Nominační TK před MS v hokeji (kon.)
konec
Nominační tisková konference před MS v hokeji

Neděle 30.04.2017, 22:10 • Budvar Aréna • Tiskové konference
     
    Děkuji za pozornost i já. Josef Jandač vybral vyvolené, kteří se představí na květnovém šampionátu. Přeji příjemný zbytek dnešního dne. Nashledanou. (22:27:53)
     
    Zdeněk Zikmund: „Děkujeme vám za přítomnost. Pánové vám budou k dispozici, ale vzhledem k pozdějším hodinám poprosím o stručnost.“
     
    Josef Jandač: „Před utkáním nebyl nikdo, že bychom věděli, že nepojede. Proto bylo to zdržení, dlouho jsme se rozhodovali a omlouváme se.“
     
    Josef Jandač: „Překvapil nás David Sklenička, který udělal parádní krok dopředu. Je to příslib do budoucnosti. Stejně jako Libor Šulák, který není v TOP6, ale bereme ho s sebou.“
     
    Martin Ručinský: „David Krejčí chce jet, ale měl zranění kolene a zatím ho nechtějí pustit. Vše se ale může změnit, počkáme na něj.“
     
    Josef Jandač: „Definitivně odpadli Filippi, Sekáč a Kousal. Otazník visí nad Petrem Holíkem, který dnes nedohrál.“
     
    Nominace českého národního týmu pro mistrovství světa


    Brankáři: Furch, Mrázek, Francouz
    Obránci: Gudas, Jeřábek, Kempný, Rutta, Kolář, Krejčík, Šimek, Kundrátek, Šulák
    Útočníci: Červenka, Plekanec, Birner, Vrána, Lev, Kovář, Horák, Řepík, Radil, Hyka, Hanzl, Zohorna, Holík, Pastrňák, Voráček.
     
    Do místnosti právě přišel hlavní kouč národního týmu Josef Jandač, manažer reprezentace Martin Ručinský i tiskový mluvčí Zdeněk Zikmund. Tisková konference právě začíná.
     
    Tisková konference začne až po dvaadvacáté hodině. Jan Kovář říkal, že trenérům tuto situaci nezávidí a jde vidět, že ani oni nejspíše moc nevědí. Zůstaňte s námi!
     
    Krásný večer přeji všem fanouškům českého hokeje. Národní tým sice utkání s Ruskem prohrál, ale i tak se raduje z výhry na domácích hrách. Utkání skončilo přibližně před patnácti minutami, za pár chvilek začne nominační tisková konference.
     
    Kromě hráčů, kteří měli trenéři k dispozici během turnaje, se počítá minimálně s dvojicí hráčů z NHL – účast přislíbili Plekanec a Pastrňák, otazník je u Davida Krejčího.
    Jakub Lev patří mezi hráče, se kterými se dopředu příliš nepočítalo, ale kteří se ukázali v dobrém světle. Dostane šanci?

     
    Realizační tým určitě nemá lehkou situaci v tom pohledu, že si o místo v sestavě během povedených zápasů v Českých Budějovicích řekla celá řada hráčů
     
    Ihned po skončení Carlson Hockey Games následuje nominační tisková konference, na které trenéři oznámi, se kterými hráči počítají pro mistrovství světa v Paříži a Kolíně.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 21:15.

    David Panuška

    Nominace českého týmu na MS 2017
    Brankáři: Dominik Furch, Petr Mrázek, Pavel Francouz
    Obránci: Radko Gudas, Jakub Jeřábek, Michal Kempný, Jan Rutta, Jan Kolář, Jakub Krejčík, Radim Šimek, Tomáš Kundrátek, Libor Šulák
    Útočníci: Roman Červenka, Tomáš Plekanec, Michal Birner, Petr Vrána, Jakub Lev, Jan Kovář, Roman Horák, Michal Řepík, Lukáš Radil, Tomáš Hyka, Robin Hanzl, Tomáš Zohorna, Petr Holík, David Pastrňák, Jakub Voráček.
    bahis siteleri