šebesta, Mikeš, Tokoš, Chroust, Rýpar

    Rozhodčí: Vesa Vilkki, Mikko Alakare
    bahis siteleri